kako sam pojebao majku napunio picku

kako sam pojebao majku napunio picku

Te večeri majka je spremala po kući, a ja sam učio u svojoj sobi. Naravno koncentracija mi je bila nikakva. Samo sam razmišljao o novom seksu s majkom. nakon nekog vremena krenuo sam u kupaonu da se istuširam. Čuo sam da je mama unutra. Pokucao sam i ona mi je rekla da uđem. Nisam očekivao da se zapravo i ona spremila za kupanje. Kada je već bila do pola puna, a ona samo u gaćicama i grudnjaku.

„Oh izvini mama, i ja sam se mislio okupati, ali sad…“ rekao sam pomalo zatečen.
„Ne, nema veze, uđi samo“ rekla je samouvjereno. „Ako želiš možemo zajedno, ionako više ništa ne krijemo jedno pred drugim“

Majka je tada skinula grudnjak i pokazala mi prstom da dođem. Prišao sam bliže. Osjećao sam da želi da je poljubim. Prstom sam joj podigao bradu prema svojim usnama i samo blago dodirnuo jezikom po gornjoj usnici. Odmah mi se primakla bliže i malo popela na prste da me bolje zažvali. Zatvorili smo oči i počeli se ljubiti kao kakvi napaljeni tinejdžeri. Topli dodir maminiog jezika u ustima i dodir sisa po tijelu potpuno me paralizirao. Mama mi je skinula majicu i počela otkopčavati hlače.

„Evo da te okupam kao kad si bio mali“ rekla je pomalo ironično i s drhtavim napaljenim glasom.

Još uvijek smo imali tremu jedno pred drugim što je i bilo razumljivo. Sam sam skinuo gaćice. Mamine su već bile do bedara od našeg šlatanja pa mi se pičkica sama ukazala. Sagnula se i skinula gaćice do kraja. Kako kada još nije bila puna sjela je na wc školjku da piša. Kada sam vidio mlaz mokraće kako izlazi iz njene pičke, kako na kraju još jednom jače štrcne i ocijedi se niz dlačice totalno sam izgubio razum. Kurac je nabreknuo od krvi koja je tukla samo u njega i u glavu. Prišao sam, opet joj podignio prstima glavu i stavio kurac u usta. Malo je zakrkljala i ustuknula. Očito baš nije volila pušenje.

Uzela me je za ruku i rekla: „Polako sine, prvo da se malo okupamo, pa ćemo se onda pomaziti“.
Zatim je ušla u kadu i dalje me držeći za ruku. Ušao sam i ja. Sjeo sam nasuprot majci i odmah joj se približio. Kurac mi je stršao iznad pjene i mama je to vidjela. Prstom ga je dodirnula i on je odmah malo poskočio.

kako sam pojebao majku napunio picku„Baš si napaljen Deni, sviđam ti se“, rekla je pomalo zavodnički.
„Mama napaljuješ me i volim te, znam da zvuči ludo i bolesno, ali tako je već odavno“

„Znam sine, nisu majke baš tako naivne. Odavno sam primijetila kako me gledaš ako sam u nekoj uskoj suknji. Nisam bila sigurna do nisam vidjela tragove tvoje sperme na mojim gaćicama i najlonkama u vešu. Dugo nisam bila zapravo sigurna šta je to, dok nisam naišla na svježu spermu na gaćicama“, rekla je mama malo zločesto.

Pročitajte i ...  Sestra

„I nisi mi ništa rekla“, upitao sam stidljivo.
„Pa ne. Prvo sam se užasnula, a onda shvatila to kao dio tvog odrastanja, ali to nije prestajalo. Počela sam i sama zamišljati kako to radiš…“

Dok je govorila ja sam uveliko prevlačio kožicu preko glavića.

Jednostavno nisam mogao izdržati. Prišao sam joj još bliže, počeo je grliti i ljubiti po cijelom licu. Dok smo se nespretno približavali majka je prešla s obje noge preko mene, tako da sam kurcem na trenutak dodirnuo njenu pičkicu. Uskoro se sve svelo na moje nastojanje da uđem u nju.

Vrlo brzo sam osjetio kako mi kurac ulazi u njenu pičkicu. Osjećaj na kurcu je bio predivan. osjećaj vrele vode je zamijenio osjećaj uskih stijenki mamine vagine natopljene njenim sluzima. Bilo je tako lijepo, mekano, glatko da sam se sav stresao. Mokre grudi su još više davale na njihovoj punoći. Bradavice su nabrekle, da bi se brzo pribile uz moje tijelo. Jednostavno smo se počeli nabijati jedno u drugo, kao kakve životinje. Oči su nam bile zatvorene u početku.

U jednom trenutku sam ih otvorio. I majka isto. Nasmijali smo se i zažvalili otvorenih očiju. Nastavio sam je nabijati na kurac sve jače, svom snagom joj trljajući guzu preko svojih nogu. Kada sam shvati da ću brzo svršiti odmakao sam glavu od njene i rukama je jako uhvatio za kosu. malo je zastenjala od boli, ali je bila previše u zanosu da me odmakla. Povukao sam joj kosu skroz prema natrag da joj mogu vidjeti cijelo lice kako se grči od zadovoljstva.

Bio sam na vrhuncu. I mama je to osjetila. Prvo se jako istusnula uz mene, a zatim se skroz skinula s kurca. Ja sam već počeo svršavati, a ona mi je pomogla drkajući mi kurac rukom. Sperma je šiknula prema njenim sisama.

Još smo dugo bili jedno na drugom zadihani i bez riječi. mazio sam mamine grudi i igrao se s njenim bradavicama.
„Izvini“, rekla je „Izvadila sam ga prije, još bi me mogao oploditi, nije mama baš tako stara“.
Nisam niti razmišljao o tome da moja mjaka još nije u klimaksu i da teorijska mogućnost postoji.

„Ali već sam svršio u tebe…misliš da bi…“
„Ne vjerujem, ali trebamo biti oprezni, uzet ćemo kondome ili pilule, nikad se ne zna“, kazala je oprezno.
„Znači da ćemo nastaviti voditi ljubav“, upitao sam kao pomalo naivno.

„Pa mislim da je najvažnije da nam je lijepo i naravno da niko ne sazna, to baš ne bi bilo zgodno. Kao ni to da ostanem trudna“.
Uskoro smo ustali. Mama je prvo posušila mene, pa zatim sebe. Ogrnula se ogrtačem neobukavši ni gaćice ni grudnjak.
Zajedno smo sišli u kuhinju. Ja sam nešto malo pojeo i rekao da bih išao na spavanje. Mama me je još jednom šokirala.

„Deni, da li bi htio prijeći spavati kod mene u sobu?“, majka je rekla vrlo samouvjereno i izravno.

„Jesi li sigurna mama?“
„Jesam, uostalom zar ima smisla da se krijemo kad smo sve već vidjeli i napravili“.
Prišao sam joj i poljubio je nježno u lice. Ja sam bio prvi muškarac od očeve smrti koji je dobio taj poziv. Osjećaji su bili čudni. kao da sam izdao vlastitog oca s jedne strane. s druge strane požuda je bila bezgranična. I očito obostrana.

Pročitajte i ...  Nastavak sa mamom

Majka je nastavila: „Znam da je i tebi sve ovo pomalo bizarno i blesavo, ali očito nam je teško ići natrag. Želim da budemo iskreni ljubavnici. To nisam mogla biti s tvojim ocem nikada, mislim da bi me ti mogao usrećiti.
„Šta želiš da napravim, mama?“

„Pa za početak me možeš zvati imenom…kao svoju ljubavnicu“
„Dobro mama Jasna“
„Može i samo Jasna“, nasmješila se.

Uskoro smo otišli u krevet. Mama je obukla gaćice i svilenu spavaćicu. ja sam samo bio u majici i boksericama. Nismo više bili raspoloženi za seks, ali smo dugo pričali. Majka se raspitivala najviše o tome kako me je i kada počela privlačiti.
Stidljivost i grižnja savjesti su se polako počeli povlačiti.

„Jesi li puno masturbirao misleći na mene?“, upitala me je.

„Skoro svaki dan“, priznao sam. „Bio sam potpuno opsjednut time, druge me žene uopće nisu zanimale. Kada bih te ujutro vidio kako se oblačiš, te predivne obline u suknjicama i haljinama, odmah bi išao na wc da svršim. Bio sam ljubomoran na vlastitog oca koji te je mogao imati kada god poželi“.
„Jesi li me nekada gledao golu krišom?“

„Da, nekoliko puta kroz ključaonicu u kupaoni. Svršio bih u nekoliko sekundi“, rekao sam potpuno otvoreno.
Ponovno smo se počeli strasno ljubiti. Osjetio sam da se mama opet malo napalila.
„Deni“, zaustila je kao da mi ima nešto važno za reći, „Ne moraš prema meni biti potpuno obazriv, želim da me tretiraš kao svoju ženu i ljubavnicu, a ne kao majku.Treba mi pravi muškarac koji će me potpuno iskoristiti kao ženu. Ako me želiš uzmi me, uđi u mene, učini sve što želiš“.

„Očito si se s tatom suzdržavala“
„Da i bila sam jako nesretna zbog toga“, priznala je.

„Jasnice“, potepao sam joj provlačeći prste kroz njenu kosu, „pa ti si zapravo droljica koja želi biti iskorištena i podložna“.

„Mmmm“, zastenjala je, „ne smeta te to, malo mi je neugodno zbog toga…“
„Ti zapravo želiš sve što i druge žene, a nisi na to imala pravo, ne treba ti biti neugodno. Zato si se uvijek oblačila izazovno kad ideš na posao, htjela si da budeš objekat nečije požude, da te zagledaju, maštaju o tebi…“

Mama je potvrdila. Potpuno se oslobodila. Dala mi je na znanje da očito mogu biti grublji izravniji prema njoj.
„Majko“, usudio sam se pitati nešto što me oduvijek zanimalo, „Jesi li spavala s nekim drugim muškarcem, dok si bila u braku smojim ocem?“.
Malo je bila zatečena ovim pitanjem. Osjetio sam da joj je srce malo jače zaigralo. Nije ništa rekla samo je klimnula glavom.

Pročitajte i ...  Incest Seks s Majkom

„U redu je mama“, ne zamjeram ti, rekao sam, poljubio je u usta i okrenuo sa na drugu stranu kreveta.
Ujutro se mama prva probudila. Ja sam ostao ležati u krevetu, a ona se istuširala i spremala na posao. Kada je vidjela da sam budan prišla je i poljubila me u lice. Ja sam je primakao bliže i zažvalio.

„Nemam vremena Deni, za naše igrice, zakasnit ću“, rekla razumijevajući moj poljubac kao poziv da se vrati u krevet.
„U redu Jasna“, već sam se naviknuo zvati je imenom, „mogu li ti pomoći da obućčeš nešto zavodljivo…“
„Htio bi?“

„Naravno, to mi je uvijek bila želja“, potvrdio sam.

Prišao sam do njenog ormara i počeo tražiti sve one stvari u kojima sam volio vidjeti svoju majku. Našao sam predivne čipkaste gaćice, za koje nisam ni znao da ih ima i odmah ih uzeo. Mama je skinula svoje pamučne i počela ih oblačiti. Našao sam isti takav grudnjak u kompletu i usku crvenu bluzu i dao joj, rekavši da ne zakopčava zadnje dugme. U oči mi je upala sivo crna karirana suknja koju je majka često nosila na poslu. Bila je do koljena i predivno je isticala njene lijepo oblikovane noge. Zavirio sam u ladicu s najlonkama, ali nisam našao nikakve seksi. Sve su bile crne obične ili boje kože ili sive.

„O Jasna“, ustvrdio sam, „moramo poraditi na tvojim čarapicama, to je moj najveći fetiš, malo su dosadne“
Da, kakve bi ti da nosim?
„Pa neke zanimljivije, možda i samostojeće, da istakneš te predivne noge“.

Uzeo sam prve cne koje su mi se svidjele, posjeo majku na krevet i počeo ih oblačiti. Kurac mi je odmah poskočio. Kada sam došao do kraja mama je malo podigla guzu i pomogla mi da ih skroz navučem. Počeo sam je maziti po nogama i kroz pidžamu drkati.

„Voliš me gledati kad izgledam malo kurvičasto?“, upitala me sretna što me tako uzbuđuje.

Ja sam sam klimnuo glavom i nastavio.
„Tako dobro izgledaš u toj suknjici, samo zamišljam kako te na poslu zagledaju i poslije drkaju“, napaljivao sam sebe i mamu.
„Da, i nisi ljubomoran?“, pitala je.

„Jesam, ali znam da si droljica i da si ne možeš pomoći, uživaš da te zagledaju i žele“.
„Tako o majci govoriš, sram te bilo…“, nasmijala mi se.
Kada sam je obukao do kraja ustala se i krenula. Rekla je da žuri i da ćemo sve obaviti kada dođe s posla.
„Ljubim te“, rekla je „i kada dođem s posla vodim te u kupovinu samnom, da biraš stvarčice za svoju mamu“.
Sav sam se stresao od uzbuđenja. Sama pomisao da ću sa svojom majkom ići u trgovinu kupovati seksi odjeću me je paralizirala.

kako sam pojebao majku napunio picku

besplatan sms
One thought on “Majka i ljubavnica 2”
  1. […] Mama i jebač su bili mirni minutu pokušavajući doći do daha. Iz pizde joj je kapala sperma ostavljajući bijele mokre tragove na najlonkama. Obuzela me je nevjerojatna želja da uđem i poližem spermu iz mamine vagine, da usisam sve, počistim je. Nisam morao ulaziti, jer je debeli mamu odvezao, otvorio vrata i nogom je gurnuo van. Prešao je u kabinu, upalio kombi i u žurbi otišao. Na zemlji je ostala ležati moja razdrljena i silovana majka, nemoćna da se podigne na noge. Prišao sam joj, uzeo je pod rzuku i odveo do auta. Kad sam je obukao i upristojio odvezao sam nas doma. Nismo progovorili nijednu riječ. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hot oglasi

Aaaaaaaa nemoj :)