punjenje tetkinih usta

Usled nekih nemilih događaja, dok sam bio srednjoškolac, svoje školovanje sam morao nastaviti kod tetke u Beogradu. Znao sam da me puno voli i da nikakvih problema neće biti, što je na kraju i bilo tako. Došao sam u Mostar, sav tužan jer moram da počnem jedan dio života u drugom gradu.

Moja tetka, veoma atraktivna žena, sa nekih 39-40 godina, živjela sa čovjekom koji je bio privatnik, većinu vremena je provodio radeći, i dolazio je uvjek kasno kući. Mene su lijepo prihvatili u novoj kući, odmah su mi rekli da se ponašam kao kod svoje kuće, jer sam oduvjek bio previše stidan. Smjestio sam se u sobu koju ću korisiti ubuduće.

Već je prošlo 2 mjeseca i ja sam se veoma dobro navikao. Moja tetka je opuštena i slobodna žena do te granice da nikad nije zatvarala vrata od svoje sobe kada bi se presvlačila, tako da sam je viđao par puta. Dobro ću zapamtiti trenutke kada svlači sa sebe crne najlonke. tetka navlaći najlonke

Jedno jutro sam ustao napaljen i uputio sam se pravo u kupatilo da se ispraznim zamišljajući prizor koji sam vidio od par dana prije kada se tetka skidala, ali kada sam skonato da nema nikog u kući odlučih se da posjetim sobu svoje tetke i pokušam naći njene crne najlonke i tako svršim za sekundu.

Usao sam u sobu i u jednoj ladici nađem mnogo prelijepih najlonki, neke i samostojeće, što me je natjeralo da svršim u sekundi. Često sam viđao tetku u nekim situacijama da bih ga odmah stavio u njenu pičku ali uvijek sam vjerovao da bih dobio negativnu reakciju i nisam se usuđivao.

Jedne noći sam gledao na kablovskoj televiziji neki pornić, kad čujem da zvoni neko. To je bila tetka i njezin muž. Ja odmah prebacio kanal i pretvaram se u lijepog mirnog momčića koji gleda neku košarku. Tetka mi odmah priđe da me poljubi a njezin čovjek se odmah bacio na krevet na gornjem spratu i zaspao. Ja sav napaljen od njenog samog ulaska u kuću, ne znam kako bih se ponašao, kad ona me iz kuhinje pita da mi donese pivo ili nešto žestoko.

Pročitajte i ...  Poza 69 je bila Tetkina Omiljena

Donese ona 2 piva i sjede pored mene. Na sebi je imala suknju i mrežaste čarape. Od uzbuđenja sam se počeo znojiti a ona je pomijerala svoje prekrasne noge.

Tako smo pričali neko vrijeme, kad se meni u glavi javi ideja da uzmem daljinski upravljač i da lagano mjenjam kanale, a tako ću naići na kanal na kojem je bio odličan porno film i pokušam da vidim reakciju moje jebozovne tetke.

Ona me cijelo vrijeme milovala po kosi, tepala k’o djetetu, a ja sam lagano prebacivao kanale. Odjednom sam naletio na kanal na kome su bile tako dobre scene seksa i zastao na sekund. Na moje iznenanđenje, kod tetke nikakve rekacije, kroz lagani smijeh govori da ostavim taj kanal ako hoću.

Naravno, ja sam ostavio a kurac mi se digao tolko da nisam mogao da sakrijem to jer je tetka pored mene sjedila.

punjenje tetkinih ustaVidio sam da mi gleda među noge ali ništa ne govori. Gledali smo pornić nekih 10-ak minuta u tišini ne progovarajući ništa, kad tetka spusti svoju ruku na moju nogu. Mislio sam da je sva ta reakcija slučajna ali njenim pokretima nije bilo kraja i stavila je ruku lagano na moj nabrekli kurac.

Pošto sam čekao bilo kakvu reakciju od nje, spustio sam svoju ruku na njene noge, sa velikom željom da zavučem ruku ispod njezine suknjice. To sam prvo i uradio kada se ispred mene ukazala čipka na čarapama.

Ona je zavukla ruku i izvadila moju napaljenu kitu i počela je strasno ljubiti. Ja sam svršio u kratkom periodu napunivši joj jebozovna usta. Ona me je gledala i rekla da će ovo biti tajna koju ćemo zauvek čuvati.

Pročitajte i ...  Vruće Ljetovanje

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Napaljen na Tetkine Najlonke”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)