guta stričev kurac
  1. NE RAZUMEŠ… JA MORAM!

 

Kolega 1: “Moj Miiiilaneeee… jabuko sa graaneee… Pa gde si kolega, čekamo te već sat vremena jebote!”

 

Milan je ušao u predivan dupleks stan u centru grada gde su ga dvoje kolega dočekali sa sve najskupljim pićem i vrhunskom hranom. Bili su obučeni u elegantna crna odela, uglađenih brada i sređenom frizurom, za razliku od Milana koji nije znao da ga čeka sav taj luksuz pa je došao “opušteno” obučen, misleći da će da popiju koju i da se raziđu.

 

Povod je bio Milanovo unapređenje u respektabilnoj građevinskoj firmi u kojoj je radio ceo svoj život – od osamnaeste do trideset devete godine koliko je imao u tom trenutku. Oduševljeno je posmatrao stan koji je bio u mahagoniu, crnom mermeru i nameštaju od bele italijanske kože.

 

Milan: “Šta je ovo momci? Odakle vama para za ovako nešto?”

 

Kolega 2: “Ajde ajde, ne misliš valjda da je ovo naše? To sam iznajmio samo za večeras. Pa nije mala stvar kada neko u našoj usranoj firmi kod onog još usranijeg šefa uspe da napreduje na lestvici. Raskomoti se, imaš piće koje poželiš, malo zamezi pa da budeš spreman za ono najbolje što sledi!” – kikotao se i gledao ka drugom kolegi.

 

Milan: “Momci, ovo je već dovoljno zaista… a i umoran sam od celodnevnih sastanaka. Da malo popijemo pa kud koji mili moji…”

 

Kolega 1: “Slušaj… znam da smo nas dvojica praktično tek stigli u firmu pre par meseci, ne poznajemo se dovoljno, ali dozvoli nam da te počastimo. Znamo da si samac, mnogo radiš, valjalo bi se malo i opustiti. Gledaj ovako, moj buraz je povezan sa jednom… khm khm “agencijom”, i tražio sam najbolju mladu pičku koju imaju. Pazi, u pitanju je ozbiljan biznis, sve legalno i provereno a ribe su zdrave, čiste i veoma orne da nas usreće. Rekli su mi da ova mala radi SVE! Nije jeftina, priznajem, ali to ostavi nama.” – nazdravili su i eksirali pune čaše viskija.

 

Milan: “Hvala ti ali, nisam ja za to.”

 

Kolega 2: “Ma niko te ni na šta ne tera. Ako ti se kurvica ne svidi, ti nemoj ni da je dodirneš… sedi, uživaj, pijuckaj… Gledaj i onaniši ako te to pali, jel tako?”

 

Kolega 1: “Jes vala…”

 

KUC, KUC

 

Kolega 1: “Evo je… tačno na vreme. Rekoh ti ja – ozbiljna je to firma.”

 

Milan je sedeo i pijuckao piće i dalje zbunjen usled cele situacije. Godine su prošle od kada je poslednji put osetio ženski dodir a sa prostitutkama nikada nije imao iskustva. Živeo je oduvek povučenijim i ne mnogo uzbudljivim životom, posebno zbog raznih životnih tragedija koje su ga zadesile.

 

Kolega 1: “Uhhh… rekli su da si najbolja ali nisam znao da si baš ovakva bomba! Milanče, ustani deder da pozdraviš našu gošću.” – popio je čašu na brzinu, podigao se i okrenuo ka toj tajanstvenoj devojci.

 

Osmeh mu se u trenutku izgubio kada ju je ugledao! Skamenio se u mestu i raskolačenim očima je počeo da prelazi preko njenog lica i tela. Bila je u provokativnoj skupoj crnoj haljini sa velikim dekolteom koji je dobrano pokazivao njeno bujno poprsje. Uska haljina je sjajno dočarala njen ravan stomak i čvrste noge koje su bile u mrežastim čarapama i crnim štiklama. Lice belo, izraženih jagodica i krupnih crvenih usana. Kosa crna i uredno isfenirana padala je preko njenog čela i ramena. Oči tamne i bistre, ali su ga gledale ništa manje zbunjene od njegovih.

 

Milan: “Z-z… zdravo.” – jedva je uspeo da izusti mucajući pred njom.

 

Sanja: “Dobro… dobro veče. Ja sam… ovaj, Sanja.” – trudila se da ostane pribrana iako joj je glas blago drhtao.

 

Kolega 1: “Pa Sanjice sedi tu, raskomoti se. Može piće na brzaka ali nemoj dugo pošto sam poprilično radoznao da vidim kako izgledaš ispod te seksi haljine.”

 

Nakon ove rečenice, Milan je porilično burno ustao i polu besnim tonom im se obratio.

 

Milan: “Slušaj, trebao bih nasamo sa Sanjom… nešto da joj pokažem tu u kuhinji?” – uhvatio ju je čvrsto za ruku.

 

Kolega 2: “Opaaa, predomislio se Milanče, a? E, ali nemoj da je istrošiš inače ću jebati tebe, plava pilulica je već počela da deluje.” – kolege su se smejale a Milan je zgrabio Sanju i odveo je do trpezarije pored.

 

Sanja: “Auč striko bre, boli me ruka.” – istrgla se iz njegovog stiska.

 

Milan: “Boli, a? E pa tek će te boleti! Šta radiš ti ovde? Kakva Sanja kakvi bakrači… ti se kurvaš?” – navrzo se na nju crvenog lica od besa.

 

Bratanica: “Slušaj, i ja sam u šoku što sam te srela ovde ali nemam nameru sada da se svađam sa tobom, klijenti me čekaju.”

 

Stric: “Klijenti? Jel ti čuješ sebe… jesam ja lud? O čemu se bre ovde radi? Odmah da si se spakovala i otišla kući!”

 

Bratanica: “Molim? Ne dolazi u obzir! Dva klijenta odjednom, znaš li ti šta je to? Najbolje je da ti odeš, ja ovo čekam cele nedelje i nemam vremena za raspravu.” – krenuo je otvorenim dlanom da je udari ali je nekako uspeo da se zaustavi.

 

Stric: “Haloo, zemlja te zove! Ja sam ti stric zaboga… jebeno živiš kod mene! Zar ćeš zaista otići u onu sobi i dozvoliti onoj dvojici da te…”

 

Bratanica: “Striko…” – zastala je za par sekundi pre nego je nastavila. – “Ti ne razumeš – ja MORAM ovo da uradim. Ne tražim da me razumeš ali ne mogu da se pravim kao da zaista ne želim da me ona dvojica… Ma, kome ja pričam. Nikada se nisi ni zanimao za moja osećanja i potrebe.”

 

Stric: “Šta nisam nikada? Tvoje potrebe? Ko je ova osoba ispred mene? Jel je to ona ista devojčica koju sam praktično podigao? Jel sanjam? Uštini me, majke ti… Milane probudi se iz ovog košmara!” – krstio se pred njom u šoku!

 

Bratanica: “Ma budi ciničan, ne smeta mi. Možeš čak i da ostaneš što se mene tiče. Ali me sada izvini, otišla sam…” – ponovo ju je uhvatio za ruku ali mu se istrgla i ljutito ga pogledala pre nego je otišla u sobu pored kod dvoje napaljenih kolega.

 

Milan je drhtao od besa! Otišao je do frižidera, izvadio flašu hladne žestine i ispijao jednu čašu za drugom slušajući svoju bratanicu kako napaljuje dvojicu kolega kao prava željna i profesionalna kurva.

 

Kolega 2: “Uhhh, kako si jebeno dobra. Koliko imaš godina dušo?”

 

Bratanica: “Imam 24, ali za tebe ću imati koliko god želiš. Ali ako hoćeš mogu da budem i tvoja mala, slatka, napaljena tinejdžerka… jel bi voleo to? Hmmm, je li kuronja? Gde bi voleo da jebeš svoju nevaljalu curicu?”

 

Kolega 1: “Uhhhh, mala ima znanje. Želimo te obojica odjednom, u obe tvoje slatke rupe.”

 

Bratanica: “Uuuu… moja omiljena poza. Samo, to će dodatno da vas košta, ja svoju guzu ne dajem tek tako.”

 

Kolega 2: “Ma za tu sočnu guzu plaćamo duplo ako treba! Kolega, ja ću u taj njen slatki čmarić, ako nemaš ništa protiv?”

 

Kolega 1: “Nemam naravno, ionako joj je pičkica prelepa. Uhhh, kako je jebeno glatka.”

 

Bratanica: “Pa nema potrebe da se raspravljate, možete i da se smenjujete. Prvo me ti slatkišu jebi u dupe, a posle i ti kuronja.”

 

Prljavi razgovor je polako prešao u jecaje i lupkanje telom o telo. Milan se nije samo borio sa novonastalom situacijom već i sa svojim nagonima. Brataničine prljave reči su ga neobjašnjivo napaljivale tako da je ubrzo postao tvrd i dignut. Nije znao kako to da objasni, ali se nije ni preterano trudio. Otkopčao je šlic, uhvatio čvrsto svoj nabrekao organ i počeo da masturbira slušajući svoju bratanicu kako vrišti u sobi pored dok prima dva napaljena kurca u sebe.

 

Kolega 1: “Milaneee… uhhh, dođi majku mu jebem! Mala ga prima kao iskusna matora drolja!”

 

Bratanica: “Aaaaa…. Zovite me droljom! Uh uh uh, aaahhh… jače, jače, razvalite me!” – svršavala je dok su joj obe rupe gorele pod žestokim udarima.

 

Milan se borio sa sobom i sve brže drkao kurac, radoznalo zamišljajući kako ta perverzna scena u sobi pored izgleda. Noge su mu se nećkale ali je gubio bitku sa nagonima i nespretno se dogegao do sobe, ne prestajući da drka. Bratanica je ležala stomakom na jednom kolegi koji joj je punio pičkicu, dok ju je drugi od pozadi tucao u čmar. Pogled joj se usmerio ka stricu i u svom tom žaru jebozovno je oblizala svoje usne gledajući ga u kurac.

 

Kolega 1: “Tooo… daj joj ga, gurni joj ga u ta sočna i prljava usta!” – Milan je prišao i žestoko masturbirao tako blizu nje da je mogla jasno da oseti njegovu aromu kojom mu je mokar glavić zračio.

 

Bratanica: “Uhhhh, kako si tvrd! Tako sočan i predivnog mirisa… jebeno me pališ striko!” – govorila je u polu trezvenom stanju, dok su joj se vaginalni i analni orgazmi smenjivali.

 

PLJAS

 

Udario joj je šamar i nastavio da drka držeći je slobodnom rukom za obraze.

 

Kolega 2: “Striko? Uhhhh, jel mogu ja onda da ti budem tatica?”

 

Kolega 1: “Aaaahh… Ja ću biti ujak… uh, uh, uh…!”

 

Stric: “Ne zovi me tako, jel jasno?! Uhhh… šta se to dešava, zašto želim da… da ti svršim u ta slatka usta!?” – nije više razmišljao svojom glavom! Mešavina napaljenosti i alkohola je uzimala danak. – “Reci mi droljo – jel gutaš?” – tiho ju je upitao i namerno naglasio reč “DROLJO” kako bi je isprovocirao, ali naprotiv, to ju je samo dodatno naložilo!

 

Bratanica: “Gutam, gutam vrlo rado… ali to će biti još trideset.” – otvorila je širom usta i isplezila jezik.

 

PLJAS PLJAS bratanica prima tri kurca

 

Dva puta ju je udario kurcem po obrazima i jeziku. Bio je van sebe, bio je prepaljen gledajući je u toj promiskuitetnoj pozi kako traži njegovu toplu spermu.

 

Da li je to ista ona devojka koja je pri kraju doktorskih studija, koja je nežna i kulturna, koja živi pod njegovim krovom skoro dve decenije, ili je neko uzeo njeno telo, njen pogled i glas i zamenio ga sa nekom napaljenom droljom koja naplaćuje trideset evra gutanje sperme? Sva ta pitanja su bila tu negde u njegovoj podsvesti ali nije bio spreman da se njima pozabavi, ne u tom trenutku… tada je samo razmišljao kako jebeno želi da joj napuni usta!

 

Stric: “Aaaaahhhh…” – sperma je počela da šiklja iz njegovog organa i da joj pada na jezik i u usta.

 

Čim je završio sa prskanjem, “profesionalno” mu je pokazala koliko sperme ima u ustima i u dva velika gutljaja je sve progutala, ne skidajući pogled sa njegovih očiju! Videvši tu jebozovnu scenu, kolege su odmah izašle iz nje, svukle kondome sa sebe i uz glasne uzdahe su počeli da joj svršavaju u usta. Naravno, kao i striki, i njima je progutala svaku kap vrele tečnosti.

 

 

  1. NEMA ONDA NI TEBI!

 

Mamuran i obučen u odeću od sinoć, Milan se probudio rano ujutru osećajući se dehidriranim i “pregaženim.” Glava ga je bolela a nežno zujanje u ušima nije prestajalo. Ustao je i otišao do kuhinje kako bi popio vode. Nije se ni sećao kako je stigao kući ali se veoma dobro sećao cele scene sa njegovom bratanicom za koju do sinoć nije znao da je radila kao “eskort” dama za jednu bogatu i uglednu firmu. Pijući vodu, začuo je vrata od njene sobe i ubrzo ju je ugledao kako izlazi iz nje, obučena i spremna za fakultet.

 

Striko: “Stani. Gde ćeš?”

 

Bratanica: “Pa na faks, gde bih drugo? Imam teren, radimo iskopavanja na…”

 

Striko: “Prekini. Molim te, samo prekini. Nemoj da se praviš kao da se sinoć ništa nije desilo.” – ispio je vodu i nastavio. – “Gde sam to pogrešio? Šta sam to loše uradio pa da ovakva postaneš? Znaš, kada su ti roditelji poginuli…”

 

Bratanica: “Striko, ne uvlači i njih u ovo.”

 

Striko: “Tišina! Tišina dok pričam… Ja sam, ja sam klečao na njihovom grobu i zavetovao se da ću te čuvati, paziti, da ću ti pružiti sve u životu! Radim kao konj da bi se školovala i da bi postala neko i nešto. Gde sam pogrešio, reci mi?”

 

Bratanica: “Jesi, MATERIJALNO – sve si mi pružio, ali toliko radiš da nisi ni primetio moje ponašanje i moje potrebe! Ti me zapravo ni ne poznaješ! Pa i strina je pobegla od nas jer si radio dan-noć, eto gde si pogrešio! Samo ti je jebeni posao u glavi!”

 

Stric: “Šta nisam primetio? O čemu ti to? Kurvaš se čoveče, shvataš li?”

 

Bratanica: “Ali ti zato nije bio problem da mi svršiš u usta??”

 

Shvatio je tada koliko je bio licemeran ali nije želeo da popusti.

 

Bratanica je sa druge strane primetila stid i razočarenje na njegovom licu ali i bes usled kojeg nije ni odgovorio na njeno pitanje.

 

Nakon nekoliko sekundi tišine, nastavila je.

 

Bratanica: “Striko, još od srednje škole sam shvatila da imam bolesnu potrebu za… to je neki poremećaj, tako su mi rekli. Išla sam od psihologa do psihologa, a ti nisi ni znao za moje teškoće sa kojima sam se godinama borila! Boleo te baš kurac! Sa svima sam se tucala, gde god sam stigla, a ti nisi ni želeo to da primetiš! Dovoljan je bio jedan moj osmeh i glupi izgovor da me poljubiš i ostaviš na miru, bez pitanja ili nekog ne daj Bože saveta. Da, okrenula sam to na svoju stranu, iskoristila sam tu bolesnu potrebu da bih nešto i zaradila i to me ispunjava.”

 

Stric: “Poremećaj? Potreba za…? Kakve su to gluposti? Kakvi su to izgovori? Pa nađi dečka zaboga, muža koji će ti ih ispunjavati… skući se!”

 

Bratanica: “Ja da se skućim? Gledaj ko mi kaže! Matori jarac koji strinu godinama nije ni pomazio a sada iznajmljuje tu neke kurve i jebe ih po fensi vilama.”

 

Stric: “Ja to ne radim, ovo je bila njihova ideja. I šta se ja tebi pravdam, ti zaboravljaš izgleda ko je gazda u ovoj kući? Pod mojim krovom dok si, ima da me poštuješ. Na kurvanje zaboravi!”

 

Bratanica je zajecala. Nije mogla da izdrži i suze su počele da klize niz njene obraze. Bila je postiđena, uvređena… bila je razočarana njegovim ne razumevanjem i ne prihvatanjem njenog stanja i načina na koji je živela i ispunjavala svoje potrebe.

 

 

Bratanica: “Nemoj tako, molim te. Nisi me razumeo – ja prosto poludim ako nekoliko dana ne osetim muškarca. A i novac mi je potreban, samo da preguram ova istraživanja, da uzmem diplomu, doktoriram i obećavam da me više nećeš gledati u ovom stanu. Molim te samo toliko.” – govorila je kroz plač.

 

Stric je seo i stavio ruku preko hladnog čela koje je bilo prekriveno znojem. Uzdisao je teško i sporo. Voleo ju je kao kćer, voleo ju je najviše na svetu, ali preko toga nije mogao da pređe.

 

Striko: “Žao mi je. Rekao sam sve što sam imao. Ili poštuj moju reč, ili se pakuj.”

Pročitajte i ...  Mama Profesionalna Kurva

 

Usledila je poduža pauza, sve dok bratanica nije prestala da plače. Obrisala je svoje suze i skupila snage da odgovori.

 

Bratanica: “U redu striko, prihvatam tvoj zahtev. Ali želim da budemo jednaki – ja se neću posvetiti svojim potrebama, ali nećeš vala ni ti! Ako saznam da si ponovo plaćao kurve…”

 

Striko: “Dogovoreno. A sada me ostavi da odmorim, glava mi puca.”

 

Potištena i ljuta, obula se i izašla iz stana.

 

 

 

  1. TREBA MI… JAKO MI TREBA!

 

Bratanica: “Ah, ah, ah… uuuhhh…”

 

Naredne noći su bile napete. Bratanica je često u sitne sate masturbirala ali to očigledno nije bilo dovoljno. Plastika i razni vibratori svakako nisu mogli potpuno da zadovolje njen perverzan um i prenapaljeno telo željno PRAVE muške stvari. Danju bi zbog toga bila flegmatična, često tiha, smorena, a opet bi i povremeno ulazila u oštrije rasprave sa stricem oko nekih nebitnih i sitnih stvari.

 

Stric sa druge strane nije mogao da bude potpuno ravnodušan. Gledao bi je kada se šetkala po kući i odmah bi mu se vratili njeni uzdasi i jecaji koje bi prigušeno čuo kada bi legao uveče u svoj krevet. Počeo bi prvo dosta da se preispituje o njenim rečima, o tome kako nije bio tu za nju, o tome kako je zaista i ne poznaje kao osobu.

 

Mučilo ga je to ali ipak se nije stideo da se skoncentriše na njene noćne masturbacije, na njen glas, i snažno bi drkao dok ne bi svršio i utonuo u san. Griža savesti bi se pojavila nakon ejakulacije, ali “bolestan” osmeh sa lica ne bi silazio.

 

Takođe, dovoljno je bilo da bratanica uzme nešto da pije ili jede, pa da mu se taj skriveni osmeh na trenutak pojavi, sećajući se one noći kada je istim tim ustima primala njegovu spermu i govorila one razne prostote od kojih mu se krv momentalno spuštala u donji deo tela.

 

Bio je u najboljim godinama i saznanje da ima u kući mladu, lepu devojku koju voli svim srcem, ali usput i napaljenu, željnu, perverznu nimfomanku… to saznanje ga je napaljivalo iako je znao da je bilo pogrešno jer je ta devojka bila rođena kćer njegovog pokojnog brata.

 

Stric: “Zar ne trebaš na iskopavanja danas?”

 

Bratanica: “Rekla sam im da se ne osećam dobro.” – mrzovoljno je odgovorila jedno jutro.

 

Stric: “Pa jel te zaista nešto muči ili?” – pio je kafu pre nego je trebao da krene na posao.

 

Bratanica: “A ti kao ne znaš šta me muči?”

 

Stric: “Pa možda kada bi popričala sa mnom s’ vremena na vreme, možda bih i…”

 

Bratanica: “E, ajde ne seri, majke ti! Jebi se ti sa onim gumenim kurcima pa ću da te pitam kako se…” – preterala je i morao je da reaguje.

 

Stric: “Kako to razgovaraš sa mnom?” – ustao je i ponovo namestio ruku kao da će da je ošamari.

 

Bratanica: “Ajde! Udari me! Makar na trenutak da osetim muški dodir na sebi.” – namestila mu je obraz iako je mislila da blefira.

 

PLJAS

 

Srednje jak šamar je učinio njen obraz crvenim! Potom joj je uhvatio obraze svojom velikom šakom, pribio ju je uz zid i gledao u oči. Nema sumnje da se tada zaista uplašila ne znajući šta će stric da uradi. Prišao je svojim licem i tada je mogla da oseti njegov topao dah ukusa crne kafe kako vibrira ne njenom licu.

 

Stric: “Kurvice jedna! Jel voliš kad te tako zovu oni tvoji jebači? Jel te to pali?” – slobodnom rukom joj je zadigao spavaćicu i čvrsto ju je uhvatio za pičku preko rozih pamučnih gaćica.

 

Bratanica: “Uhhhh, striko… mhm, volim. Kako si znao?” – njegov čvrst stisak ju je u trenutku ovlažio.

 

Stric: “Jel ti ovo fali? Jel ovo zamišljaš svako veče kada se jebeš u svojoj sobici?” – pustio joj je pičku, otkopčao svoj šlic i izvukao kurac koji je već bio u polu erekciji.

 

Kao što je ona njemu otkrila tu svoju tajnu stranu ličnosti, tako je i on sada njoj davao deo sebe za koji nije znala. Doduše, ni on sam nije bio svestan da se to krilo u njemu. Za njega su ti postupci takođe bili nešto novo, nešto nepoznato ali veoma uzbudljivo. Nije nikada bio dominantan i grub u krevetu, već potpuno obrnuto – nežan, pažljiv i strastven. Biće da je njena promiskuitetna priroda uticala na njegovo seksualno ponašanje i neku vrstu “buđenja.”

 

Bratanica: “Daaa… baš to mi treba! Uhhh, ajde momčino, grublje me stisni!” – rukom ga je čvrsto uhvatila za kurac.

 

PLJAS

 

Stric: “Ko ti je rekao da smeš da ga uhvatiš?” – blago ju je ošamario i stavio joj ruku preko usta, ali je ona hrabro nastavila da mu drka.

 

Bratanica: “Mmrmhm…” – mumlala je u njegov dlan, napaljeno ga gledajući.

 

Stric: “Hoćeš nešto da kažeš? Ajde, zini onda dušo.” – sklonio je ruku i čim je malo otvorila usta pljunuo je u njih.

 

Bila je van sebe! Progutala je njegovu pljuvačku i odmah osetila kako joj gaćice postaju sve mokrije i mokrije.

 

Bratanica: “Ufff… praviš se tu nešto fin a zapravo te jebeno loži što sam mala napaljena kurva!” – pljunula ga je u usne i počela da ga oblizuje jezikom.

 

I zaista je poludeo od njene želje i napaljenosti tako da joj je bukvalno iskidao mekane gaćice i odmah zavukao dva prsta u pičkicu. Bila je potpuno vrela i vlažna, jasno mu dajući do znanja koliko je bila očajna i željna tvrdog kurca i žestoke jebačine.

 

Primakao joj se, ljubio je prljavo i sa mnogo pljuvačke, dok je ona drkala njegov kurac i povremeno sa njim prelazila preko svog nabreklog klita. Osećaj njene pičke na tvrdom organu ga je umalo dovela do vrhunca. Njeni uzdasi su bili tako jebozovni i prefinjeni… ali izvan svega iskreni. Želela ga je, nije bilo sumnje!

 

Stric: “Šta želiš? Reci mi? Reci svome striki…”

 

Bratanica: “Želim… želim duboko u sebi ovaj tvoj sočni kurac!”

 

Stric: “To želiš? I šta još?” – ušao je vrhom glavića u njen elastični otvor držeći je preko spavaćice za osetljive grudi.

 

Bratanica: “Uhhh… želim da me izjebeš i da me nazoveš kurvom aaaahhhh!” – čim je završila rečenicu, snažno se nabio u nju.

 

Stric: “Kurvo jedna! Tražiš strikin kurac da te izjebe. Kako si samo bezobrazna.” – podigao joj je jednu nogu i još jače počeo da je pribija uza zid i da je tuca.

 

Ako ono veče on nije mogao da veruje da je to bila njegova fina bratanica u sendviču između dva kurca, tako ni ona sada nije mogla da veruje da su ove proste i vulgarne reči izlazile iz usta njenog povučenog i pristojnog strica. Kao da su oboje prolazili kroz neku vrstu promene ličnosti, neke metanoje koju nisu znali da objasne… ali tada, u tom naletu adrenalina i seksualne tenzije, to nije bio predmet razmišljanja.

 

Bratanica: “Aaaaa… jebi me jače, razjebi me od kurca ti prljavi, prljavi striko!” – praktično je vrištala svršavajući iznova i iznova na njegov čvrst kurac koji ju je predivno ispunjavao.

 

Stric: “Ufff, kako ću samo da te fino napunim, droljo jedna napaljena. “ – podigao ju je snažnim rukama, preneo je na kuhinjski sto i još jače se nabijao u nju. stric je razvaljuje na stolu

 

Njene jauke je prekidao svojim usnama i jezikom kojim je istraživao njenu usnu duplju. Sto je škripao pod njenom crvenom guzom i njegovim oštrim pokretima dok se približavao jezivom orgazmu.

 

Stric: “Aaaaahhhh…” – bio je duboko u njoj kada je počeo da svršava.

 

Vrela sperma se slivala niz njen mokri kanal dok ga je grizla za donju usnu i uzdisala, potpuno ispunjena i zadovoljena. Tek kada su se stvari smirile i kada je izašao iz nje, tada je počela trezveno da razmišlja.

 

Bratanica: “Striko ufff, životinjo jedna. Ti si… ti si svršio u mene.” – spustila je glavu i zagledala se u svoju crvenkastu i musavu pičku.

 

Stric: “Uhhh, jesam. Izgleda da sam izgubio kontrolu. Tvoje ponašanje, tvoje noćne masturbacije… bila si u pravu – jebeno sam poludeo. Ali ništa strašno, siguran sam da si na pilulama, zar ne?”

 

Pogledala ga je zbunjenim pogledom i kiselo se osmehnula pre nego ga je poljubila, po prvi put nežno i osećajno.

 

 

  1. DA TO SREDIMO?

 

Daleko od toga da su dani koji su usledili prolazili sa više razgovora između njih dvoje, ali je atmosfera svakako bila lagodnija i opuštenija. Noćne seanse masturbacije su bile retke, skoro nepostojane, i stricu je to bilo čudno, čak mu je i falilo iako je griža savesti postojala u njemu posebno nakon grubog seksa na kuhinjskom stolu, a sve se to preslikavalo i na njegove poglede ka njoj, pokrete i reči koje su bile škrte i kratke. Ipak, i to se promenilo nekoliko dana kasnije.

 

Spremavši se za posao uz kafu kao i svako jutro pre tog, primetio je svoju bratanicu kako sa ogromnim koferom izlazi iz svoje sobe. Začudio se i posmatrao je tako sređenu, doteranu i nasmejanu.

 

Bratanica: “Odoh striko.” – opušteno je izgovorila.

 

Stric: “Hm?” – spustio je šolju punu kafe na sto pred sobom i ustao sa stolice. – “Kako to misliš? Gde ćeš sa tom torbekanjom?” – pomalo zabrinuto je upitao.

 

Bratanica: “Pa istraživanje, kopanje… sećaš se, pričala sam ti da me to čeka. Moj doktorski rad… pa jel slušaš ti mene ikada?” – nasmejano je upitala.

 

Tada se kao kroz maglu setio da mu je pričala za neko putovanje u daleku zemlju, na ogromno arheološko ispitivanje vezano za njen doktorat.

 

Stric: “Ma slušam te naravno, ali kako… mislim, kako to odjednom?”

 

Bratanica: “Odjednom? Bože striko, čekam mesecima da me pozovu. Slušaj, imam let za par sati i moram da krenem. Bićemo na vezi.” – poslala mu je poljubac i naprasno izašla iz stana.

 

Nije znao kako da se oseća. Sve se nekako desilo prebrzo i neočekivano ali je znao da ništa ne može tu da promeni. To joj je bila prekretnica u životu i morao je to da poštuje.

 

Prvih mesec dana su se još i čuli povremeno preko interneta, ali narednih meseci sve ređe i ređe. Brinuo je. Pojedine noći je provodio budan, čekajući neku poruku ili poziv, čisto da mu se javi da je dobro… ali ništa. Zvao bi i fakultet gde su mu potvrđivali da ekspedicija i istraživanja teku sjajno i da su svi dobro, ali mu nije i dalje bilo jasno zašto mu se bratanica ne javlja.

 

Pola 2 ujutru, četiri meseca od kada je otišla

 

Stric: “Halo?” – javio se na telefon koji ga je iznenada probudio.

 

Bratanica: “Zdravo striko.”

 

Stric: “Zdravo dušo. Joj što mi je drago da te ponovo čujem. Gde si?”

 

Bratanica: “Hm, gde sam… sedim na klupici ispred stana.” – osećala se nesigurnost u njenom glasu.

 

Stric: “Ispred našeg stana? Pa šta radiš tu u pola noći? Kada si stigla? Ma ustvari nije ni bitno, ulazi unutra.”

 

Bratanica: “Poslali su me kući zbog… uffff…” – duboko je uzdisala u slušalicu.”

 

KUC, KUC

 

Radosno je izleteo iz kreveta i potrčao ka ulaznim vratima. Otvorio ih je i tada se njegov osmeh skupio a ubrzo potom i nestao. Pred njim je stajala njegova bratanica u dugoj i širokoj haljini, a ispod nje joj se jasno ocrtavao blago ispupčeni stomak. Još jedna duga tišina je usledila, tokom koje su oboje naglo menjali boju svojih lica.

 

Stric: “Jesi se ti to malo ubucila ili si… ma nemoguće. Nisi valjda… dušo ti si trudna?” – uplašeno je gledao u njeno još uplašenije lice.

 

Bratanica: “Nisi valjda??? To je tvoja reakcija? Znala sam… Eto ti odgovora zašto ti se nisam javljala.”

 

Stric: “Ma ne dušo… Mislim, šta, trudna si i to je… to je baš lepo. Nego nisam znao da imaš nekoga. Jel smem barem da pitam ko je tata?” – i dalje zatečen, gledao ju je pravo u oči.

 

Bratanica: “Kako misliš – ko je tata? Pa zar se ne sećaš kad smo… u kuhinji?”

 

Stric: “ŠTA? Čekaj, čekaj… otkud znaš da si baš tada… mislim, oboje znamo da voliš da ih menjaš i da…”

 

Bratanica: “Prestani! Niko me nije ni dotakao od tog dana!” – bes joj se nazirao na licu zajedno sa suzama.

 

Stric: “Ne… ali to je nemoguće. Ja sam ti stric pobogu. Trebala si da mi javiš čim si saznala da si trudna i da to sredimo. Ja poznajem doktore, imam veze…” – odmah ga je prekinula.

 

Bratanica: “Da TO sredimo?”

 

Napravila je dva koraka ka njemu i snažno ga ošamarila.

 

Uz oštre opaske i psovke, uplakanog lica i brzim korakom je krenula da se udaljava od njega. Pripretila mu je da je ne prati i da je nikada ne traži.

 

Stric: “Ne idi… izvini! Molim te stani.” – nije bilo odgovora već samo jecaji koji su polako jenjavali kako se udaljavala u mrak.

 

Dok je na brzinu navukao nešto na sebe i krenuo za njom, ona je već zaustavila neki taksi koji je kružio i odvezla se njime u nepoznatom pravcu.

 

Milan noćima nije mogao da spava. Shvatio je da je pogrešio ali nije znao gde se nalazila kako bi joj to i lično objasnio. Ostavljao joj je poruke da se kaje, da je sve izgovorio u afektu i da će preuzeti odgovornost – ali odgovora nije bilo.

 

Kolega 1: “…ma da bre, juče je sretoh, trudna je kad ti kažem…” – krajičkom uha je čuo kolegu kako priča par metara udaljen od njega u maloj menzi u sklopu firme.

 

Bilo je to svega par dana nakon što mu je saopštila vest i pokazala mu se u “drugom” – blaženom stanju.

 

Stric: “Izvini, nisam dobro čuo, ko je ta trudnica o kojoj pričaš?”

 

Kolega 1: “Ma ona mala kurava, sećaš se što smo je izjebali i što ti je progu…” – prišao mu je, zgrabio ga za vrat i pribio uza zid.

 

Stric: “Još jednom je tako nazovi i zadaviću te golim rukama! Pričaj, gde si je video?”

 

Kolega 1: “Onaj… crveni hotel… u centru…” – jedva je govorio boreći se da dođe do vazduha.

 

Pustio ga je tada i pripretio mu da je više nikada ne spominje! Zbunjene kolege oko njih uplašeno su gledali Milana kako crvenog lica lupa vratima za sobom i izlazi iz menze.

 

Par sati je čekao pred hotelom dok je nije ugledao kako ulazi na glavni ulaz sa namirnicama u rukama. Pratio ju je i sustigao taman kada je otključavala vrata od svoje male hotelske sobe.

 

Bratanica: “Kako si me našao? Rekla sam da neću više da te vidim!” – krenula je da zatvara vrata ali je Milan bio jači i zadržao ih je.

 

Stric: “Molim te, samo par reči. Dozvoli mi toliko i obećavam ti da ti više neću dolaziti.” – shvativši da ne može protiv njega, pustila ga je u stan.

 

Legla je na kauč a on je brže bolje prišao, namestio joj jastuk pod noge i pod glavu. Seo je pored nje i uhvatio je za ruku, nežno je mazeći.

Pročitajte i ...  Bratanica i Stric - Seksualna Tenzija

 

Stric: “Oprosti svom matorom stricu, ne znam zašto sam onako reagovao. Molim te da me ne teraš iz svog života. Vrati se kući, treba neko da bude uz tebe, da brine o tebi. Uzeću bolovanje, posvetiću se tebi i bebi… molim te.”

 

Bratanica: “Ne želim da te vidim, shvataš li?” – brisala je suze koje su joj polako tekle niz obraze.

 

Stric: “Poslušaj me samo, mnogo sam razmišljao i shvatio sam koliko sam zapravo bio loš čovek prema tebi… loš prijatelj, loš stric… loš otac. Nemoj da si takva, razmisli. Ovo dete je znak da treba da se promenim i da ti se posvetim. Hej pa ova bebica je deo nas! Molim te… biću sve za tebe… šta god da poželiš.” – osmehnuo joj se i počeo nežno da joj masira noge koje su se krile pod njenom dugačkom “trudničkom” haljinom.

 

Prijao joj je njegov dodir. Prošlo je previše vremena i snažno je osećala koliko joj dodiri fale, svakim danom sve više, a on je to prepoznao čim je zatvorila oči i tiho uzdahnula. Par minuta nije bilo reči samo njegova spretna ruka i miran dodir koji je sve više prilazio njenom toplom i usamnjenom mestu. Mazio ju je i masirao sve dok na vrhovima prstiju nije osetio njene mekane gaćice. Odisale su toplotom i blagom vlažnošću ostavljajući pritom predivnu aromu na vrhovima njegovih prstiju.

 

Bratanica: “Ne… ne mogu.” – skupila je noge i čvrsto ih pribila. – “Idi…”

 

Nije želeo dalje da se raspravlja. Rekao je da će biti uvek tu za nju, poljubio je u čelo i napustio hotelsku sobu.

 

 

  1. PONOĆNI POZIV

 

Misli su mu bile preokupljene samo njom. Uzeo je bolovanje jer nije mogao da se skoncentriše na posao, nije bilo smisla. Samo je razmišljao kako da ga bratanica ponovo privoli, kako da joj pokaže da joj je mesto uz njega. I nije gubio nadu. Slao joj je poruke ali je tek na poneku odgovarala i to veoma kratkim rečenicama, što je za njega ipak bio znak da ni ona nije bila potpuno “čista” u svojoj glavi, i da se i dalje nećkala oko sledećih poteza u životu koji više nikada neće biti isti. Nosila je dete u sebi, zdravu devojčicu koja se sjajno razvijala i željno čekala trenutak kada će ugledati svetlost dana. Kada će pogledati svoju majku u oči, osmehnuti joj se i prigrliti je.

 

Odzvonila je ponoć. Deo dana kada je do svega par meseci ranije uzimala svoje igračkice i igrala se do duboko u noć. Čak je u tih par nedelja pre odlaska na put i zavolela te njene intimne trenutke opuštanja i zadovoljavanja usled nedostatka seksa zbog strikine zabrane. Pomislila je na njega… zapravo, često je mislila na njega ali bi joj emocije tada bile pomešane.

 

I to veče u skučenoj i skromnoj hotelskoj sobi bratanica se osećala razdraganom, željnom… ali nije imala snage da se dodirne. Emotivno nije bila spremna na to. Ležala je u svom donjem vešu, nemirno pokušavajući da zaspi. Tada je začula mobilni telefon. Pored imena “striko” stajalo je i jedno maleno srce. Odzvonilo je svega par puta kada je odlučila da se javi.

 

Bratanica: “Molim?”

 

Striko: “Jao hvala Bogu da si se javila, tako mi nedostaješ. Kako si dušo? Nadam se da te nisam probudio?”

 

Bratanica: “Nisi… ne mogu da zaspim. Šta hoćeš?”

 

Stric: “Ništa posebno, samo sam želeo da ti čujem glas. Znaš, mnogo razmišljam o tebi.” – tiho je izustio.

 

Te reči su je “pecnule” i izmamile maleni osmeh.

 

Bratanica: “Striko… i ja sam mislila na tebe.”

 

Stric: “Ja zapravo stalno mislim na tebe ali u ovo doba noći te se uvek posebno setim, lepotice. Izvini što ja ovako ali… u ovo doba si znala da budeš poprilično bučna i nevaljala u svojoj sobici.” – čuo se njegov kratak smeh nakon te rečenice.

 

Bratanica: “Hmm… Jel jesam? Moguće…” – i dalje se pravila hladna iako joj je prijalo to njegovo zapažanje.

 

Stric: “Pa ti možda sebe ne čuješ ali ja sam mogao veoma dobro da te čujem. Tvoje uzdahe, jecaje, tvoj željan glasić.” – zacrvenala se u licu i osetila pojačanu toplotu i peckanje oko svog intimnog mesta.

 

Bratanica: “Uhh… pa da sam znala da ti smeta, bila bih tiša i opreznija.”

 

Stric: “Smeta? Ne budi smešna, obožavao sam da te slušam.” – ruka mu je diskretno i odmereno mazila kurac koji se sve više budio i tražio izlaz iz njegovih bokserica.

 

Bratanica: “Stvarno? Samo da slušaš ili?” – tada je raširila noge i sklonila gaćice u stranu kako bi joj pičkica “prodisala”.

 

Stric: “Znam da nisi naivna i da znaš vrlo dobro da nisam SAMO slušao već radio i nešto drugo, nešto nevaljalo.”

 

Bratanica: “Mmmm… znam. Kao što znam da i sada radiš to isto.” – polako je gubila kontrolu… požuda je bivala sve veća.

 

Nagoni su je vukli da se dodirne, da samo na kratko štipne svoj klitoris koji je usled trudnoće postao još krupniji i osetljiviji. Drhtala joj je ruka ali je i dalje samo kružila oko tih nabreklih usmina i crvenkastog ispupčenja.

 

Stric: “Uhhh, uvek si bila tako pametna. Znam dušo koliko si željna, čim sam te pomazio onaj dan u tvojoj sobi, reagovala si tako kao da ti je dodir preko potreban. Kao da maštaš o njemu svaki dan… zar ne?”

 

Bratanica: “Uff, nemaš pojma koliko. Ne samo o dodiru striko, maštam i o nečemu čvršćem… tvrđem…” – ruka joj je tada prešla preko pičkice preuzevši na sebe deo slatkog nektara koji je njen mokri kanalić počeo da luči.

 

Stric: “Uhhh… pitam se da li misliš baš na OVO što trenutno stiskam svojom šakom, OVO što navlačim dok te slušam.” bratanica masturbira trudna

 

Bratanica: “Daaa… baš na to!” – počela je da trlja i masira svoj klitić.

 

Stric: “Reci mi, jel bi ga volela u sebi? Duboko i snažno, kao što najviše voliš.”

 

Bratanica: “Aahhh… striko… nemoj…”

 

Stric: “Opusti se srećo, znam koliko si napaljena. Odgovori mi, jel bi volela moj tvrdi kurac u sebi? Ne boj se da priznaš… sećaš se kako te je snažno izjebao i sočno napunio?” – sve su brže masturbirali i uzdisali u slušalicu.

 

Slike onog “kobnog” dana u kuhinji su im se vraćale pred oči. Ta strastvena seksualna energija kojom su zračili kao da se vratila i ponovo obuzela njihova tela. Obožavali su taj osećaj!

 

Bratanica: “Uhhh… sećam se. Sećam se svega! Kako si se nabio u mene, tucao me kao pravu malu…” – želela je da on izgovori.

 

Stric: “Da, kao pravu malu kurvicu! Uhhh kako si me jebeno napalila tim perverznim rečima, željom da te čvrsto uhvatim i još jače se nabijem u tebe dok me je tvoja vlažna pičkica sa uživanjem primala.”

 

Bratanica: “Aaaaa…” – već tada je svršila i to tako glasno da su je ljudi u sobama pored jasno čuli.

 

Posteljina pod njom je upijala njene sokiće ali ona nije prestajala. Oblizala je mokre prste i gurnula ih što je dublje mogla u svoju željnu pičku.

 

Stric: “Noćima drkam kurac i zamišljam da je umesto ruke oko njega tvoja pica, da vlaži po njemu i prima ga celom dužinom.”

 

Bratanica: “Ali kako možeš mene da zamišljaš, sam si rekao da sam kurva striko… jebena kurva!” – jebala se prstima izazivajući ga da je ponovo nazove “pogrdnim” imenom, nešto što ju je oduvek napaljivalo.

 

Stric: “Uffff… da, izjebana mala kurva! Drolja koja je uvek i stalno željna jebačine! Prljavica koja rado guta spermu svog rođenog strica. Uhh kako bi ti ponovo napunio usta!”

 

Bratanica: “Aaaaaa…” – usledio je drugi orgazam, još intenzivniji i glasniji!

 

“Dirao” ju je tačno gde je volela. Birao je prave reči ali nije to radio samo da bi nju zadovoljio, ne, on je to zaista i želeo, osećao. Sve je brže drkao slušajući njen nemiran i piskav glas.

 

Bratanica: “Pljuni na svoj kurac striko. Drkaj ga i zamišljaj moja usta oko njega.” – gurnula je tada tri prsta u svoja usta i počela glasno da ih liže, sisa i da balavi po njima prenoseći taj jebozovan zvuk preko telefona. Stric je goreo. Ispljuvao je svoju ruku i snažno masturbirao, stiskajući kurac najjače što je mogao.

 

Stric: “Uhhhh… jel smem da svršim u tvoja slatka usta? Smem li ponovo da ih jebeno ispunim svojom spermom?”

 

Bratanica: “Svrši… želim da slušam kako svršavaš misleći na mene! Misleći na moje grudi, moju guzu, usta… na moju pičku koja trenutno gori!” striko svršava

 

Stric: “Ufff… Aaaaahhh… ah, ah…” – prskao je u svoju šaku koja je koristila spermu kao lubrikant i “mučila” mu organ sve dok nije bio isceđen.

 

Bili su potpuno mokri i vreli nakon ovog intenzivnog virtuelnog seksa koji im je bio preko potreban. Oboje su svo vreme bili uključeni, oboje su iskreno maštali, oboje su snažno svršili!

 

Bratanica: “Striko… idem sada da spavam.”

 

Stric: “U redu je, razumem. Nadam se da si makar malo uživala. Laku noć lepotice.”

 

Bratanica: “Laku noć.”

 

Uživala je ona i više nego što je mogao da zamisli, ali nije htela da mu priušti to zadovoljstvo i da mu prizna. Poneo se kao skot prema njoj i nije smela da dozvoli da jedan vreli poziv to sve promeni i da mu oprosti, ali je napredak u njihovom odnosu bio i više nego primetan.

 

Srećan je zaspao to veče, kao i ona.

 

 

  1. BRIŽLJIVI STRIKO

 

Sledeće jutro je bilo savršeno u svakom smislu. Sunce je grejalo, oblaka nigde ni na vidiku a letnji vetar je nežno pirkao i osvežavao. Ptičice su se od ranog jutra oglašavale sa svojim veselim melodijama upotpunjujući taj doživljaj koji je svakom čoveku stavljao osmeh na lice.

 

Međutim, striko i bratanica se nisu nasmejani probudili zbog tih razloga. Njihovi osmesi bili su posledica neke unutrašnje radosti, nekih divnih osećanja koja su ih obuzela čim su otvorili umorne oči.

 

I dan im je tako tekao – nasmejano. Bratanica je šetkala po pijacama, kupovala potrepšine, obilazila prodavnice i grickala svakojake stvarčice kojih je postala željna usled trudnoće.

 

Striko je pak kupovao mnogobrojne sitnice ali ne za sebe već za jednu drugu osobu. Za jednu lepu i mladu trudnicu za koju je verovao da sve više prihvata njega kao figuru koja bi možda u dogledno vreme ponovo mogla da postane deo njenog života. Punih ruku, skupio je hrabrosti i ponovo stao pred njena vrata. Pokucao je i nestrpljivo čekao da mu otvori.

 

Bratanica: “Striko? Otkud ti? Nisi se najavio.” – htela je da se nasmeje ali nije.

 

Borila se u sebi… bilo joj je drago što je došao ali i dalje je glumila nedodirljivu osobu, želeći da mu da do znanja da je daleko od bilo kakvog oprosta.

 

Stric: “Znam da nisam, izvini, ali prolazio sam pored apoteke i reko da ti uzmem neke sitnice. Nadam se da se ne ljutiš. Evo dozvoli mi da ti ih ukratko objasnim, poslažem na mesto i brzo odlazim da se na miru odmaraš.”

 

Pustila ga je u stan i zaključala vrata. Dok je on raspakivao stvari, namestila se u svoju omiljenu ležeću pozu. Imala je na sebi samo svoju dugu haljinu ali ne i donji veš koji joj je smetao u toplom stanu, posebno brus koji je stezao njene sve veće i bujnije, a pritom i osetljivije grudi.

 

Stric: “Sve sam se ja raspitao. Dakle imaš ovaj “femibion” za trudnice posle četvrtog meseca, to su ti vitamini B kompleksa, potom folani, jodi, omega 3 kiselinice , zatim…” – smejala se slušajući kako pogrešno izgovara određene nazive.

 

Bratanica: “Folati striko. A ovo?”

 

Stric: “Folati, pa to sam i rekao. A ova plava bočica, to kažu da je najbolje, kao neka flona kiselina i vitamini, i minerali i cink…”

 

Bratanica: “Hahahaha… folna striko. Jao baš si smešan. Ali hvala ti. Hvala što si mi sve to kupio, mada nisi trebao da se trošiš. A ona velika boca?”

 

Stric: “E dobro da si pitala. To je kao neko specijalno ulje. Pomiriši.” – prineo joj je bočicu i osetila je vedar i nežan miris raznih biljaka.

 

Bratanica: “Mmmm… a za šta je to?”

 

Stric: “E sad ćeš da vidiš. Jel bi podigla haljinu za sekund?”

 

Bratanica: “Haljinu? Žao mi je ali… nisam baš adekvatno obučena ispod.”

 

Stric: “Aha… pa dobro, daj mi onda ruke, ispruži dlanove, tako.” – naneo joj je dosta ulja. – “Sad bi trebala nežnim kružnim pokretima da masiraš grudi. Poboljšaćeš cirkulaciju i potpomoći lučenju mleka.”

 

Bratanica: “Striko, ja još uvek ne lučim mleko.”

 

Stric: “Pa dobro, ali to je sjajna priprema. Ajde, veruj mi, sve su mi objasnili u apoteci.” – nestrpljivo je čekao da bratanica krene da se nanosi ulje.

 

Bila je zbunjena, međutim, gledala ga je u oči i videla iskrenu želju da bude uz nju, da brine o njoj. Kiselo se osmehnula i zavukla ruke sa gornje strane haljine. Čim je “masnim” rukama prešla preko grudi zatvorila je oči i počela da uživa u predivnom osećaju. Ulje je istovremeno hladilo i nežno peckalo njene ukrućene bradavice i široke areole.

 

Stric: “Mmm… znao sam da će ti se svideti.” – dok se masirala i stiskala svoje grudi, striko je iskoristio što su joj oči bile zatvorene pa je naneo ulje na svoje ruke i počeo da joj masira noge koje su joj se refleksno razdvojile i podigle haljinu tako da je skoro mogao da vidi njenu slatku vaginu.

 

Bratanica: “Kako prija, ne mogu da verujem.”

 

Stric: “Ali znaš, ovo ulje je dosta masno. Mislim, ne bih da sad nešto pogrešno pomisliš ali haljina će ti imati ozbiljne fleke. Teško ćeš ih skinuti.” – odmah se uozbiljila znajući na šta aludira.

 

Bratanica: “Nemoj striko… ne idi tuda.” – izvadila je ruke iz dekoltea i polu ljutito ga pogledala.

 

Stric: “Ne idem ja nikuda, samo želim da se opustiš. Ti si osetljiva sada, razdragana, a stres je zabranjen, tako su mi rekli. Oni su lekari, valjda znaju šta je dobro za tebe.” – ruke su mu uveliko masirale njene unutrašnje delove butina.

 

Bratanica: “Striko, ti vrlo dobro znaš da ja ne mogu tek tako da pređem preko onoga što si rekao.”

 

Stric: “Sve znam i sve razumem. Proklinjem tu noć što sam tako reagovao. Umesto da te prihvatim, da ti pružim podršku, ja sam te odbio od sebe. Uplašio sam se možda, ne znam. Ali sada znam da želim da budem deo tebe i tvog života. Koliko god vremena da ti treba da razmisliš, ja te neću požurivati. Ali nemoj da se praviš kao da ti sve ovo ne prija. I ono sinoć preko telefona i ovo sada.” – prišao je rukama i hrabro joj podigao haljinu do struka.

 

Njena predivna i blago dlakava pička sa kratkim ali mekanim tamnim dlačicama sa gornje strane širokih usmina je bila pred njegovim očima. Natečena i toliko vlažna da je nešto gušća bezbojna tečnost pokrivala njene manje-unutrašnje usmine, i odisala savršenom ženstvenom aromom. Bratanica nije ni disala dok ga je gledala kako je posmatra i upija njene mirise. Usmerio je tada pogled ka njenom licu, spustio se i sasvim nežno je poljubio u nabrekao klitoris. lizanje trudne bratanice

Pročitajte i ...  Mamina i Tatina Radoznalica

 

Bratanica: “Mhhh…” – zgrčila se na taj topao dodir njegovih usana.

 

Stric: “Prelepa si dušo, tako prefinjena i zdrava, tako mirisna… ali moram da ti priznam nešto…” – raširio joj je pičkicu prstima i tečnost je nežno počela da kaplje niz njenu picu sve do čvrsto zatvorenog anusa. – “…jaaako si vlažna. Toliko vlažna i primamljiva da ja prosto moram da te probam.”

 

Čekao je par sekundi da vidi da li će ga odbiti, ali do toga nije došlo. Samo ga je zbunjeno gledala preko trudnog stomaka dok je ležao licem između njenih nogu. Prišao je tada i pokupuo slatki sekret koji je kliznuo iz nje i uneo ga u svoja usta. Zatvorio je oči i polako gutao, što ju je ostavilo bez daha. Takav osećaj pažnje i ljubavi nikada nije osetila, ni sa jednim svojim partnerom a kamoli klijentom. Za nju je seks oduvek bila nagonska potreba i koliko god da ih je imala u životu, tek tada je shvatila da praktično nije imala ni jednog pravog!

 

Bratanica: “Uhhh… Jel ti se sviđa?”

 

Stric: “Mmmm…” – gurnuo joj je jezik u pičku i nežno počeo da je jebe sa njim.

 

Njeni slatki sokići su se neprestano lučili i obavijali njegov jezik tako da ga je svako malo uvlačio u usta kako bi osetio na nepcima i u grlu taj prefinjen brataničin ukus. I samoj bratanici je bilo jasno da mnogo više vlaži od kada je zatrudnela , celo telo joj se menjalo i dobijalo neke nove fiziološke karakteristike.

 

Stric: “Jako mi se sviđa. A ovaj tvoj klitić, pogledaj kako je nabrekao. Jel je osetljiv?” – zgrabio ga je usnama i počeo snažno da ga sisa.

 

Bratanica: “Uffff… jako, jako.” – gnječila je i stiskala grudi dok joj je stric praktično “jeo” pičku i sladio se njome.

 

Zatim je iznenada nabio dva prsta u nju, tako snažno da je doživela jak orgazam i još više počela da puni njegova usta, praktično prskajući sočni nektar u njih. Sve je bilo mokro – posteljina pod njima, njena pička, njegov jezik, usne i obrazi. A zatim kao iz vedra neba:

 

Bratanica: “Gurni mi u guzu striko… nabij prst duboko aaaahhh…” – njena tamnija “kurvanjska” strana je polako ponovo počela da izbija na površinu pa ju je striko lizao ali ovaj put i jebao prstom u zadnju, užu rupicu.

 

Bila je iskusna i lagano ga primala u dupe a usput svršavala na njegov jezik. Bio je potpuno pijan od njenih sokova!

 

Bratanica: “Aahhh… kad se setim samo tvog izraza lica prvi put… znaš ono veče kad sam ti uhhh… progutala!” – uhvatila ga je za lice, primakla ga sebi i počela da mu liže usne i obraze skidajući svoje sokove sa njega.

 

Stric: “Bio sam potpuno van sebe gledajući te kako želiš i tražiš moju spermu.” – svukao je pantanole i dalje je ljubeći.

 

Bratanica: “Želim da je ponovo osetim u svojim ustima striko. Da progutam sve kao što si i ti upravo progutao!”

 

Podigao se na noge, stao pored kauča i prišao njenom licu svojim ukrućenim organom. Nije bilo premišljanja u njenoj glavi – odmah ga je zgrabila svojom rukom, navukla kožicu da mu oslobodi nabreklu “pečurku” i naglo nabila usta na njegov kurac, prihvatajući ga celom dužinom.

 

Stric: “Aaaaahhhh…” – jedva je stajao na nogama dok mu je grubo pušila i sisala kurac.

 

Znala je sve trikove, lizala je i napadala tačno one najosetljivije delove oko glavića, masirala mu testise i koristila mnogo, mnogo pljuvačke.

 

On ju je jednom rukom držao za kosu a drugom ju je mazio po obrazima dok se nežno nabijao u njena pohotna usta.

 

Stric: “Kako si jebeno dobra. Sisaj ga brže, jače… pokaži koliko želiš moju spermu.”

guta stričev kurac

Stisak joj je postao jači a ustima je snažno davila njegov kurac i pritom ga jebozovno gledala u oči. Nije mogao da traži ništa bolje od toga! Uhvatio ju je za kosu, nabio se koliko je mogao i praktično joj prskao direktno u grlo. Brzim i spretnim pokretima je gutala dok su joj njegove tamne stidne dlake dodirivale usne i vrh nosa. Testise mu je lagano stiskala produžujući tako njegovu ejakulaciju i sam orgazam.

 

Klonuo je. Kleknuo je pred njom i ubrzano disao dok se ona sladila i oblizivala svoje usne od ostataka njegove vrele sperme.

 

Video je iskru u njenim očima ali to je trajalo svega par sekundi jer se ubrzo pokrila tankom plahtom, zahvalila mu se na svemu, zatvorila oči i rekla mu da izađe iz stana. Znao je da će morati još dosta da se potrudi kako bi je pridobio nazad, ali morao je još jednom da je pomazi i poljubi u čelo. Osmeh joj se nazirao i stidljivo je krasio njeno lice dok je stric tihim koracima odlazio.

 

 

  1. NOV POČETAK

 

Stric: “Vooliiim volim da te vooliiim, tam ta dam dam vooliiim da sam samo tvoooj, ti si žena mojih snoovaaaa ti si moja sudbinaaaa…” – sa sve kuvarskom keceljom, pevušio je uz radio i spremao sebi ručak, iako niti je bio vešt kuvar niti je imao sluha.

 

Bio je napokon srećan posle dosta vremena. Toj sreći je “kumovala” činjenica da će po prvi put postati otac sa osobom koju je voleo ceo život. Zbog opčinjenosti karijerom nije bio uz nju koliko je trebao i znao je da to ne može da vrati, ali je isto tako čvrsto odlučio da sve to nadoknadi u budućnosti, da joj se posveti i da joj pruži potrebnu ljubav i pažnju.

 

KUC, KUC

 

Stric: “Ma ko je sad…” – skinuo je kecelju i krenuo ka vratima.

 

Bratanica: “Zdravo striko.” – stajala je pred vratima sa istim onim velikim koferom.

 

Predivna haljina sa cvetnim šarama je detaljno ocrtavala njeno telo i bujne obline a osmeh joj se ovaj put jasno ocrtavao bez ustezanja. Stric je umalo zaplakao kad ju je video.

 

Stric: “Ti si došla… ne razumem. Mislio sam da nisi spremna da mi oprostiš, rekla si da…”

 

Bratanica: “Striko, hoćeš me pustiti u svoj… u NAŠ stan, ili da stojim na vratima kao neka…”

 

Stric: “Da, da naravno, ulazi unutra bre.”

 

I dalje zbunjen, posmatrao ju je kako se izuva i bosa šeta do svoje sobe vukući kofer na točkićima za sobom. Otišao je u kuhinju i drmnuo čašicu rakije kako bi došao sebi i kako bi se uverio da ne sanja već da se njegova draga bratanica zaista vratila kući.

 

Bratanica: “Ti kuvaš? Jao mogu da mislim na šta to izgleda.” – prišla je i počela da miriše crveni bolonjeze sos koji je krčkao na laganoj vatri. – “Dobrooo… ovo zapravo izgleda i miriše sjajno.”

 

Stric: “Ma pusti to sad, nego otkud ti? Ja ne mogu i dalje da verujem… došla si kući?”

 

Bratanica: “Jesam striko. Dugo sam razmišljala, preplakala more i more suza, ali vratila sam se. Neće vala moje dete da raste bez oca i sa majkom koja se potuca okolo.”

 

Stric: “Čekaj, znači li to da?”

 

Bratanica: “Tako je – nisam više u onoj agenciji a doktorat ću braniti čim se porodim, izašli su mi u susret. Ali to je manje važno, najbitnije je da mi daš svoju reč striko – da ćeš biti bolji otac našem detetu nego što si bio meni i da ćeš biti bolji muž nego što si bio strini.”

 

Stric: “Naravno! Dajem ti svoju reč, u život ti se kunem. Grešio sam, grešio sam mnogo ali više neću. Veruj mi.”

 

Bratanica: “Za početak me barem poljubi ko što ćeš raditi svaki dan, nadam se.” – zlokobno se nasmejala.

 

Prišao joj je, naslonio ruke na njen struk i nežno je poljubio. Nisu mogli da se odvoje. Sos je uveliko kipeo i prskao po šporetu a oni su se i dalje strastveno ljubili sve više se opuštajući.

 

Stric: “Prelepa si. Ne znam da li sam ti ikada to rekao.”

 

Bratanica: “Nisi… ali našao si baš kada da mi kažeš, lažljivče jedan. Pogledaj me, sva sam natečena, debela…”

 

Stric: “Ne lupaj gluposti, ti prosto sijaš. Pogledaj te oči, usne… ovo tvoje bujno telo, grudi…” – nežno je rukama prelazio preko njenih oblina.

 

Udaljila se tada od njega, spretno se popela guzom na sto i lagano razdvojila noge pokazujući mu roze svilene gaćice.

 

Bratanica: “Ovde se TO dogodilo. Ovde si mi pokazao svoje drugo lice koje tako dobro kriješ, životinjo jedna napaljena.”

 

Stric: “Iskreno, mislim da nisam bio ni svestan te svoje strane dok tebe nisam bolje upoznao. Bože kako to čudno zvuči – “bolje upoznao” a živim sa tobom tolike godine.” – prišao je i stao između njenih raširenih nogu.

 

Bratanica: “Pa ako sam zaista ja ta koja je oslobodila “zver” u tebi, drago mi je da je tako. Uhhh… nemaš pojma koliko me samo ložiš kada si takav.”

 

Uzela je njegovu desnu ruku, podigla je i počela da liže prst po prst. Zatim mu je namestila dlan na svoj obraz i nežno se šamarala sa njim.

 

Stric: “Uhhh, voliš kada sam tako nevaljao?” – preuzeo je kontrolu nad svojom rukom i ošamario je nešto jače.

 

Bratanica: “Mhmmm… ma minimum stotinu puta sam se igrala sa sobom sećajući se naše jebačine i tebe takvog nevaljalog. Još kada me ošamariš i nazoveš…”

 

PLJAS PLJAS

 

Stric: “Svojom kurvom?”

 

Bratanica: “Uhhhh… daaa… samo tvojom!” – zabila mu je jezik u usta i sklonila gaćice u stranu dok je on brže bolje svukao pantalone.

 

Dok su se žvalili on je mazio glavićem njenu pičku i čekao pravi trenutak da se nabije u nju. Ipak, pre nego je namestio kurac i spremio ga, iznenada mu se izmigoljila iz naručja i sišla sa stola. Razočarano ju je gledao kako odlazi u dnevnu sobu i namešta se na trosed.

 

Bratanica: “Neugodno mi je tamo, više bih volela da me tucaš od pozadi, ako nemaš ništa protiv?” – govorila je piskavim i jebozovnim glasom dok se nameštala.

 

Drkao je kurac i prilazio joj sa ogromnim pohotnim pogledom. Namestila se četveronoške i povukla haljinu kako bi mu pokazala guzu. Bila je veoma mesnata, obla i prošarana sitnim celulitom, a malene gaćice su se izgubile negde između tih velikih guzova.

 

Stric: “Sram te bilo, tako da mi se trćiš ovde.” – zamahnuo je i pljesnuo je par puta po dupetu.

 

PLJAS PLJAS PLJAS

 

Bratanica: “Aaaahhh…” – morala je da zavuče prste u pizdu usled naleta adrenalina i uzbuđenja.

 

Stric: “Naučiće tebe striko da se lepo ponašaš. Mazi se tako, jebi se prstićima… uhhh kako si jebozovna.” – sagnuo se iza nje, izvukao joj gaćice iz guze i sklonio ih u stranu, a potom joj razdvojio guzove.

 

Ugledao je tada predivan, blago naboran i glatko obrijan čmar svoje bratanice. Nežno mu je “namigiviao” povremeno mu pokazujući toplu rupicu. Pljunuo je na njega a potom počeo da ga liže i ljubi.

 

Bratanica: “Aaaaahhh… pljuni opet po njemu! Ufff…” – poslušao ju je i glasno pljuvao koliko god je imao pljuvačke.

 

Gledala ga je preko ramena i sve se grublje jebala prstima dok ju je oblizivao. Čmar joj je bivao sve opušteniji i otvoreniji.

 

Bratanica: “Uzmi me striko, tako te jebeno želim!”

 

PLJAS PLJAS PLJAS

 

Guza joj se crvena i gorela ali to je bio samo deo predivnog “mučenja” pošto je striko namestio svoj kurac i lagano počeo da se probija u zadnju rupicu. Čvrsto ju je držao za guzove i gnječio ih dok je malo po malo ulazio. jebe bratanicu u čmar

 

Stric: “Uhhhh… ne znam šta više volim – tvoju nabreklu i mokru pičkicu, ili slatki uski čmarić!”

 

Bratanica: “Aaaahhhh…” – svršavala je i vrištala dok je stric postepeno ubrzavao tempo. – “Obe vole tvoj sočan kurac striko, jače jače…”

 

Zahtevala je i dobila je! Ponekada bi joj u toku seksa sa nepoznatim ljudima bilo teško da doživi orgazam analnom penetracijom ali u tom trenutku joj je bilo lakše nego ikada jer nije postojala nikakva mentalna barijera, bila je sa osobom koju je volela.

 

Bila je celim svojim telom napaljena na svog strica koji ju je razvaljivao od pozadi i šamarao joj guzove, kao da je znao sve što je obožavala.

 

Stric: “Znači oboje vole moj kurac… uhhh droljice jedna.” – izašao je i dozvolio njenom anusu da napokon malo odmori.

 

Namestio ju je na bok i legao iza nje. Shvatila je šta želi i podigla je jednu nogu kako bi imao prilaz od pozadi ka njenoj prenapaljenoj pičkici. Izokrenuvši glavu počela je da ga ljubi dok joj je on snažno mesio grudi i tražio ulaz u picu.

 

Stric: “Jesi o ovome maštala dok si se igrala sa sobom?”

 

Bratanica: “Uffff… baš o ovome! Aaaaaa…” – lagano je celim organom ušao u njenu pičku koja je sve vreme ovog strastvenog seksa lučila ogromne količine sočnog sekreta i na taj način olakšavala da se stric nabija od vrha glavića do samog korena kurca.

 

Stric: “Samo moja kurvica… uhhh kako me jebeno loži kada to kažeš. Uh, uh…” – celo telo joj se treslo pod njegovim nabijanjem.

 

Bratanica: “Daaaa, samo jebeno tvoja kurva! Uh, uhhh…”

 

Ove proste reči i perverzan seks je bilo ono što im je bilo potrebno. Voleli su se oduvek, poštovali jedno drugo, ali u krevetu je između njih sve bilo dozvoljeno – sve vulgarnosti koje incestoidni odnos između strica i bratanice nosi sa sobom.

 

Bratanica: “Puni me striko, napuni me kao što voliš, uvek me jebeno napuni!”

 

Stric: “Mhhh… Aaahhh…” – nije stajao sa nabijanjem već je sve vreme svršavanja u svoju bratanicu i dalje snažno ulazio u nju kao da nije mogao da prestane.

 

Bio je “navučen” na nju, želeo je zauvek da svršava i da oseća kako ga njena pizda pritiska i svršava na njegov kurac. Sokovi su im se mešali i napravili su jednu opojnu mešavinu koju je stric preneo sa svojim organom direktno u njena usta.

 

Sisala ga je i čistila ga, potpuno znojava, crvena i raščupane kose.

 

Bratanica: “Ne znam da li sam ti rekla ali – obožavam ukus tvog kurca, posebno kada je ovako ulepljen i mokar.”

 

Stric: “Uhhh, ako nastaviš tako da psuješ, ponovo ću svršiti.” – legli su jedno pored drugog i glasno se smejali iako je stric zapravo bio iskren.

 

Bratanica: “Hej, jel osećaš ovaj miris? Kakav je to dim?” – stric se podigao i pogledao ka kuhinji.

 

Iz šerpe se širio sivi gusti dim koji je nosio sa sobom neprijatan miris.

 

Stric: “O ne… moj sos. Izgleda da ćemo ipak morati da naručimo klopu.” – poljubili su se i nastavili potom glasno da se smeju.

 

 

KRAJ                                                                                                                                                           MomLover

 

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)