sisa tatinu kurčinu

Moja ćerka Sandra ušla je u moju kancelariju želeći da se vozi sa mnom do kuće. Ovo nije bilo neobično. Dva ili tri puta nedeljno želela je da provede putovanje od 35 minuta sa svojim tatom, a ne sa prijateljima u školskom autobusu.

Baš te nedelje je novi momak počeo da radi u mojoj kancelariji i njegova reakcija kada je video Sandru bila je u najmanju ruku iznenađujuća. Kada ga je pogledala, pocrveneo je kao paprika i, nisam mogao da ne primetim izbočinu na njegovim uskim pantalonama!

Tokom vožnje kući te noći, gledao sam je u novom svetlu. Kada sam poslednji put na taj način odmerio svoju ćerku tinejdžerku – za mene je ona bila samo moja mala devojka i uvek je to bila. Ona je bila naše jedino dete – iako smo oboje želeli još dece. A nije da nismo pokušavali. Moja supruga Ivana mi je uvek rado otvarala noge svake večeri našeg braka ali osim Sandre nismo mogli da začnemo drugo dete.

Ali da se vratim nazad na Sandru – bila je tipična srednjoškolka. Prilično lepa, ali ne na ovaj moderan način u smislu gomile šminke napucanih sisa i ogromne guze, već prosto lepa i privlačna. Nosila je svoju crvenu suknju koja je pokazivala njene duge, preplanule noge i nosila je usku crvenu majicu koja je naglašavala njene grudi srazmerne njenom telu – dobila ih je od svoje majke. prelepa teen ćerka

Tokom narednih nekoliko nedelja, počeo sam da obraćam više pažnje na nju. Primetio sam kako je uvek nosila prekratke suknje, preuske – i više puta sam mogao da primetim donje delove njenih oblih guzova dok bi je pratio na stepenicama. A kada bi gledala televiziju uveče u dnovnoj sobi, uvek je lagano razdvojila noge a ja sam se pitao kakva joj je pička? Nikada ranije u životu nisam mislio o njoj na seksualni način, a sada sam uhvatio sebe kako se stalno pitam o njoj.

Da li je njena pica bila dlakava (kao kod njene mame) ili je bila glatka i obrijana (kao što je to danas moderno)? Da li je još uvek bila devica (sumnjao sam u to gledajući je) ili joj je neki srećnik već overio mokru rupu? Uhvatio sam sebe da postajem tvrd misleći na nju – bilo je pogrešno rekao sam sebi, ali nisam mogao da prestanem.

Pročitajte i ...  Jebao me je Tata u Butiku

Takođe sam primetio da što sam je više gledao, ona je postajala sve otvorenije seksualnija. Kao da me namerno zadirkuje, iskušava me – rođenog oca!

Jedne noći njena majka je bila na poslovnoj večeri, a Sandra i ja zajedno smo gledali TV na sofi. Neoprezno sam stavio ruku na njenu golu butinu i rekao: „Jeli dušo, kada si pre ovako porasla i izrasla u divnu mladu ženu? “

Ona je ponosno isturila grudi i rekla: „Posebno one… još malo i biće kao mamine – da li ti se sviđaju?“

Pre nego što sam uspeo da kažem da to uopšte nije ono što sam mislio, počela je da skida majicu! Progutao sam pljuvačku dok je nastavila da podiže majicu otkrivajući veoma uski, mali crni grudnjak. Jasno sam mogao da vidim njene tamnije bradavice; grudnjak je bio premali za nju i grudi su joj se znatno prelivale. Jesu one porasle u poslednjih 24 sata??

Dok sam je posmatrao, ona je rekla potpuno nonšalantno: „Hoćeš li da ih dodirneš tata?“

Pogledao sam je da vidim da li me upravo zajebava ali širom otvorenih očiju, dalje je razdvojila noge i razvukla svoju malu suknju tako da sam mogao samo da vidim njene tanke mekane gaćice bebi roze boje …… „Tata, dodirni ih…“ preklinjala je. trlja pičku svojoj ćerki

Ispružio sam ruku i oprezno pomilovao jednu dojku. Šire je otvorila noge i gurnula ruku u gaćice. Gledao sam zapanjen kako moja ćerka tinejdžerka počinje da masturbira preda mnom! I dalje me posmatrajući otkačila je svoj mali crni grudnjak i njene grudi su ispale. Ne mogavši da se oduprem, spustio sam usta na jednu dojku i usisao nabujalu bradavicu dok sam odmakao njenu ruku i sam počeo prstima da trčim po njenoj pički. Bila je topla i vlažna – baš kao što sam i zamišljao. Topla i vlažna pička moje ćerke …..

Ali onda me je realnost pukla – došavši k sebi – ošamario sam je po guzi i izašao iz sobe – mrzeći sebe zbog svoje slabosti!

Pročitajte i ...  Napokon tata

**

Sledećeg dana, još uvek ljut na sebe, došao sam ranije sa posla, znajući da će moja žena biti na poslu, a Sandra u školi – ali sam pogrešio. Čim sam ušao u kuću, čuo sam zvukove koji su dopirali sa sprata. Prateći njih zatekao sam ćerku u našoj sobi, na kolenima, u toplesu, ispred momka kojeg nikada ranije nisam video, sa kitom u njenim ustima! Dobio sam odgovor na moje pitanje da li je moja ćerka nevina.

Zgrabio sam tog momka i izbacio ga iz kuće. Kad sam se vratio gore, ona je ležala na mom krevetu, potpuno gola, širom otvorenih nogu. „Šta je tata? Jesi li ljubomoran? Hoćeš li sam da me jebeš?“

Stajao sam tamo apsolutno zapanjen dok je ona nastavljala: „O da tata. Želim da me jebeš! Želim tvoj kurac u mojoj slatkoj maloj pički!“

Nisam znao šta da kažem – samo sam začuđeno gledao kako je počela da masturbira, sve vreme pričajući prljavo. Kada je moja slatka, nevina devojčica postala tako perverzna? Kada se ona pretvorila u takvu drolju? Pre nego što sam uspeo da dam bilo kakav komentar, širom je povukla usmine tako da sam mogao da vidim unutar njene natečene pičke. Povijala se svojim malim bokovima – zbog čega su joj se grudi tresle – mamivši me.

„Hajde tata! Čekala sam te!“ I, na moju sramotu, izgubio sam samokontrolu. Išao sam napred dok nisam bio pored kreveta. Ispružila je ruku – otkopčala mi pantalone i uzela moj tvrd penis u svoju ruku. „Vidiš – ti me želiš tata. Tvoj kurac me želi!“ kleknula je i počela da usisava moj penis u svoja topla, vlažna usta. sisa tatinu kurčinu

Uz stenjanje, spustio sam jednu ruku na njenu glavu i držao je tamo dok sam počeo snažno da jebem usta svoje slatke ćerke! Bila je odlična pušačica koristeći usne i jezik savršeno na svim osetljivim delovima moje kurčine. Dok sam se spremao da svršim, ona je stala i rekla: „A ne tata. Ne u moja usta. Želim te u svojoj pički!“

Pročitajte i ...  Tetka Želi Bebu 2. Deo

Povukla me je na krevet i gurnula na leđa. Nije se mnogo igrala sa mnom već je samo malo protrljala glavić o svoje usmine pre nego je sela pičkom na njega. Oboje smo uzdahnuli dok je njena mlada vagina hvatala moju kitu.Tačno sam znao koga jebem i to je celo iskustvo učinilo još uzbudljivijim!

Jahala me je kao mala jebozovna kaubojka a prizor njenih sisa kako se njišu bio je predivan. „Želim da svršiš u mene. Želim da mi napuniš pičku svojom spermom tata!.“

Poslušao sam je naravno i uz glasan jauk svršio u njen topli tunel. Kada sam se potpuno ispraznio u nju, ona je počela da se smeška: „Hvala ti tata,“ i dala mi dug poljubac sa svojim jezikom na šta sam dobrovoljno uzvratio!

Posle tog popodneva, punio sam njenu plodnu, nezaštićenu pičku svojim vrelim, lepljivim semenom svaki dan! Bila je kao droga. Posle tog prvog puta, jednostavno nisam mogao da stanem i nisam želeo da stanem! Skoro svake noći, nakon što bi njena majka zaspala, uvlačio bih se u Sandrinu postelkjinu i jebali bismo se do ranih sati. Jednostavno nisam mogao da se zasitim svoje napaljene, droljaste devojčice!

Naravno, ubrzo je bila oplođena. A, kako joj je stomak postao veći, zajedno sa sisama, rekli smo njenoj majci da ju je kresnuo neki bivši dečko i da želi da zadrži bebu! Njena majka nije imala razloga da sumnja u priču i ništa nije sumnjala – zašto bi?

Već smo odlučili da će ona dojiti i bebu i mene. I ko zna, možda će mi moja voljena ćerka dati svu decu koju moja voljena žena očigledno nije mogla?!

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Da li je moja ćerka Nevina?”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)