Sin drka mamine vlazne mirisljave gacice

Sin drka mamine vlazne mirisljave gacice

Ivan je izjurio iz kuće zatvarajući vrata za sobom što je tiše mogao u tom trenutku. Seo je na stepenište drhteći kao da ima groznicu. Nije mogao da veruje čemu je prisustvovao. Sve se činilo kao san, čuj san…jebena noćna mora. To nije mogla biti njegova majka tamo unutra…njegova slatka, skoro bespolna majka da puši nekom strancu. Nikada nije na nju mislio u seksualnom smislu, bila mu je majka.

Kupala ga je, menjala mu pelene, ljuljala ga noću dok ne zaspi. A sada, sada je prisustvovao njenom vrelom seksualnom činu sa nekim bezveznim muškarcem. To je nešto čemu nijedan sin ne bi trebalo da prisustvuje. A opet, uprkos svemu tome, kita mu je bila dignuta i pulsirala mu je u gaćama. Dok je tako u tišini sedeo, pitao se šta da radi i gde da ide. Bio je ljut, postiđen, zbunjen i da, veoma uzbuđen.

Osećao je grižu savesti što je špijunirao svoju majku…ali ona nije imala nikakvo pravo da uradi to što je uradila…što radi upravo sad u svojoj spavaćoj sobi. Na samu tu pomisao, tiha jeza mu se spustila niz kičmu. Pitao se šta li sad rade, da li se tucaju ili mu ga opet puši. “Puši… pušačica… jebena pušačica”, te reči su mu iznova i iznova odzvanjale u glavi. Znao je da mora da sredi svoje utiske, da iskanališe svoje emocije. Morao je dobro da razmisli.

“Kučko!”, rekao je naglas. “Kako si to mogla da uradiš tati…meni.”

Udario je besno šakom o stepenik, osećajući bol u ruci zbog svoje nepromišljenosti. Odjednom je shvatio da sedi ispred kuće i da ga baštenske solarne lampe totalno osvetljavaju. Mogle bi da ga vide komšije, a što je još gore može biti viđen i iz spavaće sobe svojih roditelja. Brzo je ustao i izašao na kapiju. Šetao je besciljno po naselju bez smisla za vreme i neprimećujući nikoga, obuzet svojim mislima.

Završio je u nekom kafiću, jer je već bio preumoran od hodanja. Posle jednog pića odlučio je da se vrati kući, pogledao je na sat i video da je proletelo tri sata. Kada je stigao do kuće ugledao je i dalje parkiran automobil ispred kuće. Setio se da bi mogao da se polako ušunja u dvorište, pa u garažu koja je bila naspram kuće. Garaža je imala jedan osrednji prozor koji je gledao pravo na ulazna vrata kuće. “Odlično, zavaliću se na radni sto u garaži i posmatraću kroz prozor kada će ovaj mamlaz da ode, a onda ću da kažem i kevi reč-dve”, pomislio je Ivan.

Ušunjao se u garažu, izvrnuo se na radni sto, glavu naslonio na policu pored stola i čekao. Pokušao je da se otarasi slika iz glave. Nažalost, ostale su zacementirane tu zauvek. Video je majčina usta na neznančevom kurcu, kako ga sisa. Video je kako mu ga drka, cedeći ga. Video je kako guta njegove sokove, sadržaj njegovih jaja…njegovu spermu…njegovo seme.

Video je njene usne, vlažne od neznančevih sokova i kapi sperme na njenoj bradi. Zatim mu je bljesnula slika njene otečene pičke.

Video je njene raširene noge i kako cure sokovi iz njene rupice. Uprkos ovakvom psihičkom stanju, kita mu je i dalje bila tvrda. Ivan je u neko doba noći i zadremao. Nije to bio spokojan san, već san ispunjen slikama seksa. Video je lice neznanca kako se sa pohotom smeje dok mu njegova majka puši. Sisala mu je i nadrkavala kurčinu. Jecala je od sladostrašća. Mozak mu je vrteo non-stop isti film.

A onda u nekom trenutku lik osobe se promenio. To više nije bilo neznančevo lice u snu sa njegovom majkom, već njegovo vlastito. U snu, prostorija obavijena nekom sitnom izmaglicom, a on odozgo posmatra glavu svoje majke kako se pomera gore-dole, ližući njegovu kitu. Zgrabio je za kikice i podigao joj glavu gledajući u njene pohotom ispunjene oči, pre nego što joj je opet gurnuo glavu na dole. Progutala mu je kurac do poslednjeg centimetra, a onda ga pogledala svojim prelepim zelenim očima.

Bio je gotov u tom trenu…svršio joj je pravo u grlo. Jaja su mu se zgrčila, trznuo je kukovima i zgrabio je rukama za kikice. Sperma mu se izlila u njena usta, tekla je u potocima…kao da joj nije bilo kraja. Majka nije davala da se i kap prospe, stiskajući mu jaja da bi izmuzla i poslednju kap semena iz njih. Kada je završila podigla je glavu i pogledala u oči. “Jesi li ti moja drolja, moja pušačica?”, upitao je Ivan.

Umesto odgovora samo je otvorila usta i pokazala da su puna njegovog semena. “Majko mila”, procedio je Ivan u svom snu dok mu je kita špricala po gaćama.

Prvi zraci sunca su se već ogledali na horizontu kada se Ivan trgao iz sna. Nije bio svestan kada je zaspao niti šta ga je to trglo da se probudi. U početku je bio malo konfuzan, pitajući se gde je i otkud on ovde. Međutim, u sekundi mu se sve razbistrilo. Lice mu se smračilo, imao je utisak da je progutao kamen i činilo mu se da će povratiti svakog časa. Možda se to nije ni dogodilo, možda je sve to bio san.

“Koji kurčev san, ako je san koji ću kurac ja ovde?”, pitao se Ivan iako je znao dobro sve odgovore. Mogao je da oseti da su mu bokserice vlažne i znao je da je svršio u snu. “San!? Ma važi…” Kada je pogledao na kapiju video je da su kola i dalje tu, stajala su kao nemi svedok o postojanju grozne prošle noći. Koji minut kasnije, visoki neznanac je izašao iz kuće i uputio se ka autu.

Sada je bio uveren da je sve istina…njegova majka je zaista pušila neznancu i verovatno se karala sa njim celu noć. Ivan je gledao kako se crni bmw isparkirava okreće na kapiji i brzo odlazi. Ivan je posmatrao sa prozora nasmejanog neznanca i cepteo od besa. Razmišljao je da li da nečim gađa kola, ali je ipak brzo odustao od te namere.
Ivan je umarširao u kuću sa jasnom namerom. Znao je da ukoliko je majka budna, da će sto posto biti u kuhinji kuvajući kafu. Mada je izgledao odlučan i čvrsto rešen, samopouzdanje mu je zapravo bilo na nuli.

Kolena su mu klecala i savje drhtao u sebi kako se približavao kuhinji.

Tih šest koraka koliko ima do kuhinje, jedva je prešao. Morao je da stane kod vrata da bi još jednom uzeo vazduh. Shvatio je da nema blage veze šta i kako će da joj kaže. “Ivane, sine, otkud ti ovako rano?”, upitala je Mirjana u šoku ispuštajući kašičicu iz ruke, dok je gledala kako njen sin ulazi u kuhinju. U trenutku je shvatila da je mogao da ih uhvati na delu da se vratio samo pet minuta ranije.

“ Od Darka smo otišli na neku žurku, pa pošto smo ostali do ujutru, rešio sam da dođem pravo kući”, slagao je Ivan. Pogledom je fiksirao majku koja se spustila na stolicu. Imala je na sebi beli bade-mantil koji joj je bio do polovine butina i bio je blago otvoren u predelu grudi, tako da je otkrivao deo dekoltea. Kosa joj je bila neočešljana, lice crveno, a primetni su bili i crveni tragovi na koži vrata i grudi.

Izgledala bi kao totalno zadovoljena žena samo da nije bilo straha i neke čudne tuge u njenim inače sjajnim očima. “ A šta je sa tobom? Mislim, što si ti tako poranila?”, pitao je Ivan skoro zajedljivo.

“Nisam nešto mogla da spavam.”

“Kladim se i da nisi”, pomislio je Ivan. “Verovatno je teško spavati, kada te onaj mamlaz karao celu noć. Sto posto ovog trenutka još možeš da osetiš njegov kurac u svojoj pizdi”, razmišljao je besno. “Šta nije u redu?”, pitala ga je majka. “Ja i nisam rekao da nešto nije u redu.” “Ti nisi, ali tvoje lice govori.” Otvorio je usta da nešto kaže, ali ništa, nema reči.

Hteo je da se suoče, ali kada je video onaj tužni majčin pogled, jednostavno su ga napustile reči. Odjednom više nije bio ljut…bio je samo mnogo, mnogo umoran. Poželeo je da jednostavno nije tu. Suočenje će morati malo da sačeka. “Idem da spavam”, kratko je procedio. “Dobro, dobro. Vidimo se kasnije”, Mirjani kao da je malo laknulo.
Ivan se lenjo peo uz stepenice i vukao ka svojoj sobi.

Međutim, kada je prolazio pored spavaće sobe svojih roditelja zastao je. Nešto ga je teralo da otvori vrata i baci pogled unutra. Jeza ga je prošla kada je video razbucan krevet i posteljinu na podu. Po podu su bile razbacane njene cipele, košulja i ona kriminalno kratka suknjica koju je njegova majka sinoć nosila. Bacio je pogled preko ramena i ušao u sobu. Još je mirisala na seks.

Podigao je suknju i košulju sa poda.

Nije se znalo šta je kraće, da li košulja koja je dosezala do ispod samih grudi ili ova suknja koja je jedva pokrivala dupe. Ličila mu je na one suknjice što nose teniserke ili one čirslidersice što ih je gledao u sredu u “Pioniru”. Mada, za razliku od njegove majke, one bar sve nose gaćice ispod. Košulja je opet priča za sebe. Bila je tanka kao flis papir i kada je podigao prema prozoru mogao je da sve vidi kroz nju.

Bez razmišljanja prineo je nežni materijal licu i pomirisao. Mirisala je na njegovu majku…taj poznati miris koji do ovog časa nije imao ni jednu notu seksualnosti. Sada je osećao kako mu se kita diže. Učinilo mu se da je nešto čuo, pa je brzo sve bacio iz ruku i požurio niz hodnik u svoju sobu i bacio se na svoj krevet. Zatvorio je oči i bolno uzdahnuo. Na Ivanovu nesreću, san mu nije dolazio na oči.

Bio je stravično umoran, ali svaki put kada bi sklopio oči video bi svoju majku sa neznancem ili sa njim, kao u onom njegovom snu. Iste slike su mu se ponavljale u glavi po stoti put.

Tokom celog ovog dana Ivan se trudio da maksimalno izbegava svoju majku.

Bila je već kasno u subotu veče kada je izašao iz svoje sobe i krenuo da se istušira. Kako je prolazio pored spavaće sobe svojih roditelja spazio je da su vrata samo prilupljena i da je između štoka i vrata bilo par centimetara. Nešto ga je nateralo da zastane. Bacio je pogled kroz prorez vrata i video kako njegova majka sedi na krevetu okrenuta bočno od njega. Bila je potpuno gola! Srce mu je snažno zalupalo od navale adrenalina.

Pročitajte i ...  Mamine Gaćice - Moj Fetiš

Znao je da treba smesta da ode, da to nije u redu, ali ga noge nisu slušale. Upijao je svaki njen pokret. Njegova majka je mazala grudi kremom. Prvo je punim dlanom razmazival kremu po vratu spuštajući se ka grudima i bradavicama. Jednom rukom je podigla sisu, a drugom namazala kožu ispod nje. Zatim je štipnula bradavicu, kao što joj je stranac sinoć. To je ponovila i sa drugom.

Kako je bradavica otvrdnula, tako mu se učinilo da je čuo blagi uzdah. Ivan nije imao kud, kurac je ponovo počeo da mu se diže. Kada je majka završila sa mazanjem grudi, podigla je jednu nogu i počela da utrljava kremu na butinu. Ivan se skoro zagrcnu. Zbog mazanja butine morala je da malo više raširi noge, otkrivajući sveže obrijanu pičku. Lepo je mogao da vidi glatko izbrijane spoljašnje usne, sa mesnatim unutrašnjim usnama koje su virile napolje.

Spoljašnje usne su se sijale od ulja. Ivan je mogao da namiriše nepogrešivo slatkast miris bebi ulja..

Sin drka mamine vlazne mirisljave gaciceMirjana odjednom nije mogla da se otme utisku da je neko posmatra. Bacila je pogled ka vratima.Na tren joj se učinilo kao da neko promiče pored vrata, koliko je mogla da vidi kroz jedva odškrinuta vrata. To mora da je Ivan, jer se Branko još nije vratio. Prvo je pomislila da skoči i zatvori skroz vrata, ali iz nekog nepoznatog razloga nije. Zastala je za trenutak.

A onda, za neverovati, opušteno je podigla drugu nogu i nastavila da utrljava kremu i na nju. Još je više raširila noge. Videla je da su ruke počele da joj drhte. Ovo je idiotski…pa to je njen sin napolju. Da li je konačno počela da ludi? Nikada je do sada nije privlačio sin. Kada je završila sa mazanjem, Mirjana je ustala i okrenula leđa vratima. Otvorila je orman i sagla se, praveći se da nešto traži po njemu.

Mogla je da oseti sinov pogled na svom dupetu i znala je da može da vidi njene nadražene usne između nogu. Odjednom usne su joj se ovlažile i počele da pulsiraju. Pitala se da li i to može da vidi.

Ivan, misleći da ga majka nije videla kada je pogledala ka vratima i jednostavno nastavila dalje sa sređivanjem, pratio je ceo ovaj šou bez daha.

Konačno se sabrao i požurio ka kupatilu. Nekoliko trenutaka kasnije, sedeo je na wc šolji sa čelično tvrdim kurcem u ruci. Štrcnuo je malo bebi ulja na glavić i pustio da mu se sliva preko prstiju. Bilo mu je jasno da ovo nije u redu, ali nije mogao da misli ni na šta drugo sem na svoju majku i njeno golo telo.

Počeo je polako da pumpa kitu, misleći na majčine velike sise. Zatim mu se u glavi ukazalo njeno dupe kad se sagla ka ormanu. Između nogu mogao je da joj vidi rascvetalu pičku kako se presijava. Zamišljao je kako bi joj zabio kurac u tu istrćenu pičku i kako bi mekana i vlažna bila. Trebalo mu je samo tri minuta da svrši sebi po stomaku.

Tokom cele sledeće nedelje Ivan je bio poprilično zbunjen. Sve do prošlog petka bio je sasvim normalan tinejdžer koji je prolazio kroz sve nedaće odrastanja tipične za jednog srednjoškolca. Svaki dan škola i brdo obaveza vezanih za nju, nekoliko puta nedeljno treninzi košarke. Vikendima bi se više družio sa društvom ili izlazio sa svojom devojkom Marijom.

Još nije bio sto posto siguran šta bi studirao, ali je imao neku viziju šta bi dolazilo u obzir. Sve u svemu, sve se činilo krajnje uobičajeno. A sada, sve se iz korena promenilo…ili mu se bar tako činilo. Da, sve sa školom i košarkom ostaje kao što je i bilo, ali u kući više nikada neće biti.

Nije više mogao da pogleda u majku, a da je u glavi ne vidi sa ljubavnikom.

Bio je načisto sa sobom da je to njen ljubavnik, a ne neka kres kombinacija za jedno veče. Celog života ju je posmatrao prvo kao svoju majku, a potom kao ženu. Sada posmatra je prvo kao ženu, a potom kao svoju majku. Ženu koju sada sanja svake noći i prema kojoj gaji snažna seksualna osećanja. Znao je da je to pogrešno i upravo to ga je izluđivalo.

Gledao bi je kako u kuhinji sprema večeru i imao bezobrazne misli. Ona bi se sagnula da uzme nešto iz frižidera, a on bi video kako joj se trenerka zateže preko dupeta i uvlači malo među guzove. Tiha jeza bi ga tada obuzela. Ukoliko bi se opet sagnula okrenuta licem ka njemu, oči bi mu odmah odlutale ka otvoru majice ne bi li ugledao njen dekolte. Posmatrao je kada dolazi sa posla onako obučenu i pitao se da li ispod nosi gaćice.

I na kraju je uradio nešto…nešto zbog čega se osećao krivim i što ga je postidelo, ali bi ipak to ponovo uradio kada bi imao priliku. Bio je četvrtak veče i njegov otac se vratio tog podneva iz svog zavičaja. Za večerom, njegova majka je bila prilično unezverena, usplahirena. Nije imao pojma o čemu se radi. Posle večere otišla je da se okupa i polako sprema za sutra.

Ivan je otišao u svoju sobu, dok je njegov otac ostao da gleda neku političku panel-diskusiju na televiziji u dnevnoj sobi.

Prošlo je nekih sat vremena kada je Ivan izašao iz svoje sobe i što je tiše mogao uputio se ka sobi svojih roditelja. Bio je razočaran kada je video da su vrata čvrsto zatvorena. U povratku, prolazeći kraj kupatila samo što se nije sudario sa majkom koja je baš tada izlazila iz kupatila obučena u bade mantil i sa mokrom kosom. “Pobogu, Ivane, zašto se tako šunjaš, živu si me isprepadao!”,rekla je vidno uplašena Mirjana.

“Ma, ovaj, hteo sam…”, počeo je da muca Ivan, ali ga je majka odmah prekinula. “Dobro, nije važno, nego ionako sam baš pošla po tebe. Nešto nije u redu sa wc šoljom. Pa da ne bih sad zvala tatu, znaš da je umoran od puta, hajde, molim te, pogledaj ti.” “Ma, naravno”, odgovori Ivan.

Prošao je polako pored majke opijen mirisom njene tek oprane kose i mirisom sapuna od lavande. Kupatilo je bilo puno pare. Čuo je da voda non-stop teče iz kotlića u wc šolju i otvorio poklopac vodokotlića. Video je da se plovak zaglavio, a video je i zbog čega, plastika se malo uvila i zakačinje, pa se plovak ne vraća u svoj pravi položaj. Brzo je to sredio i vratio poklopac nazad.

Taman da izađe iz kupatila kada je ugledao nešto zbog čega mu je srce poskočilo u grudima.

Korpa za veš je bila otvorena, a na vrhu prljavog veša bile su mamine gaćice. Pogledao je ka vratima, prišao korpi i brzo zgrabio gaćice i strpao ih u džep. Otišao je do majčine sobe i na brzinu samo rekao, “Sve je sređeno”, žureći odmah nazad u svoju sobu. “Hvala”, reče Mirjana izgvirujući se za njim. Protresla je glavu, pitajući se zašto se u poslednje vreme tako čudno ponaša.

A čini joj se da je sve počelo prošle subote. Sa tom mišlju otišla je nazad u kupatilo da osuši kosu. Mahinalno je bacila pogled ka korpi za veš i tamo nije videla svoje gaćice. To joj se učinilo čudnim, pošto se ne seća da ih je ubacila u veš mašinu. Spustila je fen za kosu, došla do korpe i pogledala da nisu možda spale unutar korpe. Nije ih bilo. Najednom je shvatila da to mora da ih je Ivan uzeo.

Prokuvala je od besa u sekundi. “Prvo me špijunira, a sad mi još i krade donji veš”, pomislila je. Bila je razjarena, ali takođe i vrlo posramljena pošto je danas dva puta masturbirala, po Stankovom zahtevu, i gaćice su još bile vlažne.

Ivanovo srce je tuklo kao ludo i šuštalo mu je u ušima dok je žurio ka svojoj sobi.

U svoj toj žurbi snažno je zalupio vrata, ali su se ona odbila i ostala odškrinuta. Seo je na krevet, pokušavajući da povrati dah. Mogao je da oseti kako mu majčine gaćice peku butinu kroz džep. Drhtavu ruku je zavukao u džep i izvadio roze svilene gaćice. Osetio je pod rukom, a zatim i video da su malo vlažnjikave u predelu prepona. Sa usta mu se oteo uzdah kada ih je prineo nosu.

U tom trenutku, Mirjana je bila ispred vrata Ivanove sobe u nameri da uleti unutra. Ujela se za jezik kada je videla šta njen sin radi. Njen bes i ljutnja su odjednom nestali, zamenjeni nekim čudnim osećajem. Bio je poput onog osećaja koji se u njoj javio onog dana kada ga je videla kako je špijunira. Kolena su joj zaklecala i osetila je blago golicanje između nogu.

Znala je da treba da ga zaustavi, ali nije sebe mogla da natera na to. Ivanu se vrtelo u glavi dok je udisao slatki miris majčinog najtajanstvenijeg mesta. Bio mu je poznat miris pičke, lizao je Mariju mnogo puta, ovo je bilo nešto skroz drugačije. Ovo je bilo slađe, omamljujuće. Bio je to miris koji neće zaboraviti dok je živ. Sa gaćicama još na nosu, otkopčao je kaiš i skinuo i bokserice i farmerke odjednom, do članaka.

Mirjanine oči su bile veličine šoljica za kafu dok je gledala kako joj se sin skida.

Znala je da treba da ode, da razmisli o tome šta da radi, ali nije mogla sebe da natera na to. Oči su joj fiksirale sinov goli kurac. Bio je veći od Brankovog i vrlo malo veći od Stankovog, sa ljubičastim i nabreklim glavićem. Sokovi su mu tekli od rupice na glaviću i natapali stidne dlake. Sa drhtavom rukom Ivan je prineo gaćice svom kurcu. Otvorio je gaćice i u predelu prepona, gde su i bile vlažne, trljao ih po otvoru svog glavića.

Dodajući svoje sokove onima koji su već bili na gaćicama. Zatim ih je obmotao oko kurca. Snažno je uzdahnuo, a noge su mu se ukrutile i zadrhtale od sladostrašća. “Mama”, zajecao je i počeo da drka. Mirjana je prekrila usta rukom da ne bi glasno ciknula. A onda je nastavila da posmatra kako njen 18-ogodišnji sin drka u njene gaćice. Ivan je u mislima video pičku svoje majke.

Pročitajte i ...  Majčine greške - VII dio

Skoro da je mogao da oseti njenu slatku rupu oko svoje kite, baš kao što su i njene gaćice bile sada. Mada nikada do sada nije imao pravi snošaj, nekako je instinktivno znao da bi unutar nje bilo baš tako, vrelo i vlažno. Video je koliko može da ovlaži ono veče, a sada je mogao i da oseti njene sokove na vrhu svog kurca. Kombinacija svilenih gaćica i stezanja vrha kite brzo su ga dovele do kraja.

Zastenjao je i trznuo kukovima, a njegova muda su počela da izbacuju svoj sadržaj. “To! Da! To, jebi me, jebi me mama!”, zavapio je Ivan.

Mirjani se slošilo u tom trenutku, pa se pridržala rukom za zid da se ne sruši, dok je slušala sinove vulgarnosti. Poluzatvorenih očiju videla je kako njene svilene gaćice postaju sve tamnije zbog sperme koja je već počinjala da se preliva i po Ivanovim prstima.

Svršavao je u njene gaćice…njen rođeni sin je zamišljao kako je jebe. Počela je da se trese i jedva izdržala da ostane na nogama. Okrenula se i oteturala se ka svojoj sobi. Bacila se na krevet i počela da plače. Nije plakala zbog onoga što je videla, već zbog toga kako je to uticalo na nju. Svršila je u trenutku kada je videla kako Ivan štrca u njene gaćice.

Ivan je bio ispunjen najrazličitijim emocijama tog subotnjeg jutra. Sedeo je za stolom u trpezariji i doručkovao, a rolo-vrata između trpezarije i kuhinje su bila širom otvorena. Razmišljao je šta da radi. Bes je samo rastao u njemu cele ove nedelje i znao je da će eksplodirati ukoliko ništa ne uradi. “Dobro jutro, Ivane”, reče Mirjana pomalo zvanično dok je ulazila u kuhinju i prilazila šporetu da skuva kafu.

“Dobro jutro”, promrmljao je nevoljno.

Napunila je džezvu, stavila je na ringlu i okrenula se ka Ivanu. “Ivane, moramo da razgovaramo”, rekla je odlučno. Međutim, u sebi je bila sve samo ne odlučna. Ivan ju je pogledao ljutito i rekao, “Nego šta da moramo”. Ovakav njegov odgovor je iznenadio MIrjanu. Ona je bila ta koja je imala šta da kaže…da ga pita kakva je to zajebancija sa špijuniranjem i korišćenjem njenog donjeg veša za drkanje. Bila je to delikatna situacija, ali je morala biti razrešena.

Pre nego što je Mirjana uspela išta da kaže, Ivan je kratko presekao, “Video sam te.” “Gde?”, upitala je Mirjana radoznalo. “Vido sam te…tebe i…i onog tipa sa kojim si bila.” Crne slutnje su obuzele Mirjanu. “O čemu, bre, pričaš? Koji tip?” “Došao sam kući prošlog petka uveče, jer se Darko razboleo i nismo mogli nigde da idemo.” “Ti si…ti si šta? Šta hoćeš da mi kažeš?”, pitala je Mirajana podižući glas.

Kada je Ivan pomislio da čuje notu prkosa u glasu svoje majke, rekao je, ”Daj, bre, kevo, vratio sam se kući, a ti i onaj mamlaz ste bili u dnevnoj na trosedu i jebavali se.” Mirjani se cela kuhinja okrenula. Morala je brzo da misli. Ovo nikako nije očekivala. Smirila se i pokušala da prikupi svaki atom snage. Znajući da je napad najbolja odbrana, zagalamila je što je jače mogla, “Ti si mene špijunirao?!”

Ivan se jetko nasmejao. “Ti meni popuješ o tome da te špijuniram, a ti se jebeš sa nekim kretenom!”

“Mali, pazi šta pričaš preda mnom!”, rekla je ljutito, stavljajući ruke na struk. Pokušavala je da izigrava stenu, a u sebi se kidala. Stomak joj se vezao u čvor i nije mogla da diše. “Ti si zaista neverovatna!”

“Videla sam i ja tebe”, odvratila je Mirjana. “Šta si videla?” “Videla sam kako me špijuniraš, kad sam ono bila gola u svojoj sobi. Priznaješ li?” Ivan je osetio kako su mu buknuli obrazi.

“Videla sam te i u tvojoj sobi sa mojim gaćicama. Kakav to bolesnik, perverznjak drka na prljave gaće svoje majke?” Ivan je osetio da je sada u defanzivi. Ono što je uradio bilo je zaista perverzno i tu nema pogovora.

“Šta imaš da mi kažeš o tome, je li?”, nastavljala je napad Mirjana. “Pa, ništa…ovaj…”, počeo je Ivan da zamuckuje. A onda je ukapirao o čemu je reč. “Čekaj, bre, malo!”, viknuo je.

“Ja možda jesam drkao u tvoje gaćice i špijunirao te, ali bar nisam sisao kurčinu nekom idiotu i jebao se sa njim iza ćaletovih leđa. Šta imaš ti o tome da kažeš?” “Ja sam tebi rekla da paziš šta pričaš”, vrisnula je nemoćno Mirjana. Znala je da je u bezizlaznoj situaciji, ali je nešto morala da pokuša.

Ivan je bio osokoljen ovim njenim jadnim izgovorom.

“Mama, jesi li ti jebena pušačica?”, rekao je. Onog sekunda kada je to pitanje napustilo njegova usta, znao je da je napravio najveću grešku svog života. Mirjana ga je tako žestoko ošamarila, da mu je skroz okrenula glavu na jednu stranu i raskrvarila donju usnu. Preko celog Ivanovog lica se jasno oslikavala Mirjanina šaka. Od jačine udarca oči su mu se napunile suzama.

Otvorio je usta u šoku, ali ništa nije rekao. Naglo se okrenuo i izjurio iz kuhinje. Mirjana je bila u šoku. Nije mogla da veruje šte se sve izdešavalo. Nikada nije ni pomislila da digne ruku na svog sina. Počela je nekontrolisano da plače i strovalila se u najbližu stolicu. Jedina dobra stvar je da Branko nije u tom času bio kod kuće. Ivan je ležao na svom krevetu kada je začuo kucanje na vratima njegove sobe.

Ignorisao je to. Mirjana je pokucala ponovo, a zatim polako otvorila vrata i lagano ušla u sobu. Ivan ju je letimično pogledao i spazio da su joj oči crvene od plakanja. Okrenuo je glavu na drugu stranu i zurio u neku zamišljenu tačku na zidu. Prišla je i sela u sami ćošak Ivanovog kreveta. Obrisala je suze maramicom i posmatrala posterima prekriven zid, neprogovarajući ni reč. Mogao se samo čuti poneki njen jecaj. Konačno je prikupila hrabrosti. “Izvini”, prošaputala je.

Ivan je to čuo, ali je odlučio da ništa ne progovara. Ionako nije znao šta bi rekao.

Mirjana je konačno pogledala u svog sina. Za jedan sekund su im se sudarili pogledi, ali je on brzo skrenuo pogled na drugu stranu. “Izvini što sam te udarila i izvini za…za sve.” Počela je ponovo nekontrolisano da plače. Ivan je duboko uzdahnuo i pogledao svoju uplakanu majku. Pitao se šta bi uopšte mogao da joj kaže. Osetio je da ga ljutnja prolazi dok mu se srce slamalo zbog majčinih suza.

Konačno je sakupio dovoljno hrabrosti da progovori. “Izvini ti, što sam te nazvao jeb…ovaj, mislim…onim imenom”, promucao je. “Hvala ti”, prošaputala je, brišući suze. Sabrala se dovoljno da postavi pitanje koje joj se celo vreme vrzmalo po glavi. “Hoćeš…hoćeš li…da kažeš svom ocu?” Mada je Ivan znao da ovo pitanje sledi, ipak još uvek nije bio spreman da odgovori. “Stvarno ne znam”, rekao je iskreno.

Sedeli su ovako zajedno još dugo u tišini. Konačno je Ivan prvi progovorio. Glas mu je bio drhtav usled prisustva najrazličitijih emocija. “Zašto? Zašto si to uradila, mama?”
“Eh, duga je to priča.” Neprestano je brisala oči, ali suze nisu prestajale.

“Ja imam vremena. Reci mi, objasni mi.”

Ivanov glas je već bio mnogo nežniji. Ovo je pre bila molba nego naređenje. Mirjana je ustala i otišla do prozora. Počela je da pada kiša. Ništa od Brankove jutarnje šetnje, verovatno će još malo pa i on stići. “Ovo vreme je stvarno bez veze ovih dana”, rekla je bezvoljno. “Dobro, ne moraš ništa da mi kažeš”, i Ivan je delovao utučeno. Mirjana se vratila do kreveta i sela pored Ivana.

Uzela ga je za ruku, ali ju je on brzo otrgao. Mirjana je bila uporna i ponovo mu je uzela ruku i stavila u svoja krila. Uzdahnula je. “Ivane, ja sam napravila mnogo krupnih grešaka u svom životu, ali to što sam našla ljubavnika je najveća greška. Sve je počelo pre godinu dana. Ja nikada nisam poželela da se to desi…nikada nisam tako nešto planirala. Nikada nisam tražila nekoga.”

Zastala je za trenutak i uzdahnula. “ Nakon što je tvom ocu pre dve godine ugrađen bajpas, izgubio je svaku želju za mene. Nikada on nešto i nije bio posebno zainteresovan za seks, ali zbog tih lekova i svega toga i to malo interesovanja je izgubio.” Ivan je već počinjao da se pita da li zaista želi da sluša ovako nešto.

“Tvoj otac je dosta stariji od mene, a ja sam na vrhuncu…u seksualnom smislu.” “O, Gospode bože”, zbunio se Ivan. “E, pa, sam si tražio da ti ispričam. Hoćeš da prestanem?” Mirjana je stegla Ivanovu ruku, nadajući se da će reći da. Povratka više nije bilo.

“Ne, ne. Nastavi.” reče Ivan.

“Pa, pre nekih godinu dana, imali smo neke konsultacije sa spoljnim saradnicima i nekim firmama i tamo sam i srela Stanka. Razgovarali smo, popili par pića…mislim da je bilo više od par pića. Sledeće čega se sećam je da sam u njegovim kolima i da se ljubimo. I tako jedna po jedna stvar i eto, započeli smo aferu.

“Pa i nije ti nešto duga priča. Meni ovo sve zvuči isuviše jednostavno”, reče Ivan. “Mora da je tu bilo još nečega”. “To i jeste sve veoma jednostavno, ali se uvek kasnije iskomplikuje.” Mirjana je opet obrisala oči od suza.

“Tako je sve počelo. Trebao mi je samo neko da me zagrli, da me drži u rukama. Neko kome bih bila potrebna…kome bih bila željena.” Mirjana je ponovo zajecala. “Ženi je potrebno da se oseća potrebnom…voljenom.”
“Tata je bio tako hladan prema tebi?” “Ne uvek. Nemoj pogrešno da me razumeš, tvoj tata je bio dobar prema meni. Radio je naporno…možda čak i previše.” “I ti si radila naporno, mama. Izgradila si sjajnu karijeru.”

Ivan nije bio siguran zašto je ovo izgovorio. Bilo je to skoro kao da je brani. “Hvala ti. To mi puno znači”, rekla je, stežući mu ruku i blago se smešeći kroz suze. “Bila sam neiskusna kada smo se venčali. Znam da nisam bila neka ljubavnica. Tvoj otac mi je bio prvi.” Ponovo je uzdahnula i pogledala ka prozoru po kome je već počela da dobuje jaka kiša.

Pročitajte i ...  Mamino mleko

“Voliš li tatu?” “Da. A sigurna sam da i on mene voli.” “Očigledno da to nije bilo dovoljno.”

“Ljubav je promenljiva stvar. U početku je ispunjena uzbuđenjem i…i seksom, ali kako vreme protiče, ona se menja. Nažalost, kako ljudi stare, njihove želje ponekad izblede. Kod tvoga oca jesu, kod mene ne. To dodatno iskomplikuje stvari. Tačno je da je ljubav najvažnija stvar u braku, ali nije jedina stvar. Mora da bude i seksa. Seks je važan u svakoj vezi.” Ivan je klimnuo glavom.

Sasvim je razumeo to. Iz njegovog ograničenog iskustva, znao je da je seks bitan. To je stvar koja mu je bila 24 časa dnevno na umu. Mirjana je iznenada dobila neki sneni pogled u očima. “Kada sam upoznala Stanka, bila sam u vrlo lošem stanju. Lekari su rekli da će tvoj otac zapadati u depresije, ali nisam ni slutila koliko loše će to da bude. Ti sigurno nisi primetio, ali on jedva da je razgovarao sa mnom. Na kraju sam postala veoma usamljena.

A onda sam upoznala Stanka. U početku je to bilo obično zezanje. Seks nije bio ništa spektakularan tog prvog puta…kao i u mnogim vezama. Međutim, kako smo se vremenom upoznavali, to se promenilo. Počeo je da radi neke stvari…stvari koje ja ne bih ni pomislila da uradim. Počeo je da mi priča šta da radim. Recimo, zove me u kancelariju i naredi mi da skinem gaćice odmah dok još razgovaram sa njim.”

Ivan je osetio meškoljenje u gaćama.

Usta su mu iznenada postala skroz suva, a srce mu je snažno lupalo. Zamalo da joj kaže da stane sa pričom. “Terao me da masturbiram za svojim stolom dok ljudi prolaze pored moje kancelarije. Odveo bi me u restoran i nabijao mi prste sve dok ne bih svršila sedeći za stolom.” Mirjana je zastala i pogledala Ivana. Videla je da se sav zacrveneo u licu. “Hoćeš i dalje da slušaš?” “Uh…da…ovaj…nastavi,da.” Kita je počela da mu se grči.

Mirjana je ustala i ponovo odšetala do prozora. Ivanove oči su je u stopu pratile. Imala je na sebi suknju koja je bila tesna na dupetu i kratka. Gore je nosila bluzu dugačkih rukava sa velikim “V” izrezom oko vrata koji je otkrivao lep dekolte. Ukapirao je da se sredila za kupovinu ili nešto drugo. Bila je seksi, ali ništa napadno.

“E, kad bi bar ponovo zasijalo sunce”, rekla je dok je kiša pljuštala po prozoru. Kada se okrenula, bradavice su joj bile očvrsle i nazirale se kroz bluzu. Nagnula se na prag prozora i nešto se zamislila. Ivan je osetio kako mu se kita kruti dok bulji u nju.

Umalo je zaječao u trenutku slabosti.

“Vremenom smo postajali sve drskiji. Sad ono kad sam bila u Hrvatskoj, bila sam sa njim i tada smo čak vodili ljubav na trajektu, a ljudi svuda oko nas. Bili smo na onoj višoj platformi pored stuba. Pritisnuo me je uz ogradu i taj stub, podigao mi suknju i skliznuo u mene. Što je najgore, sa druge strane stuba, a to ti je samo desetak centimetara, bile su neke dve žene. Bila sam blago nagnuta preko ograde, a one su nešto non-stop pričale i čak su se par puta i okretale ka meni. Učio me je i oralnom seksu, kako da ga pružim muškarcu, da ga što bolje uzbudim. To smo radili svugde. Jednom sam mu popušila u liftu dok smo se peli ka svojoj sobi.”

Ivan je gutao knedlu za knedlom. “Jebena pušačica…jebena pušačica”, odzvanjalo mu je u glavi, dok mu se kurac grčio. “Tvoj otac…Branko nikada nije mnogo mario za oralni seks. Nije želeo da me liže, niti je tražio da mu pušim.” “Video sam da si mu progutala spermu”, izletelo je Ivanu, a onda je istog časa pomislio, “Ma, da li sam uspeo da izvalim ovako nešto, kreten.” “Jesam”, odgovorila je, u nemogućnosti da porekne, jer očito da je video to.

“Vremenom sam zavolela to. Neke žene to ne vole. Nisam sigurna da li je to do samog pušenja ili možda sperme da me to toliko uzbuđuje. Možda je to zbog toga što sam ja tada glavna. Tada ja odlučujem kada će moj ljubavnik da svrši.”

Mirjana je ponovo zastala i zatvorila oči za trenutak, kao da ponovo proživljava neki događaj.

“Stanko me čak naučio i da zavolim…da zavolim analni seks.” “Analni seks”, skoro se razdrao Ivan. Mirjana se zacrvenela. “Da”, prošaputala je. “Prestala sam da uzimam pilule još pre nekoliko godina. Mislila sam da nema veze, pošto Branko i ja ionako nemamo seks. Baš zbog toga, Stanko nije mogao da svršava u moju…ovaj, moju pič…mislim, vaginu.”

Mirjana je pogledala u svog sina i zapitala ga, “Jesi li i dalje siguran u vezi ove priče?” “Samo ti nastavi”, brzo je odgovorio Ivan.
“Pa, s obzirom da mu nisam davala da svršava u mene, kompenzovala sam to tako što sam mu dala analno. U početku je bilo baš bolno, ali kako sam se privikavala, naučila sam da to zavolim.”

Ponovo je Mirjana zastala i pogledala svog sina. Skoro joj se učinilo da je videla blago čuđenje na njegovom licu. “Elem, imali smo seks u mojoj kancelariji, u njegovoj kancelariji, u mojim kolima, u njegovim kolima, skoro svugde gde bi mogao da pomisliš. Jedino mesto gde to nismo radili, je u mom bračnom krevetu.”

“E, toliko i o tome”, odgovori Ivan.

Mislio je da to kaže šeretski i veselo, ali je to ispalo onako zlobno. “Žao mi je zbog toga. Osećam se krivom.” Mirjana se vratila do kreveta i sela. Uzela je ponovo Ivana za ruku. “Možeš li mi ikada oprostiti?” Umesto da odgovori, Ivan je upitao, “Da li ga voliš?” Mirjani se naboralo čelo. “Stanka? Šta ti pada na pamet? Naravno da ne. On je srećno oženjen i ima dvoje male dece. To je bio samo seks. Znaš kako je to, zar ne?” “Da, valjda.”

“Da li ste…da li ste ti i Marija seksualno aktivni?” Ivan je jedva ukopčao da je razgovor krenuo na drugu stranu. “Da…pa, na neki način.” Mirjana se osmehnula. “Na koji to ‘način’?” “Uh…mislim ja odradim nju…znaš, ustima, ali ona meni neće. Hoće da mi ga izdrka, ali kaže da je pušenje grozno.” “Opa, ovo su neki novi momenti. Obično je obrnut slučaj. Devojke će da popuše momcima, ali oni neće da to uzvrate.”

“Ja sam drugačiji. Ja volim to da radim.” Odjednom se zacrveneo u licu. “Ovo je neprijatno, mama. Momci ne razgovaraju ovako sa svojim majkama.” Mirjana se opet osmehnula. “E, pa, budimo nas dvoje različiti od drugih. Ako ne možeš da razgovaraš sa svojom majkom, pa sa kim ćeš onda?” Smejala se po prvi put. “Ivane, sine, izvini još jednom što sam te udarila. I izvini što sam te nazvala onako…znaš…perverznjak. Nisam tako mislila. Znam ja da si ti mladić i da ti hormoni divljaju, tako da mislim da nije neobično to što želiš da me gledaš…ili, znaš već…koristiš moj donji veš.”

Sada je bio Mirjanin red da pocrveni. Ivan je bio već crven kao bulka.

“I šta ćemo dalje?”, upitala je Mirjana. “Ja neću ništa da kažem tati, ako si na to mislila.” Mirjana je zatvorila oči i izdahnula sa olakšanjem. “Hvala ti, dušo. Neću se više viđati sa Stankom”, rekla je. Oči su joj ponovo zasuzile. “Mogu li da dobijem jedan zagrljaj?” Raširila je ruke. Ivan se nagnuo ka njoj i snažno je zagrlio. Odjednom je mogao da oseti njene meke grudi na svojim grudima i opojni miris njene kose.

Kita mu se trgnula. Kada su se pustili, njegov šorc je bio kao šator. Mirjana je videla da je Ivanu bilo malo neprijatno, pogledala je ka dole i videla razlog. I nije bila puno iznenađena što je videla da ima erekciju. Nasmejala se i blago protresla glavom kao da je bezobrazni dečko. “Izvini”, procedio je Ivan postiđeno. “Moraćemo i o tome da popričamo”, reče ona, bacivši pogled u njegovo krilo.

“Uh…naravno“, odgovorio je Ivan, mada nije bio siguran šta to tačno znači.

Mirjana je ustala i krenula da izađe iz sobe. Mahinalno se okrenula ka Ivanu i ulovila njegov pogled na svom dupetu. “Da li mi je možda ova suknja malo tesna? Čini mi se da sam se ugojila, a?”, upitala je što je naivnije mogla. “Ovaj, pa, ne…ne, zaista, izgleda super… Mislim…imaš stvarno sjajno d…ovaj, znaš već, stražnjicu.” Ovo je iskreno nasmejalo Mirjanu.

“Hvala ti, dušo. Uzgred, možeš slobodno da kažeš dupe”, odgovorila mu je uz smeh. Vratila se do njega i poljubila ga u usta. “Jesi li zainteresovan da pođeš sa mnom u kupovinu. Trebaju mi neke nove stvari.” Stajala je uz njega sa rukama oko njegovog vrata, bila je na nekoliko centimetara od njegovog lica i gledala ga pravo u oči.

“Može, naravno”, reče Ivan. “Mislim…ionako ništa nisam planirao za danas.”

Mirjana je bila pomalo iznenađena njegovim odgovorom, jer je znala da je šoping poslednja stvar koju bi neki tinejdžer radio. “Spremi se i čekam te dole za nekoliko minuta.” Poljubila ga je ponovo u usta, ali je ovog puta to potrajalo malo više… tačno sekundu duže nego što bi trebalo. U oči joj je pala mala posekotina na donjoj usni. “Izvini i zbog toga”, rekla mu je i dodirnula njegovu usnu.

Onda je to mesto nežno poljubila, a onda opet njega u usta. Onda se dogodilo nešto neverovatno. Bez razmišljanja je vrhom svog jezika dodirnula njegove usne. Kada se osvestila šta je uradila, brzo se odmakla od njega. Pogledala je dole i videla kako mu nadignuti šorc pulsira. Nagla se kraj njegovog uveta i prošaputala mu, “Ima tamo nekih gaćica u korpi za veš.” Ali je brzo dodala, “Ustvari, crvene koje će biti tamo večeras, biće bolje, svežije.” Nasmejala se kada se Ivan zacrveneo i oborio pogled.
Tek je sada shvatila koliko je zabavno zadirkivati ga. “Mamaaaa!!!”, zacvileo je Ivan, a srce u grudima mu je snažno zalupalo.

Sin drka mamine vlazne mirisljave gacice

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Napaljene matorke

Aaaaaaaa nemoj :)