mama mu drka kurac

Nakon celog ekscesa u kući svoje sestre, Helena je provela ostatak dana pokušavajući da bude zaposlena sa nečim, samo da se ne vraća na događaje koji su se desili. Želela je da oseti žaljenje zbog onoga što je uradila, ali količina čistog zadovoljstva koje je doživela nije to dozvolila. Lazar se vratio nekoliko sati kasnije nakon što je na kraju završio svoj posao na kompjuteru tetke Danice.

Atmosfera u njihovoj kući bila je napeta i Lazar je provodio mnogo vremena u svojoj sobi držeći se podalje od svoje majke. Međutim, sećanja na ono što je upravo uradio nisu ga sprečila da se oseća napaljeno i ubrzo je trljao i tetkine i mamine gaćice gore-dole po kurcu i nije mu trebalo mnogo da ejakulira u njih.

Lazar se pridružio mami i tati na večeri ali je među njima bilo veoma malo razgovora. Posle večere zajedno su sedeli i gledali TV. Njegov tata je shvatio da nešto nije u redu i pitao je u čemu je problem, ali su oboje rekli, ‘ništa.’ Lazar je prvi otišao u krevet i nakon što se skinuo obukao je mamine gaćice umrljane spermom i ubrzo mu se kurac ponovo dignuo.

Ali bilo mu je i previše svršavanja za taj dan i iako mu je mnogo toga prolazilo kroz glavu, na kraju je uspeo da zaspi. Za Helenu je, međutim, bilo teže i provela je nekoliko sati osećajući i gađenje prema sebi i seksualno uzbuđenje kada se setila koliko je zadovoljstvo doživela. Pre nego je zaspala, odlučila je da će prva stvar koju će ujutru reći Lazaru da je ono što su uradili veoma pogrešno i da se ne sme i neće ponoviti. Takođe će mu reći da joj ostavi gaćice na miru i da više tako nešto ne radi sa tetkom Danicom.

***

Lazara je probudio tata svojim spremanjem za posao, ali bilo je prerano da ustane, pa je bio srećan da još malo leži u krevetu. Kao i obično, probudio se u tvrdom stanju i voleo je osećaj maminih gaćica na njegovoj koži. Ispod jastuka je pronašao tetkine gaćice, privio ih svom nosu i udahnuo divnu aromu njene zrele pičke.

Helena je ležala u krevetu čekajući da njen muž ode na posao. Odlučila je kako će se nositi sa situacijom i radovala se što će srediti stvari sa sinom i uveriti se da su jučerašnji događaji bili stvar koja se desila jednom i nikad više.

Pročitajte i ...  Nedojebana Mama 1. Deo

Njen suprug je došao gore i poljubio je za rastanak. Helena je sačekala dok nije čula da se njegov auto udaljava i tada je ustala iz kreveta. Obukla je čiste gaćice i kućni ogrtač i nervozno otišla u Lazarevu sobu.

Za to vreme njen sin se otkrio i trljao kurac kroz mamine gaćice i mirisao tetkine. Helena je pokucala na vrata i rekla: ‘Sine, mama je, mogu li da uđem?’ Lazar je odmah navukao pokrivače preko tela, gurnuo tetkine gaćice ispod pokrivača i rekao: ‘Khm… Uđi mama.’

Helena je ušla i rekla, ‘Lazare, dragi, moramo da razgovaramo.’ Uz to je sela pored sina na krevet. Potrudila se da joj kućni ogrtač bude skupljen i vezan, ali Lazar je i dalje mogao da vidi dosta delova njenih mekanih butina.

Rekla je: „Ono što se dogodilo juče bilo je veoma pogrešno i ne sme i neće se ponoviti. Neću to spominjati ni tati ni nikome.. a nećeš ni ti. Oboje ćemo to izbaciti iz glave i praviti se da se nije dogodilo. Takođe ne smeš ništa više seksualno da radiš ni sa tetkom Danicom. Da li sam bila jasna?’

Lazar je ostao bez reči nekoliko minuta dok je razmišljao o tome šta mu je mama rekla. Onda je iznenada povukao posteljinu i pokazao svoj mladi penis u maminim gaćama i rekao: ‘A šta da radim u vezi ovoga?’

Helena je bila šokirana, nije to očekivala. ‘Moraš da nađeš devojku svojih godina ili da odeš u kupatilo i središ se sam… ali moraš prestati da nosiš moje gaćice.’ Uz to Lazar je spustio gaćice i njegov kurac je stajao u divnom sjaju pred očima njegove mame. Helena nije mogla da odvoji pogled od njega. Nije znala šta da kaže, najgore je bilo to što se uzbuđivala dok se prisećala koliko je uživala juče dok je jahala taj mirisan, nabrekli kurac. mama mu drka kurac

Odjednom je bila u nedoumici. Razgovor nije tekao onako kako se nadala i kako je zamišljala. Znala je da je trebalo da ustane i izađe, ali nije mogla to da uradi, ona nije imala tu kontrolu potrebnu da samo ode. Bila je zalepljena za krevet, a oči zalepljene za penis njenog sina koji je prepoznao požudu u njenim očima.

Pročitajte i ...  Mamino Mleko 2

Lazar je počeo da ga nežno drka, povlačeći kožicu da oslobodi divan ružičasti glavić: ‘Samo sedi mama… i gledaj me.’ Nastavio je veoma polako. Helena je osetila kako joj se pička grči, bradavice stvrdnjavaju i njena snaga volje nestaje. Lazar je uzeo jednu njenu ruku i spustio je na svoj kurac. Helena je bila nemoćna da odbije i pomerala je svoju ruku gore-dole zajedno sa njegovom.

Lazar mu je sklonio svoju ruku a ona ga je nastavila drkati, uživala je u osećaju i tvrdoći. Lazar je otvorio mamin kućni ogrtač, otkrio njene grudi i mogao je jasno da vidi koliko su joj velike i crvene bradavice. Stiskao ih je i štipao, a Helena je zatvorila oči dok se gubila u vrtlogu zadovoljstva. Tada je veoma tiho rekao, ‘Tucaj me mama.’

Znala je da to nije u redu, znala je da će se posle kajati… ali nije mogla da odbije. Ušla je to jutro u njegovu sobu sa dobrim namerama, ali na kraju nije uspela da odoli tvrdom kurcu svog malog Lazara. Skinula je kućni ogrtač i spustila gaćice na pod. Ona je kleknula i držeći njegov penis uvela ga je u svoju jebeno mokru rupu.

Skliznuo je prelako i sa eksplozijom strasti. Helena je dahtala od zadovoljstva dok se nabijala na njegov kurac. Jahala je, skakutala gore-dole dok se njen sin igrao se maminim bradavicama. Njen orgazam se dogodio brzo i iznenada i preplavio je njegov kurac svojim vrelim sokovima. Ali mami je trebalo više i nastavila je da se jebe sve dok joj drugi i treći orgazam nisu srušili telo. Pala je sa njegovog kurca i ležala pored svog sina iscrpljena i zadihana.

Lazar je dao svojoj mami nekoliko minuta da se oporavi, a onda je rekao: „Sanjao sam te tvoje usne mama… popuši mi kurac, molim te…“ mama guta kurčinu svog sina

Pre nego što je imala vremena da odgovori ili razmisli o tome, on se pomerio na krevet i njegov penis je bio samo nekoliko centimetara od maminih usta. Zbunjena ali jebeno napaljena ona ih je širom otvorila i on je bez mnogo milosti sručio kurčinu u njena gladna usta. Čvrsto je stisnula usne oko tvrdoće svoga sina i počela sisati.

Pročitajte i ...  Samo se Opusti i Neka se Desi

Lazar je držao maminu glavu i kosu uz sebe i počeo da je jebe u usta. Bilo je kao i u snovima, samo mnogo jače jer se zaista dešavalo. Njegova mama rastavljena od orgazama gutala je njegov kurac sa velikom žestinom. Nije se ni jednom zagrcnula i to mu je dodatno ulepšalo iskustvo jer je znao da je mama očigledno imala mnogo iskustva u sisanju kurca.

Njegov orgazam, kada se dogodio, bio je ogroman, sa višestrukim mlazovima sperme koja je udarala o zadnji deo grla njegove mame. Sada je bilo njegovo vreme da se oporavi i legao je pored mame. Posle nekog vremena se okrenuo prema njoj i rekao: ‘Mama, podseti me šta si ono rekla o tome da se ovo ne sme ponoviti?’ U tom trenutku oboje su krenuli frenetično da se smeju.

Ostatak dana je proveo sa mamom koja je šetala po kući bez donjeg veša, a Lazar ju je pipkao kad god bi mu se približila. Posle ručka ponovo su se jebali ali je ovaj put svršio u njenu nezaštićenu pičku.

Kasnije te večeri njegov tata je rekao da mu je drago što su svi bili mnogo srećniji nego juče, iako nije dobio valjan razlog šta je bio uzok toj promeni raspoloženja. Lazar je prvi otišao u krevet i još uvek je bio budan kada su njegovi mama i tata otišli u krevet. Čuo je svog tatu pod tušem i vrata su mu se otvorila, a mama je ušla, dala mu par svojih gaćica i rekla: ‘Uzmi ih, obukla sam ih kad je tata došao kući… mislim da će ti se svideti miris. Nosi ih celu noć za mene… ali ne drkaj. Ja ću doći čim on ode na posao ujutru.’

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)