braca seka klitoris svrsila istinita prica

Kao studentica stanovala sam sa bratom u malom jednosobnom stanu. On je bio već apsolvent a ja tek brucoš koji treba da za par dana polaže prve ispite. Za vreme zajedničkog života sa bratom često sam viđala brata kako se šeta samo u boksericama jednom prilikom kad sam tek stigla u stan i piškilo mi se, uletela sam u kupatilo gde se on tuširao.

Bio je okrenut ka vratima. Prvi put sam ga videla golog.Sa svojih 180 cm i atletskim telom izgledao je kao Antički Bog sexa ako je taj uopšte i postojao.

– Izvini , nisam ni znala da si unutra. Rekla sam sva zbunjena ali pogled nisam skidala sa njegovog poludignutog kurca. Preko glavića je bila kožica tako da se samo nazirao. Niz mokro tijelo mu se slivala voda, koja je davala utisak kao da piša u kadu. Imao je razvijeno tjelo. Svaki mišić mu je bio izražen a gusta šumica iznad kurca me je uzbudila. Nisam mogla da povjerujem da je svaka bruca štrčala i bila nakostrešena. Do tog trenutka sam vidjela samo golog mog bivšeg dečka, sa kojim sam i izgubila nevinost i to par puta. Njegov kurac je bio neuporedivo tanji. Odmah sam poželela da ga uzmem u ruku i opipam. Da mu ga izdrkam, da mu popušim , da ga stavim u moju vlažnu pičkicu. Da ga gledam kako svršava.

Sve sam htela u jednom momentu.

– Šta hoćeš, upitao me je drsko .
– Piški mi se.
– Radi šta hoćeš, samo zatvori vrata. Hladno mi je.

Rekao je to kao da je ovo najnormalnija sitacija.U stvari njemu je možda i bila, pošto se bavio sportom i navikao je da se tušira u društvu. Na sebi sam imala uske farmerke koje su isticale moje lepo gradjeno telo i kratku roze majcu ispod koje nisam imala brus. Osjetila sam odmah da su mi se bradavice nakostrešile. Ušla sam kao hibnotisana u kupatilo i prošla pored njega ne skidajući pogled sa njegovog debelog kurca. Osetila sam da sam sva mokra. Nisam nikad bila tako uzbudjena. Šolja je bila skroz na kraju kupatila. Raskopčala sam pantalone i svukla gaćice skroz do članaka.

Pročitajte i ...  Mater izjebala sina u odsustvu muža

Sela sam na šolju i dobro raširila noge. Želela sam da se okrene i da me vidi. Da mu pružim ugodjaj sličan onom koji sam i ja doživela. Stalno sam gledala u njegovu čvrstu guzu. Bila je savršena. Idealna. Onakva kakva bi svaka žena volela da vidi. On se nije okretao i obazirao na mene. Odlučila sam da ga natereram da to uradi. Prstima sam prošla kroz moju šumicu. Htela sam da je nakostrešim. Da liči na njegovu. Lagano sam dotakla kliću. Sam dodir mi je donijeo novu dozu svršavanja.

braca seka klitoris svrsila istinita pricaKlitoris mi je uvek bio mnogo osetljiv.

Kad sam poželela da se zadovoljim uvek je bilo dovoljno samo da ga dotaknem. Uzela sam rolnu taolet papira i pokvasila ga sa kapljicama vode .

– Pogledaj šta si uradio.

– Šta? Upitao me je ne okrenuvši se.
– Iskvasio si sav papir.

– Pa šta? Kako se ja nikad ne brišem posle pišanja. Neće i tebi biti ništa. U ostalom koji si kurac i ulazila dok sam se tuširao.
– Pomoziiii mi., zavapila sam u nadi da će se okrenuti. Naglo se okrenuo. Ponovo sam videla onu prelepu kurčinu i za trenutak sam videla i vene koje su nazirale na kožici. Bio mu je malo čvršći nego kad sam ušla ali i dalje polupodignut.

Koliki mu je stvarno, bila je jedina misao koja mi se u tom trenutku motala kroz glavu.

Da li može da mi stane ceo u usta, pošto je bio u visini moje glave. Zgrabio je onu rolnu iz moje ruke.
– Nabijem je na kurac i tu rolnu. I stvarno je rukom prineo svom kurcu. Nataknuo je onu rolnu na njega ali prsten kotura se nije pomerio. Onda se okrenuo ka vratima i bacio je u ćošak kupatila. Izašao je iz kade. Kurac mu se ljuljao izmedju nogu. Obrisao je ruke peškirom. Prišao je ormariću koji je stajao na zidu i izvadio novu rolnu taolet papira. Pružio mi je.
– Na obriši se, i onako ti pizda služi samo za pišanje . Rekao je to ljutito. Ušao je ponovo u kadu i nastavio da se tušira kao da se ništa nije desilo. Sad je stajao bočno tako da sam mogla da vidim i guzu i njegovu debelu kurčinu.

Pročitajte i ...  Jebanje sa sinom 1

Dugo sam se brisala. Potrošila sam skoro pola rolne. Ustala sam i povukla vodu. Lagano sam se savila da dohvatim gaćice i pantalone. U tom trenutku sam pomislila da li je on video mene kako sedim raskrečena na šolji. Da li je video moju mačkicu? Da li mu se dopala.U trenutku dok sam bila savijena iz moje majčice je ispala leva sisa na trenutak. Podigla sam gaćice i pantalone do bedara a onda sam zastala. I vratila levu sisu u majcu. Inače nemam velike grudi koje su kruškolike. Moj bivši dečko je rekao da su taman da stanu u ruku.Nikad mi se nisu svidjale i htela sam da budu veće .Polako sam se zakopčavala a svo vreme sam gledala jednim okom u njegov kurac a drugim da li me posmatra.

– Ostavi malo tople vode , hoću i ja da se okupam.
– Ti si stvarno danas ne moguća. Koji ti je …?, upitao me je.

Ma da sam samo imala hrabrosti da kažem PA TVOJ KURAC.

On mi je danas. Odljepila sam njega. Na njegovu debljinu, na njegovu kožicu ispod koje se nazire glavić. On je naglo zatvorio vodu i izašao iz kade. Samo se očešao o moj levi bok. Za trenutak sam ga osetila na sebi. Da na sebi ali sam ga poželela u sebi .I dok sam zastala on je već izašao onako go iz kupatila. Zastala sam . Kad je zalupio vrata za sobom, prišla sam ćošku kupatila i uzela onu rolnu papira.Odmotala sam je celu i papir bacila u kantu za smeće. Vratila sam se do šolje i ponovo se svukla . Jednu nogu sam stavila na ivicu kade koja je bila vlažna a drugu na korpu za veš koja se nalazila ispod labavoa. Potpuno sam bila raskrečena. Ostala sam samo u majci.

Pročitajte i ...  Putovanje sa mamom 9

Počela sam da trljam onim kartonskim valjkom, na koji je bio naslonjen njegov kurac pre par trenutaka, po mojoj pičkici.

Kakav je to bio osećaj. Spajalo nas je to parče tvrdog kartona. Ponovo sam svršila treći put za nepunih 5 minuta. Bila sam skroz vlažna.Desnom rukom sam prelazila preko pice a levu sam zavukla ispod majce i počela da uvrćem bradavicu. Bila je kao višnja , čvrsta i rumena. Po prvi put mi se moje grudi nisu gadile. Po prvi put sam njih dodirivala kad sam se zadovovoljavala. Da samo mi se svidjala ova leva. Koja je ispala pred njime iz majce. Čvrsto sam odlučila da ću ga uskoro imati. Rješila sam pa šta bude. Izazivaću ga mada mislim da ni on nije bio ravnodušan. Pa zar nije prokomentirao da mi pica služi samo za pišanje….

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Braca i seka”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)