kako sam sestri polizala picu

Paa svakako nesvakidasnje situacija. Sestre smo, razlika izmedju nas je 4 god. Bliske od samog pocetka, zajedno spavamo u sobi.

Od pocetka znam sve njene tajne a i ona moje. Prve ljubavi, prvi poljubac, gubljenje nevinosti… No kako smo obe bile okrenute skolovanju i gradjenju karijere, te nismo stalno imale vremena za momke, imale smo citav arsenal seksi igrackica koje smo cesto pozajmljivale jedna drugoj. Nije bilo tajni izmedju nas, te je tako sasvim obican razgovor mogao da bude i:

– Maaarijaaa opasno me svrbi, nisam posteno videla onu stvar mesecima. A kako moram da polozim sada i kako ne dizem glavu od knjiga – videcu ga nikad. Nego gde nam je onaj monstrum, najvezi, taj bi me mogao sada zadovoljiti. Pa da se vratim na knjigu….

Podigla sam glavu, a ona je ispod cebeta izvadila cuvenog monstruma i jos onako sluzavog ga pruzala ka meni.

kako sam sestri polizala picuIskolacila sam oci i napravila zgorzenu facu – DRKAS dok sam ja u sobi?! Fuuuuuuuuuuuj, operi ga i donesi mi.

Ne samo da nije htela, vec je bacila cebence sa sebe da vidim kako je bez gacica, raskrecena. Dok joj je pizda bila jako crvena i posteno sluzava.

– Samo sam se malo igrala. I mene muce iste muke ko i tebe, no zabuljila si se u tu knjigu pa sam se eto ja malo zanela sa akcijom 😛

Iskrezila mi se i i dalje drzala da ga uzmem… Prisla sam uhvatila sa dva prsta i slozila facu kao da mi je muka. Ona se samo nasmejala i nastavila da cacka picu. Skroz spontano pomirisala sam ga i ostala sokirana da mirise isto kao i moja. Nisam gadljiva, volim miris A I UKUS moje picke. U nekim danima je posebno socna lepljiva i ukusna. Kao mladja znala sam da se napalim opasno, curim ko kreten i lizem lagano prstom svoje sokove.

Pročitajte i ...  Sestre inc

Bez razmisljanja i na opste zaprepascenje moje sestre, stavila sam u usta i pocela da lizem.

 – Seko, opasno ti je ukusna pica, nisam to znala ;)!

Odlucila sam da odem korak dalje. Svukla sam se tu pred njom. Legla na krevet, rasirila noge i neopranog ga gurnula duboko u sebe! Sama cinjenica da ga nisam oprala u meni je izazivala gomilu trnaca, adrenalin je radio kao lud. Bradavice strce osetljive, a ja zeljna napaljena.

A moja sestra? E pa ona je bila ozbiljno sokirana. Ono nismo se nikad stidele jedna druge, kupale se zajedno. Znala sam da drka dok sam tu jer pobogu delile smo ovaj sobicak neko vreme vec jer grad, studiranje, skupo …. Ali ovo je bila granica koju ni slutile nismo da cemo preci.

Zinula je i prestala da mazi svoju picu. Samo me je gledala i upijala svaki ubod vibratorom koji je sve do malo pre bio u njenoj pici. Za mene kao da je svet stao. Bila sam svesna njenog pristustva ali samim tim sto sam otkrivena me je dodatno lozilo. Oci zatvorene i trpanje jako … Sljapkala sam koliko je vlazna bila.

Odjednom kao da sam osetila vetric, i sledeg trenutka jezik!

O da, jezik moje seke je bio na butini koja je mokra od mojih sokova. Kako sam prestala sa nabadanjem, ona je preuzela stvar u svoje ruke. Izvadila ga je i zavukla svoje lice u musavu picku. Bila je sva ulepljena ali nije marila. Lizala je kao u transu. Sada sam vec osetila i prstic kod moje guze koji je trazio prolaz dalje. Sto je za mene znacilo samo jedno. Svrsavam za sekund. A nisam to zelela jos!

Pročitajte i ...  Božić sa Ćerkama Bliznakinjama 6. Deo

Sela sam i onako prenapaljena pogledala je…. Njene grudi koje su bile vece od mojih prosto su me zvale. Kleknula sam pored nje i pocela da joj grickam bradavicu. Tako je slasna bila. Vrtela sam ih a ona je stenjala i lagano se ispruzila po podu nudeci mi svoju zeljnu picu. Kako to nikad nisam radila plasila sam se da je ne povredim a opet zelela sam je.

Prvo sam joj ugurala jedan prstim, a zatim i drugi. Bilo je poprilicno klizavo … Zatim sam prste stavila u svoja usta.

Mmmmm tako je ukusna!

Tada, bez previse razmisljanja pocinjem da je lizem od klice do anusa bez neke kontrole i reda. Dzarala sam joj picu i jezikom i nosom i prstima sto je dovelo do eksplozije i glasnog svrsavanja.

Bila je mokra, oznojena, zajapurena!

Blago me je odgurnula dole, dohvatila se monstruma i nabila ga bez upozorenja.

– Toooo tucaj me, razvali picu svojoj seki .. – samo je izaslo iz mene.

Samo je jos vise razgalilo. Stipnula me za bradavicu i gurnula tako jako da sam ispustila samo jedan glasni krik i pocela da svrsavam tako jako kako nisam mozda i godinama.

Kada su se strasti malo smirile a nas dve dosle do daha, samo sam je upitala:

Auuu, pa sta ovo bi sestro moja slatka! – na sta smo obe prasnule u smeh i krenule da se okupamo jer smo doslovno bile umazane ….

S.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Lez incest prica”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)