jebanje mame u kupatilu

Odlučivši da iznesem svoje iskustvo, sada sedim ispred svog kompjutera i pitam se šta da napišem. Vidite, ovo nije klasična stereotipna fantazija. Moja majka nije samohrani roditelj, nije razvedena, ne znam kakav je seksualni život mojih roditelja i nije neka nimfomanka. Naravno da sam oduvek voleo mamu i ona mene, ali čini mi se na sasvim običan način. Mama i ja ne izgledamo kao porno zvezde, izgledamo dobro pretpostavljam, ali to je to.

Nije mi nedostajala pička u kojoj bih da ubacim kurac i nisam imao razloga da idem da kukam majci kako mi treba seks. Ali hajde da prestanem sa ovim uvodom i da krenem na priču. Ako ti je ovo interesantno onda nastavi sa čitanjem… ako te ne zanima, nemam nameru da te nagovaram i da se hvalim kako je ovo nešto najbolje što možeš pročitati. Pa da počnemo.

* * * *

Pretpostavljam da je sve počelo kada je mama počela da ulazi dok sam bio go u kupatilu. Radila je to od vremena kada sam bio klinac i pretpostavljam da je to sasvim normalno, znate, da me podsecti da se operem iza uha ili nakon toga operem zube. Ali nije prestala to da radi ni kada sam postao punoletan. Činilo se da se preterano interesuje za moj penis za koji nisam mislio da je poseban.

Mislim, da je dugačak 18cm ili više, mogao bih da razumem interesovanje, ali kada sam ga jednom izmerio kada sam imao erekciju, bio je skromnih 14. Obično dobijem erekciju dok se tuširam i mama bi povremeno bacila pogled, zagonetno se osmehnula, a onda bi otišla.

Druga stvar koju je važno napomenuti – ja sam tip momka koji ujutru voli da se izležava u krevetu, a mama bi uvek ulazila u moju sobu da me razbudi da na vreme započnem dan. Stekla je naviku da me otkrije, govoreći: „Hajde, ustani, ne možeš da se izležavaš ceo dan.“ Kao i mnogi momci mojih godina, obično sam imao jutarnju erekciju kada bi se probudio i pošto sam spavao uglavnom go, mama je imala pun pogled na moj penis. „Hajde veliki dečko, bolje da to popraviš pre nego što dođeš na doručak.“ šalila bi se u svom stilu. vidi sina golog

Pročitajte i ...  "Ništa pre braka Ujko"

Sećam se kada je prvi put to uradila, bilo mi je malo neprijatno, ali je mami postala navika da mi to radi i to mi se na neki način dopalo, bilo je nečeg zavodljivog u tome, kao kada je ulazila u kupatilo kada sam ja bio tamo. Često sam razmišljao o razlozima za njeno ponašanje, i pretpostavljam da nije nenormalno da se majka zainteresuje i voli da misli da je rodila razumno prihvatljivog muškarca.

Osim ovog pomalo čudnog ponašanja, izgledalo je da se mama nije nikada otvoreno trudila da me zavede. Znate na kakve stvari mislim – seksi odeća dok smo sami niti je bila samo u gaćicama i grudnjaku. Imala je ono što sam smatrao “čudnim ponašanjem“, ali meni je bilo prilično prijatno, i nisam zamišljao da će to ići dalje od toga.

* * * * *

Jednog vrelog letnjeg dana odlučio sam da preskočim svoje poslednje predavanje na faksu i krenuo kući. Kada sam ušao pozvao sam mamu da je obavestim da sam stigao, ali nisam dobio odgovor. Bio sam natopljen znojem i mislivši da sam sam u kući otišao sam u svoju sobu, skinuo se i otišao da se istuširam. Kada sam ušao u kupatilo ugledao sam mamu potpuno golu. Sušila se peškirom i nije se uplašila niti zbunila niti bilo šta slično, nije ni pokušala da se pokrije. Samo je stajala i smeškala se svojim čudnim osmehom.

Pretpostavljam da sam bio zatečen videvši je takvu jer nikad nisam video mamu golu, pa sam se ukočio i samo zurio u nju. Okrenula mi je leđa i sagnula se, očigledno da bi obrisala noge, a ja sam dobio pun pogled na njen anus i blago zjapeću pičku. Njene ženstvene usmine su imale onaj natečen i blago vlažan izgled kada je žena uzbuđena.

Dobio sam erekciju jer budimo realni, jeste da mi je majka ali tako lepa guza i pica svakog bi muškarca napalila. Pogledala me je preko ramena, ponovo se nasmešila, a zatim se dodatno sagnula, ovog puta držeći se za ivicu lavaboa, dodatno mi otkrivši svoje genitalije. Ne znam šta je želela da postigne, reči nije govorila pa sam stajao tamo i posmatrao.

Dok sam gledao mamu u toj jebozovnoj pozi, njena ruka se pojavila ispod međunožja i jednim prstom je napravila pokret. Otvorila je svoju pičkicu kao da me je pozivala, i dalje bez izgovorene reči. Prišao sam joj i moja interpretacija njenih postupaka se na sreću pokazala tačnom, jer dok sam gurao svoj penis u njenu vaginu, ona je počela da se pomera ka meni. Bilo je u najmanju ruku, lepo, tako glatko, toplo i mekano. Uživao sam u ovom osećaju kada je iznenada uhvatila moj penis svojim vaginalnim mišićima. jebanje mame u kupatilu

Pročitajte i ...  Mislila sam da sanjam 2. Deo

Zastenjao sam a ona je počela da se nabija na mene sve brže i jače. Nisu naši pokreti bili usklađeni, verovatno je sa strane delovalo čak i malo smotano, ali zadovoljstvo je bilo ogromno. Držao sam je za guzu i bokove i nabijao se želeći da je zadovoljim. Kako je počela glasnije da dahće ja sam izgubio kontrolu i počeo sam da joj punim pičku svojom spermom.

Između nas nije progovorena ni jedna reč tokom ovog zabranjenog taboo susreta. Kada sam se konačno povukao od mame, ona se ispravila, okrenula se, nasmešila se i potapšala me po obrazu. Pričvrstila je peškir za svoje genitalije i bez reči izašla iz kupatila. Možda je bilo čudno, možda je bilo kratko i neočekivano, ali kada me je napustila bio sam zbunjen i pitao se zašto se to dogodilo.

Nisam imao nameru da se žalim, jer sam znao da sam doživeo vrhunsko seksualno iskustvo i snažan jak orgazam. Sama pomisao da sam svoje seme ubacio u maminu vaginu bila je neverovatno zavodljiva, ali nemojte očekivati da analiziram zašto, to ću prepustiti učenim ljudima, profesorima, akademicima.

* * * * *

Pitao sam se da li je ovo odstupanje od normalnog ponašanja samo jednokratna stvar od strane moje majke. Možda neka želja da sazna kako je to imati seks sa sopstvenim sinom. Šta god da je otkrila, činilo se da je imalo pozitivan efekat na nju. Nije da sam u početku imao nameru da ulazim u kupatilo kada je mama unutra, ali ona je odlučila da uđe kada god sam ja bio tamo, i činilo se da je to signaliziralo da je u redu ako i ja uđem dok se ona kupala.

Poznati obrazac – mama bi se sagnula i naguzila se… pa bih ja jednostavno stavio svoj penis u nju i nastavio da se krećem dok oboje ne doživimo orgazam. Stvari su se malo promenile kada bi me ujutro mama budila. Sela bi na krevet, skinula svoj ogrtač ispod kojeg bi bila gola, i ja bih ušao u nju. Zaista čudno je bilo to što smo jedva razgovarali. Jednostavno bismo se tucali a onda bi mama otišla.

Pročitajte i ...  Brat i Ja

Moglo bi tako potrajati u nedogled, osim što je jednog vikenda tata otišao da gleda fudbalsku utakmicu kod kuma. Mama je prvi put imala nešto da kaže i bila je vrlo jasna šta želi. „Tucaćeš me u mom krevetu večeras“, rekla je naglo i strogo. mama mu ga sisa

Ovog puta je to bio sasvim drugačiji događaj. Ranije nikada nije bilo predigre, ali u krevetu je počelo tako što mi je pušila kurac. Napokon je i progovorila nakon što je okusila moj kurac: „Jebeno si ukusan sine…“ Da, prve reči koje mi je rekla od kada smo se tucali bilo je da sam ukusan.

To je postavilo novi obrazac i kad god bi tata otišao negde, mama i ja bi se našli u njenom krevetu. Ali pravi šok je usledio par meseci kasnije. Neću da lažem, usro sam se od straha kada je mama objavila da je trudna! Rekla mi je da ne brinem jer ju je mogao oploditi i tata jer imaju redovne odnose, ali način na koji je to rekla ostavio je utisak da sam ja tata.

Rekao sam da mi nije cilj da pokušam da opravdam ili objašnjavam zašto smo mama i ja postali ljubavnici. Ali sam se zapitao da li postoji nešto posebno u seksu sa majkom, to nešto dodatno što ga čini tako primamljivim? Hvala što ste pročitali moju priču. Slobodno u komentarima ostavite svoje utiske. Pozdrav

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)