brat mu sisa kurac pod tušem

Milan i Marko su bili braća sa svega 16 meseci razlike. Njihova tela su bila potpuno različita koliko je to moguće. Marko je bio širi sa više mišića i viši. Milan je bio nizak i imao je obrise mišića, ali ne toliko definicije. Marko je takođe bio više za sport opredeljen, a Milan je bio pametniji, tako reći štreber.

Međutim, Marko nije želeo da Milan bude slabić pa ga je učlanio u teretanu u kojoj se već mesecima trenirao. Jednog dana su ostali malo duže nego planirano pa su odlučili da se tuširaju pod tuševima u samoj teretani koja je bila full opremljena. Zvuči neverovatno ali braća se nikada nisu videli goli osim naravno u onim najmlađim danima odrastanja.

Kada su ušli u svlačionicu, unutra je zavladala jeziva tišina jer nije bilo nikoga. Svi koji su koristili teretanu su otišli još pre 45 minuta, pa su braća ostala sama. Marko je počeo da se svlači bez mnogo razmišljanja. Ali Milan je imao jednu skrivenu tajnu. Bio je potajno zaljubljen u svog mlađeg brata. Nije to bila ona prava ljubav kao između partnera, ali svakako ga je privlačio. Međutim, ovo je bio prvi put da je gledao brata kako se svlači i osetio je da mu kurac dobija snagu i raste.

Nešto o Markovim zategnutim rukama i njegovoj čvrstoj guzi činilo je Milana uzbuđenim. Znao je da je to pogrešno, ali je oduvek želeo da vidi kurac svog brata. Čak je neretko i maštao o tome… pa čak i drkao na prizor golog brata. bratov veliki kurac

Kad je Marko spustio svoje bokserice kurac mu je postao slobodan. Iako su bili braća, Markov obim je bio mnogo veći od Milanovog. Divan, obiman, prošaran venama i obrijan prelepo. Milan je imao problem da skrene pogled. Konačno je uhvatio sebe kako bulji, srećom pre nego što je Marko ovo shvatio. Sada je izbočina na Milanovom uskom šorcu za trening počela da se podiže.

Pročitajte i ...  Seka Puši Uspavanom Bratu 5. Deo

„Hej, hoćeš li se skinuti ili šta? Moramo da krenemo jebote. Ovaj će zaključavati teretanu za koji minut.“

„Šta? O, da, eto me pod tuševima za sekund.“

Marko je tada krenuo ka tuševima sa sve divnom kitom koja mu se ljuljala među nogama. Sada je Milanov penis bio jebeno ukočen. Gledao je bratovo dupe dok je izlazio iz svlačionice u spojeni deo gde su bili poređani tuševi. Milanu je laknulo i konačno je ustao da se skine pokušavajući da iz uma izbriše pogled na kurac, jaja i dupe svog brata.

Nije bilo koristi, a njegova erekcija je i dalje bila tu. Zgrabio je peškir i hrabro se podiže i kreće pod otvorene tuševe, dok mu je penis potpuno uspravljeno virio ispod peškira. Kada je zakoračio u kabinicu popločanu pločicama, video je kako njegov brat podiže bulji širom otvorenih očiju i smeši se Milanu, koji se okrenuo i pokušao da sakrije svoju erekciju. Nije bilo koristi, a Marko se zakikotao i rekao: „Malo je uzbuđen taj tvoj šampion, a buraz?“

Milan je pocrveneo od stida. Niko nije video njegove intimne delove do sada. Marko se i sam malo uzbudio jer je bilo jasno da je Milan zurio u njega i postao tvrd, to nije bilo teško zaključiti jer su bili jedini u teretani to veče.

Kada je bio potpuno uspravan, Marko je narastao do 18cm čiste tvrde kurčine. Čak je izgledao još veći nego inače jer je Marko dan ranije obrijao svoj penis, jaja i šupak. Milanov penis je bio potpuno uspravan sa nekih 14cm i bio je obrijan, ali njegov penis bio poprilično debeo.

Kada je Milan pogledao Marka, primetio je da se situacija preokrenula – sada je njegov brat buljio u njega, ali ne diskretno kao što je on radio ranije. Pustivši instinktima da ga preotmu, Milan odlučio da preuzme inicijativu, prišao Marku i počeo da ga miluje po celom telu. Marko je samo stajao zapanjen i nije rekao ni reč.

Pročitajte i ...  Tatino Usko Rešenje

Ubrzo su Milanove ruke pronašle bratovu čvrstu zadnjicu i on je gurnuo prst u njegovu tesnu devičansku rupu. Marko je zajecao i brzo uklonio prst svog brata. Ali zbog nečega se osećao seksi.. osećao se napaljeno. Marko je bio iskusan jebač kada su žene bile u pitanju, ali bratov prst u njegovoj guzi se osećao tako jebeno dobro. Tada je rekao Milanu „uradi to ponovo brate. Nabij mi prst u guzu…“ I poljubio je brata pravo u usne.

Ovo je dovelo Milana u ekstazu. Odlučio je ne samo da ubaci jedan, već je stavio dva prsta u opasno uski anus svog mišićavog brata. Marko je glasno zastenjao. Nikada mu ništa nije gurano u guzu, ali je uživao u ovome. Milan je počeo da žestoko jebe prstima svog brata, i dok je to činio Marko je počeo da gura kukove unazad da bi ih što dublje primio. brat mu sisa kurac pod tušem

Kako je ritam počeo da se ubrzava, Marko je stenjao sve glasnije i glasnije. Znao je da je ovo pogrešno, ali se nije ni malo borio protiv toga. On je to zapravo prihvatio i počeo da uživa. Sa njihovim kurčevima koji su bili na vrhu erekcije, Marko je zgrabio Milanov penis i počeo da ga drka.

Ali kada je Milan izvukao prste iz bratovog dupeta, njegov brat se spustio na kolena i počeo da liže bratov tvrdi kurac! Počevši od lizanja jaja, on je išao jezikom i usnama sve do glavića kad je ubacio penis rođenog brata u usta. Milanov penis je imao ukus soli i znoja, ali iz nekog bizarnog razloga, ovo je uzbudilo Marka i on je počeo da ide brže. Ali onda je osetio da ga hvata za kosu i gurna mu kurac dublje u grlo. Ubrzo je imao celi penis u ustima.

Pročitajte i ...  Mali Lazar - Sin i Nećak 1. Deo

I ubrzo su mu se usta napunila toplom slanom tečnošću koju je otvoreno gutao. Nakon što je očistio svu spermu, Marko je brata gurnuo na pod i prevrnuo tako da je sada bio na sve četiri. Milan predviđajući šta će se sledeće desiti pripremio se da primi ogromnu kurčinu svog brata u čmar. Kada je osetio da kurac ulazi u njega, viknuo je od ekstaze. Ovo je bila najveća stvar koja mu je ikada ulazila u dupe, iako je imao svoje igračke i prste. Stenjao je „više“ i „jače.“ brat ga žestoko jebe u čmar

Ubrzo je Milan dobio ono što je poželeo i Marko je počeo žestoko da zabija meso u bratovo dupe koliko god je mogao. „Jesi ovo želeo kurvo moja… ha brate?“ – vulgarno je dobacivao i razvaljivao napaljenu guzu svoga brata. Milan je bio u raju… njegova kita je ponovo bila tvrda, njegova ruka oko nje, pumpao je dok se brat analno iživljavao nad njegovom zadnjicom.

Kada Marko nije mogao više da izdrži, on je poslednjim snažnim pritiskom ispustio more vruće lepljive sperme u Milanovo zlostavljano dupe. Marko je uzviknuo, „Aaaaahhhh…. Ti si jebeni prljavi primač kurca… Obožavam te! Uhhhh…“

Oboje su pali na pločice od iscrpljenosti. Marko je upitao: „Imamo li vremena? Želim da te osetim u sebi.“

Milan je rekao: „Izvini, nemamo vremena mali brate. Moramo da krenemo ili će mama i tata početi da brinu … a i ovaj mamlaz će nas zaključati. Ali ne brini, rado ću ti ispuniti želju kad se ukaže prilika.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Braća nakon Treninga”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)