analni seks muz sin pusenje sex

analni seks muz sin pusenje sex

Današnji dan bio je dosta drugačiji od ovih do sada. Marko je odlučio da me iznenadi. Otac mu je bio u garaži, a ja spremala dnevnu sobu. Prišao mi je i uhvatio me za pičku. “Spremi se mama, idemo na jedno mesto”, rekao je.

“Obuci nešto lepo, bez gaćica, a ni grudnjak nemoj nikakav da nosiš, šteta je, imaš prelepe sise i šteta ih je zarobljavati, obuci helanke bele, belu tuniku, ali ponesi i belu malo kraću majicu i stavi je u torbu da tata ne vidi”. Važi sine, rekla sam mu i otišla da to uradim, bilo mi je drago što me želi iznenaditi i i što mi nije hteo reći o čemu se radi.

Milane, ja i Marko idemo u šipong pa se vidimo kasnije, rekao mi je da mu kupim neke stvari kad već idemo i dao mi još nešto para mada sam i sama imala. Pričali smo tako opušteno u autu kao da smo momak i devojka a ne majka i sin. Rekao mi je da idemo u jedan seks šop 50ak kilometara od kuće, kako nas niko ne bi prepoznao, jer želi da mi kupi nešto.

Svidelo mi se to, i zanimalo me šta će to da me kupi, mada i nisam znala šta ćemo tamo kad me i ovako sasvim dobro jebe, čak i predobro, ako smem da priznam.

Stigli smo i izašli smo iz auta. Tunika mi se podigla do struka u autu, tako da mi se sada već ocrtavao sasvim dobro moj crni trokut među nogama kroz tanku belu tkaninu, a imala sam osećaj i da su mi dlačice izbijale pomalo kroz to platno. Htela sam da popravim to i spustim je malo niže, ali Marko je to video i rekao da ostavim, da ne diram ništa. Poslušala sam ga, uhvatio me je za ruku kao devojku i vodio preko parkinga do prodavnice. Kada smo ušli u šop dočekala nas je jedna prijatna i privlačna žena, rekla bih mojih godina. “Izvolite, kako vam mogu pomoći? Ja sam Mara!”, rekla je.

“Pa ovako, hteo bih da iznenadim mamu sa nekim stvarima i voleo bih da mi pomognete”, reče sin. Nisam mogla da verujem šta je rekao, kako je mogao samo tako nekom strancu reći da sam mu mama, pomislila sam i noge su mi počele drhtati u kolenima, ali i pomala sam počela i vlažiti.

“Zanimaju me najlonske prozirne čarape u recimo boji kože, crne boje i da vidimo šta još imate, da imaju gaćice, ali u području vagine da su otvorene”, ako me razumete.” “da, da, razumem vas, mama vam je to kažete, aha, pa dobro, pođite zamnom”, reče Mara.

Pokazivala nam je neke uzorke a lutkama i Marko je odabrao nekoliko komada. “Hteo bih i nekoliko samostojećih čarapa ali bez gaćica”, rekao je sin. Držao me je čvrsto za ruku, prepleli smo prste, imala sam osećaj da ću se srušiti, a žena nas je samo odmeravala, mene više i pogledavala mi među noge stalno.

Videla sam da sam u pravu i da su mi dlačice stvarno izbijale van.

analni seks muz sin pusenje sexAa što je bilo gore od svega kako sam počela vlažiti tako mi se pojavila i mala fleka među nogama, a bradavice su kao lude izbijale kroz tanko platno tunike. “Sada će te mi pokazati kakve modele vibratora imate, a zanima me i onaj model koji izgleda kao sedlo, na koje se sedne i stavi se onaj mali silikonski sa malim daljinskim, ali i lopta za sedenje sa vibratorom, to smo videli u nekim filmovima koje smo gledali, pa bi hteo to mami da kupim da ima kad ja nisam tu.”, reče Marko bez stida a ja u zemlju da propadnem.

“Naravno, razumem, imamo ovih nekoliko modela” Uzeo mi je dva vibratora na baterije malo poveća, jedan dildo, taj vibrator se sedlomi loptu za sedenje sa vibratorom. Sada mi je već fleka bila poveća tako da sam bila sva mokra među nogama, uzeo mi je i dva providna bodija. Mara mi je stalno gledala među noge i komentarisala kako je lepo kad žena ima tako dobrog sina koji se tako dobro brine za svoju majku, kako ima sinova kojima uopšte nije stalo do majke ali da je moj sin jako dobar i da ga čuvam.

Nisam ni sanjala jutros kad sam ustala šta će mi se dešavati.

Mada sam jedva čekala da isprobam sve što mi je kupio. Pozdravili smo se sa Marom, rekla je da joj je drago što nam je mogla pomoći, da se nada da ćemo se uskoro videti opet, pa možda i naći negde da porazgovaramo jer bi htela da se bolje upozna s nama, naravno rekla sam i uzela njen broj telefona. “Pripazi mama malo na tu fleku i taj žbun među nogama”, lepo je za videti ali ako idete dalje u šoping da se ne vidi baš.”

Pročitajte i ...  Incest par

Hoću Maro, hvala ti puno, srce si bila, čućemo se, i poslala sam joj pusu kao i svima. Uhvatila ju je rukom i stavila na srce, a to me je malo i napalilo, moram vam priznati iako nisam nikada imala ženu među nogama, a niti sam ja bila među nogama neke žene. Moram priznati da je mara bila lepoa žena, a i lepo je obučena bila, imala je crne helanke i tanku crnu majicu, a rekla bih da ni ona nije nosila grudnjak nikakav.

Helanke su joj se lepo ocrtale i razdvajale su joj pičku.

Mislim da je sise imala veće nego ja ali da su nekako visile, pretpostavljala sam od težine. Ni Marko nije ostao ravnodušan. Na povratku smo pričali o svemu što mi je kupio, kako sam stvarno sretna što imam ovako pažljivog sina. “Mama, moja je dužnost i kao tvog sina i kao tvog jebača da se ti uvek osećaš lepo, mlado, poželjno, privlačno i seksi i tako se i ponašam, ti to zaslužuješ i to ćeš i dobiti, moram ti reći stvarno lepa žena i da vidim da voliš kurac i da uživaš u njemu. Odkad smo se počeli jebati činiš mi se kao druga žena, neprepoznatljiva, kad te pogledam imam osećaj kao da ti u očima vidim svoj kurac, koliko si gladna i drago mi je zbog toga.”

Slušala sam ga i nisam mogla da verujem kako me je lepo opisao i kako je pogodio svce što je rekao, imala sam osećaj da je pročitao i ženu i majku u meni, da je znao šta i kako i koliko mi treba.

I bilo mi je drago što mi je sin, bila sam ponosna na njega. “Marko sine, na ove tvoje lepe i tople reči imamo samo jednu stvar da kažem; ŽAO MI JE SINE MOJ ŠTO TI NISAM DALA PIZDE RANIJE, ŠTO TI SVOJE BUTINE NISAM PRIJE OTVORILA, ALI VIŠE NIKADA ZA TEBE I BRATA NEĆE BITI ZATVORENE, U PRAVU SI, VOLIM KURAC I ŽELIM GA UVEK, HVALA TI ZA SVE OVO ŠTO SI MI KUPIO.” rEKAO JE DA IMA NA JOŠ JEDNO MESTO DA SVRATIMO, A TO JE BILA RADNJA SA KAMERAMA I NADZORNIM SISTEMIMA, TU JE UZEO NEKOLIKO BEŽIČNIH KAMERA ZA KUĆU KAKO JE REKAO.

Za skoro svo vreme povratka mi ja držao ruku među nogama i mesio mi pizdu preko helanki, a tada sam ja u jednom trenutku spustila helanke do kolena i raširila mu noge. Mazio me je po butinama, a voleo je i da mi dlanove po mojoj šumici trlja, kaže da je voleo osećaoj mojih stidnih dlaka među prstima pa sam mu dozvoljavala da se igra s njima ,pa i da grije ruke u mom međunožju, na obostrano zadovoljstvo, ipak mi je to bio sin, a ne bilo ko.

Za vreme vožnje sam se pitala šta i koliko vide putnici u autobusima ali i vozači kamiona koji su prolazili pokraj nas, a neki su nam čak i zatrubili. Ali mi nije bilo važno, zavalila sam se u sedište , zatvorila oči i uživala u masaži pizde. Toliko mi je godilo da vam ja to ne mogu opisati dovoljno kakav je to osećaj bio.

Dva puta sam svršila do kuće, i bila sam sva mokra među nogama, tako da sam se nadala da neću sresti muža u garaži kad se vratimo.

I imala sam pravo, garaža je bila prazna. Izašla smo iz auta, navukla sam helanke i popravila tuniku da se spusti preko guzova jer mi je međunožje bilo mokro i videla se sad već velika fleka a i na butinama je bilo fleka od toga koliko sam svršila. Odneli smo stvari koje smo kupili gore u sobu, samo sam ja vibrator u obliku sedla odnela u svoju sobu da ga isprobam, a ostatak je bio kod Marka u sobi, da ne bude sumnjivo nešto i da muž ne posumnja da sam bila sa sinom u seks radnji.

Tako da sam odlučila da ću mu reći da smo se u tržnom centru razišli i da sam ja SAMA u seks šop i kušila to jer sam videla u nekim filmovima kako žene u tome uživaju pa sam htela da vidim o čem se radi i kupila ga, a da sin nezna šta je to. Nadala sam se da ću uspeti da ga zavaram. U kući nije bilo nikoga i poželala sam odmah da ga probam.

Izvadila sam ga iz kutije, stavila na pod, priključila na struju, namazala vibrator sa bebi uljem. Skinula sam se i bacila helanke na pod sobe i ostatak odeće. Marko je bio otišao na wc da piša za to vreme. Nisam izdržala i sedala sam polako na njega. Bebi ulje nije ni trebalo jer sam bila jako vlažna. Uzdasi su sami počeli da mi beže iz usta. Upalila sam ga i počeo je da vibrira. Ja sam počela da stenjem, nisam ni shvatala koliko sam glasna bila dok Marko nije ušao u sobu, video me golu, nabijenu na vibrator kako se nabijam.

Pročitajte i ...  Pogledaj ga mama kakav je, željan je tebe. . ..

“Mama, pa zar nisi mogla da me sačekaš?”, pitao je.

Izvini Marko sine, ali ne, nisam mogla, prenapaljena sam. “Mama, u prizemlju dole sam te čuo kako stenješ i uzdišeš, i moram ti reći da je to uvek muzika za moje uši, i to ona najlepša, samo nastavi, ali evo ti još nešto.”
Prišao mi je i stavio mi je kurac u usta. Počela sam mu pušiti, bez ruku, jer sam rukama dole malo pojačala brzinu vibratora koji je vibrirao u meni jer nisam mogla da se nabijam brzo. Lizala sam mu kurac i oblizivala mu glavić. “To mama, stvarno si gladna”.

Jesam odgovarala sam mu mucajući i ne vadeći kurac iz usta, nisam htela da ga vadim kao dete koje neda lizalo jer se boji da će mu ga neko oteti, tako ni ja nisam davala svoje lizalo, ono koje sam si sama rodila. Povremeno sam ga vadila kako bi došla do zraka, a u to vreme su mi se uzdasi otimali, a bila sam sveviše mokra od znoja, neb+verovatno mi je godilo sve ovo. “Mama super ga pušiš, samo nastavi molim te, mamaaaaaa;” stenjao je i Marko i nabio mi ga dublje u grlo.

Uhvatio me je za glavu i počeo me jebati u usta, i svo vreme govori; mama jebem te u usta žvalava, mama jebem te u usta. Samo jebi sine, zato je mama tu, da udovolji sinu svom, a sin majku da udovolji i da joj ga dobro nabije. Svršio mi je u glo posle nekoliko minuta. Dragi moji, progutala sam svaku kap, obožavala sam osećaj mlade i ukusne sperme, koja mi tako vrela klizi niz grlo.

Nisam ga vadila iz usta, nastavljala sam da ga pušim.

Marko mi je izvadio kurac iz usta, pogledala sam ga stvarno tužno i jadno. “Ne brini mama, ostani nabijena na vibrator, rukama se nasloni na pod.” Tako sam i uradila, naguzivši se sinu koliko god sam mogla, a na silazeći sa vibratora, koji me je izluđivao koliko je dobro. Videla sam da ga je malo namazao sa bebi uljem. Kleknuo je iza mene, uzeo jastuk sa kreveta i kleknuo iza mene. Osetila sam pritisak glavića na ulazu u čmar, a zatim i glavić kako ulazi.

Malo po malo ušao miu je celi. Počeo je polagano da me jebe, dok sam drugi (umjetni) kurac imala u pički. Vikala sam koliko mi je bilo lepo. “Nabij ga mami, voli mama kurca”, izlazile su reči iz mene, “joj glupača, što ti pre pičke nisam dala”, izvini sine. Uživala sam biti ovako nagužena, a vibrator u meni već mi je priuštio dva orgazma do sada, ali nisam imala nameru da stanem.

“Majko moja, kako je lepo biti u tebi, u tvom šupku, jebati te u usta, ma bilo kako sam te imati nataknutu na kurac,” govorio je Marko držeći me za kukove, a s vremena na vreme me hvatajući za sise i vučeći me za njih na sebe. Bile su mi već dosta crvene. Sada me je već žestoko nabijao u šupa, bolelo me je sve dole, ali taj bol sam bila voljna da istrpim, samo sam se bojala da ne nestane.

“Sine, obećaj mi da ćeš me uvek nataknuti na kurac, kad god budeš u mogućnosti, a ja ću gledati da to bude često, ne brini, da mogu ne bih ga ni vadila iz sebe nikada”, rekla sam u zanosu.

“Svršavammmm, maaamaaaaaaaa,” viknuo je Marko…
“Svrši sine moj, napuni majku, napuni mi šupak ljubavi mamina, volim teeeee” “Napuni meeeeeeeee”, molila sam da me napuni, bio je prelep osećaj imati njegovu toplu spermu u sebi.
Svršio je ali je nesmanjenom žestinom nastavio da me nabija a ja sam pojačala brzinu vibratora. Činilo mi se da će šupak da mi se raspukne, ali opet, s druge strane mi je godilo.

“”Smesti ga mami, Marko moj mili, jebi mamuuuuuu”, molim sam za još malo kurca kao nekakva kurva, a to sam i bila i bila sam pored svega ponosna što mi je kurac rođenog sina zabijen duboko u šupak.
“Ajoooooj, bog te jebo što mo je lepo sine moj mili;” stenjala sam duboko u ekstazi dok me je protresao ni sam ne znam koji po redu orgazam u ovih par sati, bila sam iscra ali još uven isam bila voljna da sjašem s kurca. Bila sam mokra od znoja ali i sin iza mene, bili smo tako lepljivi, a soba je smrdila na jebačinu.

Pročitajte i ...  Majka i ljubavnica 4

“Željkaaa, Željka gde siiii?!” Učinilo mi se da nešto čujem. “Željka, gde si ljubavi.?” “Jebo te život Marko sine, otac ti je došao, vadi kurac brzo iz mame, vadi ga i sakrij se pod krevet, jebo te ubiće nas, joj moj bože, da me muž uhvati nataknut na sinov kurac, joj sramote, sakrij se.” rekla sam mu.

Marko je brzo skočio i sakrio se pod krevet, a ja sam ostala na vibratoru i stenjala. “Željka, šta radiš to, šta je to, odakle ti to ženo?”, upitao je muž.

Ma kupila danas u šopu kad smo ja i Marko bilo, on me ostavio i otišao da vidi nešto a ja šetala malo i odlučila da uzmem ovo i da probam, to sam videla na filmu. “Aha, pa ok, a gde je Marko sada, pitam zato jer koliko glasno stenješ i jaučeš čuješ se po celoj kući”, reče Milan.

Otišao je da odspava malo, kaže da se smorio po trgovinama, objašnjavala sam mu zadihano. “Molim te pripazi se malo jer stvarno ne znam šta bi se desilo da uđe u sobu i zatekne majku golu kao od majke rođenu nabijenu na vibrator i stenje kao luda po kući, veruj mi da ga ne bih krivio da te izjebe tada, jer ovo je prizor kojem ne bi niko odoleo, pa bili vi u rodu ili ne.”, reče Milan.

Njegove reči su me iznenadile, skoro kao da je dao dozvolu meni i sinu da se jebemo slobodno…. “Sada ćeš da mi pušiš kurvetino jedna,” . Muž mi je nabio kurac u usta i pušila sam mu i drkala mu ga rukom, jednostavno sam volela kurac, a i želela sam još sperme. “Siđi sada sa toga i naguzi se da ti dam pravu stvar”

Poslušala sam ga, polako sam ustala sa vibratora i sklonila ga ustranu.

Naguzila sam mu se ispred kreveta, na sve 4, kao neka kuja, spustila sam se na pod, izbacila mužu dupe u vis, i gledala sina u oči dok sam osećala kako muž prodire u mene. Naslonila sam se na pod i gurnula ruke pod krevet i uhvatila sina za ruke. Pomeri se prema napred malo i spusti dupe, reče mi muž dok me je jebao. Poslušala sam ga i ušla dublje pod krevet, a bilo je mesta jer je visok krevet bio.

Nisam mogla da verujem, muže me jebe a sine to gleda i drka polagano. Ovo me je toliko napalilo da nema reči za to. Sin se polagano pomerio bliže meni, i stavio mi kurac u usta. Pušila sam sinu, a jebao me je muž, a muž nije znao šta radim ispod kreveta. “Jebo te kurac moj uvek ženo, koliki ti je šupak, kao da te je neko upravo izjebao u njega… Otvoren je skroz i pulsira”, primetio je Milan. Kako je to rekao tako je sin ispod kreveta svršio meni usta. Brzo sam progutala sve i oblizala se kako ne bi primetio.

Nastavila sam da stenjem glasno i gledala sina pravo u oči.

Nekoliko puta, muž mi je jako, ali baš jako nabio kurac u pizdu, izvadio ga van i počeo da me poliva po leđima. Pljesnuo me je po dupetu i rekao da ide da se tušira a da bi mogla i ja s njim. Ušao je u kupatilo, a ja sam šapnula sinu; “Izađi brzo sunce mamino, izađi i idi u svoju sobu, hvala ti za sve ovo, kasnije ćemo probati sve ovo, sada nemam snage više”

Poljubila sam ga i on je ošao, a ja sam se otuširala i rekla Milanu da ću malo da odspavam, jer nisam više snage imala. Bila sam gotova, razbili su me obojica, ali i vibrator. Današnji dan je tako dobro počeo, šta mogu kad sam kurva i volim kurac, nemojte me osuđivati, stvarno volim seks i zahvalna sam zbog toga sinu što mi je nova vrata otvorio i vodio me kroz njih, za ruku i za pičku…. Pička mi je bila jako natekla sada, bila je sva crvena, ali i šupak me je boleo… Ne žalim se, nemojte to misliti, ali moraću obloge od kamilice da stavljam na pizdu kasnije…. Kako sam se otuširala, tako sam tonula u san, nisam se uopšte pokrivala a vrata od moje spavaće sobe ostajala su širom otovrena…

analni seks muz sin pusenje sex

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)