mama perverzna ljubavnica sin voajer drka

mama perverzna ljubavnica sin voajer drka

Bilo je 18:15, a Mirjana Nikolić je kasnila…opet. Saobraćaj petkom popodne je ionako uvek bio zajeban, a sada je već počela i da se sanira „Gazela“ i to je već postajalo neizdrživo. Prepune tri trake auto-puta su se sužavale u samo jednu i kolona se protezala do Bežanije. „Pola sata od Omladinskih brigada do Centa Sava!“, besnela je već u sebi Mirjana. „Hoće li više napraviti taj jebeni most preko Ade pa da se bar vozimo k’o ljudi!“

Udarala je besno po volanu uz negodovanje i glasno izdisanje. Gledala je ostale vozače oko sebe, koji su bili isto tako nestrpljivi da što pre stignu kući kao i ona. Od posla do Banjice, gde je živela, u normalnim uslovima trebalo joj je 20-25 minuta, ali ovo su bili sve sem normalni uslovi. Em je morala da ostane malo duže na poslu, em je petak popodne, em ovi radovi nikada da se završe. A tako joj se sve u početku lepo namestilo…

Branko, njen muž, je bio odsutan iz Beograda.

Otišao je nešto do svojih, a njen 18-ogodišnji sin, Ivan, otišao je kod svog najboljeg druga, gde je trebao i da prespava. Nije tako često dobijala kuću praznu samo za sebe. Pa, ne baš samo za sebe…Stanko dolazi oko 19:30. Na samu pomisao na Stanka, osetila bi štrecanje između nogu. Ali, bila je tu prisutna i izvesna doza straha. To će biti prvi put otkako su započeli aferu pre godinu dana, da on dolazi kod nje kući. Jebaće se u njenom krevetu…krevetu koji deli sa svojim suprugom već dvadeset godina. To je bilo rizično i ludo, ali je požuda nadvladala strahove.

Sa 43 godine, Mirjana je mislila da je njen seksualni nagon veći sada nego što je ikada pre bio. Negde je pročitala da žene dostižu svoj seksualni vrhunac sa četrdesetim godinama. To je svakako bilo tačno u njenom slučaju. Činilo se da ovih dana samo o seksu i razmišlja. U stvari, ponekad bi pomislila da je postala nimfomanka, mada je čula da nimfomanke ne mogu da dožive zadovoljenje.

To sasvim sigurno nije bio slučaj sa njom. Ponekad bi svršavala toliko puta da je pomišljala kako će se onesvestiti. Mada, možda je to bilo do Stanka i njegovih bezobrazluka da seks čini tako neverovatnim. Nije bio ni nalik bilo kome koga je do sada srela. Bio je zgodan, snažan i veoma dominantan. Terao je da radi neke stvari…da uživa u nekim stvarima… Stvari koje udata 43-ogodišnja žena sa sa diplomom Pravnog i magistraturom, ne bi smela da radi i da uživa u njima. Bilo je to tako pogrešno, ali opet tako dobro.

Ništa nije mogla da mu odbije.

Neverovatno je da je ona i dalje volela svog muža, Branka. On je oduvek bio dobar prema njoj i možda je to bio problem. Bio je previše dobar prema njoj. Ili je možda bio problem što je 15 godina stariji od nje, a od pre dve godine ima problema sa zdravljem…dvostruki bajpas. Njihov seksualni život nikada nije bio spektakularan, ali je nakon operacije i to malo čak propalo. Doktor je rekao da bi lekovi protiv pritiska i lekovi za proređivanje krvi mogli da utiču negativno na Brankov libido. Ali niko nije spominjao da će mu uništiti libido totalno.

Mira i Branko su se sreli kada se ona zaposlila kao stažista u firmi gde je radio Branko. Mira je bila odličan đak i izvrstan student. To je za posledicu imalo mnogo knjiga, učenja i vannastavnih aktivnosti, a malo druženja i izlazaka sa momcima. Tako da je imala prilično skromno iskustvo kada je srela Branka, koji je bio u naponu snage. Markantan, visok, iskusan muškarac…brzo je pala na njegov šarm.

Po Mirjaninom izgledu, niko nije pretpostavljao kakav je vulkan ključao u njoj.

mama perverzna ljubavnica sin voajer drkaVećinu svog života prikrivala je svoj seksepil i svoju lepu figuru. Na posao je uvek dolazila smerno obučena, sa suknjom do ispod kolena i košuljama uvek do grla zakopčanim i povrh toga blejzerima ili sakoima takođe maksimalno zakopčanim. Nosila je naočare sa velikim, širokim okvirima. Bila je visoka 1,70 m i uvek nosila cipele sa nižom štiklom, a teška malo preko 60 kilograma.

Imala je plavu kosu srednje dužine, koju je uvek vezivala u punđu. Imala je uzak struk mada su se primećivali malkice širi kukovi zrele žene koja ima 18-ogodišnjeg sina. Dupe je bilo vrlo lepo oblikovano kao rezultat časova i časova pilatesa. Oči su joj bile zelene i imala je oštar pogled što je samo pojačavalo njen pomalo uštogljen izgled.

Smatrala je da ima malo oštar nos, ali joj je ipak bio savršeno proporcionalan sa ostalim crtama lica i samo upotpunjavao njen izgled. Lice joj je bilo ovalno i bledo sa jarkim, punim usnama koje su uvek, činilo se, bile u nekom polu-osmehu. Grudi su joj bile velike i bujne, još uvek prilično čvrste za ženu njenih godina.

Sa velikim rozikastim bradavicama, koje bi prilično narasle kada je bila uzbuđena.

U retkim prilikama kada bi skinula sako na poslu i ostala samo u košulji ili rolci, dobijala je mnogo neželjenih pogleda. To je za nju bilo stresno, jer je naporno radila da izgradi izgled savršene žene u firmi. Bila je snažan i čvrst šef, mada su neki njeni ljubomorni muški saradnici govorili da je gonič robova. Neki su je čak iza leđa nazivali lezbos. Načula je glasine, ali nije mnogo marila.

Sada kada je ušla u svoju „drugu mladost“, naočare su nestale, zahvaljujući korektivnoj hirurgiji, a svoj stil oblačenja je unapredila u više kvalitetan i moderan stil. Iako još uvek ne previše seksi, suknje su postale kraće, a košulje i džemperi tesniji. Izgleda da je bila u zabludi, jer od te promene karijera je brže počela da napreduje. Dobila je dva unapređenja u kratkom vremenskom periodu.

Znala je da vredno radila i da je zasluživala unapređenja, ali je shvatila da malo bezazlenog flertovanja neće nikom nauditi.
Mira je posmatrala iscrpljene vozače dok su sedeli u ovom krkljancu, lica i živaca napregnutih do pucanja. Blago se osmehnula više za sebe kada je videla čoveka u kolima pored nje kako je posmatra.

Pročitajte i ...  Prvi put sa kevom part 1

Njegovo zamišljeno lice preleteo je osmeh.

Pitala se šta bi pomislio kada bi saznao da ona ne nosi gaćice ili da je zadigla suknju skoro do struka, otkrivajući meku unutrašnjost butina iznad samodržećih čarapa, koje je Stanko uvek tera da nosi. Gledala ga je pravo u oči, a ruku je spustila između butina i prstima potražila natečene usne. Tip joj se još uvek smešio, dok joj se prst našao duboko u vlažnoj rupici.

Promeškoljila se na prstu i setila se Stankovog telefonskog poziva. Sedela je u svojoj kancelariji za stolom i beležila sutrašnje obaveze kada je telefon zazvonio. Iz nekog razloga ceo dan je mislila samo na seks. „Skini gaćice“ rekao je glas iz slušalice bez pozdrava, bez ičega. „Ne mogu, bre, jesi li lud!? Evo me sedim za stolom, radim“ pobunila se Mira.

„Samo uradi to!“, glas je bio neumoljiv. Mahinalno se okrenula levo, desno iako je bila sama u kancelariji i otišla do vrata. Otvorila je naglo vrata da se uveri da ispred nema nikoga ko bi mogao da uđe kod nje, baš dok je njena asistentkinja stajala ispred sa još jednom koleginicom. „Nešto ste hteli gospođo?“, upitala je devojka.

„Ne, ne, ništa, hvala!“, odgovorila je pogubljeno Mira i zatvorila brzo vrata. Nije bila sigurna u ovo, ali je ipak sela u fotelju i poslušno zavukla ruku pod suknju i skinula gaćice.

Uzdah joj se ote sa usana kada je videla kako su joj vlažne gaćice.

Brzo ih je zgužvala i ubacila u džep sakoa. „Igraj se sad malo sa svojom vlažnom ribicom“, glas je nastavio dalje. „Nema šanse! Imam vrlo važan sastanak sa kolegama za deset minuta“, pokušala je da se izvadi Mira. Stanko se zacerekao i rekao „Odlično! Prava stvar!“ Tokom celog sastanka mogla je da oseti kako joj pička pulsira i brinula se da će suknja biti vlažna otpozadi kada bude ustala.

Sada je bila zaglavljena u ovom paklenom kolapsu, a jedino što je ovaj pakao olakšavalo, bila je klima koja je usmerena da lagano duva ka njenom međunožju. Pička joj je bila vrela i kapala je, tako da je ova promena sa klimom toplo-hladno učinila da beskrajno uživa. Posle bezbrojnih šaltanja brzina, pritiskanja kočnice i kvačila naizmenično, prešla je i Gazelu, a kada se isključila kod BIP-a, pritisla je pedalu do daske.

Kuća je bila božanstveno tiha, kada je Mira uletela kroz vrata. Imala je manje od sata da se istušira i sredi pre nego što Stanko stigne. Toliko o penušavoj kupki i relaksaciji uz čašu vina…ili dve. Sada će morati da žuri da bi se spremila.

Treba da obrije noge, da obrije pičkicu, jer to je ono što Stanko zahteva.

On hoće da joj pička bude glatka. Još se seća kako je šokiran bio Branko kad ju je video takvu prvi put. Ali, nije mnogo mario pošto već nije vodio ljubav sa njom preko dve godine. Sada se već navikla na osećaj kada se obrijane usnice trljaju o materijal gaćica. To joj je bio stalni podsetnik njene seksualnosti. Mira je još jurcala kada se začulo zvono na vratima.

Stanko je stigao.

Mira se pogledala u ogledalo poslednji put da sve proveri. Bela košulja se činila krajnje običnom ukoliko je neko ne bi pogledao na svetlu. Onda bi bilo jasno da ne nosi brushalter i da svilenkasti materijal ne sakriva baš nešto njenu golotinju ispod. Mikro suknja jedva da pokriva guzove i ostavlja otkrivene gole butine od ivice suknje do čipke samodržećih čarapa.

Štikle od 10 cm dodatno izdužuju i definišu njene duge noge i prelepe listove. Naravno, gaćice nije obukla. Po Stankovom naređenju kosu je vezala u dve kikice sa crvenim mašnicama na kraju. Sve je ovo vodilo ka izgledu neke mlade i bezobrazne učenice. Bezobrazna učenica čija otečena, matora pizda kaplje niz butine dok silazi niz stepenice ka ulaznim vratima.

Ivan je uzeo mobilni da nazove kuću, ali je odustao kada mu se telefonska sekretarica javila po treći put.

Želeo je da se javi majci da će doći kući večeras umesto da ostane da prespava kod Darka. Darko se razboleo, zakačio neki grip i samo leži u krevetu. Ivan nije ostavljao nikakvu poruku majci na sekretarici, pretpostavljajući da još nije došla kući sa posla. Pao je već mrak kad je stigao kući. Ispred kuće su bila parkirana kola koja nije prepoznavao.

Obišao je oko kola čudeći se ko bi to mogao da bude, jer se ne seća da mu je majka rekla da će imati goste. Bila je to crna bembara, onako sva ulickana. To i nije bilo nešto čudno za njihov komšiluk, ali je ipak nije prepoznao. Bacio je pogled unutra, ali nije našao ni najmanji trag koji bi mu ukazao na to kome auto pripada. Kada je pogledao kuću, činilo se da nijedno svetlo unutra ne sija.

Zaokupio ga je čudan osećaj…kao da mu se stomak spušta u pete. Iako nije sumnjičav po prirodi, nešto se ovde nije uklapalo. Otključao je vrata, (hvala bogu cilindar je sa leptirom pa ne treba ključ iznutra da bude u bravi) ušao i zatvorio ih što je tiše mogao. Ušao je tiho u veliko predsoblje, bacivši prvo pogled u kuhinju, a zatim i u trpezariju. Nigde nikoga niti kakvog svetla.

Odjednom čuo je zvuk iz hodnika u visini dnevne sobe.

Srce mu je stalo dok se polako na prstima približavao sobi. Evo ga opet! Zvučalo je kao uzdah. Sačekao je koji trenutak pre nego što je opet nastavio. Osećao se kao provalnik u sopstvenoj kući. Kada je došao do vrata okrenuo se leđima zidu i čučnuo. Izbacio je glavu kroz vrata tek toliko da vidi šta se dešava u dnevnoj sobi. Kao i sve ostale prostorije i dnevna je bila u mraku.

Međutim, rešetka nije bila ispred kamina, pa je vatra onako razbuktala bacala senke po zidovima. A onda se zamalo zagrcnuo. Na trosedu je bilo dvoje ljudi. Jedno od njih je njegova majka ili je bar mislio da je to ona. Ovakvu odeću nije nikada video na njoj. Kada su mu se oči malo prilagodile, shvatio je sa užasom da to jeste ona. I ljubi nekoga ko definitivno nije njegov otac.

Pročitajte i ...  Dnevnik moje majke

„To je bilo tako bezobrazno od tebe da skineš svoje gaćice danas na poslu dok si sedela za stolom“, tip je rekao kada je odvojio usne od nje uz glasni poljubac.
„Jeste, bilo je“, odgovorila je Mira u dahu.

Ivan je prepoznao glas svoje majke, ali je zvučao malo čudno, nekako krotak i smeran.

Nije odvajao pogled od para na krevetu i nije mogao da veruje čemu prisustvuje. Do tog časa, on nikada u svom životu nije video svoju majku kao bilo šta drugo do svoje mame. Naravno, bila je ona lepa, možda čak i seksi, ali ona je njegova majka, a sinovi ne gledaju svoje majke na taj način. A sada, video ju je kako sedi na trosedu sa strancem dok nosi…pa nije baš bio siguran kakvu to odeću nosi…i ljubi nekog nepoznatog čoveka.

Imala je na sebi visoke štikle, što je skoro nikad nije video da nosi, veoma kratku suknju, koja je pre ličila na kaiš i belu košuljicu. Njena kosa je bila u pletenicama. Fazon oblačenja kao tinejdžerka. “Šta se ovde, koji moj , uopšte dešava?”, zapitao se Ivan.

“Otkopčaj košulju”, rekao je kratko muškarac. Bez trunke premišljanja, Mira je otkopčala svoju košulju. Ivan je razrogačio oči gledajući kako u slabo osvetljenoj sobi majčini prsti otkopčavaju jedno po jedno dugme. Kod četvrtog dugmeta Mira je malo zastala otvarajući košulju koja je još uvek sakrivala grudi, ali pokazujući prelepi dekolte. Ivan se zamalo srušio kada je video tipa da pruža ruke, otvara šire košulju i vadi obe majčine sise napolje. Iznenada panjić u kaminu se urušio što je rezultiralo trenutno pojačanom svetlošću zbog varnica.

U tom trenutku Ivan je mogao malo bolje da osmotri majčine lepe bele sise i čvrste roze bradavice.

“Mh, lepo…vrlo lepo”, uzdahnuo je tiho stranac i položio dlan na Mirinu sisu. Zatim je nežno uhvatio bradavicu između palca i kažiprsta i polako je čupnuo, terajući time Miru na uzdah. Isto je to ponovio još par puta samo jače. “Voliš kad ti jako stiskam bradavice, je li?” Ponovo ju je štipnuo za bradavicu, samo ovog puta mnogo jače. Mira je zajecala i kroz stisnute zube kratko procedila “Da”.

“Raširi noge.” Mira je poslušala, šireći noge koliko god je mogla, podižući time suknju skroz do struka. Pucketanje vatre je na sreću kamufliralo tihe uzdahe koji su s vremena na vreme dolazili sa Ivanovih usta. Nije mogao da veruje da bulji u međunožje svoje rođene majke. Još neverovatnije je bilo to što tamo nije bilo niti jedne jedine dlačice. Prigušena svetlost je ipak bila dovoljna da spazi presijavanje sokova na vrlo otečenim unutrašnjim usnama.

Spoljne usne su bile velike, glatke i debele i u nemogućnosti da zadrže unutrašnje usne da ispadnu napolje.

Ivan nije bio naivan po pitanju seksa, ali je i dalje bio nevin, bar u tehničkom smislu. On i njegova devojka, Marija, su drkali jedno drugom i upražnjavali oralni seks, odnosno samo je on njoj lizao, dok je ona odbijala da mu puši. Ali da bi mu koliko toliko kompenzovala obavezno bi mu izdrkala.

Na drugoj strani, Ivan joj je lizao ribicu mnogo puta i zaista je voleo to da radi. Stoga je bio veoma dobro upoznat sa ženskom seksualnom anatomijom. Ali ovo je bila pička njegove majke u koju je zurio i to nije ispravno. Uprkos tome, za divno čudo, počeo je da mu se diže.

Tip je gurnuo ruku među Mirjanine noge i počeo da trlja njenu natečenu pičku. “Ah, stvrno si mokra. Ti si takva drolja, zar ne, Mirjana?” “ Da, ja sam drolja”, jecala je Mirjana dok su kukovi počeli da joj kruže po trosedu. “Ohhh!!!”, iznenada je zaječala kada je prst pronašao njenu rupu i uleteo unutra. Tip joj se približio, sagnuo glavu i uzeo jednu već čvrstu bradavicu u svoja usta.

Ivan je sa šokom posmatrao kako ovaj stranac nabija svoj prst u majčinu željnu pičku.

Još mu se više raširila na trosedu. Zvuci prsta koji se zabija u pičku i Mirjanini povremeni uzdasi ispunjavali su prostoriju. Dugo je stranac trljao Mirjanu, sisajući joj najpre jednu, a zatim i drugu sisu pre nego što joj je gurnuo još jedan prst.

Mirjanino stenjanje je bilo sve glasnije i glasnije kako se približavala orgazmu. Nije joj bilo potrebno puno da se sasvim napali. Kukovi su joj se naglo podigli sa troseda, nabijajući se na njegove prste što je dublje mogla. “Da, da ,da !!!”, dahtala je. “O, moj bože, svršiću! Da, da! Mmmmm.” Telo joj se zgrčilo i onda je počela da svršava. Ivan je gledao otvorenih usta kako njegova majka svršava na tri metra od njega. Bio je totalno zapanjen. Po glavi mu se motalo hiljadu misli i nije bio u stanju da se sabere. Ali, uprkos svemu, kurac mu je pulsirao i bio je na tren od svršavanja.

“To je to! Tako, kučko moja”, rekao je nepoznati dok je nastavljao da nabija prste dok se Mirjanin orgazam polako stišavao. Kada se konačno opustila, izvukao je prste iz njene pičke i podigao ih naspram vatre. Presijavali su se od sokova. “Nikada nisam video drolju koja toliko vlaži”, nasmejao se. “Očisti mi prste”, naredio je, držeći ih ispred Mirjaninih usta.

Bez oklevanja uzela je u usta najpre jedan, a zatim i drugi prst i lepo ih olizala.

“Izvadi mi kurac.” Ivan nije disao i bubnjalo mu je u ušima dok je gledao kako se njegova majka primiče i otkopčava neznančeve pantalone. Ubacila je ruku kroz šlic i potražila tvrdi kurac. Kada nije uspela da ga izvadi kroz šlic, otkopčala mu je kaiš i otvorila širom pantalone. “Skini ih”. Pridigao se malo da joj pomogne da ih skine.

Ivan je zatvorio oči i blago protresao glavu kao da je ovo san i da će sve nestati kada ponovo otvori oči. Jedino što je video kada ih je ponovo otvorio bio je neznančev veliki kurac kako pulsira u majčinoj ruci. Bio je dugačak i imao ogroman glavić, pa je podsećao na džinovsku pečurku. Iz otvora na glaviću je tekla predsemenska tečnost koja se presijavala na kožici.

Pročitajte i ...  Vruće Ljetovanje

“Liži ga…ali još ne diraj glavić”, naredio je nepoznati. Mirjana je zastenjala i prinela glavu pulsirajućem kurcu. Sa svoje pozicije Ivan nije baš mogao lepo da vidi majčin jezik kako počinje da liže tečnosti sa korena kurca. Lizala ga je jezikom gore-dole kupeći sokove i zamenjujući ih svojom pljuvačkom. Nakon par minuta, stranac je rekao, “Sada počni da sisaš glavić, polako.”

Ivan je zadržavao dah, dok je majčin jezik išao polako od korena pa naviše, sve dok joj usta nisu došla do glavića.

Tada je otvorila širom usta i progutala glavić. Zatvorio je oči. Malo mu se zamutilo i spustio je glavu na pod. Ovo se ne dešava. Nema šanse da njegova majka sisa kurac nekog kretena u njihovoj rođenoj kući…i to još na trosedu na kojem je sedeo mali milion puta.

“Mmmmm, kako je dobro. Stvarno si zajebana pušačica.” Ivan je naglo podigao glavu. Odjednom je imao neodoljivu želju da uleti u sobu i išutira ovog kretena. Nije mogao da veruje da njegova majka dozvoljava ovom džukcu da je naziva “zajebana pušačica”. Bio je siguran da bi ona zgromila svakog ko bi i pokušao da je tako nazove, samo da je normalna situacija. Ali ovo nije normalna situacija.

Sve je bilo tako nadrealno i odjedanput sve je počinjalo da biva usporeno dok je Ivan gledao kako njegova majka sisa i oblizuje otečeni glavić. Čuo je i blage uzdisaje iz njenih usta dok je revnosno pušila. “To, sisaj ga! Sisaj mi kurac, kurvo!”, prosiktao je stranac. “Prava si jebena pušačica, onako kurvanjska.” Mirjana je zaječala kao da su je ove reči dodatno popalile i još snažnije nastavila da ga sisa.

Soba je ubrzo postala ispunjena zvucima sočnog pušenja.

Taj zvuk je odzvanjao u Ivanovoj glavi. “Ne! Ne! Ne!”, odjekivalo je u Ivanovoj glavi. Ali ipak iz njegovog kurca su nastavili da teku sokovi, natapajući mu bokserice i preteći da mu naprave fleku na pantalonama. “Ne prestaj da ga sisaš, ali ga i drkaj istovremeno”, naredio je tip. “To, tako. Jače! Tako je, još malo.” Ivan je najednom shvatio da će ovaj lik da svrši njegovoj kevi u usta. Skoro je viknuo da je upozori.

Otvorio je usta i udahnuo, ali ih je brzo zatvorio kada je čuo kako njegova majka stenje, a ruka joj sve brže i brže nadrkava kitu. Prevlačila je kožicu kao da ga muze, kao da želi da joj svrši u usta. Možda je ovaj tip ipak u pravu… možda je njegova majka stvarno “pušačica”. “Ne…ne..ne”, ponavljao je tiho. Reči su eksplodirale i pulsirale u njegovoj glavi, “Pušačica…kurva…jebena pušačica…jebena pušačica…”

“Da! O bože!”, tip je zastenjao, a kukovi su mahinalno počeli da se trzaju ka Mirjaninim ustima. Uhvatio ju je rukama za glavu i nabio joj usta skroz na kurac. “Gutaj ga celog!”, procedio je kroz stisnute zube. Ivan je gledao kako neznančeva kita nestaje u ustima…cela!! Ispustio je tihi uzdisaj koji je ostao neprimećen od strane požudnih ljubavnika. Gledao je kako žene gutaju celu kitu u pornićima, ali nije verovao da i “normalne” žene to rade.

“Pušačica…drolja…jebena pušačica.”

Mirjana ga je izvadila iz usta da bi povratila dah. Zatim je ponovo nastavila nabijajući ga u grlo iznova i iznova. Svaki put kada bi ga celog progutala, malo bi zastala i jezikom polizala jaja. “Puši ga! O, bože!!!”, uzviknuo je nepoznati. Tada je Ivan video kako je glava njegove majke prestala da se kreće. Držala je samo glavić kurca u ustima i jako ga sisala, a desnom ga je sve brže drkala.

Razrogačio je oči u neverici, jer je gledao kako se tip trza, a muda mu se grče. Svršavao je u usta njegove majke. “Skloni se…izvadi ga”, mrmljao je Ivan sebi u bradu. Ali bilo je prekasno, sve i da je ona to htela. Videlo se da nema nikakve namere da ga izvadi iz usta dok je štrcao. Ivan je belo gledao kako se majčini obrazi naduvavaju pod pritiskom sperme. Ponovo je pognuo glavu dok je ona gutala jednom, dvaput, triput, sve vreme neprestajući da ga drka, tražeći još.

Video je da joj noge podrhtavaju, pitajući se da li možda doživljava još jedan orgazam.

“Lepo, zaista lepo”, prošaputao je stranac dok je uz glasan zvuk Mirjaninih usana izvlačio kurac iz njenih vrelih usta. “Sad ga lepo poljubi”, ponovo se oglasi tip, što Mirjana bez reči posluša. Lepo ga je poljubila u sam vrh kurca, bezobrazno se cereći. “Odlično, ovo je jedini pravi način za opuštanje.” Ivan je video ošamućen pogled na licu svoje majke dok se zavaljivala u trosed.

Usne su joj bile vlažne, a na bradi je imala ostatke sperme. Stranac je ispružio ruku i prstima pokupio ostatke sperme sa usana i brade i ubacio joj u usta. Poljubio ju je dugo i strasno. “Hajdemo gore da te izjebem da ne možeš da hodaš.”

Ivan je video kako se njegova majka smeši dok ustaje uz teturanje. Odjednom je shvatio da moraju da prođu pored njega da bi otišli u spavaću sobu. Poskočio je, okrenuo se, zamalo se nije preturio i šmugnuo ka trpezariji. Uleteo je taman istog sekunda kada su se napaljeni ljubavnici pojavili na vratima dnevne sobe. Kada su prolazili pored trpezarije izvirio se da ih vidi kako se penju uz stepenice.

Nepoznati je milovao njegovu majku po leđima, da bi joj zatim gurnuo ruku pod malecnu suknju. Sekund kasnije, njegova majka je uzdahnula i propela se na vrhove prstiju. Neznančeva ruka ju je trljala dok su se peli uz stepenice.
Na vrhu stepeništa su zastali da se još jednom poljube, a on joj je podigao suknju otkrivajući njeno golo dupe. Zgrabio je za guzove i snažno ih raširio, nabijajući je na sebe. Zatim su se okrenuli i ušli u spavaću sobu.

mama perverzna ljubavnica sin voajer drka

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)