grupnjak mama tata sin bahanalije uzivanje

grupnjak mama tata sin bahanalije uzivanje

Vjerujem, odnosno znam, da ima mnogo onih kojima je ovakvo nešto nezamislivo i bizarno. Pa da jest bizarno jest ali ja jesam od onih koje bizarnosti privlače a siguran sam da je većina vas koji posjećujete ovaj blog isto takva. Priča nosi naslov; “Grupnjak: mama, tata i ja” ali vrhunac bizarnosti je u tome što to nije sve. No pročitajte pa sami prosudite u kolikoj mjeri je sve ovo bizarno… Ili se možda samo takvim čini.

Vidim iz ovih priča da ima još onih kojima su roditelji nudisti kao i onih koji se pale na vlastite mame. U mlađim danima mislio sam da sam ja rijedak slučaj. Ali da započnem s epizodom koja je drastično promijenila odnos mene i moje mame.

Roditelji su tog ljeta unajmili luksuzno uređenu kuću koja se nije baš nalazila uz more. U stvari bila je udaljena nekih sedam-osam kilometra od mora. Ali kuća je bila vrhunski uređena i namještena. Na relativno usamljenom mjestu udaljena od prvih seoskih kuća nekih dvjestotinjak metara. Visoka zidana ograda i pregršt zelenila uz samu ogradu s unutarnje strane onemogućavali su poglede iz vana. Velika terasa, pomno uređena bašta, velika garaža, roštilj, jakuzi u ostakljenom dijelu, mali bazen…Kuhinja moderno opremljena, sobe prostrane i udobne, namještaj profinjen i vrhunski a uz sve to tu je bio i vinski podrum s biranim vinima što je bilo uključeno u cijenu pa se vino moglo piti u onim količinama koliko to želiš.

Ipak sam se pomalo čudio odabiru te kuće jer moji roditelji su uvijek ljetovali negdje uz obalu.

Uredno su posjećivali divlje nudističke plaže a kao klinca i mene su redovito vodili sa sobom. Nisam kuću vidio osim na slikama i prije nego su krenuli pitao sam ih zašto su odabrali kuću čiji najam je poprilično skup a nalazi se toliko udaljen od obale?

Mama i tata su se pogledali i nasmijali. Mama mi je odgovorila kako ovo ljeto žele što više uživati jedno u drugome. Prošlo ljeto obišli su tu kuću i svidjela im se. Kao stvorena za seks od sumraka do zore a da ti nitko ne smeta. Upravo je tako rekla. Osim toga autom si na plaži za desatak minuta. A ako upoznaju kakve zgodne ljude mogu ih pozvati na tulum u kuću.

Inače moji roditelji su uistinu otkvačena stvorenja.

Rekao sam da su redoviti posjetitelji nudističkih plaža a ako nisu na nudističkoj plaži mama bez pardona na bilo kojoj plaži skine grudnjak. A ima uistinu dobre sise s izraženim bradavicama i voli ih pokazivati. Mislim da je ona stalno napaljena i spremna za seks. U stvari tako sam mislio i bio sam u pravu. No ni otac nije bolji. Mama se odijeva, i sad u poznijim godinama, izazovno a ponekad to uistinu izgleda doslovce kurvinski. Ocu to nikada nije smetalo čak ju je poticao na takvo odijevanje. Možda je mama od onih koje se nazivaju nifomanka. Ne bi me čudilo jer za takvo što postoji pregršt dokaza.

Mama sad ima lijepih godinica koje su na njoj ostavile svoj trag pa je natukla i koju kilu viška ali još je vrckava, gotovo uvijek spremna na koketiranje i flertovanje što je čini jako jebozovnom ženom. Bez ikakvih kompleksa svlači se predamnom što je u neku ruku normalno jer od djetinstva sam je mali milijun puta vidio golu.

Nikada me nije palila posve gola kao kada je gledam dok odijeva seksi rublje. Čarape, haltere, tangice…

I sad po kući hoda u kratkim minicama i čim se malo sagne vide joj se gaćice a nerijetko i pička koju redovito brije. Vrlo dobro znam da je imala sijaset ljubavnika a znam da to i otac zna kao što ona zna da je on imao mnogo ljubavnica. Ipak me jednom prilikom uspjela donekle šokirati. Naime u našem vrtu koji je u stvari travnjak ali ne baš nešto održavan i podosta zarašten, moja mama je jednom prilikom pušila kurčeve trojici muškaraca istovremeno. Slučajno sam naišao na taj prizor i to me je fakat uzbudilo do maksimuma. Nikada joj nisam rekao da sam je vidio.

Koliko su moji starci otkvačeni najbolje će vam dočarati jedna od igrica koje su prakticirali. Mama bi se odjenula u seksi rublje i minicu pa bi je tata autom odvezao na mjesto gdje obično parkiraju kamionđije. Ona bi glumila kurvu a on je bio kao njezin makro. Ušla bi vozaču koji bi je pozvao u kabinu i popušila mu kurac. Naravno, nije to činila za novac nego je uvjet bio da tata gleda ili čak fotografira. Poslije bi zajedno gledali fotke i komentirali.

Ili bi preko oglasnika našli nekog tipa, ili čak više njih, pa bi dogovorili sastanak na mjestu gdje bi ljubavnici išli svojim autima.

To su uglavnom neki šumarci ili puste livade. Najviše ih je palilo da to rade po danu. Mama bi na travu stavila deku i pojebala bi se ili bi popušila kurac muškarcu kojeg su upoznali, kako rekoh, preko oglasa. Neki puta bilo je i više njih. Dakle, uvijek su mama i tata bili spremni za neku bizarnu akciju a tako je i danas mada trenutno ne žive zajedno, ali to zašto više ne žive zajedno je jedna druga priča.

No da se vratim na prije spomenutu kuću i ono što se tamo dogodilo. Mama i tata otputovali su nekoliko dana prije mene. Ja nisam uopće imao namjeru biti s njima niti su me pozvali. Nekoliko dana poslije s dvojicom prijatelja, Sašom i Mladenom, otišao sam kod jednog od njih, točnije kod Saše, koji je na jednom lijepom otoku imao kuću. Kuća je bila od njegovih roditelja ali naravno da ju je on koristio u ljetnim mjesecima.

Mama me nazvala treći dana kada sam stigao. Rekla je kako joj je u ponedjeljak rođendan i kako su ona i tata mislili to proslaviti i pozvati mene jer sve u svemu nisam bio tako daleko od njih.

No, tata se trebao u ponedjeljak pojaviti na poslu, a to nije bilo prvi put da zbog posla mora prekinuti odmor. Stoga su proslavu odlučili napraviti u subotu jer već u nedjelju tata odlazi. No vratit će se kroz nekoliko dana. Osim toga mama je rekla kako joj glupo biti sama u tolikoj kući pa ću joj praviti društvo dok se otac ne vrati.

Iskreno govoreći nije mi se baš napuštalo društvo ali što je tu je. Nema smisla da ne prihvatim poziv na rođendan i da ne ostanem koji dan do povrataka oca.

Malo sam s društvom zabrijao do dugo u noć pa sam kasno krenuo prema mjestu gdje su bili moji roditelji. Već je polako padao mrak kada sam stigao do mjesta odakle sam trebao prevaliti još tih 7-8 km do kuće. Problem je bio u tome što mi je pobjegao lokalni autobus a sljedeći je išao tek za sat i pol.

Pročitajte i ...  Sex sa tetkom

Najprije sam mislio pozvati tatu ili mamu da autom dođu po mene no ipak sam se odlučio za stopiranje.

I to se pokazalo dobrom idejom. Polako sam pješačio i nakon nekih petnaestak minuta zastavio se jedan auto. Dovezao me do raskršća odakle se išlo prema kući. Već izdaleka sam primjetio građevinu koja je bila pomalo udaljena od ostalih kuća i nalazila se na maloj uzvisini. Prošao sam još tih par stotina metara i pozvonio na kapiji. Vidio sam da se iznad vratiju nalazi kamera. Vrata su zazujala i ušao sam u ogromno i lijepo uređeno dvorište.

Mama je bila na terasi i veselo mi je mahnula. Tata je bio iza kuće i bio je zabavljen roštiljem. Odmah sam uočio prostran stol na terasi koji je bio pun raznog pića. Mama je je već bila fino podgrijana alkoholom. Veselo se smijala i njihala bokovima. Bila je u nekoj ljetnoj roza haljinici kaj je bila prilično lepršava i dobrano prozirna. Lako sam mogao uočiti da nema grudnjaka jer su joj bradavice opasno stršale prijeteći da probiju to tanko platno. Pod svjetlom se također moglo uočiti da nema ni gaćice.

Popili smo piće a nešto kasnije pojavio se i otac noseći meso. I on je bio vidno dobro raspoložen. Na sebi je imao samo kratke hlače. Jeli smo i sve dobro zalijevali vinom. Atmosfera je bila jako dobra. Otac je očistio stol stavivši ostake hrane na manji stolić sa strane.

Mama je pojačala muziku i izazovno se njihala vrteći bokovima. Tata je zapleso s njom. Možete misliti kakav je to ples bio kada sam imao osjećaj da će se sad tu na terasi svaki čas pojebati.

Mama se totalno raspojasala i u jednom trenutku popela se na veliki stol. Plesala je na stolu okrečući se. Haljinica se dizala otkrivajući joj svako malo golu guzu i obrijanu pičku. U jednom trenutku je opasno posrnula i da je otac nije pridržao pala bi sa stola. No ostala je u sjedećem položaju na stolu grohotom se smijući. Potom je legla na leđa. Sjedio sam nasuprot nje i ono malo haljinice jedva joj je pokrivalo pičku. No ona sama se pobrinula da haljinicu makne. Mazila se izazovno po bedrima i u jednom trenutku prstima počela trljati pičku. Tata ju je hrabrio i glasno je pljeskao rukama. Za trenutak mi je postalo neugodno. Tim više jer mi se kurac digao.

Onda je mama naglo prestala s maženjem i sjela na rub stola tako da su joj noge visjele prema podu. Jednostavno je rekla;- Hajde idemo u jakuzi!- Skočila je sa stola i opet posrnula. Sada sam ja priskočio i uhvatio je ispod ruke. Tati se ta ideja s jakuzijem svidjela. Svukao je kratke hlače i ostao posve gol. Već je išao prema jakuziju noseći bocu vina i čaše govoreći nam da požurimo.

Zastao sam ne znajući što mi je za činiti.

Sad je mama mene primila ispod ruke i povukla me za sobom. Ispred jakuzija svukla je haljinicu i također ostala posve gola. Otac je u međuvremenu napunio čaše i stavio ih na rub. Mama se okrenula prema meni i pitala me što čekam. -Hajde skidaj se i ulazi- rekla je. Oklijevao sam. Čim je ušla zagrlila je tatu i počeli su se opasno žvaliti. Opet se okrenula prema meni pitajući me zašto se još nisam skinuo. Sporo sam se skidao čekajući da mi kurac malo splasne.

Napokon sam bio posve gol i brzo sam ušao. Mama se nalazila u sredini. Tata je bio s njene lijeve a ja s desne strane. Otpili smo malo vina a potom nas je mama obojicu zagrlila. Otac je predložio da se fotografiramo pa je odjurio po digitalac. Namjestio ga je na vremensko okidanje pa nam se opet pridružio u jakuziju. Mama je bila izuzetno dobro raspoložena i očito spremna za jebačinu. Tata joj je usnama prelazio po vratu, licu i grickao joj ušnu resicu. Ruku je zavukao između njenih nogu i mazio joj je pičku.

Mama je glavu izvila unazad i sklopljenih očiju glasno je disala. Uopće nisu marili za moje prisustvo a meni se kurac opet digao.

Vidio sam kako je mama tatu primila za kurac. Potom je maknula ruku koju je do tada držala oko moga vrata i jednostavno je spustila na moj kurac. Trgnuo sam se ali već idućeg trenutka čvrsto je prstima stiskala moju nabreklu batinu. Drkala nam je istovremeno obojici. Tata joj je ljubio i mjesio sise. Nelagode je nestalo i nju je zamijenilo uzbuđenje. Kočnice su mi skroz popustile i gurnuo sam ruku između maminih nogu. Srednjim prstom trljao sam joj pičku a ona je još više raširila noge. Prst je bez problema kliznuo u vlažnu unutrašnjost na što je ona samo glasnije zajecala.

I dalje mi je lagano drkala kurac. Tata se ustao i namjestio je svoj kurac ispred njenog lica. Gledao sam mamu kako spremno guta tatin kurac čitavom dužinom i to me totalno uspalilo. Žudio sam za tim da je zgrabim za sise i osjetim pod svojim prstima te nabrekle bradavice. Konačno sam to učinio. Divlje sam stiskao njene sise prstima trljajući bradavice koje su stršale kao zrele trešnje.

U jednom momentu mama se lagano uspravila u polu čućeći položaj i okrenula se prema nama.

Nogu je prebacila preko mene i zajašila me. Rukom je primila moj kurac i namjestila ga na otvor svoje pičke. Lagano se nabijala vrteći kukovima. Bio sam gotov. Svršavao sam kao nikada puneći maminu pičku obilnom količinom sperme. Ona je pak sve jače i sve žešće vrtjela svojom guzom i dalje nabijena na moj kurac.

Možda minutu kasnije iz usta joj se počela cijediti sperma. Nije posustajala. Gutala je tatin kurac i spermu koja joj je punila usta a kukovima je vrtjela kao luda. Okej, bio sam polupijan i doslovce šokiran ovim što sam doživio u tolikoj mjeri da sam se pitao je li ovo san ili java. Kad mi je mama uvaljala svoj vlažan jezik na kojem je još bilo tatine sperme u usta shvatio sam da ne sanjam.

Tata joj je pomogao da se ustane i skine s mog kurca.

Izašli su iz jakuzija gotovo ne obračajući pažnju na mene. Zagrljeni su otišli nazad na terasu. Trebalo mi je nekoliko minuta da se priberem i prožvaćem ovo što mi se dogodilo. Napokon sam ustao i ogrnuo se ručnikom. Na terasi sam zatekao tatu za stolom. Ispijao je čašu vina i vidjevši me da dolazim nazdravio mi je. Rekao mi je kako se mama otišla srediti ali ja baš u tom trenutku nisam mogao shvatiti što bi to trebalo značiti.

Pročitajte i ...  Sve je počelo sa strininim tangicama

Nešto mi je pričao ali ja sam ga jedva čuo a kamoli razumio. Ipak sam krajičkom svijesti shvatio da on očekuje goste. Naime trebali su mu doći prijatelji s kojima je ujutro trebao krenuti nazad u Zagreb. Mama se pojavila na terasi gotovo istovremeno kada je tati zazvonio mobitel.

Na sebi je imala crne čarape, haltere, tanga gaćice i štikle. Izgledala je opasno jebozovno.

Tata je razgovarao na mobitel ali ja nisam čuo što priča jer sam bio zaokupljen mamom. Prekinuo je razgovor i otišao u sobu navlačeći košulju. Rekao je kako mu kroz desetak minuta dolaze prijatelji. Neće ih voditi gore već će ih dočekati u prizemlju. Mahnuo nam je i rekao neka se zabavimo a on će prijatelje odvesti u vinski podrum.

Čim je otišao mama mi je sjela u krilo milujući me po kosi. Pitala me što mislim o njenom seksi izgledu? Što sam mogao reći? A ona je i ne očekujući moj odgovor rekla kako se odjenula ovako seksi samo zbog mene. Iako je bilo ljeto noć je bila lagano prohladna. Uzela me za ruku i povela u sobu. Sjeli smo na trosjed i odmah je odbacila ručnik kojim sam bio omotan. Spustila je glavu između mojih nogu i počela mi pušiti kurac.

Uistinu je bila turbo napaljena. Ni na kraj pameti mi nije bilo da se odupirem.

Podigla je glavu i ugurala mi jezik u usta. Želio sam je jebati i raširio sam joj noge ciljajući svojim kurcem njenu obrijanu pičku. Uistinu je to bila bizarna situacija. Ja gore jebem mamu a tata je dolje s prijaateljima. Za trenutak sam pomislio kakav bi to šok za goste bio da ih sad tata dovede gore. No to se nije dogodilo.

Mama i ja ležali smo stisnuti jedno uz drugo. Bio sam maksimalno iscrpljen. Osječajući mamine bradavice prislonjene na moja rebra zaspao sam.
Probudio sam se i shvatio da sam pokriven plahtom. Vladala je tišina no ipak sam osjetio miris kave. Prebirao sam po mislima prisječajući se svega što se protekle noći događalo. Pomalo sam bio zbunjen ne znajući što o svemu misliti. Istina je da sam znao maštati o seksu s mamom pogotovo zato što sam je često viđao golu ili polugolu, sad se to uistinu i dogodilo. Na neki način bio sam svjestan da se to jednom moralo dogoditi.

A onda se u sobi pojavila mama. Bila je odjevena u nekakvu žutu minicu i bijelu bluzu.

Bila je lijepo našminkana i izgledala je svježe i odmorno za razliku od mene. Na tacni je nosila svježe kuhanu kavu. Veselo me je pozdravila i pozvala da sjednem za stol. Držao sam plahtu oko struka dok sam ustajao. Osjećao sam nekakvu nelagodu i nisam se usuđivao pogledati je u oči. No ona se ponašala posve normalno. Pružila mi je šalicu s kavom govoreći kako je otac sa prijateljima rano ujutro otputovao u Zagreb. Vratit će se tek u četvrtak ili petak. Problem je bio u tome što je tata uzeo auto. Znači da bi otišli do obale na kupanje morali bi koristiti lokalni autobus za koji nismo znali kako vozi a nije vozio baš često. Spomenuo sam mami taj problem.

Mama je trenutak šutjela gledajući u svoju šalicu s kavom. Potom me je pogledala koketno se smješeći. Još je jedan trenutak šutjela a onda je rekla;- A zašto bi uopće išli do mora na kupanje? Mislim da nam i ovdje može biti jako lijepo. Što ti misliš?- Slegnuo sam ramenima ali vrlo dobro sam znao na što cilja.

Dok je mama spremala ručak ja sam se relaksirao u jakuziju. Poslije ručka sam temeljito obišao i razgledao kuću.

A onda me mama pozvala da joj pomognem spremiti krevet u njenoj sobi. Naravno, krevet nismo složili. Ostatak dana jebali smo se gdje smo stigli. Počeli smo u sobi na krevetu. Potom pod tušem a na kraju u jakuziju.

Navečer su me nazvali prijatelji Saša i Mladen. Zanimalo ih je kada se vraćam. Objasnio sam im kako me najvjerojatnije neće biti do petka ili subote. Mama je čula razgovor. Odložio sam mobitel i pogledao mamu koja me gledala smješeći se zagonetno. Zanimalo me zašto se smiješi. Nisam ni slutio što joj je na umu. Pitala me zašto prijatelje ne pozovem da navrate do nas i ostanu tri-četiri dana? Zbunila me tim prijedlogom i upitno sam je pogledao. No njezin smiješak koji joj nije silazio s lica odgonetnuo mi je njene namjere. Mislio sam da možda griješim pa sam i dalje šutio.

No kada je mama rekla kako je Saša jako zgodan dečko a ni Mladen nije za baciti, znao sam sa stopostotnom sigurnošću što joj se mota po glavi.

Saša je bio nekoliko godina stariji od mene i Mladena ali to nas nije sprečavalo da budemo dobri prijatelji. Osim toga Saša mi je mnogo puta otvoreno priznao kako ga moja mama pali. Sada sam to rekao mami. Mama je odgovorila kako to jako dobro zna jer često ga je sretala u kvartu i primjetila je na koji način je Saša promatra. Znala je navratiti i u njegov kafić i uvijek, ako bi bio tamo, nabacivao joj se. Inače Saša je imao u vlasništvu kafić koji je najprije vodio njegov otac a nakon što je odlučio otići u mirovinu Saša ga je naslijedio. Sve u svemu ni ja nisam imao ništa protiv toga da ih pozovem no bojao sam se eventualnih posljedica. Što ako se netko od njih po kvatu raspriča? Bilo bi to jako, jako nezgodno.

Nešto kasnije nazvao sam Sašu i poprilično otvoreno s njim porazgovarao. Nisam mu spominjao to kako sam se seksao s mamom ali sam mu dao na znanje da se mama pali na njega i da bi ga rado vidjela u kući. Nakon toga nije ga trebalo posebno nagovarati da dođe.

Sutradan nešto prije ručka Saša je svojim autom stigao do nas. Naravno, i Mladen je bio s njim. Otvorio sam mu vrata i ušao je u dvorište. Obojica su bili fascinirani kućom i okućnicom. Odveo sam ih u obilazak a najdulje smo se zadržali u vinskom podrumu. Mama ih je dočekala decentno odjeevena ali besprijekorno našminkana. Suknja joj je po pravilu bila iznad koljena a na nogama je imala štikle. Svo vrijeme tijekom ručka zavodljivo je gledala Sašu smješkajući mu se. Naravno da je to Saša primjetio. Otišli smo do sobe gdje se nalazio stol za bilijar. Igrali smo u parovima. Mama i Saša protiv mene i Mladena. Kada bi se mama sagnula kako bi udarila kuglu suknja joj se toliko povukla na gore da joj se nazirao rub samostojećih čarapa. Naravno da su Saša i Mladen to primjetili.

Pročitajte i ...  Putovanje sa mamom 6

Shvatio sam da su se obojica napalili ali mama je ipak svoj interes otvoreno pokazivala za Sašu. Počela me uzbuđivati pomisao da je sva trojica pojebemo no ipak sam želio dati šansu Saši da ostane na samo s mamom kako bi probili led. Zamolio sam Sašu da mi da ključeve auta. Pozvao sam Mladena da krene sa mnom. U selu se nalazila mala trgovina ali za veću i raznolikiju nabavku trebalo se spustiti do grada na obali. Rekao sam kako ćemo ja i Mladen otići do super marketa i usput popiti neko piće a njih dvoje neka nastave s bilijarom.

Mama je dobacila kako ima i drugih stvari koje mogu raditi osim igrati bilijar.

Pritom je uhvatila Sašu ispod ruke. Na trenutak se Saša zacrvenio shvativši u kom smjeru ovo ide. Kao da nije vjerovao, tako je zbunjeno izgledao. I Mladen je bio zbunjen. Sjeo je pored mene i dugo je šutio. Napokon sam u otvoreno priznao kako sam namjerno želio ostaviti Mamu i Sašu same. Kao da mu je laknulo jer bojao se nešto pitati. Nije bio siguran jesam li ja uopće svjestan situacije.

Nakon što smo obavili kupnju sjeli smo u jedan od kafića. Otvoreno i iskreno sam razgovarao s Mladenom i zamolio ga da u kvartu ne priča nikome ništa. A kad sam mu otvoreno dao do znanja da će se i njemu isplatiti ovaj dolazak do mame i mene oči su mu se raširile od zaprepaštenja. Bio je zbunjen i osjećao je nelagodu a mučile su ga stotine pitanja no suzdržavao se jer ipak je u pitanju bila moja mama.

Još mu nisam želio reći da sam je i ja ševio jer bojao sam se da bi ga to šokiralo u prevelikoj mjeri. Pustio sam da stvari idu svojim tokom.

Nije nas bilo gotovo četiri sata. Sašu smo zatekli u jakuziju. Objasnio nam je da je mama u kupaonici. Blažen i sretan izgled njegova lica sve je govorio bez da je rekao i riječ. Iskoristio sam priliku i s njim sam otvoreno porazgovarao zamolivši ga da drži jezik za zubima po povratku u Zagreb. Zakleo mi se da o ovome nikome neće spomenuti ni riječi.

Mama je otvorila vrata kupaonice pitajući ima li koji dobrovoljac da joj istrlja

leđa. Saša i ja najprije smo se pogledali a onda smo obojica pogledali u Mladena. Najprije nas je zbunjeno pogledao a onda se blago zacrvenio. Djelovao je poput nekog klinca. Saša ga je potaknuo govoreći mu neka požuri. Krenuo je ali kao da još nije vjerovao. Ispratio sam ga do ulaza u kupaonicu kako bi ga ohrabrio. Mama je bila gola i mokra. Mladen je čas pogledavao mamu a čas mene sve dok mu mama nije rekla neka se skine i uđe. Vratio sam se do Saše. Saša i ja odlučili smo provjeriti kako se stavri između mame i Mladena odvijaju. Tiho smo ušli u sobu i kroz otvorena vrata kupaonice smo vidjeli kako mama puši kurac Mladenu.

Do dugo u noć glupirali smo se na terasi.

Svi četvro smo bili goli i ispijali smo lijepe količine kvalitetnog vina. sad smo se već svi raskravili. Plesali smo uz glasnu glazbu trljajući se o golu mamu. Sada više Saša ni Mladen nisu s čuđenjem gledali na mene. Totalno su se raspojasali.

Što se sve događalo naredna tri dana pokušajte zamisliti. Znao sam da je mama luda za seksom ali opet nisam mislio da je u tolikoj mjeri nezasitna. Bilo je to tri dana ludog seksanja. Gotovo da nije bilo mjesta u kući ali i van kuće gdje je nismo jebali. Bukvalno nas je iscijedila. Točka na i bilo je kada nam je, možda sat prije nego se tata vratio, a prije našeg odlaska na otok, svoj trojici popušila kurac u vrtu iza kuće. To me podsjetilo na onaj događaj s početka priče kada sam je vidio kako trojici muškaraca puši kurčeve.

Kada bi sad opisivao sve što se događalo ova priča bi se opasno oduljila ali možda to opišem u nekoj drugoj priči koja će biti nastavak ove. Sve u svemu mama se i po povratku u Zagreb nastavila često viđati sa Sašom. Mladen je šutio kao što je i obećao i zbog toga sam mu bio zahvalan. Osim toga nije se usudio zamjeriti Saši.

Problemi za mamu i mene su nastali kada nas je otac napustio a mama je ostala bez posla. Do tada smo prilično lagodno živjeli jer otac je jako dobro zarađivao a i mama je imala solidna primanja. Sučeni s financijskom krizom, na koju nismo navikli, morali smo izmisliti nešto što bi nam donijelo kakvu takvu zaradu. Spasio nas je Saša koji ponudio mami da radi kao konobarica u njegovom kafiću. Mama isprva nije bila sretna ali nakon što je počela raditi promijenila je mi
šljenje. Sviđalo joj se što se muškarci pale na nju. Saša je stanovao u zgradi blizu kafića. Imao je svoj vlastiti stan i nije bila rijetkost da mama prenoći kod njega.

Jedne večeri ostali smo nakon zatvaranja u kafiću mama, Saša, Mladen i ja.

Prilično smo se opili i Saša nas je sve pozvao da odemo do njega u stan. Mama je bila napaljena preko svake mjere. Već na stubištu dok smo se penjali na drugi kat, jer zgrada je bila trokatinica bez lifta, Saša i Mladen su navalili na nju. Mladen je bio taj koji je žudio da je pojebe. Bukvalno ju je naguzio ispred vrata od stana. Jedva sam ih svo troje ugurao u stan jer stvarno nije imalo smisla da probudimo susjede i da vide što se na stubištu događa. Vrlo je vjerojatno da bi neki od stanara pozvao i policiju. U svakom slučaju u stanu smo nastavili orgijati do jutra. Dovoljno je reći kako mama drugi dan nije bila sposobna otići na posao u kafić.

grupnjak mama tata sin bahanalije uzivanje

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Grupnjak; mama, tata i ja”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)