brat sestra prvo zajednicko drkanje svrsavanje

brat sestra prvo zajednicko drkanje svrsavanje

Kada te neko pita: „Šta je najslađe?“, kažeš bilo šta, a u tvojoj glavi prolete slike, vizije, sećanja. A svi mi znamo da je najslađe ono zabranjeno. A naročito voće. „ONO voće“.

A ima autoriteta oko nas (pisanih naročito), koji kažu : NE TO! NEMOJ TU!! NE NJU!! Naravno, svi oni koji porastu sa bratom i sekom znaju da su prva tela koje vidiš i ponekad nehotice dotakneš „na onaj način“, upravo tela tvojih najbližih. A onda stid!! Noćne more. I uvrnuti snovi u kojima ste ti i tvoja seka u ulozi doktora. Da se čovek naježi!

A onda upada Frojd, koji viče iz sveg glasa: “ Sve počinje od majčine sise!!! “ , „Sve je to potpuno prirodno !!“, „TO nisi TI, to je ON“. E, jebi ga!!
Ja nemam sestru, ali imam sestričinu. Razlika u godinama je veoma mala (par meseci) pa smo kroz sve prolazili maltene zajedno. Znam perverznjaci jedni na šta prvo pomislite. Pa…..tu ste negde. Ali nije tako bilo!

Rasli smo mi, a onda je došlo vreme u kome hormoni počinju da rade poput vulkana.

Najpre kod nje. Primetio sam kako se sve češće oslanja o mene i grli me više nego inače. A lice joj dobije pri tom boju zrelog nara. Primećivao sam i tvrde izrasline na njenim bluzicama. A ja sam se trudio sve vreme da ona ne primeti kako upravo u tim trenucima u mojim gaćama naraste nešto što liči na čudnu kvrgu koja pulsira. Naravno, ona to „nije“ primećivala. Sva ta igra me je dovodila do ludila. Drkao sam kao sumanut. Kad god sam mogao i gde god sam stigao.

A najuzbudljivije je bilo kad sam drkao u nihovom kupatilu dok je ona ispred vrata čekala da izađem. Napor da budem bezglasan, da ne načinim zvuk kojim bih se odao bio je moćan afrodizijak za mene. A morao sam to raditi kako ne bih imao erekciju sve vreme dok sam bio u njenom prisustvu. Naravno, opet „ne bi čula“ zvuk pljes-pljes-šljap…., nije primećivala moje zajapureno i oznojeno lice, oznojenu majcu. I tako više od godine.

Pročitajte i ...  Brat Kriminalac

I onda se desilo. Učili smo zajedno, a kuća prazna. Nikog osim nas. Pošto smo završili većinu posla, rešili smo da se malo odmorimo. Uzeli smo nešto za grickanje i otišli u salon i uključili televizor. Seli smo jedno nasuprot drugo i gledali neki film. I usred filma „vruća“ scena. Gledao sam scenu i …. jednostavno sam se uzbudio. Skrenuo sam pogled ka njoj, i video da ona i ne gleda film, već u mene. Videla je da sam uzbuđen, kao što je i ona bila.

Kako smo sedeli svako u svojoj fotelji, suočeni, ona me gledala dok je iz televizora dolazio zvuk dvoje ljudi koji se vole.

Stenjanje i jecanje je kulminiralo urlicima koji su označili trenutek u kome su likovi u filmu svršili. A mi smo se gledali i gledali i gutali knedle…… A onda je ugasila televizor, ne skidajući pogled sa mene.

– Uzbuđen si zar ne? – konstantovala je.
– Uzbuđena si zar ne? – odgovorio sam.
– Jesam.
– Jesam.
– Pa što ne olakšaš sebi – reče ona – nemoj da se stidiš.
– Aj ti, eto mene za tobom – izvalio sam modifikovanu verziju rečenice iz „Audicije“.
Gledala me nekoliko trenutaka i uzvratila: – Ajmo zajedno.

Kada sam video kako su joj ruke kliznule ispod vrećaste suknje počeo sam da raskopčavam farmerice.

brat sestra prvo zajednicko drkanje svrsavanjePo pokretima njenih ruku ispod suknje shvatio sam da svlači gaćice, pri tom za trenutak je izdigla dupe iz fotelje , da bi onda ponovo sela. A onda su gaćice kliznule niz njene skopljene noge i aterirale oko njenih članaka. Oslobodila ih se. Pogledala me.
Raskopčao sam farmerice i svukao ih .

– Hoću da gledam kako to radiš – rekla je.
– Hoću da gledam kako i ti to radiš.

Polako je počela da zadiže suknju sve više i više, sve dok je nije podigla do kukova. Njena kolena su bila stisnuta. Ničeg na vidiku. Pogledala me.

Pročitajte i ...  Incest sa ujnom i sestrom

Prstima sam uhvatio gaće i izdigao telo iz fotelje. Povukao sam. Spustio sam golo dupe u fotelju. Jedina stvar koja je sprečavala da ih svučem potpuno bila je moja erekcija.

A onda je polako počela da zadiže noge i da ih lagano širi, sve dok ih nije okačila o rukohvat fotelje. Sve vreme me gledala u oči. Dok je to radila ja sam svukao gaće koje su pale preko farmerica. Gledali smo se. Prelazili pogledom preko tela koje je bilo preko puta.

Gledao sam njen šumarak crne boje i mlečnobelu glatku kožu njenih raširenih butina.

Njeni prsti su lagano kliznuli unutrašnjom stranom butina i prekrili njenu šumicu. Ja sam samo stezao svoj kurac i lagano drkao. Što sam mogao sporije. Zatezao bih kožicu nadole i otkrivao njenim očima ružičastu pečurku. Njeni prsti su kao male, hitre životinjice trčale po njenom šumarku i čas se gubile u njenom mesu, čas su gnječile i trljale odrđeno mesto koje je privlačilo njene prste kao što magnet privlači metal.

Vreme je polako prolazilo, a mi smo bili neumorni.

Njeno meso je oticalo i njena šumica više nije mogla da sakrije vrata raja. Dugim, usporenim, maznim pokretima bi prelazila preko svoje mace pritiskajući nežno, a crni šumarak je cvetao i sve više blistao kao kosa posuta brilijantinom. A onda je prstima rastvorila natekle usmine i počela da trlja i gnječi svoj klitić. Pokreti su joj postajali sve brži i brži , dupetom je uvijala sve grozničavije a mišići njenih butina su podrhtavali.

Njene oči koje su pratile moju ruku koja je postala brza poput zmije, sve su se češće sklapale. Ja jednostavno nisam mogao oči da odvojim od njene pičkice. Nisam mogao ni da trepnem. Njeno stenjanje i tiho jaukanje bilo je kao božija muzika u mojim ušima. Ni ja nisam bio naročito tih.

Pročitajte i ...  Sestra mi pusi

A onda je polako spustila noge naniže, i kad je dodirnula pod vrhovima svojih stopala izvila je telo naviše odižući dupe sa fotelje.

I tako u tom položaju, blago raširenih nogu i napetog tela poput strune, počela je da svršava. I za sve to vreme njeni prsti su bili neumorni. Trljala je i stiskala svoj cvetić kao sumanuta, njena zadnjica je vrcala, a telom su prolazili udari struje.

Njene oči su bile sklopljene a njeno jecanje i njeni promukli jauci su cepali vazduh u kockice koje su me udarale sa svih strana. Kada je stopalima dotakla pod, izvila telo i sklopila oči prepuštajući se orgazmu, ja sam ustao i lagano joj prišao. Stao sam na pola metra od nje i izdigao se na prste, stežući mišiće butina i dupeta, da bih što brže dostigao vrhunac.

I dok je njeno telo gorelo u orgazmičnoj vatri, mene je orgazam ščepao za muda i počeo da me cedi. Prvi mlaz moga semena je ocrtao prugu na njenoj butini koja je ličila na arapski hieroglif. Njene oči se širom otvoriše. Bile su ogromne. Gledala me je dok sam štrcao svoj sok i ukrašavao njeno golo meso sitnim belim biserima i arapskim hieroglifima. I sve vreme sam gađao malu, crnu metu. A onda sam se skljokao kao pokošen. Nisam mogao da stojim od divote.

Ležao sam na leđima sklopljenih očiju, i pokušavao da smirim dah i bubnjanje u grudima. Nisam je ni video ni čuo. A ona je pala preko mene. Njene usne su pronašle moje. I dok je neki glas urlao u mojoj glavi i vrištao nešto nerazumljivo o stidu i incestu, njen jezik je kluznuo u moja usta….

brat sestra prvo zajednicko drkanje svrsavanje

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)