ćerke seksi bliznakinje

„Khm… devojke, šta se dešava?“

„Ništa“, rekla je Sonja, zureći u njegovo telo. „Samo se pitamo da li ti je potrebna naša pomoć.“

„Uh, ne, ne, dobro sam. Da li bi vam smetalo da…?“ Pokazao je na vrata.

Helena je povukla Sonjinu ruku, nevoljno je vukući s kreveta. Sonja je nastavila da bulji u Danka dok je prolazila sve dok on nije rekao „šic tamo!“ i lagano je udario po guzici.

Eksplodirala je u smeh kada ju je Helena izvukla iz sobe i zatvorila vrata.

„Šta radiš?“ zahtevala je.

Sonja je zurila u nju, nečujno izgovarajući O, Bože! dok ju je vukla u kuhinju. „Da li si videla njegov…“

„Ne šalim se Sonja. Začepi! Prestani!“ Helena je bila stvarno ljuta.

„Ma i tebi se sviđa! Razmišljaš o tome!“ Sonja je rekla. Znala je da njena sestra ne bi bila tako nepokolebljiva da nije bila u iskušenju. „Proverila si njegov kurac, zar ne!“

„Prestani!“ rekla je Helena stavljajući ruke na uši.

„Mmmm…“ reče Sonja zadirkujući sestru. „Razmišljaš o tome…“ Njene ruke su krenule ka prednjem delu Heleninog međunožja i skliznule ispod. — Mokra si, zar ne?”

„Prestani!“ rekla je Helena, kikoćući se i odgurujući sestrinu ruku. „Samo sam napaljena! Ono baš, jebeno napaljena.“

„Baš dugo nismo bile nevaljale!“ rekla je Sonja dok su se srušile jedna drugoj u zagrljaj. „Sve to učenje… Čak i ta statistika… baš je bila teška jebote.“

„Baš jeste. Hej, zašto ne bismo pregledale naš raspored za sledeći semestar dok još imamo struje?“

„Da, dobra ideja!“

Danko je izašao nekoliko minuta kasnije obučen u suve farmerke i veliki topli džemper. Otišao je da pokupi drva za ogrev i dok ih je slagao, Sonja je pogledala Helu, pokazujući na njegovo dupe koje se savijalo i podizalo.

„Tako!“ reče Danko, okrećući se i grejući ruke.

„Šta?“ rekoše Bliznakinje pokušavajući da izgledaju potpuno nevino.

„Hej… šta vas dve radite?“

„Naš raspored za sledeću godinu.”

„To je velika posvećenost. Šta tačno beše studirate?“

„Poslovni menadžment“, stigao je brz odgovor.

„Tako je. Znao sam to. Dobro, mislim da imamo dovoljno drva, to je dobro. Da li ste spremile baterijsku lampu?“

Sonja je okrenula glavu da pogleda Helenu. „Hela?“ Helenine radoznale oči spustile su se do izbočine na očevim farmerkama, pitajući se o erekciji koju je ranije videla, i činilo se da nije čula.

„Šta? O, baterijska lampa! Da. U kuhinjskoj fioci je. Pored frižidera.“

„U redu . . .“ reče on, uputivši joj zbunjen pogled. „Jesi li sigurna da je sve u redu?“

„Da! Apsolutno! Hvala tata! Auč!“ Sonja ju je udarila nogom u cevanicu.

Danko je iz kuhinje čuo tiho kikotanje i šaputanje koje je dolazilo iz dnevne sobe dok je spremao sendviče i zgrejao supu. Šta su, zaboga, nameravale? Pa, bilo je kao u stara vremena, pomislio je, prisećajući se sati koje bi provodili u spletkama kako bi prikupili novac za školske projekte. Još tada su pokazivale svoj poslovni smisao.

Pročitajte i ...  Božić sa Ćerkama Bliznakinjama 1. Deo

Pronašao je čips, perece, sir, primetio je tunjevinu, puter od kikirikija i krekere kako leže okolo. Imaju dovoljno po pitanju hrane. Proverio je svoj telefon. Pa, to je bilo to. Svi putevi u gradu i van njega su sada zvanično zatvoreni.

Tek što je u dnevnu sobu uneo poslužavnik sa hranom, nastao je potpuni mrak, osim vatre. „Auh… počelo je… idemo.“

„Tata, dođi ovamo“, rekoše, praveći mu mesta na kauču.

Helena je uzela sveće i tanjire i požurila nazad. Ubrzo su imali sto osvetljen svećama za večeru.

„Čekaj, čekaj!“ rekla je Helena, pre nego što su se se bacili na klopu. „Sonja?“ Zajedno su se prislonile i slatko ga poljubile u svaki obraz. Danko nije mogao a da ne primeti da ga je Sonja milovala i stiskala po butini dok je to činila. Znao je da je to mora da je greška, ali je ipak osetio komešanje u farmerkama.

„Hvala tata, ovo je veoma lepo od tebe“, rekla je Helena.

„Da, i hvala ti što si došao po nas i što tako dobro brineš o nama.“

„Nema na čemu devojke. Srećan Božić. Volim vas obe.“

„I mi tebe volimo tata, i planiramo nešto posebno da ti se zaista zahvalimo. Jao!“ Ovog puta Helena je šutnula Sonju.

„Stvarno?“ Danko se nasmejao, uzimajući griz svog sendviča. „Poklon?“

„Tako nekako“, rekla je Sonja. „Ali da jedemo, umirem od gladi!“

Bilo je zaista lepo sa svećama i vatrom i snegom koji se kovitlao kao lud ispred velikih prozora. Ubrzo su Helena i Sonja čavrljale o svojim predavanjima i planovima za budućnost. Danko je primetio da se Sonja sve vreme mazila uz njega – naslonila je glavu na njegovo rame i previše često povukla ruku na njegovu butinu. Bilo mu je prilično neprijatno u farmerkama.

„Hej, dušo, samo malo ako možeš u stranu… hvala“, rekao je, odvajajući je od sebe.

Pritisak njenog laganog vitkog tela i nežnog dodira bio je . . . veoma čudan. Svoju iznenadnu svest o njenom telu – a tako dobro je i mirisala – mogao je objasniti samo svojom ekstremnom napaljenošću, kao i neobičnom intimnošću situacije.

Gubitak toplote se definitivno osećao. Svi su se nesvesno približavali jedno drugom ispred sve manjeg toplotnog kruga oko vatre. Ali čim je sklonila Sonju sa puta, Helena je naslonila glavu na njegovo rame, dajući mu dašak onog losiona sa mirisom trešnje koji je nosila ili šta god da je bilo, što je poslalo trzaj pravo u njegov kurac.

Ok, sad je to bio definitivan problem. Nije mogao da spreči sebe da se sve više uzbuđuje; njegov penis je pulsirao od njihovih mirisa i osećaja njihove kože i pogleda na njihovu plavu lepotu u svetlosti vatre.

„Helena, možeš li, malo samo… da, hvala.“

Ustao je, zgrabio poslužavnik i stvari sa stola da ih drži ispred stomaka dok je žurio u kuhinju. Bacio je sranje u sudoperu i koračao, govoreći sebi da se jebeno smiri. Zapljusnuo je lice hladnom vodom i pomislio na vremenske prilike, vesti, bilo šta osim na svoje prelepe ćerke tinejdžerke koje se izležavaju ispred vatre.

Pročitajte i ...  Šaputala sam - "Tatice" 1. Deo

Ali njegova erekcija je pulsirala jače nego ikad. Pokušao je da se smiri. „Prošlo je dosta vremena. Dugo vremena. Bilo koji muškarac bi ih privukao, prelepe su. Takva je situacija…“ Ali nije mogao da zaustavi eksplicitne misli i želje da mu dolaze u glavu. Guranje njegovog penisa u slatku, usku picu. . . gledajući kako ulazi i postaje klizav . . . Bio je tako jebeno čvrst da je znao da ne može dugo da izdrži. . . I ne samo to, želeo je da vidi kako mu sperma štrči po malim, živahnim grudima, samo kaplje i prska na čvrste ružičaste bradavice. . . Što se više trudio da ne razmišlja o tome, slike su postajale sve živopisnije i grublje.

„Tata? Jesi li dobro?“ čuo je Helenu kako doziva.

„Dobro sam dušo, samo čistim“, rekao je lažnim glasom.

Kada se vratio, preznojen, laknulo mu je kada je video da su se spustile na jedan kraj velikog kauča, ostavljajući širok prostor za njega na drugom kraju. OK, dobro, mogao bi to da podnese. Ali opet je Sonja bila smeštena u Heleninom krilu i igrala se svojom kosom. ćerke seksi bliznakinje

Seo je, prekrstivši noge, i na trenutak je bilo tiho i mirno. Tada je Sonja uzdahnula i ispružila noge prema njemu, blago ih raširivši.

„Oh, tata, možeš li mi malo masirati stopala? Uvek si davao tako dobre masaže.“

„Naravno dušo.“

Sonja se opustila i uzdahnula dok se Helena igrala njenom kosom, nežno je mazeći, a Danko joj je vešto radio na nogama.

„Šta ćemo da radimo? Koliko dugo ovo treba da traje tata?“

„Barem do sutra uveče, dušo. Napolju je mećava sada. Pogledaj to.“ Sneg je bio gust i brzo padao kroz prozor.

„Hmm… pitam se kako je mama.“

Danko nije mogao a da ne oseti bol na pomen Bivše. Ne zato što mu je nedostajala, već samo zato što je odmah pomislio na nju golu sa novim dečkom u nekoj skijaškoj kući. Zavejano, ne mogu na padinu. Šta bi drugo bilo da se radi osim jebanja? Odmaknuo je međunožje od Sonjinog stopala, ali ona ga je pratila. Nežno je dotakla njegovu erekciju nožnim prstom.

„Baš je brzo pronašla novog, zar ne?“ rekla je Helena.

„Nedostaje li ti?“ pitala je Sonja.

Dragi Bože, mogao bi se zakleti da ga je skoro neprimetno pogladila nožnim prstom dok je to pitala. Danko je osetio da se nešto u njemu predalo trenutku. Zavalio se i opustio, i pustio da mu se ruka nasloni na Sonjin list noge. Naslonio je glavu na kauč i opustio se u zatišju vatre i lepom snegu. Ništa drugo nije uradio, ali je osetio da se atmosfera u prostoriji naglo promenila. Znao je da i one to osećaju.

Sonja je ponovo uzdahnula i kretala se u Heleninom krilu sve dok nije ležala na njenim grudima i dok se Helenine ruke nisu pomerile da je drže za struk i nežno je glade po stomaku. Danko je primetio da su se Helenine noge omotale oko Sonjinih i sada su mu oba para stopala oslonjena na butine. Prebacio je svoju masažu stopala na Helenina stopala i ona je zastenjala.

Pročitajte i ...  Mamina Tableta Sreće

„Oh, to je tako dobar osećaj… Nego, da li ti smeta to tatice? Mama je pronašla dečka?“

„Ne dušo“, rekao je, gurnuvši ruke između njenih mekanih čarapa i pronalazeći njene napete tačke. „Tvoja mama i ja smo prijatelji. Srećan sam zbog nje.“

„Pa i ti bi trebalo da nađeš nekoga“, rekla je Sonja. „Ti si zgodan tata“, zadirkivala ga je, lagano trljajući nogu o njegovo međunožje.

„Ahh . . .“ Danko je malo uzdahnuo i odmaknuo se od nje. „Da… khm… hvala ti… Sonja.“ Nije znao šta da kaže.

„Ona je u pravu, tata. Vreme je da počneš da izlaziš.“

„Tako si napet“, rekla je Sonja. „Moraš da se opustiš. Zabavi se. Ne možeš samo da rešavaš poreze ljudima cele godine. Poslušaj nas dve tata, mi to najbolje znamo.“

„A šta to treba da znači? upita Danko.

„Hela i ja vredno učimo, ali znamo kako da se opustimo.”

„Jeli? A kako to?“

„Možemo da ti pokažemo ako želiš“, krenula je Sonja, pre nego što je Helena prosiktala „Ššš“.

„U redu, samo sekundu, odmah se vraćamo“, rekla je Helena dok je skidala Sonju sa kauča i odvlačila je u spavaću sobu.

Sonja je cvilila – „Šta to radiš! Bilo mi je udobno!“

Danko je legao na kauč, ne želeći da se pomera. Pustio je da mu toplina vatre oblije kožu. Osećao se kao da je u nekom snu. Celo putovanje je bilo čudno, počevši od devojke sa kapom i rogovima. Znao je da bi trebalo da oseća više krivice, ali trenutno je sve što je želeo da uradi bilo da uživa u pulsiranju svog penisa.

Nije mogao da se seti kada je poslednji put bio toliko tvrd. Kurac mu je ležao na unutrašnjoj strani butine kao težak komad drveta, celom dužinom ukočen i natečen. Malo je raširio noge, dajući mu malo prostora. O jebote, to je bilo dobro. Čim je zatvorio oči, pao mu je na pamet porno film koji je voleo da gleda.

Sve što je mogao da vidi bila su zategnuta, savršena tela savijena i raširena ispod njega. Praktično je mogao da oseti kako mu te divne glumice iz omiljene scene sisaju kurac. . .

KRAJ 3. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Da li zelis da lizes

Aaaaaaaa nemoj :)