seksi, ves, muskarac

Moja oba roditelja, majka i otac, bili su izrazito strogi i autoritativni. Kao sina jedinca tretirali su me na način da gotovo nikada nisu iskazivali onu pravu roditeljsku ljubav. Često su me kritizirali pa i zbog najmanjih grijeha. Fizički me nisu kažnjavali i to moram iskreno priznati. Otac je uvijek djelovao mrko i nezadovoljno i često bi bez pravog razloga povisio glas na mene. Majka nije djelovala mrko ali se i ona često znala izderati na mene i opsovati me. No ipak sam se više plašio nje nego oca. Kada bi uistinu nešto zgriješio unaprijed sam se do bola plašio njene burne reakcije i gotovo da sam sav drhtao. Otac je radio kao nekakav referent u jednoj firmi. Bio je visok i mršav čovjek. Kako je bio sklon popiti koju čašicu više dogodilo se da u nekoliko navrata napravi neke gluposti na poslu što je na kraju rezultiralo time da je morao otići na obavezno liječenje protiv alkohola. To ga je spasilo od otkaza ali je bio primoran promijeniti radno mjesto i umjesto da bude referent postao je čuvar na porti. Inače ovo je njemu bio drugi brak a iz prvog braka imao je kćer koju je vrlo rijetko viđao. Kćer je živjela s majkom u Sloveniji ali on sam nije baš pokazivao neki interes za nju mada bi je posjećivao nekoliko puta godišnje. Majka je bila korpulentna žena koja je glasno govorila i još glasnije se smijala. Radila je u jednoj trgovini na blagajni. Imala je prilično velike sise i veliko dupe u koje sam ja bio zaljubljen. Jednom je ostavila vrata kupaonice otključana i ja sam u želji da idem na wc ušao unutra. Bila je ispod tuša meni okrenuta leđima i od šuma vode nije čula da sam ušao. Stajao sam na vratima svega nekoliko sekundi i kao opčinjen gledao njeno dupe. Nakon tog često sam u mislima vrtio slku njene guze a počeo sam loviti samog sebe kako dok drkam pomišljam na njeno dupe.

Ipak je prošlo izvjesno vrijeme dok nisam shvatio i prihvatio činjenicu da sam

zaljubljen u nju. Kasnije sam negdje pročitao da se zaljubljenost u majku naziva edipov kompleks. Sazrijevao sam i rastao u tim i takvim okolnostima pa je sve to skupa vrlo vjerojatno rezultiralo da moja seksualnost bude takva kakva je bila. Naime, nije da nisam, još kao pubertetlija, promatrao zgodne i atraktivne žene ali gotovo uvijek bi, nakon što bi ženu odmjerio, počeo sam sebe zamišljati u ulozi žene i to me više uzbuđivalo od maštanja da vodim ljubav s takvom zgodnom djevojkom ili ženom. U srednjoj školi prijatelji iz razreda donosili bi razne porno časopise. Gutali smo takve časopise i razmijenjivali ih. Mene su uvijek najviše privalčile slike žena odjevenih u erotsko rublje… Čarape, halteri, štikle… Dok bi drkao gledajući takve slikice uvijek bi počeo samog sebe zamišljati tako odjevenog i našminkanog te bi se stavljao u ulogu tih žena. Shvatio sam kako imam veliku želju na sebe odjenuti takvo seksi rublje.

Stoga sam, kada bi bio sam kod kuće, otvarao mamine ormare i ladice. Iznenadio sam se jer nisam očekivao da mama ima osim klasičnog donjeg rublja i ponešto od onoga što bi se moglo nazvati erotskim. Oduševio sam se kada sam najprije pronašao gaće s onim zakačkama za čarape. Tako sam najprije oblačio te gaće i mamine čarape. Broj moje noge je 41 a mama je nosila cipele broj 39. Imala je podosta razgaženih štikli i gotovo bez problema sam ih mogao obuti. Nisam se usudio previše kopati po njenim stvarima bojeći se da nešto ne primjeti. No kako je vrijeme odmicalo bivao sam sve smjeliji. Pronašao sam zanimljivih gaćica i kombinea a posebno sam se oduševio kada sam pronašao haltere.

Već sam krenuo na fakultet kada se dogodilo to da je mama otkrila moju tajnu. Bio sam uvjeren da me nitko neće ometati i obukao sam mamine haltere, gaćice, grudnjak, čarape i prozirni kombine. Obuo sam štikle, promatrao se u velikom ogledalu i drkao. Doslovce sam se prestravio kada je u sobu banula mama. Vidjevši me tako odjevenog s dignutim kurcem zinula je i zanijemila od čuda. Promatrali smo se barem desetak sekundi bez da je ijedno od nas dvoje moglo bilo što reći. Ja sam bio spreman na salvu psovki i galamljenje ali to mi je sada ionko bila manja briga. Razmišljao sam što će biti ubuduće i kako ću sad svakog dana izaći pred mamu a od stida bi najradije u crnu zemlju propao. Iznenadilo me kada je mama gotovo normalnim glasom tek rekla:-Pa jesi ti normalan?! Skidaj se i da si sve te stvari odnio u kupaonicu u koš gdje su sve ostale stvari za pranje.-

Zalupila je vratima ostaviši me posramljenog i jadnog. Oprezno sam otvorio vrata sobe i čuo kako mama nešto radi u kuhinji. Brzo sam ušao u kupaonicu i strpao sve u koš te se zaputio u svoju sobu. Ostatak dana nisam izlazio iz sobe a sutradan sam rano ustao i otišao na fakultet. Čitav dan na predavanjima sam razmišljao što će biti kada dođem kući. Zaboravio sam spomenuti da je mama voljela popiti koju čašicu rakije ili bilo kojeg dugog žestokog pića i to naravno kada oca nije bilo jer on nakon liječenja nije više pio a vrlo vjerojatno da bi se gadno naljutio kada bi shvatio da mama potajice pije. Znao sam gdje mama u šupi skriva bocu s pićem. U početku se na njoj baš i nije vidjelo da pije jer vjerojatno nije ni pila mnogo. No s vremenom je povećala dozu i moglo se primjetiti. Nije željela da ja znam kako ona pije i bila je uvjerena da ne znam za spomenuto sklonište u šupi. Kada bi otac otišao u popodnevnu smjenu ona bi otišla do susjede Nade, stare raspuštenice, te bi zajedno pijuckale i tračale. Ako bi pretjerala s pićem brzo bi se povukla u svoju sobu pazeći da je ja ne vidim.

Pročitajte i ...  Mamica Đavolica 4

No, bilo kako bilo morao sam doći kući. S grčem u želucu ušao sam u kuću i laknulo mi je kada sam shvatio da mame nema. Obzirom da su ulazna vrata bila otključana shvatio sam da je kod susjede Nade. Na brzinu sam se istuširao i povukao u svoju sobu. Znao sam da otac radi dvije smjene, popodnevnu i noćnu, pa mi je bilo jasno da će se mama opustiti i vrlo vjerojatno otići ravno na spavanje te ću tako izbjeći susret s njom. No prevario sam se.

Mama je jednostavno bez kucanja banula u moju sobu. Zatvorila je vrata iza sebe i došla do mog kreveta. Ležao sam vjerojatno blijed kao krpa i promatrao je. Iznenadio sam se kada je gotovo blagim glasom rekla da se već zabrinula za mene jer me dugo nije bilo s predavanja. Mucao sam nešto o tome kako sam morao ostati dulje a ona je sjela na krevet. Vjerojatno nije ni čula što sam promucao. Gledala me u oči a meni je bilo jasno da je pripita. Rekla je kao me mora nešto pitati. Šutio sam. Šutjela je i ona neko vrijeme a onda me pitala jesam li ja homoseksualac? Oslonio sam se na laktove i počeo objašnjavati kako nisam gay te kako sam one njene stvari obukao iz puke znatiželje. Pomilovala me po kosi a ja se nisam mogao sjetiti kada i je to uopće zadnji puta napravila. Milujući me po kosi govorila je kako ne bi voljela da budem homoseksualac i kako je tek kada me vidjela u sobi shvatila da se nikada nisam pohvalio da imam djevojku. I dalje me gledala u oči ali sad je ruku spustila na moja gola prsa. Potom me pitala imam li djevojku? Nisam želio lagati jer iz iskustva sam znao da me ona uvijek pročita kada lažem pa bi me potom još više i još glasnije kritizirala, stoga sam priznao kako nemam.seksi, ves, muskarac

Vrhovima prstiju sad me milovala nježno po prsima i taj izljev nježnost za mene je bio nešto novo i nepoznato. Spustila je pogled gledajući u neku zamišljenu točku na krevetu. Shvatio sam da me želi nešto pitati ali se nećka. Ipak je podigla glavu i pogledala me te me upitala jesam li do sada imao seksualni odnos s nekom djevojkom. Ruka joj se s prsiju sad spustila do mog trbuha ali iznenađen njenim pitanjem ja toga u tom trenutku nisam bio svjestan. Progutao sam knedlu i osjetio kako mi se obrazi žare. Tiho, jer za glasniji govor nisam imao snage, kazao sam kako nisam. Nasmiješila se a ja sam tek tada postao svjestan da su joj prsti ruke vrlo blizu ruba mojih gaćica. Dlanom je malo jače pritisla moj želudac. Prsti ruke su joj se micali lagano lijevo-desno dok je postavljala sljedeće pitanje. Shvatio sam da sumnja u moju tvrdnju kako nisam gay. Pitala me neka joj kažem kakve mi se djevojke sviđaju. Rekao sam joj kako ne shvaćam pitanje. -Paaa, sviđaju li ti se plavuše, crnke, brinete… Visoke, vitke ili imaš neki svoj tip?- Opet sam progutao knedlu prije nego sam išta rekao. Objašnjavao sam joj kako mi se sviđaju žene uopće, no možda malo više od ostalih one korpulentnije. Rekavši to shvatio sam da sam se malo previše izlanuo jer sam podsvjesno sam mislio na nju dok sam to govorio.

Nakrivila je glavu i malo raširila oči. -Kako to misliš, korpulentnije?- Bila je znatiželjna. Mislio sam kako je najbolje da budem iskren i što manje se zapletem u nekakve laži pa sam joj odgovorio:-Na primjer, takve žene kao ti.- Sada se široko nasmijala. Nadao sam se da će ovaj, za mene, vrlo neugodni razgovor uskoro završiti. – Uistinu ti se sviđaju žene kao ja?- Pitala je. Klimnuo sam glavom. A ona je rekla kako ne može vjerovati. Pitao sam zašto. Odgovorila je kako je ona debela i ne baš atraktivna te kako je svjesna toga. Sad sam se već malo ohrabrio pa sam joj rekao kako je ona vrlo zgodna žena i siguran sam da bi je mnogi muškarci poželjeli. Shvatio sam da joj je iskreno godilo to što sam rekao. Nagnula se bliže meni i sa osmijehom na licu pitala da li zbilja mislim tako? Nije sačekala odgovor već je ruku gurnula u moje gaćice stavivši dlan na moj kurac. Zanijemio sam i ukočio se. Gledala me u oči i smješkala se… Rukom je stisnula moj kurac. Stiskala ga je i popuštala stisak kao da ga pumpa. Zbunjen i iznenađen preko svake mjere gotovo da nisam disao. Naslonila je glavu na moja prsa i počela mi drkati kurac. Možda je prošlo svega petnaestak sekundi a ja sam svršio obilno smočivši gaćice. Mama je izvukla ruku iz mojih gaćica i ustala se. Sagnula se nježno me poljubivši u usta. Zaželjela mi je laku noć i izašla iz sobe. Bio sam u totalnoj komi. Naprosto nisam mogao vjerovati da se dogodilo to što se dogodilo.

Pročitajte i ...  Mama - sexualni objekat

Idući dan dočekala me sa smiješkom što nije bilo uobičajno. Normalno je razgovarala sa mnom ispitujući me kako je bilo na faksu i jesam li gladan. Drkanje od sinoć uopće nije spominjala. Na moje veliko iznenađenje njen odnos i ponašanje spram mene skroz se promijenilo. Intezivno sam svakodnevno razmišljao o maminom drkanju ali pred njom to nisam spominjao. Nakon par dana kada je otac opet radio noćnu došla je u moju sobu. Bila je samo u prozirnom kombineu i shvatio sam da ispod njega nema ništa. Sjedio sam za radnim stolom i učio. Došla mi je iza leđa i stavila ruku na rame te se nagnula naprijed pitajući me što to učim. Njena kosa dodirivala mi je lice i vrat. Osjetio sam da jako fino miriše i to sam joj rekao. Nasmiješila se koketno. Uspravila se i popravljajući kosu rekla da ako neću dugo učiti voljela bi da dođem u njenu sobu jer bi željela sa mnom porazgovarati. Odgovorio sam kako ću doći kroz desetak minuta, nakon čega je izašla.

Vrata njene sobe bila su poluotvorena. Gurnuo sam ih do kraja i ušao. Ležala je u krevetu pokrivena preko grudiju. Kombine koji je imala na sebi, kada je ušla u moju sobu, bio je nehajno prebačen preko stolice. Pomislio sam kako je vrlo vjerojatno posve gola ispod plahte. Rekla mi je neka sjednem pokazujući rukom rub kreveta. Sjeo sam. Kad je rekla kako želi porazgovarati o onoj večeri, a mislila je na drkanje mog kurca, postalo mi je neugodno i zacrvenio sam se. Vidjevši moju nelagodu uspravila se pa potom sjela pored mene svo vrijeme držeći rukom plahtu iznad sisa. Zagrlila me rukama naslonivši čelo na moje rame. Govorila je kako mi ne treba biti neugodno i kako je njoj drago što mislim da nije predebela kao i to da mi se ona sviđa. U međuvremenu plahta koju je pridržavala rukom sada je kliznula i sise su joj ostale posve gole. Bradavicama sisa dodirivala je moju ruku. Nisam imao hrabrosti pogledati već sam zurio naprijed. Spustila je ruke i odmaknula se. -Slobodno me pogledaj, nemoj da ti bude neugodno.- rekla je. Oprezno sam okrenuo glavu bacivši pogled na njene sise. Potom je pitala da li mi se još uvijek sviđa? Klimnuo sam glavom. Bila je i dalje znatiželjna pa me pitala što mi se kod nje najviše sviđa. Oklijevao sam s odgovorom a onda ipak nekako izustio da mi se najviše sviđa njena guza.

Djelovala je iznenađeno. Sada sam odlučio biti iskren do kraja pa sam joj priznao kako sam je vidio golu ispod tuša. Bila mi je okrenta leđima a slika njene guze mi se urezala u pamćenje i često sam maštao o njoj. Raširila je oči i zinula. Ponovo se nasmijala. Naglo je ustala i pustila da plahta padne na pod. Stala je ispred mene i podbočila se rukama. Njeno raskošno dupe sad je bilo udaljeno od mene svega dvadesetak centimetara. Pitala je da li mi se njeno dupe još uvijek sviđa. Naravno da sam potvrdno odgovorio. I dalje je mirno stajala a onda me pogledala preko ramena rekavši kako ga mogu slobodno dirati. Ruka mi je vidno drhtala dok sam je približavao dupetu. Stavio sam ruku na njeno dupe a ona je lagano počela vrtjeti guzovima. Gladio sam rukom te velike guzove i osjetio kako mi se kurac diže. Isprćila je lagano guzu prema meni dajući mi tako na znanje da joj to godi. Rukom je privukla stolac i rukama se oslonila na naslon stolca. Još se više naguzila i raširaila noge. Sada sam jasno mogao vidjeti njenu pičku. Ruku sam oprezno spustio niže i zavukao je između njenjih nogu. Prošavši prstima preko njene pičke glasno je uzdahnula.

Trljao sam joj pičku i nakon desetak sekundi osjetio kako vlaži. Srednji prst gurnuo sam u unutrašnjojst njene tople pičke i sad je još glasnije i strasnije zastenjala. Uvlačio sam i izvlačio prst a ona je sve jače vrtjela guzovima. Okrenula se prema meni i na licu joj se jasno moglo vidjeti koliko je uzbuđena. Počela me ljubiti u usta i svlačiti. Ustao sam i pomogao joj da me skroz skine. Polegla me na leđa i uzjašila. Nataknula se na moj kurac, zabacila glavu unazad i počela mrdati bokovima. Gnječio sam njene sise koje su se tresle kao i salo na trbuhu. Malo se podigla i za trenutak kao da se ukočila. Stsnula me bedrima i vjerojatno da je svršavala. Uhvatio sam je rukama za guzove i napunio spermom. Te noći još jednom smo se pojebali. Probudio sam se prije nje i shvatio da će otac doći kući kroz nekih sat vremena. Nastojao sam je probuditi no ona je samo nešto promrljala. Okrenula se na leđa i nastavila spavati. Raširio sam joj noge i pogledao njenu pičku. Iako je u njoj još bilo sluzi i sperme nije mi smetalo da je ne poližem. Tek tada se trgnula. Nastojala je skupiti noge i odmaknuti moju glavu zagnjurenu u njeno međunožje. Pretpostavljam da joj je bilo neugodno jer nije bila čista i oprana. Nisam posustajao i ona je popustila. Mrsila mi je rukama kosu dok sam jezik gurao u pičku i klizio njime preko njenog nabubrenog klitorisa. Svršila je uz glasne uzdahe. Pogledala je na sat i rekla kako moramo ustati. Uzeo sam s poda gaćice u namjeri da ih obučem a ona je još jednom pogledala zidni sat i rekla kako još imamo malo vremena. Kleknula je ispred mene i raširila mi noge. Popušila mi je kurac. Na brzinu sam pokupio svoje stvari i otišao u sobu. Mama je za to vrijeme promijenila plahtu i otišla na tuširanje. Desetak minuta poslije kući je stigao otac.

Pročitajte i ...  Mamine čarape

Vrijeme je prolazilo a mama je jedva čekala da otac ode na posao. Najprije smo se uredno jebali kada bi on radio noćnu a potom bi me doslovce napastvovala i ujutro ili poslije podne. Bilo koje vrijeme joj je odgovaralo ako sam bio kod kuće kad i ona. Otac je vrlo često u dane kada bi bio slobodan odlazio na pecanje. Sad je mama i to vrijeme koristila kako bi se pojebala sa mnom. Ni u snu nisam mislio da je u tolikoj mjeri nezasitna. Napokon se više nije libila ući u moju sobu čak i kada bi otac bio kod kuće. On bi u dnevnoj ili spavaćoj sobi čitao novine ili drijemao dok bi ona meni u mojoj sobi pušila kurac. Potom me je odvlačila u šupu gdje smo držali drva i tamo bi se jebali na jednom starom trosjedu koji se tu nalazio. Grozio sam se pomisli što bi bilo da otac uleti u šupu i zatekne nas na djelu. Sve teže sam pratio mamin tempo i počeo sam je izbjegavati koliko sam mogao pravdajući s obvezama na faksu.

Usprkos svemu završio sam fakultet. Vrlo brzo pronašao sam posao iako samo na određeno vrijeme. Shvatio sam da me osim mame druge žene gotovo i ne zanimaju. I nadalje sam sebe zamišljao u ulozi žene. U međuvremenu sam pribavio nešto erotskog rublja, čarapa i štikli koje sam kupio na sajmu. Uživao sam odijevati se kao žena, sad još više nego prije. Odlučio sam prekinuti ovo, ne baš normalno, stanje i otići od kuće, pronaći neku sobu ili stančić te živjeti kao podstanar. Oprezno sam to spomenuo mami i ona je bila vidno razočarana. Inzistirala je ostanem doma jer naše naselje i nije bilo tako daleko udaljeno od samog grada pa, kako je rekla, nemam razloga odlaziti od kuće. Sinula mi je spasonosna ideja. Na faksu sam imao dobrog prijatelja iz Dalmacije, Igor se zove, koji je preferirao deblje djevojke. Imao je mnogo djevojaka i koliko sam se ja sjećao sve redom su bile korpulentnije. On je bio zgodan i naočit tip tako du debele idjevojke nije bilo teško zbariti. Nikada o tome s njim nisam razgovarao. Bili smo na piću kada sam odlučio načeti tu temu. Smješkao se priznavši da su mu deblje i korpulentnije žene velika slabost. Imao sam prilike vidjeti fotografije njegove obitelji. Primjetio sam da je i njegova mama debela i to više nego moja. Očito da je i kod njega taj njegov fetiš na debele bio povezan sa majkom. Naravno da mu to nisam rekao no nisam dvojio da bi mu se moja mama svidjela. Znao sam da i on traži jeftin smještaj pa sam mu predložio da bude podstanar kod mojih roditelja.

Nije baš bio oduševljen idejom da živi izvan grada ali nagovorio sam ga da sa mnom ode do moje kuće i pogleda sobu. Osim toga imao bi zasebni wc i kupatilo. Nevoljko je pristao. Tempirao sam da to bude u vrijeme kada oca nema kod kuće. Inače sam roditeljima već predložio da u moju sobu uzmu podstanara i ta ideja se ocu jako svidjela dok mami uopće nije bilo drago. Nazvao sam mamu i rekao joj kako dovodim kući mogućeg podstanara. Objasnio sam joj da je to moj kolega s fakulteta. Mama me nije razočarala. Dočekla nas je lijepo odjevena i našminkana. Promatrao sam Igora i odmah mi je bilo jasno da mu se moja korpulentna mama svidjela. Ni mama nije bila ravnodušna spram njega. Vidjevši da je mlad i naočit gotovo da mu se otvoreno nabacivala bez obzira na moje prisustvo. Igor je pristao useliti se u našu kuću a ja sam znao da će biti itekako zadovoljan i zadovoljen.

Odselio sam se i započeo samački život. Bilo kakve seksualne kontakte s drugim ženama nisam imao. Kada bi drkao zamišljao bi mamu ili bi zamišljao sebe u ulozi žene. U tri navrata upustio sam se u odnos s muškarcima. Uglavnom bi im pušio kurac odjeven u žensko seksi rublje. Sva trojica su bili oženjeni i nikakav dublji kontakt s njima nije bilo moguće ostvariti. Nisam bio tip avanturiste i nije mi išla šema brzog seksa bilo gdje i s bilo kim. Težio sam nekom dubljem i dugotrajnijem odnosu. U svojim maštanjima sam zamišljao nekog macho tipa kojem služim kao robinja. U međuvremenu sam odslužio vojni rok a nakon vojske pronašao i stalni posao. Iako sam mislio da se to nikada neće dogoditi dogodilo se. Oženio sam se.

2 thoughts on “ODIJEVANJE MAMINOG SEXI RUBLJA I MOJ SEX S MAMOM”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)