sestra bratu pusi kurac usta napunjena

sestra bratu pusi kurac usta napunjena

Kada bi se moja sestra vratila kuci iz posete njenom decku, uvek joj je bilo potrebno malo paznje. Volela ga je, znao sam da jeste, ali on nije znao kako da se pobrine za nju u seksualnom smislu. Tako da se svaki put vracala kuci napaljena i nezadovoljena.

Sedeo sam na kaucu u svojoj sobi, samo u majici i boksericama. Usla je unutra sa onim istim ocajnim izrazom u njenim ocima. “Dodji ovamo, bebo,” rekao sam pokazavsi joj rukom da dodje. Skinula je svoje pantalone i gacice, i zatim prisla i legla na kauc, spustivsi glavu u moje krilo. Nezno sam prosao prstima kroz njenu kosu dok me je ona ceskala noktima po butini. “Kao i obicno?” upitao sam.

„Da…“ rekla je tuzno“ Volela bih kad bi bar mogao da mu pokazes sta da radi, kada bi bio dobar ljubavnik kao ti, bio bi savrsen.“ Samo sam procistio grlo, ne znajuci sta da kazem. Pre nego sto sam mogao da pokusam da smislim nesto, osetio sam kako mi svlaci bokserice. Izdigao sam svoje kukove sa kauca, kako bi mogla da ih svuce, i kurac mi je iskocio van. Uhvatila ga je i usisala u svoja usta.

Presao sam rukom duz njenog tela dok mi je pusila kurac, gladno i pozudno.

sestra bratu pusi kurac usta napunjenaDrkajuci mi dok ga je sisala, stenjala je kao kucka u teranju. Privukao sam ruku do njenog medjunozja i poceo da nabijam prst u njenu natopljenu picku. Rasirila je noge, pruzajuci mi bolji pristup kako bih je bolje jebao prstima. Bila je tako napaljena da joj je trebalo samo minut da pocne da stenje i da se grci dok je svrsavala na mom dlanu.

Pročitajte i ...  Kak me brat jebe

Povrativsi dah nakon minut, ustala je i opkoracila me na kaucu. Spustila je svoju picu oko mog kurca i pocela da me jase. Mesala je kukovima i ja sam poceo da zabijam svoje kukove na gore, uhvativsi njen ritam, zabijajuci se duboko u nju. Stenjala je glasno, obavivsi ruke oko mog vrata i drzeci me cvrsto.

„Jebes me bolje nego iko drugi. Obozavam tvoj kurac. Obozavam kurac mog malog bate.“ rekla je to kao da govori sebi ko je upravo jebe. Njena natopljena pickica je stezala cvrsto moj kurac, zadovima savrseno stisnutim oko mene.

Picka ti je neverovatna. Moja seka ima najbolju pickicu koju sam ikad jebao.“

Zastenjala je i zabacila glavu pozadi. Bila je blizu orgazma, pa sam je uhvatio za kukove i poceo da se zabijam jace u nju. Hteo sam da svrsim sa njom.

U tom trenutku telo joj se napelo i pickica joj se stegla, i vikala je glasno dok je celim telom pocela da svrsava na meni. Njeno svrsavanje me je dovelo do vrhunca i poceo sam da stenjem takodje dok sam je punio svojom vrelom spermom. Osecao sam svaki puls mog kurca dok sam se praznio u nju. Oboje smo drhtali jos mozda minut pre nego sto je naelekrisanje u nasim telima nestalo.

Glava joj je lezala na mom ramenu i kurac mi je polako omeksavao u njoj. Kroz njeno usiljeno disanje, cuo sam je da kaze,”Hvala ti… volim te.”

Uhvatio sam njenu glavu svojim rukama, priblizivsi je sebi licem u lice. Gledajuci je u oci rekao sam joj, “I ja tebe volim,” i zatim spojio svoje usne sa njenim.

sestra bratu pusi kurac usta napunjena

besplatan sms
One thought on “Sestra mi pusi”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

hot devojke

Aaaaaaaa nemoj :)