poker skidanje

Poštovani čitaoci i čitateljke, evo dolazi i četvrti deo INCESTUALNIH POJMOVA. Da napomenem opet, možete to raditi sa drugim članovima porodice, zavisno kog ste pola. I opet da kažem da pročitate, sa početka drugog dela, savete. I opet da kažem ja sam fokusiran na mamu, a pominjem tatu da bih vam dao i sliku tate sa ćerkom. Znači osim mame i sina, tata i ćerka u obrnutom obliku. Idemo dalje na pojmove, situacije i incest igre.
poker skidanjeMASAŽA SA RODITELJIMA – Sama reč kaže. Masaža sa mamom ili tatom je čin koji predstavlja dodirivanje, maženje i uzbudjenje za eventualni incest seks. Ukoliko se odlučite na ovaj potez, trebate znati da ne trebate biti grubi, već nežni i zavodljivi. Osim toga, pred svaku masažu i vi i roditelj trebate biti goli. Dakle mama i sin se skinu i tata i ćerka se skinu goli i potom odredjuju ko će koga masirati. Recimo, ja bih prvo masirao mamu. Mama je gola, leži na stomaku i njeno telo je pred sinom spremno za masažu. Isto ćerka može da leži a tata da je masira golu. Počnite od ramena, preko ledja, zatim se vratite na isto nekoliko puta, onda krenite od ženske guze, nekoliko puta predjite preko guzova i potom nastavite na noge i stopala. Možete koristiti neko ulje za masažu ili slično. Dok radite masažu na ženskom telu, penis će svakako postajati veći i čvršćiji. To je svakako poželjno i neizbežno. Važno je reći da kada masirate žensku guzu, prstima ponekad malo čačnite vaginu i predjite nekoliko puta preko čmara. To su takozvane erogene zone u masaži. Posle nekog vremena masaže, ukoliko su vam penisi veliki i u punoj erekciji, pokažite mami i ćerki. To će biti dodatni stimulans za eventualni incest seks. Mogu mame i ćerke da vas masiraju, samo kažite gde najviše volite.
POKER U SKIDANJE (STRIP POKER) – Ova kartaška igra je nešto jako lepo i izazovno. Možete igrati u dvoje a i u više igrača iz familije. Najbolje je svakako u dvoje, mama i sin i tata i ćerka. Fokusiraćemo se na to. Dakle, mama i sin ili tata i ćerka žele u dvoje Poker u skidanje. Pre toga se morate dogovoriti da li do donjeg veša ili skroz goli (ovo drugo je poželjno). Da ne objašnjavam pravila pokera, u svakoj partiji ko izgubi skida jedan deo odeće. Možete se recimo dogovoriti, da onaj koji pobedi u partiji, drugom ili drugoj skine po želji deo odeće. Ja bih to sa mamom mojom radio tako što bih po želji ja skidao neki deo odeće mami. Na kraju kompletne igre, poraženi mora pokazati celu svoju golu figuru. Ukoliko je mama izgubila, treba da vam pokaže sve na svom golom telu. Isto to važi i za tatu i ćerku. Može i obrnuto da se uradi, da muški izgubi i pokaže sve. Svakako će vam penisi biti u erkciji. Sve je na dobrovoljnoj bazi.
PRUŽANJE INTIMNE INCEST USLUGE – Ovo najviše važi za mamu i sina. Sin masturbira krišom gledajući neki porno film ili gole slike. Neočekivano ga mama zatiče u „nezgodnom trenutku“. Posle blagog šoka za mamu i sina, obično mama ukapira da sinu treba intiman odnos tj. seks. Sažaljeva se i odluči da mu pruži USLUGU. To znači da je odlučila da sa sinom ima incest seks i to dobrovoljan. Sin prihvata sve to, a njegov penis je već uveliko tvrd. Majka i sin se prepuštaju strasti i počinju da se vole, ljube, maze, miluju. Mami treba dopustiti sebe u potpunosti. Mama najbolje zna šta je dobro za svoga sina. Dolazi do strastvenih poljubaca, oralnog seksa, klasičnog seksa u svim pozama i na kraju do toliko čekanog orgazma sa mamom. Obavezno pitajte mamu gde želite da svršite. Ja bih recimo odabrao mamina stopala. Vi po želji. Ovaj čin je za svakog sina nešto najlepše da bude sa mamom intiman do kraja. Pozitivna strana je što možete ovo raditi svaki dan sa mamom. I po želji koristite kondom.
INTIMNI PLES – Ovo je najbolje kod kuće. Sami ste sa mamom ili tatom (zavisi kog ste pola) i rešite da malo prešete uz laganu muziku. Nikakav problem, odaberite lagane pesme za ples i pozovite roditelja da plešete. Takozvani „stiskavac“ može da vam mnogo pomogne u zavodjenju voljene mame ili voljenog tate. Plešete jedno uz drugo lagano i pomalo se milujete po kosi ili po telu. Obavezno se gledajte u oči. Imajte zavodljiv pogled. To će vam pomoći da svog roditelja dovedete u stanje uzbudjenja i incestualne ljubavi. Kada uspete u tome, obavezno poljubite mamu ili tatu u usta. Ljubite se sa roditeljem koliko god želite. Poželjan je i francuski poljubac. Što duže traje, više će obostrane strasti proisteći izmedju vas za kasniji incest seks. Kada se pošteno izljubite, neminovam je odlazak u krevet. Tu se strasti razbuktaju i možete imati sa mamom ili tatom vreo incest seks. INTIMAN PLES je najbolji kad je rodjendan, nova godina ili nešto slično. Preporuka topla.
AFRODIZIJAK ZA INCEST SEKS – Ovde mislim na razne preparate. Savetujem vam da dobro razmislite koji afrodizijak želite za mamu ili ćerku. Naj poznatiji je svakako Španska mušica. Ja se razmišljam da to mami mojoj podmetnem krišom. Ukoliko bude dobro reagovala, imaću je u krevetu. Dakle ako se odlučite za to, sipajte po receptu u neko piće mami ili ćerki (bezalkoholno) i posle nekog vremena će reagovati pozitivno na intimnost. Po nekim pričama, žena oseti toplinu svog tela i blagi ili jači svrab u vagini. Tu je već spremna za intimni odnos, u ovom slučaju incest i imaćete vrelu strast. Penisi će samo od sebe da porastu u erekciji. Savet: NEMOJTE PRETERIVATI U AFRODIZIJACIMA, POŠTUJTE RECEPT NA AMBALAŽI!
INCESTUALNA LJUBAV – Ovo se primenjuje svaki dan. Kad god se sretnete sa mamom, tatom, sinom, ćerkom obavezno se poljubite u usta, zagrlite i recite da ih volite (mamu, tatu, sina, ćerku). Kad god želite to uradite. U bilo kom trenutku. Što više poljubaca i grljenja, to više INCESTUALNE LJUBAVI. Tako ćete najbolje imati roditelja u krevetu. Kupajte se zajedno (pridružite se), čekajte mamu ili tatu goli u krevetu, budite goli zajedno u kući ili plaži (nudističkoj), idite na intimna putovanja u dvoje (najbolje letovanje), spavajte zajedno ili šta god volite da radite sa svojim roditeljima. Recimo ja bih voleo da moju mamu čekam go u krevetu sa erekcijom i onda sa njom imam incest seks. Bitno je da volite svoje roditelje.

Pročitajte i ...  Lina

Dragi čitaoci i čitateljke, ovo je bio nešto kraći četvrti deo. Izvinjavam se ako ste očekivali više sada ali…nastavljamo u istom ritmu. Biće još. Veliki pozdrav od Miše Tabu-a.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)