jebanje tetke s guza

Ja sam tip prosečnog izgleda koji dolazi iz porodice gde smo svi bliski. Moje ime je Marko. Ja sam neko ko ima specifične (blago rečeno) seksualne želje: Privlače me neke od mojih ženskih rođaka. Jednom sam se čak napio na zabavi i ponudio seks svojoj nerođenoj sestri. Šalila se pre toga da sam zgodan pa sam onako pijan sve ozbiljno shvatio. Kao rezultat ovoga ali i drugih mojih ispada, većina njih me smatrala porodičnim klovnom.

Ali postojao je izuzetak – sestra mog oca, tetka Slađana. Imala je tek oko 27-28 godina kada sam prvi put još kao klinjo počeo da razmišljam o njoj seksualno. Imala je raskošnu dugu kosu i prelepo lice. Reći vam da je lepa je potcenjivanje. Njeno lice bih opisao kao „upadljivo“. Tetka Slađana je takođe imala seksi telo. Bila je punačka, ali dobre proporcije, sa poprsjem velikim i guzom koja je bila često deo mojih vlažnih snova. seksi tetka

Bila je i inteligentna, magistrirala je književnost. Kada sam bio dete, provodio sam nekoliko vikenda u kući tetke Slađe i mog teče i igrao igrice sa njihovom ćerkom Dajanom. Kada sam imao oko 13 godina dogodilo se nešto čudno. Vratio sam se kući iz posete mojoj tetki. Dok sam ležao u svom krevetu, iznenada mi je u glavi upala slika tetke Slađe, gola je sedecla na mom kurcu. Bilo je čudno, jer sam uglavnom komunicirao sa Dajanom tog vikenda i uopšte nisam primećivao tetku, ne na seksualni način.

Naravno da sam počeo da drkam na nju i svršio sam snažno i obilno. Od tada sam pokušavao da smislim načine da vidim njeno golo telo. Sačekao bih da izađe iz kupatila nakon tuširanja i uđe u svoju spavaću sobu. Cilj je bio da prođem pored njene sobe na putu do kupatila i da je kratko pogledam dok se oblači. Ovo se desilo više puta.

***

Kako sam postao odrasla osoba, život mi se promenio kao i svima. U vreme kada sam bio u svojim kasnim 30-ima, moj tata i teča su nažalost preminuli, ja sam se razveo, Dajana se preselila u drugi grad, a tetka Slađana se preselila u novi stan. Danas su većina žena mojih godina udate, a neke su čak i bake. Poslednja stvar koju bi želele je da žive samački život.

Pročitajte i ...  U tetkinim štiklicama 1

Sajtovi za upoznavanje nekako nisu za mene jer mi retko odgovaraju oni koji mi se sviđaju. Što se tiče mladih, one su 1) gladne novca i 2) luđe čak i od mene, momka koji je još uvek maštao o zavođenju sopstvene tetke. Posećivao bih je s vremena na vreme. Iako je imala više bora na licu, to nije moglo da umanji njen seksipil.

Izgledala je tako dobro da sam uvek morao da drkam čim bih došao kući nakon posete. Počeo sam da računam u svojoj glavi i zaključio da je ova seksi, drska, dinamična i inteligentna žena najverovatnije bez seksa duži period, pod pretpostavkom da je imala aktivan seksualni život sa svojim mužem u kasnijim godinama.

***

Jedne subote iznenadio sam je kada sam došao u posetu. Zagrlili smo se nakon što je otvorila vrata. Nosila je plavi kućni ogrtač, a i dalje bujna kosa joj je padala preko ramena. Seo sam pored nje na kauč. Vodili smo razne razgovore dok sam pokušavao da ostanem miran i da skupim hrabrost u isto vreme.

Pročistio sam grlo i rekao: „Pretpostavljam da je ponekad prilično usamljeno bez teče.“

„Uhhh. Nisi svestan koliko. Naročito sa Dajanom koja živi daleko.“

„Znam kako ti je. Od razvoda se osećam tako usamljeno. Iako nam nije baš išlo, makar nikada nisam bio sam… usamljen.“

„U pravu si potpuno.“

Stavio sam glavu na njeno rame. Prošla je prstima kroz moju kosu, lagano. Ovo smo uradili nevino milion puta ranije. Ali ovaj put sam se nadao da će biti drugačije. „Teta Slađana, tako mi je lepo sa tobom.“

„I meni sa tobom Marko.“

Pomalo nervozan, smestio sam nos na njen vrat, udahnuo njen miris a potom je nežno poljubio. Uzdahnula je a moji poljupci su počeli da se kreću od vrata, preko njene vilice, do usana. Činilo se da se nije protivila.

„Znaš tetka Slađana, postoji više od jednog razloga zašto smo jedno drugom oduvek bili omiljeni.“

„Na šta misliš?“

„Pa, znaš šta je Frojd rekao o Edipovom kompleksu? Mislim da se to odnosi i na nećake.“

Pročitajte i ...  Poza 69 je bila Tetkina Omiljena

Uputila mi je oštar pogled. „Govoriš ono što mislim da govoriš?“

Ja se nasmešio. „Hajde tetka Slađana. Znaš da sam uvek pokušavao krišom da te gledam… da te vidim golu.“

Ona je ćutala.

„Ako nisi znala za to, zašto si stajala pred otvorenim vratima dok si se oblačila?“

„Pa šta ako jesam?“ reče ona tiho.

Pomazio sam joj stomak i butine. Pustio sam da mi se ruka sve više približava njenom međunožju. „Toliko je prošlo vremena od kada smo oboje uživali u… strasti.“

Ona je odgovorila: „Marko.. Zašto bi uopšte želeo matorku kao ja?“

Tada sam znao da je imam! Umesto da me odbije, tražila je od mene uveravanje da je i dalje privlačna. Protrljao sam njenu picu preko gaćica. Zastenjala je. Poljubio sam joj ruku, a zatim je stavio na svoje tvrdo međunožje.

„Da li je ovo odgovor na tvoje pitanje tetka?“

Poljubio sam je u obraz. Okrenula je lice prema meni i tada smo se strastveno poljubili. Provukao sam prste kroz njen kućni ogrtač. Ustala je, uhvatila me za ruku i odvela u spavaću sobu. Kad smo bili tamo, stali smo i suočili se jedno s drugim. Svako od nas je želeo da onaj drugi napravi prvi korak. Takođe sam shvatio da ne želi da se skine i otkrije svoje 55-godišnje telo. Instinktivno sam je utešio.

„Ne brini tetka…“, šapnuo sam joj na uvo, „Još uvek si pakleno… jebeno seksi.“

Skidali smo jedno drugom odeću između francuskih poljubaca. Njene grudi su bile malo spuštene ali i dalje punačke i predivne, meke na dodir. U mojim očima ona je i dalje bila moja poželjna jebozovna milf tetka. Vodio sam je do dušeka i smestio je na leđa. Kleknuo sam, polako ali čvrsto sam raširio njene noge i zaronio licem na njenu moćnu zrelu pičku. lizanje sočne tetkine pičke

Bila je klizava, mokra, pretopla. Znao sam da mi nikakav lubrikant neće trebati. Ukus? Jebeno savršen, jak i napaljiv. Trljao sam prstima spoljašnjost, a zatim i unutrašnjost njene prelepe pičke. Opet, davna slika nje kako sedi na mom kurcu vratila mi se pred oči dok sam grickao njen nabrekli klit. Nisam mogao više da čekam. Popeo sam se na nju.

Pročitajte i ...  Sado Mazo

Tetka Slađana je prošaputala: „Marko, da li je ovo stvarno? Da li se ovo zaista dešava?“

„Opusti se… i osetićeš.“ Uzdahnula je kad sam naglo ušao u nju.

Nabijao sam se i uživao u toplini njene mace. Prvo je delovalo kao bezobzirno tucanje… ali ubrzo smo počeli da zaista vodimo ljubav. Imao sam i bolje jebačine od toga, ali kada bi se podsetio koga jebem, kao da je neko pritisnuo prekidač. Taj taboo momenat je nadoknađivao sve! Oboje smo izgubili svoju racionalnost i jebali se tvrdim tempom. Stalno sam ponavljao: „Moja lepa seksi tetka!“

Nije trajalo dugo ni za mene ni za nju… prosto je sve bilo previše jako da bi duže izdržali. Prestao sam da se nabijam i čvrsto je držao. Kada sam svršio ona me je stegla svojom picom i počela da jeca uz orgazam.

Dok sam joj punio vrelu pičku, rekao sam: „Tetka Slađana, volim te!“

Ona je bila previše zauzeta stenjanjem da bi odgovorila, ali me je itekako dobro čula.

***

Ležali smo i držali se. Ne sećam se koliko dugo. Okrenuo sam se prema njoj i rekao: „Izgleda da imam novu ljubavnicu.“

„Zar me želiš i posle ovoga?“

Pogledao sam je u oči. „Da su stvari drugačije, pobegao bih negde i živeo sa tobom. Rekao bih ljudima da sam tvoj anđeo čuvar. Voleo bih da možemo ovo da radimo svake noći. Toliko te želim.“ Tada smo se poljubili.

Tetka Slađana se nasmešila i pomazila moj kurac. „Pa“, rekla je, „moram prvo da te okusim da bih mogla da odlučim.“ Sa tim se nagnula i uzela moj kurac u usta. Zatvorio sam oči i samo uzdahnuo. Kao što sam rekao, moja tetka je veoma pametna žena. Mislim da ću je češće posećivati, kako i treba dobar nećak da radi.

I verujte mi, daću sve od sebe da budem VEOMA dobar nećak.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)