braća se tucaju

Imao sam tek 18 godina kada se to dogodilo i nikada neću zaboraviti taj sudbonosni dan.

Ja sam Goran i ja sam po svemu veoma prosečan momak. 180cm visine i oko 70 kilograma. Imam normalnu građu i ništa veliko u smislu mišića. Imam svetlu kosu i smeđe oči. Ja nažalost nemam previše iskustva u pisanju i zato ću biti direktan – Moj prvi susret sa seksom se desio sa mojim bratom. Dogodilo se brzo i niotkuda, potpuno spontano.

Tog dana sam se vratio iz škole. Bio je to kao i svaki drugi normalan dan. Otac i majka su još uvek bili na poslu, moj stariji brat Nebojša (21) bio je kod kuće, iako ga nisam video u dnevnoj sobi kako gleda TV kao što bi inače radio u to doba dana. Nebojša je i dalje živeo u našoj kući sa nama jer je išao na fakultet u blizini i bilo mu je lakše i jeftinije da ostane kod kuće dok je studirao.

Kao tek punoletan, nisam bio previše iskusan u seksu, čak štaviše, još uvek sam bio nevin. Znao sam sve o tome, slušao priče, gledao porniće, masturbirao…. Ali direktno nisam još uvek „umočio.“ Jesam ja izlazio sa devojkama, bio na nekoliko sastanaka, ali nikad nisam otišao daleko od faze blagog petinga. uhvatio brata kako drka

Ovde valja napomenuti da smo Nebojša i ja i dalje delili sobu, pa kada sam ušao da ostavim torbu u zajedničku sobu, bilo bi malo reći da sam ostao šokiran. Dok sam ulazio u sobu, video sam brata kako sedi na ivici svog kreveta, prikovanog za monitor računara, žestoko masturbirajući na pornografiju. Sva odeća mu je bila na podu, a on se jako znojio.

Nebojša je bio viši od mene i duplo mišićaviji. Dizao je tegove svaki drugi dan i imao je odlične mišiće ruku i blago izražene trbušnjake. Šokirano sam zurio u svog starijeg brata kako drka kurac u divnoj velikoj erekciji, bio je dosta veći od mene i u dužini i u obimu! Moj kurac je prebledeo u poređenju sa njegovim.

Pročitajte i ...  Tetka Želi Bebu 1. Deo

„Jebote…“ bilo je sve što je izašlo iz mojih usta dok sam nastavio da buljim.

Nebojša me je naravno čuo i okrenuo se da me pogleda, a ja nisam skidao pogled sa njega. „Šta buljiš jebote?“ upitao je Nebojša, konačno prekinuvši masturbaciju.

„N-ništa…“ rekoh, ali i dalje nisam skidao pogled sa njega.

Zatim se osmehnuo, ona vrsta osmeha koja bi svakoga zaprepastila. I dalje nisam prestajao da ga gledam, a on je počeo da gleda drugačijim očima u mene „Da li ti se sviđa ono što vidiš?“ Upitao je seksi glasom. Pitanje me je zateklo i samo sam zurio. Tada sam shvatio da je zaustavljanje mog velikog VELIKOG brata usred njegovog drkanja verovatno bila loša ideja, jer je i dalje bio duboko uhvaćen u zadovoljstvu.

Nisam mogao da se odmaknem. Tada je moj znojavi goli veliki brat ustao sa kreveta i došao do mene. Uhvatio me je za ruke i gurnuo na krevet. Zatim se smestio iznad mene. „Mali Goran želi da učestvuje u akciji?“ Nebojša je šaputao. Trebalo je da kažem ne, ali nisam. Nebojši nije trebao odgovor, strgao je šorts i bokserice sa mene i bacio ih u stranu ostavljajući me u majici, koju mi je lako strgao leđa. Pogledao je dole u moj penis, koji je već postajao tvrd, na moje iznenađenje.

„Sviđa ti se ovo, zar ne braco!?“

Nebojša je namestio moje noge preko svojih širokih ramena otkrivajući moju malu rupu moje zadnjice. Držao me je na krevetu i osetio sam njegovu džinovsku glavu kako se pritiska na moj devičanski šupak. Jako je bolelo. Bol je bio skoro nepodnošljiv kad je počeo da gura svoje čudovište od kite sve dublje i dublje u moju malu naboranu rupu. Konačno, kada sam pomislio da bol ne može da se pogorša, nabio se u najdublje što je mogao, i počeo je polako da se izvlači. braća se tucaju

Pročitajte i ...  Sa Sestrom nakon Venčanja

Neposredno pre nego što je moj brat izvukao penis iz mog čmara, gurnuo ga je snažno i duboko, rastežući me. „Da li te boli braco!?“ pitao je uzbuđeno retoričko pitanje kada je počeo da me tuca malo brže. Tada sam bio iznenađen kada sam otkrio da bol nestaje, pretvarajući se u zadovoljstvo čak iako sam bio svestan incestuoznog trenutka koji smo delili.

Moj stariji brat mi daje prvo jebanje u životu!

Imao sam iznenadnu želju da me razvali od kurca i počeo sam da izvijam kukove i da ga primam dublje. On se tada spustio niže i počeo da me ljubi, prvo samo usnama a potom je počeo da koristi svoj topao mokar jezik. Drkao sam svoj kurac dok me je brat u šupak tucao kitom a u usta jezikom.

Počeo sam divlje da izvijam kukovima. Nebojša me je sve jače karao. Onda je usporio i odlučio da promenimo pozicije. Skinuo mi je noge sa svojih ramena i, sa svojom ogromnom erekcijom još uvek nabijenom u moju rupu, zavrteo me je tako da sam bio na boku, jedna noga oslonjena na krevet, a on je držao drugu u vazduhu. Nastavio je da me jebe postrance.

„Ohhhhh da!!“ Zatekao sam sebe kako uzdišem i jecam!

„Hoćeš jače Gorane??!!!“

Naše jebanje je postalo još glasnije. Taman kada sam pomislio da ne može više, moj brat je ponovo stao i izvukao se iz mene. Mislio sam da je gotovo. Smejao sam se od uva do uva. „Stani na ruke i kolena… želim da te jebem kao malu kučku!“ Moj brat me ponižavao ali sam jebeno uživao. Bilo mi je uzbudljivo kada je govorio prljavo i ja sam poslušao. Ovaj put je lakše ušao u mene i jebao me je u psećem stilu.

Pročitajte i ...  Slast zabranjenog voća

Njegovi džinovski testisi snažno su mi udarili po guzi, praveći jaku buku. Ne tako glasno kao moj vrisak zadovoljstva. „Jebi me! Jebi me! Jebi!“ ponavljao sam iznova i iznova. Usred seksualnog užitka ponovo sam počeo da se krećem i to je verovatno bacilo mog brata preko ivice. „SVRŠAVAM!!!“ brat ga jebe u šupak

Najavio je i tada sam osetio šikljanje vruće tečnosti koja mi preplavljuje dupe dok je nastavio da jebe najbrže što je mogao. Onda je stao i mišići su mu se napeli za njegov intenzivan orgazam. Srušio se na mene i izvukao se. Prevrnuo sam se i legao na leđa dahćući i znojeći se. Onda se moj veliki snažni brat prevrnuo na mene, sedeći preko mog stomaka, okrenut prema meni.

„Zar ne želiš priliku da mi jebeš dupe Gorane!?“ Upitao je. „Ja volim da dajem… ali volim i da ga primam.“

Kao iskusniji, on je pozicionirao sebe na meni i veoma lagano seo na moju uzavrelu kurčinu. Moj stariji brat je počeo da poskakuje gore-dole, a ja sam ponovo pokretao kukove. Ako sam mislio da je sjajno kada me jebu u dupe, bio sam u raju dok sam jebao usko mišićavo telo svoga brata. Trebalo mi je svih 30 sekundi da eksplodiram gomilu vrelih mlazova sperme u njegov šupak i mislio sam da ću se onesvestiti od intenzivnog talasa orgazma.

To je bio dan kada me je brat naučio kako da budem muškarac.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Brat je od Mene stvorio Muškarca”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)