Kak me brat jebe

brat, sestra, incest, veza, strast, ljubav, zabranjeno

To je bila nasa tajna poslednje dve godine. Niko nije rekao nista mami i tati jer smo oboje bili sigurni da bi to znacilo da bi moj brat bio izbacen ili jos gore. Budila bih se nocu, placuci nakon sto bih imala nocne more o tome. Ali nastavili smo sa tim. Svaki put kada bi mama i tata izasli iz kuce, on bi dojurio u moju sobu i skocio u krevet, bez obzira da li sam ja bila u njemu ili ne.

Jebali smo se i mazili kad god bismo pronasli neki minur za nas. Bili smo kao zecici.

Obzirom da smo rodjeni u istom mesecu, moj brat i ja smo uvek dobijali po jedan poseban poklon i jedan zajednicki. Te godine kada je moj brat napunio 21 a ja 18, dobili smo samo jedan poklon, jedan koji cemo podeliti. Bio je to put za dvoje u London.

Samo sam sela dole, sirom otvorenih vilica, i moj brat je izgledao kao da je neko iscedio svu krv iz njega. Pogledali smo se na sekund i osetila sam kako mi obrazi gore na pomisao da cu provesti celu nedelju sa njim u hotelu.

Nakon sto smo se zahvali roditeljima uz puno plakanja i vikanja „hvala!“ povukli smo se u moju sobu. Sedeli smo na krevetu. Jecala sam u njegovu kosulju dok me je on mazio po kosi. Privio me je blize uz sebe, gledajuci u prazno. „Sta zelis da radimo dok budemo bili u Engleskoj, bebo?“

Pogledala sam u svog brata, osobu koju sam volela najvise, vise od bilo koga drugog, i zanemela sam. „Ne znam,“ zacvilela sam. Jebali smo se te noci iako su mama i tata jos uvek bili kuci. Obecali smo da cemo uzivati u nasem putovanju i raditi samo ono sto i drugo bude zelelo da radi.

Pročitajte i ...  Putovanje sa mamom

brat, sestra, incest, veza, strast, ljubav, zabranjenoPrve noci u Londonu bili smo totalno iscrpljeni. Ne samo od leta vec od svih novih utisaka i zvukova i prizora. Cim smo usli u nasu hotelsku sobu, srusili smo se na krevet. Moj brat je poceo da me svlaci, a zatim i sebe dok nismo samo lezali tu, goli i iscrpljeni. Brat me je uhvatio za noge i okrenuo, tako da sam bila direktno pod njim.

Njegova krupna figura me je potpuno prekrila i obavila sam noge oko njegovog stuka, pritiskajuci njegov tvrdi kurac uz moj stomak.

Obavila sam ruke oko njegovih ledja kada je prislonio glavu na moje rame, zaronivsi licem u krevet. Sapnula sam mu u uvo da ga volim i on je promrmljao zauzvrat da i on mene voli. Ljubili smo se i uhvatio me je za glavu njegovim velikim snaznim rukama. „Zelim da spavam sa tobom zauvek, ne zelim da spavam ni sa jednom drugom,“ sapnuo mi je u uvo i osetila sam jezu na svom vratu i ledjima. Bradavice su mi se ukrutile. „Tako te puno, puno puno volim,“ Sapnula sam mu.

Bili smo u toj poziciji, cinilo mi se citavu vecnost dok se napokon nije izdigao, sednuvsi izmedju mojih nogu. Pogledao je dole u mene, liznuo svoj palac i spustio ga na moj klit. Momentalno sam uzdahnula, boreci sa za vazduh i kada je poceo da ga nezno trlja palcem, promeskoljila sam se na krevetu, migoljeci se i stenjuci.

„Molim te, zelim da svrsis za mene,“ zastenjala sam osecajuci kako upravlja mojim telom. „Ne jos,“ odgovorio je, oci su mu svetlucale.

Nastavio je da trlja sve brze i brze i dok mi je dah postajao sve tezi, on se nagnuo napred, stojeci nada mnom naslanjajuci se svojom rukom cvrsto na krevet. Nastavila sam da stiskam svoje grudi, stipkajuci svoje bradavice i oblizujuci usne. Osecala sam se ushiceno iako sam bila umorna od predjasnjih dogadjaja. „Hoces li da svrsis?“ Pogledao je u moje lice i kada sam pogledala gore izgledalo je kao da lebdi iznad mene, kao andjeo. „Da,“ uspela sam da izvucem iz mog stenjanja i usiljenog disanja. „Onda cu te pustiti da svrsis,“ rekao je i poljubio me u vrat.

Pročitajte i ...  Sise moje majke

To je bilo dovoljno da me posalje u kovik i osetila sam kao da munja putuje kroz mene, od moje kose sve do mojih zgrcenih noznih prstica.

Vristala sma glasno dok je nastavljao da mi trlja klitoris i osetila sam kako me preplavljuje orgazam. Otvorila sam usta u tihom vrisku i pokusala sam da se izmaknem od njega, ali se spustio nize na mene, ruka mu je bila zarobljena medju mojim nogama, njegovi prsti su me drzali u cvrstom stisku.

Drhtala sam cela dok je nastavljao da me ljubi u vrat i kljucnu kost i napokon sam se smirila. Jecala sam i plakala, osecajuci svu emocionalnu i fizicku energiju kako napusta moje telo. Vratio se u nasu predjasnju poziciju, njegove ruke su drzale moju glavu i moje ruke su bile obavijene oko njega.

Kada sam samo jecala na njegovom ramenu, nezno se skotrljao sa mene i pritisnuo me blize uz sebe. „Shhhhh, sve ce biti u redu, bebo,“ sapnuo mi je, milujuci me po kosi. Zajedno na krevetu, oboje smo zaspali jedno drugom u narucju, probudivsi se samo da domilimo ispod pokrivaca.

Pripila sam se blize uz njega, osecajuci njegovu toplinu i otkucaje njegovog srca, umirujuce kao i uvek. Poljubila sam njegove grudi i zaspala ponovo, osecajuci kako mi ljubi glavu.

Related Posts
Topla sestra

Brat sestra prvi seks zestoko jebanje Gledao ju je tijekom cijelog ručka. Njene tamne zelene oči, djelomično skrivene iza velikih Procitaj celu pricu

Sekina pomoc

Brat sestra pusenje kurca svrsavanje sperma Ja imam 40 godina a sestra 45. Ona je udata, ima dvoje djece, a Procitaj celu pricu

Moja Sestra Ivana

brat sestra incestuozna veza svrsavanje punjenje Ni sam neznam kada je sve pocelo. Nekako oduvek me je moja sestra od Procitaj celu pricu