jahanje bratove kite

Ja sam dve godine starija od mog brata Miloša. Kada smo oboje bili tinejdžeri, pazila sam na njega, ali se nikad nisam mešala u njegov život, posebno kada su u pitanju veze i devojke. Da, bila sam malo ljubomorna na neke od njegovih devojaka, ali on nikada nije ulazio u ozbiljne veze sa njima. Međutim, pre par godina stvari su se promenile. Imala sam 26, a Miloš 24 godine kada su roditelji odlučili da familijarno otputujemo u Italiju.

Verovatno sam bila više uzbuđena zbog toga nego brat, koji je znao da će morati da ostavi svoju devojku na cele dve nedelje. Postajali su ozbiljni – mnogo ozbiljniji nego što sam ja ikada bila sa nekim od svojih bivših. Nisam volela Nevenu (njegovu devojku) iz nekoliko razloga. Glavni je bio taj što je izlazila sa mojim bratom i mislila sam da zaslužuje bolju.

To putovanje sam videla kao priliku da skrene misli sa nje i dovedem ga pameti. Imala sam nekoliko prednosti u odnosu na Nevenu: tamniji ten, moja tamna kosa i crte lica izluđuju momke, i nasledila sam divne sise. Sve dok izbegavam previše testenine i sira, moja figura je podnošljiva.

Povremeno sam mamila Miloša svojim telom kada je počeo da primećuje devojke i uživala sam u tome. Koristila bih uobičajene trikove – pustila peškir da se „slučajno“ otvori, a zatim glumila osramoćenu devojku. Oblačila sam najmanje gaćice koje sam imala i prekratak gornji deo kada sam znala da će me videti. Radila sam to na najerotičniji način na koji sam mogla. Bili su to detinjasti pokušaji da me primeti bez namere da se bilo šta desi.

Skoro deset godina kasnije, kada smo išli u Italiju, moje namere su bile sve samo ne detinjaste. O tom mestu na obali mora nisam znala ništa pre puta. Nije mi trebalo dugo da shvatim da smo možda čak sleteli i u sam raj“ Nalazi se na zapadnoj obali Italije, južno od Napulja. Jedini deo za koji sam ikada ranije čula bilo je ostrvo Kapri. Bio je to, bez sumnje, najlepši deo planete Zemlje koji sam ikada videla.

Činilo se da su sela spremna da padnu u Mediteran sa svojih planinskih strmina. Gusti šumarci nizali su brda, dok su ispod ležale fantastične plaže. Putevi su bili uski, krivudavi i podmukli. Ali da – to je bio raj na zemlji.

Prvih nekoliko dana Miloš i ja smo većinu vremena proveli na plaži. Nismo očekivali toliko žena u toplesu, ali ni jednom nisam čula da se brat žali. U jednom trenutku sam delovala kao jedina žesnka osoba koja nije pokazivala sise na izvilte. Naravno, sakupila sam dovoljno hrabrosti da i sama probam. Bila sam veoma uzbuđena, ne zbog ljudi oko sebe, već zbog svog brata.

Zadremala sam i kada sam otvorila oči shvatila sam da na sisama imam mnogo peska. Činilo se da ZAISTA uživa gledajući me kako ga brišem rukama. Dakle, to je bilo moje prvo „nevaljalo“ iskustvo sa njim na putovanju i nadala sam se da mu se dopalo ono što je video, jer sam imala veće planove za njega. Ili, bolje rečeno, imala sam planove da ga učinim ‘većim’. seka u toplesu

Pročitajte i ...  Sportisti

U nastojanju da uštede novac, moji roditelji su mene i Miloša postavili u istu hotelsku sobu. Shvatili su da smo odrasli i da možemo da se nosimo sa tim. E pa trebalo je da znaju bolje. Prvog dana smo oboje bili oprezni kada smo se presvlačili u kupatilu i odlazili u krevet gotovo potpuno obučeni. Ali nakon “incidenta“ na plaži, odlučila sam da je vreme da moj mlađi brat zaboravi na svoju dragu Nevenu… bar na dve nedelje.

Pribegla sam tome da nosim bikini u sobi ili da izađem posle tuširanja samo u gaćicama. Očigledno su ga privlačile moje grudi, to mi je odmah postalo jasno. Oči su mu se zadržale duže nego što sam očekivala kada sam počela da ih pokazujem u sobi. Namerno sam se ponašala kao da se ništa neobično ne dešava i skontala sam da i on pokušava da uradi isto.

Nažalost, nisam iz njega izvukla ‘uspon’ kojem sam se možda nadala. Očigledno bi za to bio potreban zajednički napor. Imali smo odvojene krevete. Hotel… kao i mnogi u okolini… nije bio najmoderniji, a klima-uređaj je bio loš, u najboljem slučaju. Mnogo noći je soba na kraju bila mnogo toplija nego što je bilo vreme napolju. Stoga sam brzo stekla naviku da spavam samo u gaćicama.

Zatim sam preduzela dodatni korak da ne povlačim čaršave mnogo više od mojih kukova. Brat je imao prilično dobar šou svake večeri. Jadničak. Pokušavala sam da zaspim okrenuta prema njemu ili, barem, na leđima svake noći. Ako bi mi se čaršavi slučajno srušili ispod kolena…pa….

Sredinom prve nedelje, posle stalnog zadirkivanja pomešanog sa egzibicionizmom, Miloš je promenio ponašanje. Porodica je bila u celodnevnom obilasku farme u blizini sela koja je bila specijalizovana za proizvodnju domaćeg sira i drugih proizvoda. Na moju sreću, bilo je izuzetno vruće. Uz šorts sam nosila majicu bez grudnjaka.

Vožnja nije bila duga, i pokušavala sam da se koncentrišem na pogled na Mediteran. Kada smo stigli, provela sam veći deo jutra šetajući po farmi tražeći zanimljivo mesto gde nas niko ne bi mogao prekidati. Sve vreme sam bila na istoj strani sa njegovom iritacijom što je uopšte morao da bude na farmi. Biće to ‘mi protiv njih’, i činilo se da se družio sa mnom više nego što bi inače.

Za vreme ručka shvatila sam da priča skoro isključivo sa mnom. Možda je vino imalo veze s tim, pa sam ga ohrabrila da uzme još jedno. Konačno, odmah nakon što smo završili sa jelom, naši roditelji su rekli da idu u glavnu kuću da gledaju demonstraciju nekog zanata. Istovremeno, Miloš i ja smo rekli, ‘Ne hvala’ – pa smo napustili grupu.

„Gde ćemo?“ upita Miloš.

„Želim da priđemo onom delu sa šumicom, mislim da odatle može da se vidi obala.“

Miloš je prihvatio moje rezonovanje i pratio. Verovatno sam u tom trenutku mogla bilo šta da kažem i on bi se složio. Iz kuće smo krenuli u najbrdovitiju, najgušće pošumljenu oblast farme. Pokušala sam da tempiram tako da naš razgovor postaje malo erotičniji što smo se više približavali gustom šumarku koji sam imala na umu.

„Izgleda da uživaš u pejzažu. Naročito u plažama.“

„Da, prelepo je“, rekao je dok smo išli dalje uz brdo, daleko od vidokruga kuće.

Pročitajte i ...  Moj greh

„Nisi mi nikada rekao… ne smeta ti što sam često u toplesu?“

„Jesam li se žalio?“

Nasmejala sam se, gledajući kroz drveće na daleku obalu. „Hvala… Ne želim da se osećaš neprijatno“, rekla sam nevino.

„Nemaš frke.“

Zaustavila sam se na sledećem prilično ravnom prostoru, okružen stablima limuna. „Da osećaš još nešto kadfa me vidiš takvu?“

Pogledao me je radoznalo. Pre nego što je uspeo da progovori, stavila sam ruku na njegovo međunožje. „Preformulisaću… Da li ti se ikada digne kada me gledaš?“ upitala sam, nežno ga trljajući.

„Šta to… Ne… nikada….“

„Mislim da lažeš braco. Mislim da noću ležiš i maziš ovaj kurac dok me gledaš kako spavam“, rekla sam, konačno izazvavši reakciju od njegovog penisa.

„Jelena…“ uzdahnuo je ali se nije sklonio pa sam mu drkala još jače.

„Da li si ikada želeo da me dodirneš?“

„Ne.“

Osetila sam njegov penis kako raste sve više.

„Nikada nisi hteo da poližeš moje sise?“

Počeo je da govori, verovatno u znak protesta. Ali moja ruka je klizila po unutrašnjosti njegovog šortsa, drkajući tvrdi penis. „Jesi li ikada poželeo da me jebeš?“

Miloš je izgledao skoro previše nervozno da bi odgovorio. Ipak, uspeo je da kaže: „Jelena, molim te nemoj.“

„Odgovori mi iskreno. Da li si ikada poželeo da me dodirneš, ližeš, ili da me jebeš?“

Sada sam mu žestoko drkala nabrekli kurac. Tiho je rekao, „D-Da.“

Kad je to rekao osetila sam trnce u svojoj mokroj pičkici. „Ako bismo imali priliku, da li bi to uradio braco? Da li bi me jebao u pičku.. u sise…?“

Zastenjao je dok sam ga jače stiskala. „Da da daa…“ viknuo je!

Pustila sam mu kitu i on je odmah krenuo u akciju, zgrabio je donji deo moje majice i podigao mi je preko glave. Odmah sam mu skinula košulju i prišla bliže, tako da su nam se grudi dodirivale. Lagano sam dodirnula njegove usne svojima i započela meki poljubac. Nije bilo ničeg senzualnog u tome, samo mali poljubac. Ali čim sam uzela njegove ruke i pomerila ih do svojih sisa, poljubac je postao jebeno strastven. lizanje sestrine pičkice

Naša usta su se otvorila i strast je zavladala. Brat mi je čvrsto stisnuo grudi, bradavice su mi postajale sve tvrđe. Stiskao ih je, a ja sam stenjala. Njegove ruke su se pomerile do mog šortsa, a da nije prekinuo poljubac. Čim mi je skinuo donji deo ja sam ga šutnuo u stranu. Onda je kleknuo i poljubio unutrašnju stranu mojih bedara pre nego što je prešao jezikom preko moje pice.

Pustila sam ga da ostane dole, osećajući njegove ruke na spoljašnjoj strani mojih nogu i njegov jezik iznutra. Bio je savršen, iskusan, dodirivao je usnama jezikom i prstima sve moje osetljive tačke. Svršavala sam mu u usta dok je on halapljivo gutao moje sokove.

Kada se podigao uhvatila sam njegovu erekciju i divila se debelom kurcu dok mi je ležao na dlanu. Porastao je pred mojim očima pre nego što su moje usne lagano poljubile vrh. „Tako je velik…“, rekla sam mu iskreno. Zinula sam i polako ali sigurno počela da ga primam duboko u grlo. On je bio iskusan, ali ne koliko ja – ceo njegov kurac primila sam u grlo.

Pročitajte i ...  Oduševljen svojom Bakom

Dok sam ga gutala i pokrivala pljuvačkom shvatila sam – želim ga u sebi. Sela sam na zemlju ispred njega, malo raširila noge i rekla: „Hoću da me jebeš!“ Dok se kretao između mojih nogu, sklonila sam nekoliko limuna sa zemlje iza sebe i legla na leđa. Ako je i dalje imao inhibicije on ih nije izrazio.

Osetila sam njegov kurac na ulazu u moju pičku. Nekoliko sekundi kasnije, dok sam gledala u zeleno lišće drveća i vedro plavo nebo, moj brat je počeo da me jebe. Dahtala sam od zadovoljstva dok me je ispunjavao svojom dugačkom, debelom kurčinom. Svi ti sati zadirkivanja kojim sam ga mamila na plaži i u našoj hotelskoj sobi učinili su da bude totalno opčinjen sa mnom, kao i ja za njim. jahanje bratove kite

Bilo je neverovatno da me tako veliki penis buši. Spustio je svoje telo na moje, a ja sam omotala noge oko njegovog struka. Držao me je i sve jače počeo da me tuca. Stavila sam ruku na svoju sisu i igrala se sa bradavicom, šaljući talase zadovoljstva do svoje pice. Oboje smo pojačavali intenzitet jebanja.

Imala sam želju da budem bolja od Nevene pa sam prekinula tucanje, spustila ga na leđa i sela mu na kurac tako da može da gleda moje sise i moje lice dok se nabijam na njega. Naši jauci su postajali sve glasniji i brinula sam se da li će nas neko u limunovom šumarku čuti, iako nismo videli drugu osobu otkako smo izašli iz kuće. Ubrzo smo oboje bili na ivici svršavanja.

„Ja ću…“

„U mene. Jebeno svrši u mene…“

Tada me je podigao i počeo stojeći da me tuca, poza koju ranije nisam doživela. Oboje smo glasno stenjali što smo se više približavali svršavanju. Uzbuđenje zbog saznanja da će moj brat svršiti u mene bilo je sve što mi je trebalo da počnem svoj orgazam. Baš kada sam prvi put vrisnula, on je počeo da svršava.

Osećala sam kako mi njegov sperma ispunjava pičku mlaz za mlazom. On je jednostavno grcao sa svakim mlazom i nastavio da me ispunjava, sve dok njegova sperma i moja sopstvena tečnost nisu iscurile na moju butinu. Kada je završio i moje telo se vratilo na zemlju, legao je na mene, naizgled iscrpljen. Otkotrljali smo se na bokove i poljubila sam ga.

„To je bilo sjajno“, uveravala sam ga.

„Ne, TI si bila sjajna!“ Nasmejao se i stavio ruku na moju dojku. „Hvala seko.“

„Braco… jesam li bolja od nje? Iskreno?“

„Iskreno? Mnogo bolja.“

„Zaboravi na nju onda, nije te vredna. Ti zaslužuješ bolju.“

Namignuo mi je i poljubio me.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)