inc lizanje stopala

Poštovani čitaoci, posle drugog, evo stiže i treći deo. Ne treba da napominjem da sve ovo možete raditi i sa drugim ženskim ili muškim članovima porodice. Ja jesam fokusiran na mamu ali pominjem i tatu u kontra smeru, od mame i sina, sa ćerkom. Moram ipak ponoviti da PROČITATE SAVETE date u drugom delu da ih sad ne ponavljam. Imaćemo ovde i pojmove i situacije a možda i neke igrice (ukoliko stane u ovaj deo). Verujem da ćete uživati čitajući.

GOLI RODJENDAN – Kao što ste se rodili, tako i slavite. Goli. Ako volite nudizam i golotinju, onda vam neće biti problem i primeniti ovu situaciju. Ukoliko je sinu ili ćerki rodjendan, roditelji trebaju ispuniti želju da budu goli na rodjendanu. Možete se skinuti odmah od početka rodjendana il pak malo kasnije, sve zavisi od dogovora. Takodje, ukoliko želite, možete vi skidati vaše roditelje ako to volite da radite. Svakako vi treba da se prvi skinete goli jer vam je rodjendan. Recimo sinu je rodjendan i želi da bude go sa majkom, a da se prvo on skine a onda majka. Možete se skinuti istovremeno jedno prema drugom ili može prvo sin da se skine a da mu mama dozvoli da je on skida. Ako sin skida majku, majka treba biti opuštena i dati sinu da je skida sam dok njemu penis raste u erekciji. Ja bih mojoj mami počeo od nogu i stopala. Prvo bi skinuo čarape (ako ima), potom suknju, helanke, pantalone (šta god ima), pa onda sve gornje delove odeće. Brus bi bio pretposlednji, kad skinete opipajte mami grudi. To će vas uzbuditi. Gaćice skinite tako što zamolite mamu da visoko podigne noge i stopala i u jednom cugu mami skinete gaćice. Zagrlite mamu i poljubite u usta obavezno. Penis će imati jaku erekciju. Isto sve ovo neka urade tata i ćerka. Posle sledi zabava, piće a može doći i do incest seksa. Da kažem još da možete uključiti i druge članove porodice ukoliko voli incest i goli rodjendan.

inc lizanje stopalaGOLO DIRANJE – Ovde već je situacija a i pomalo i igra koju možete raditi svaki dan i noć. Sami ste u 4 zida, goli ste i želite neku vrstu predigre. Mogu raditi mama i sin i tata i ćerka. Stojite goli jedno naspram drugog i počnete da se dirate po golom telu rukama i gledate se u oči. Maze se i diraju grudi, guze, stomaci, ledja, polni organi…Ovde penis u erekciji može vrhom glavića da dodiruje stidne dlake vagine. Bockanje dlaka na vrh penisa poboljšava erekciju istog. Potom, kleknite na kolena, dodirujte butine jedno drugom i grudi. Mazite se gledajući se u oči. Možete i guzove maziti. Posle toga, muško neka se okrene u isti položaj okrenut ledjima ženskoj. Tada žensko hvata od nazad prednji deo muškog, mazi ga i dira nežno, nadražavajuči bradavice. Potom silazi rukama do penisa i JAKO NEŽNO ga miluje prevlačeći kožicu. Oprezno sa penisom jer je tada naj osetljiviji i ima punu erekciju. Zatim se žensko okreće ledjima muškom i muško počinje dirati žensko isto kao i ona. S tim što grudi su ženskom veće i može duže dirati i maziti. Vrh glavića penisa neka dodiruje čmar na guzi žene. Muško može dirati vaginu ali oprezno jer je žena uzbudjena. Od stidnih dlačica do klitorisa vagine može prelaziti tako da žena uživa u tome. Kada to obavi žensko se okreće prema muškom. Sada ide diranje i maženje stopalima. I muško i žensko daju stopala jedno drugom i sa istima se diraju i maze. Dirajte se medju prstićima nožnim, po tabanima, nebitno ko vodi igru i ko koga mazi. Neka traje koliko je potrebno. Potom dolazi do dodirivanja polnih organa. Približite se jedno drugom i trljajte penise i vagine jedno uz drugo. Što izazovnije njišite kukovima za lepši užitak. Osetićete didire stidnih dlaka i polnih organa. Na kraju pošto ste napaljeni, preputite se strastima incest seksa.

Pročitajte i ...  Šaputala sam - "Tatice" 1. Deo

DODIRNO IZNENADJENJE – Ako se mama ili ćerka presvlače, a gole su možete prići od pozadi kao iznenadjenje sa jakom erekcijom. Pridjete i počinjete da mami ili ćerki, dirate golu guzu. Nežno i zavodljivo joj dirate guzu, dok penis raste u erekciji. Vrh glavića namestite tako da trlja čmar mame ili ćerke. Isto to uradite sa vaginom. Po želji, mama ili ćerka mogu još raširiti guzu da se čmar bolje vidi i da je dostupniji za penis kao i vagina. Možete recimo iznenadjenje uraditi i dok žensko stoji, leži ili jednostavno sedi. Preporuka za mame i ćerke je da budu zavodljive kako bi penis bio čvrst za incest seks.

KUPOVINA SEKSI DAROVA – Ako želite mamu ili ćerku da iznenadite lepim poklonima, kako bi imali lepši incest, preporučujem da to budu delovi odeće ili veša. U mom slučaju, ja sam majci kupio najlon čarape (hulahopke) za njen rodjendan. Nisam imao priliku da vidim kako to oblači predamnom ali nadam se da će biti vremena da joj vidim kako joj stoje te najlonke. Ako kupujete recimo kao ja najlonke za mame i ćerke, zamolite da obuju pred vama. Da vidite kako im stoje. Kada budu obuvale čarape ili nešto slično, penis će vam postajati jako tvrd. Treba ga izvaditi pred mamom ili ćerkom. Kada obuju čarape, neka vam daju da ih malo pomazite i ako želite da ih malo oližete. Mogu biti i hulahop ili samodržeće. Svakako možete kupovati i štikle, suknje, helanke šta god je volja. Kada mama ili ćerka obuje možete i staviti njena stopala na penis. Užitak je zagarantovan. Preporuka moja jesu najlonke.

Pročitajte i ...  SMS Dopisivanje

IZAZOV ZA PENIS – Ovde muški masturbiraju a žene pokazuju delove tela koji ih pali. Grudi, guza, noge, stopala, vagina šta god vas uzbudjuje. Sin i tata gledaju u te delove tela mame ili ćerke i masturbiraju pred njima. Ja volim stopala ženska. I noge. Volim kada me žensko pali stopaliom, kako mrda i pomera i izaziva a ja masturbiram penis. Može biti boso ili u čarapama. Orgazam može biti jak i sa dosta sperme. Sve ovo osim stopala i nogu, možete raditi i sa drugim delovima tela. Samo je bitno šta vas uzbudjuje.

GLEDANJE MASTURBACIJE – Ovde već se solo radi. Sin ili tata masturbiraju penise a mama ili ćerka krišom gledaju. Može i obrnuti, mama ili ćerka masturbiraju vagine a sin ili tata krišom gledaju. Mame i ćerke mogu to raditi rukama ili sa nekim pomagalima. Dildo, vibrator svejedno. Ukoliko neko vidi da je gledan, može se taj drugi i pridružiti u incest seksu. Moja mama najviše trlja vaginu dok se kupa dok je krišom gledam. Ovo sve se može raditi bilo gde u stanu ili možda u prirodi.

SUPROTNA ODEĆA – Ovde sin i tata mogu da se obuku u odeću suprotnog pola. Svi smo želeli da probamo žensku odeću i onda da imamo strastven seks. Mama sinu ili ćerka tati, može pomoći u odabiru odeće i oblačenju. Budite nežni u oblačenju ženske odeće, jer je to fina odeća i donji veš i lako se pocepa. Čarape su svakako naj uzbudljivije. Dopustite mami ili ćerki da vam oliže stopala u čarapama da malkice budete kao žena. Za penise je obavezno da su velii i tvrdi i da proizvedu mnogo sperme. Kada ste u odeći suprotnog pola, veće je uzbudjenje i seks je stratven i jako napaljiv. Preporuka za sinove i tate: pustite mame i ćerke da se maksimalno zadovoljavaju sa vašim telima u njihovoj odeći, seks je zagarantovan i mnogo sperme će izaći.

Pročitajte i ...  Svako veče jebem svoju majku

FILMSKE INCEST ULOGE – Ako želite da budete kao na filmu, igra filma i seksa je za vas svakako preporučljiva. Odaberite neki film, omiljene likove i po tome imajte incest seks po sopstvenom scenariju. Parodija što se kaže. Govorite replike iz filma, malo promenjene u erotskom fazonu, zavodite mame ili ćerke i incest filmski seks u vašem domu je nešto što će vam dati moksimalni vrhunac. Ja recimo mamu zamišljam kao biznis ženu ili neku lekarku. Zavodim je na erotski fazon i potpom zamišljam kako imamo seks kao na filmu. Preporuka.

STRIPTIZ – Sama reč kaže. Mame i ćerke uz muziku plešu i skidaju se. Sinovi i tate to gledaju, mogu i masturbirati ako žele. Preporučljivo za mame i ćerke je da budu u što izazovnjoj odeći i da što erotičnije plešu. Za sinove i tate to je melem za oči. Penisi će im biti čvrsti i tvrdi, jer će posle imati mnogo posla. Mame i ćerke posle striptiza, mogu odmah da se spoje sa sinovima i tatama za incest seks. Ovo je svakako jako uzbudljiv deo jer su svi napaljeni.

Poštovani čitaoci, ovo je bio treći deo INCESTUALNIH POJMOVA. Biće još delova i dosta uzbudljivih pojmova, situacija i igara. Pozdrav od Miše Tabu-a.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Incestualni pojmovi (sve vezano za incest za početnike i one iskusne i muške i ženske) 3.DEO”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)