lizanje mamine sočne pičke

Odrastao sam u velikom gradu. Ne sećam se mnogo svog oca koji je umro kada sam imao šest godina. Moja majka je učinila sve što je mogla da zadrži krov nad glavom i hranu na stolu. Radila je više od jednog posla istovremeno i njen posao je bio fizički, radno intenzivan i slabo plaćen. Ono što ću vam reći dogodilo se pre više od 30 godina, ali se sećam kao da je bilo juče.

Školovanje kod kuće je tada bilo nečuveno, ali shvatam da je moje „seksualno vaspitanje“ bila vrsta školovanja. Moja tada četrdesetogodišnja majka je bila moja učiteljica. Mama mi je dala ne samo dar života, već me je naučila i kako da volim žene i da ih poštujem.

Iako mi je pička uvek bila u mislima, bio sam stidljiv sa devojkama i još uvek sam bio nevin sa osamnaest godina. Moja majka je nastavila da radi na teškim poslovima kako bi održala porodicu na okupu. Voleo sam je i sve što je uradila za mene, ali nikada nisam mislio o njoj na seksualni način. Sve do noći kada je došla u moju sobu i požalila se na bol u leđima.

Upitala je „Zoki, mrzim što te ovo pitam, ali možeš li da me malo izmasiraš da ublažim ovu bol? Danas sam radila maltene na rukama i kolenima i sve me boli.“

Bilo je neobično da se moja majka žali na bilo šta pa sam znao da je zaista povređena. Pratio sam je do njene sobe. Mama je prešla u krevet i legla na stomak. Pošto nikada nisam masirao leđa, nisam bio siguran šta da radim. Klečeći pored nje stavio sam ruke na leđa. Nosila je tanku staru noćnu haljinu.

Dok sam joj masirao leđa kako sam znao i umeo, činilo se da se opustila i očigledno uživala u tome. Tada sam primetio seksi konture njenog tela i haljina je upala između njenih guzova. Gledajući u njenu divno oblikovanu zadnjicu, počeo sam da dobijam erekciju. Masirao sam joj noge i dok sam se vratio na njena ramena, lagano sam očešao njenu guzu. Nastavio sam sa svojom rukom lagano dodirujući njenu zadnjicu svaki put kada sam se pomerao do njenih nogu.

Ruke su mi išle do njenog lista, preko kolena, do butine. Mama nije rekla ni reč niti se opirala dok sam prilazio sve bliže njenoj pički. Kada sam bio na nekoliko centimetara od njenog skrivenog mesta, ona je odgovorila na moj dodir tako što je lagano razdvojila noge. Postao sam hrabriji i čvrsto je pomilovao po guzi svaki put kada bi se moje ruke pomerile sa njenih leđa.

Pročitajte i ...  Kako sam Izgubila Nevinost s Tatom

Bez reči se prevrnula, sela, i smešeći se skinula haljinu preko glave. Bila je gola! Moja lepa majka je sedela gola preda mnom! Njene uspravne ružičaste bradavice virile su iz središta njenih okruglih sisa. Delovalo je kao da je sve to planirala!? Oči su mi plesale po njenom telu. Hteo sam da vidim sve. Hteo sam sve da zapamtim.

„Zoki, ne smeš nikome reći ovo šta radimo….“ Legla je na leđa, razdvajajući noge. jebanje dlakave mamine pice

Umalo sam svršio videvši veličanstveni dlakavi prizor. Reči nisu bile potrebne, znao sam vrlo dobro šta želi i šta joj treba. Nervozno sam spustio pantalone, popeo se na nju i nespretno namestio kurac.

„Gurni sine.“ – rekla je tiho.

Izbezumljen nabio sam majci kurac do jaja. Ali ovo nije priča o tome kako sam tucao prvi put i izdržao pola sata. Ne, svršio sam za manje od minuta. Svega nekoliko pokreta je bilo dovoljno da ispunim maminu vaginu svojom kremastom vrelom spermom. Bilo mi je tako neprijatno. Zagrlivši me, milujući i tapšajući me po leđima rekla je na svoj ljubazan način: „Ne brini sine, sledeći put ćeš biti bolji i izdržaćeš duže.“

Bila je moja podrška uvek u životu. Ljubili smo se i pritiskali naša gola tela. Hteo sam da ostanem tamo celu noć, ali sam morao da piškim, nakon čega sam otišao u svoju sobu. Nisam mogao da verujem šta se desilo. Izdrkao sam kurac proživljavajući ono što se upravo dogodilo. Ubrzo sam zaspao.

***

Probudio sam se neka dva-tri sata kasnije sa ogrmnom erekcijom. Bio sam tako jebeno napaljen. Go sam ušao u maminu sobu i protresao je. Probudila se, nasmešila mi se i ponovo skinula haljinu kao da je znala šta želim. Raširivši noge, uzela je moj kurac u ruku, pomilovala ga i stisnula. Njen dodir me je skoro naterao da eksplodiram.

„Bože, tako ti je debeo“, rekla je dok je vodila glavu mog kurca u svoju pičku. Osetio sam njeno vlažno vrelo unutrašnje meso na svom penisu dok sam zaranjao dublje. Počevši nežno, mama je podigla kukove da mi olakša pristup. Kako se naš tempo ubrzavao, ona je izgovarala: „Ooohhhhh… jebi me sine…“

Sisao sam njene velike bradavice dok smo se jebali. Biti u njoj se osećalo kao ništa što sam ranije iskusio. Bio sam tamo gde sam i pripadao. Svršio sam u njenu pičku. Ovaj put sam izdržao duže, ali sam želeo da to traje zauvek… i želeo sam da i ona svrši.

Pročitajte i ...  Sekin Povređen Zglob 5. Deo

***

Posle te noći smo se jebali redovno sledećih nekoliko meseci. Mama me je naučila kako da ugodim ženi i kako da je dovedem do vrhunca, čineći nas oboje srećnim. Jebali smo se u svakoj pozi koju možete zamisliti. Moj omiljeni položaj je bio kad god sam mogao da gledam njeno dupe dok smo se jebali. Voleo sam da gledam njenu prelepu zadnjicu dok me jahala gore-dole.

Negde četvrte ili pete noći, mama me je naučila kako da jedem njenu pičku. Bila je na leđima dok sam ležao između njenih nogu i sisao joj sise. Bez reči mi je gurnula vrh glave nadole. Nisam imao pojma šta želi. Nastavila je da gura. Mislio sam da želi da joj poljubim stomak. Gurajući dalje, rekla je, „Liži me tamo dole.“ lizanje mamine sočne pičke

Razumeo sam šta želi i svidela mi se ideja. Ona je prstima trljala njen klitoris i pokazivala mi da njega ližem. „Mmmm … o Zoki… volim kada to radiš… tako je dobar osećaj.“ Voleo sam da jedem njenu pičku. U međuvremenu je sredila stidne dlake i bila je mnogo urednija. Sisao bih njen klitoris i doveo je do vrhunca. Zatim sam gurnuo jezik između njenih ružičastih usmina dok sam nastavio da trljam njen klitoris mostom nosa čineći je da žešće svršava.

Ona je meni uzvraćala oralna zadovoljstva. „Tako si velik i debeo …. Prelep ti je kurac sine,“ Mama bi omotala usne oko moje kite i unela ga celom dužinom niz grlo. Kad sam eksplodirao, mama je progutala spermu.

***

Sećam se, bila je to naša četvrta nedelja jebanja kada sam je jebao u psećem stilu. Nakon što smo oboje svršili, ležala je licem nadole, a ja sam još uvek imao kurac u njenoj pički. Oboje smo se osećali odlično. „Mama… voleo bih da te jebem u guzu… možemo li to nekada?“

„U redu… probaćemo jednom.“

To jednom desilo se baš sledeće noći. Mama je ležala na stomaku. Prošao sam jezikom između njenih guzova. Lizanje njenog dupeta je bilo pravo uzbuženje za oboje. Namazao sam malo gela na prst i igrao se sa njenim šupkom, jedan prst, dva, otvarajući ulaz. Napunio sam njen anus gelom i utrljao ga po svom kurcu. Kada je kleknula i video sam njeno dupe u vazduhu, bio sam spreman da svršim.

Polako sam ulazi, malo po malo u njen čvrsti anus. Zaustavio sam se na pola puta. „Jesi li dobro, mama?…. Da nastavim?“

Pročitajte i ...  Sreću nađoh kraj mame

„O Zoki, tako si veliki.. rastežeš me…. Ne staj… da.. da… nastavi dalje.“

Nastavio sam, nežno klizeći uz njen rektum. A onda sam počeo polako da je tucam. Oh, kako mi se svidelo… Dok sam povećavao tempo, moja majka je rekla, „O sine…. Volim te duboko u sebi u sebi.“ jebanje mamice u guzu

Držeći njene kukove ubrzao sam svoju brzinu i ubrzo sam svršio ispunjavajući njeno dupe spermom. Bio je to divan osećaj koji bismo ponovili mnogo puta. (Razmišljajući o tome, mamu je tata sigurno jebao u dupe jer je znala kako da se namešta i ponaša.) Držali smo se dok mama nije ustala i vratila se sa toplim mokrim peškirom i počela da nas čisti oboje.

Reći da je to bila fantastična noć jebanja bilo bi veliko potcenjivanje. Naše vođenje ljubavi je bilo divno, ali najdraže mi je bilo kada sam je jebao u šupak. Što smo se više jebali, to je bilo bolje.

***

U međuvremenu oženio sam se, ali sam nastavio da redovno posećujem majku. Dozvolila mi je da je jebem bilo kada i na bilo koji način. Ona uvek proguta moju spermu i uvek sam joj lizao picu nakon što bi dostigla vrhunac. Mama to nikada nije jasno rekla, ali bi komentarisala, što me je dovelo do utiska da mi je kurac deblji, ako ne i veći od tatinog. U njoj je bilo slatkoće, nevinosti koja ju je činila tako senzualnom.

Iako mama nije pričala previše prljavo, činilo se da joj nije smetalo i smešila se kada bih rekao stvari poput, „Oh mama biti u tvojoj pički je tako dobro. Volim da jebem tvoju pičku. Daj mi guzu da je napunim spermom mamice… itd.“

Oboje smo voleli te posebne trenutke koje smo imali zajedno. Nastavili smo da budemo ljubavnici narednih dvadeset godina! Nažalost, mama je iznenada preminula pre par godina. Nedostaje mi. Znam da će ljudi biti šokirani što smo moja majka i ja voleli da se jebamo. Ne očekujem da će iko razumeti. Imao sam puno pičaka u životu, ali mama je bila moja prva i najbolja. Još uvek drkam sećajući se kako je jebem u dupe i jedem njenu picu.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)