brat sestri kurac smesti uska picka

brat sestri kurac smesti uska picka

Vjerojatno svatko od nas poznaje ljude za koje smatramo da smo im toliko bliski da bi voljeli znati sve o njima i da bi im se voljeli povjeriti o svim detaljima svoga života. To su često naši prijatelji, članovi obitelji ili u najboljem slučaju životne družice – ponekad su to i potpuno ili relativno nepoznati ljudi koji su zadobili naše povjerenje jer smo ih (možda i potpuno krivo) procijenili kao srodne duše.

Međutim, u životu postoje razne prepreke među ljudima, što karakterne, što socijalne prirode, koje im ne dopuštaju neku idealnu bliskost, a često nas drže u točno utvrđenim okvirima izvan kojih ne možemo izaći. Katkada, kada dođemo do granica tih okvira, naši odnosi naglo zahlade, jer ljudski duh teško podnosi nametnuta ograničenja; a ponekad, i samo ponekad, netko pokuša priječi zadane granice.

Tu negdje počinje i moja priča!

U mom životu postoje dvije osobe s kojima sam od kada znam za sebe bio blizak i s kojima sam, pogotovo kroz djetinjstvo, provodio najviše vremena. To su moj najbolji prijatelj Robert i moja sestrična Ema. Sestrična Ema je kćerka mamine sestre, a kako su naše majke oduvijek imale posebno blizak sestrinski odnos, tako smo i moja sestrična i ja već u ranom djetinjstvu razvili uzajamnu ljubav i privrženost.

Naš odnos je bio pravi bratski, tako smo ga vidjeli mi i svi drugi koji su nas znali. Oduvijek mi je bila kao sestra, samo što sam s njom imao puno više zajedničkih interesa nego sa svojom pravom sestrom što je logično proizlazilo iz manje razlika u godinama. Kako nismo živjeli zajedno niti u neposrednoj blizini, nikada nismo tratili zajedničko vrijeme na svađe nego bi uvijek iskoristili vrijeme na najbolji mogući način.

Ukratko rečeno stvorili smo svoj mali svijet u kojem smo uživali i kojemu su se divili svi koji su nas vidjeli zajedno iako nikada nisu imali pristup u taj svijet! Godine su prolazile i donosile sve što život i inače donosi – i suze i smijeh. S njima je polagano nestao dječji svijet koji smo Ema i ja izgradili ali nikada nije nestao naš bratsko-sestrinski odnos.

Tome je doprinijelo i to što Ema nije imala druge braće ni sestara, iako je imala još bratića i sestrični s kojima međutim nikada nije razvila odnos kao sa mojom sestrom i posebno sa mnom.

Kada smo već oboje bili na fakultetu naši su se susreti svodili uglavnom na obiteljske proslave a tek bi se ponekad našli na kavi i pošteno napričali. Dvije su stvari bile posebno specifične za naše razgovore: ma koliko je vremena prošlo da se nismo vidjeli uvijek bi se u razgovoru brzo našli te bi ubrzo postali međusobno upućeni u naše životne prilike. Druga stvar je ta da nikada nismo ulazili u detalje naših intimnih života, iako smo imali obostrano povjerenje. Činilo se kao da smo postigli prešutnu suglasnost da, s obzirom na naš obiteljski odnos, to ne spada u teme naših razgovora.

Naš odnos je poprimio novu dimenziju kada me je Ana pozvala na svoju rođendansku proslavu s njenim društvom. Do tada nisam imao uvida u njen društveni život izvan kruga obitelji, osim onoga što bi mi ona ispričala. Upoznavši njene prijatelje, a posebno upoznavši nju u društvenim okolnostima u kojima je prije nikada nisam vidio, proširio sam spoznaje o njenoj osobnosti.

Zapravo, nisam saznao ništa novo o njoj, samo sam je vidio onakvom kakva ona uistinu jest ali u sasvim novim prilikama.

Znao sam da smo oboje odrasli i da se ona razvila u prekrasnu djevojku. To nije bila nikakva tajna, niti je to prošlo s moje strane nezamijećeno. Međutim, naš se odnos sve do tada bazirao na onome što smo izgradili u djetinjstvu, i uvijek kada smo bili skupa kao da bi se vratili u te dane. Od proslave Emina rođendana to se promijenilo. Sada više nismo dijelili samo djetinje igre nego i mladenačka tulumarenja.

brat sestri kurac smesti uska pickaIako ne učestalo, Ema i ja smo počeli zajedno izlaziti te sam ja upoznao njene kao i ona moje prijatelje. Ema je prekrasna brineta, zgodnog stasa što su naravno primijetili i moji prijatelji i nisu se ustručavali dati mi to do znanja. Na to bi ih ja obično prekorio obrazlažući im da mi i nije najdraže da je moja «sestrica» predmet njihove čežnje te da, ako je to već tako, ne moraju meni govoriti o tome.

Moja sestrična sada mi je bila i draga prijateljica i uživao sam u zajedničkim izlascima kao što je, po svemu sudeći, i ona. Često smo znali izaći sami i razgovarati uz pivo, bambus ili poneku žesticu te bi se eventualno naknadno pridružili nekim od naših poznanika. To me je počelo podsjećati na dane kad smo bili djeca, kad bi se i igrali s drugom djecom mi smo uvijek imali neku svoju tajnu igru koju su i drugi mogli nazrijeti ali nikada i sudjelovati.

Tako smo i sada bili u društvu s mnogima ali među nama je uvijek nekakva komunikacija, drugima nedokučiva.

Tako smo i jedne rano-ljetne večeri izašli u kafić u kojemu sam proživio neka od prvih mladenačkih pijanstava. Koji mi je ostao u lijepom sjećanju te i danas volim navratiti tamo, iako to više i nije tako zabavno mjesto za izlazak. Kafić je bio prazan te nikoga osim nas dvoje, gazde i konobarice nije bilo. Nama to nije smetalo i bili smo si dovoljno društvo.

Pili smo, šalili se, smijali se, izmjenjivali iskustva iz nekih ranijih tulumarenja. Ipak smo se odlučili naći s nekim mojim prijateljima, ali smo ih već nakon nekih sat vremena, na moju inicijativu a na njihovo iznenađenje, napustili i uputili se u jedan noćni bar. Svirala je dobra glazba i bila je ugodna atmosfera. Mi smo bili dobro raspoloženi pa smo po Eminoj želji i zaplesali.

Ples je, međutim, počeo poprimati sve više fizičkog kontakta i Ema je uskoro bila skroz pripijena uz mene, a njezini su pokreti odisali erotizmom. Njen pogled i osmijeh zračili su nekim zavodničkim sjajem. Bila bi to stvarno pozitivna situacija i znao bih, kao i puno puta do tada, što mi je činiti, da sa mnom nije plesala moja sestrična! Ovako je postojeća situacija za mene bivala sve neugodnija ali nisam htio da to Ema shvati.

Zato sam se povlačio što sam neprimjetnije mogao jer nisam htio ni na koji način povrijediti Emu, a kada ni to nije uspjelo počeo sam glumiti umor i usporavati s tempom.

Jedna lošija pjesma poslužila mi je kao povod za prijedlog da okončamo naš izlazak i da se uputimo kući. I ona već pomalo umorna, Ema je taj prijedlog prihvatila. Emino sam prethodno ponašanje pripisao utjecaju alkohola i dobroj zabavi i bio sam uvjeren da ona sve to nije vidjela na način na koji sam ja to vidio. Zato sam bio odlučan zaboraviti sve bez nekakve dodatne analize i ne pridavati tome nikakvo značenje.

Ranije smo se dogovorili da će Ema prespavati kod mene jer je njena kuća puno udaljenija od moje a i bilo je zgodnije jer su moji roditelji bili na putu pa smo drugi dan mogli slobodnije liječiti mamurluk. Kad smo došli mojoj kući sjeli smo nešto pojesti. Na njenom licu, iako se već vidjelo da je umorna, sjajio je još uvijek bezbrižni smiješak. Njena svjetlo smeđa kosa slobodno je padala sve do njenih ramena.

Nosila je bijelu bluzu (koju je zakopčala tik iznad grudi ostavljajući tako uzak dekolte) i crne hlače. Ta joj je odjeća svojom jednostavnošću tako dobro pristajala ističući njezinu prirodnu ljepotu koja je bila tako nenametljiva a ipak tako primjetna. Upravo ta njena nenametljiva ljepota davala joj je jedan poseban šarm i izdvajalo ju je od većine ljepotica koje se ne ustručavaju razmetati svojim atributima. Oči su joj sjajile zadovoljstvom, a usne su joj hipnotizirajući treperile.

Nakon kratkog smo se obroka uputili na spavanje.

Emu sam odveo u sobu svojih roditelja gdje je bio namješten krevet i nismo morali ulagati dodatni trud za pripremanje ležaja. Kako je moja sestra već poodavno spavala i već je za par sati trebala ići na posao, trudili smo se biti što tiši ali naše dobro raspoloženje nas je primoravalo na neprestano smijuljenje. Ema me je još zamolila da joj dam nekakvu pidžamu, po mogućnosti kratkih rukava.

Otišao sam u svoju sobu i iz ormara izvadio jednu bijelu majicu kratkih rukava i jedne bokserice. Došavši na vrata sobe u koju sam smjestio Emu, vidio sam da se ona već skidala. Upravo je otkopčavala svoju bijelu bluzu, dok je hlače već složila na naslonjač. Bila mi je okrenuta leđima pa su mi njene tanga gaćice otkrile njenu slatku srcoliku guzu. Na sekunda sam zastao zagledan u nesvakidanji prizor, ali ubrzo se trgnuh i uđoh u sobu. Ema je zastala s raskopčavanjem bluze ali nije pokazivala znakove stida. Ostavio sam joj stvari koje sam donio na krevetu ne upućujući joj pogleda.

Uputio sam se prema kupatilu rekavši joj da ako još nešto treba da samo kaže. Dok sam prao zube Ema je tiho pokucala i ušla u kupatilo. Bila je u mojim boksama i majici koja se lagano prozirala te sam vidio bijeli grudnjak koji je skrivao njene bujne grudi. Htjela je skinuti šminku pa sam je uputio na police na kojima je majčina kozmetika.

Nakon što je i to učinila dok sam joj ja pravio društvo, pitala me je imam li neku četkicu za zube.

Potražio sam ali nisam našao novih četkica. Na to je ona rekla: «Mogu li, molim te, upotrijebiti tvoju četkicu. Ne gadiš se valjda od mene!? Moram isprati okus alkohola i nikotina.» Ostao sam zatečen tom molbom ali sam pristao karikirajući odglumljenu nevoljkost. Otpratio sam Emu u krevet i sjeo pokraj nje nakon što je legla. Zahvalili smo jedno drugome na zabavnoj večeri; poželjeli si laku noć.

Tada se dogodilo nešto što će mi prije spavanja u misli dozvati sve zbunjujuće slike što su se desile te noći. Krenuvši u svoj krevet dao sam joj poljubac u oba obraza, ali na putu ka njenom lijevom obrazu na trenutak su se očešali krajevi naših usana. Međutim, sve se to odvilo u brzini pa smo se pravili kao da nismo ni osjetili tu nezgodicu. Ustao sam se, uputio joj još jedan pogled, nasmiješili smo se jedno drugome…

Pročitajte i ...  Poveo sam Sestru na Poslovnu Večeru

Legavši u krevet počeo sam razmišljati o svemu što sam proživio te večeri i o zbunjujućim osjećajima koje su ti događaji prouzrokovali. Nametao mi se zaključak da me je seksualno privlačila moja sestrična! A to je bilo jednostavno nedopustivo. Zbog toga, iako iscrpljen, nisam mogao do jutra zaspati. Čuo sam kad mi je sestra otišla na posao, a poslije toga me u bunilu misli obuzeo san.

Probudivši se samo nakon nekoliko sati, prvo što sam primijetio bila je jaka erekcija.

S obzirom da sam se, usprkos kratkom snu, osjećao odmorno, ustao sam čim mi je erekcija popustila. Nisam bio ni mamuran samo me je ona poznata praznina u mozgu podsjećala na probančevanu prošlu noć. Popio sam kavu, otuširao se te obavio druge jutarnje sitnice. Ema je spavala a ja je nisam htio buditi sve dok me nije nazvala njena mama koja ju je trebala da ode nešto obaviti u grad.

Nježno sam ju probudio i prenio joj poruku njene majke koju je ona primila s negodovanjem, opsovavši usput. Tada mi se pogled spustio na njene grudi. Na mjestu gdje sam jučer vidio grudnjak, kroz majicu koja se lagano prozirala, sada sam ugledao bradavice i njene grudi koje su se nesputano razlijevale. Osjetivši kako mi krv navire u prepone naglo sam se ustao i poručio Emi da ju čekam u kuhinji s kavom.

Gotovo sam siguran da mi je na trenutak uhvatila pogled na njezino poprsje a i iz mog naglog odlaska je mogla iščitati moju nelagodu… Ema je došla u kuhinju ogrnuta u kućni ogrtač što me je iskreno obradovalo i uzrokovalo široki osmijeh koji sam joj spontano uputio čim sam je ugledao. A ona mi je jednako spontano uzvratila blagim smiješkom ispod kojeg se nazirala glavobolja uzrokovana mamurlukom.

Sjela je za stol i ja sam joj poslužio obećanu kavu.

U izrazu lica sam joj vidio nekakav stid i krivnju dok me je ispitivala o događajima od prošle noći. Tvrdila je da se malo toga sjeća, posebice zadnjih sati našeg provoda. Činilo mi se ipak da je uglavnom hinila zaborav hoteći se zaštititi od zakašnjele navale stida za postupke učinjene u stanju alkoholnog oslobođenja. Meni je to u potpunosti odgovaralo, jer sam joj ispričao verziju bez delikatnih sitnica.

Nakon što smo se na svojevrstan način usuglasili o događajima prethodne večeri kao da su odjednom nestale zbunjujuće prepreke među nama i sve je čini se bilo kao i prije. Naši su razgovori tekli glatko, bez ustručavanja za koje sam nakratko pomislio da će postati stalno prisutno među nama. Ipak to popodne kad sam se vratio iz grada (pratio sam Emu u ispunjenju njenih obveza a ona je sa mnom išla u nabavku) osjećao sam da mi tijelo izgara od seksualne želje.

Sjeo sam za kompjuter i krenuo Internetom u potrazi za pornografijom. Uskoro sam osjetio erekciju te sam skinuo gaće iz kojih je spremno iskočio kurac željan dodira. Lijevom rukom sam lagano gladio glavić, dok sam desnom surfao. Nakon petnaestak minuta, već pred vrhuncem poželio sam se riješiti sve odjeće, što sam i učinio. Potpuno gol sjeo sam na krevet, leđima naslonjen na zid. Desnom sam rukom čvrstim ujednačenim pokretima prelazio preko cijele dužine kurca, dok sam lijevom masirao mošnju, lagano pritiskujući jaja prema korijenu kurca.

U tom mi se trenutku, pred sam vrhunac, u mislima pojavila slika Eminih mekih usana kako mi sisaju spolovilo.

Doživio sam dugački orgazam. Uopće nisam obraćao pažnju gdje će mi završiti ejakulat dok sam se zavaljen u krevetu, zatvorenih očiju, u potpunosti prepustio maštariji. Sperme je bilo posvuda; na podu; na trbuhu; po nogama… Nakon toga sam imao brojne slične maštarije, iako bih svaki puta osjećao samoprijegor nakon orgazma, i iako bih svaki puta odlučio da to neću ponoviti.

Moj svijet mašte, međutim, nije imao utjecaja na odnos prema Emi koji je još uvijek bio pravi bratski. Moj bratski odnos s Emom ostao je neupitan kao takav, sve do dana kada me je tetka, koja je bila na godišnjem odmoru zajedno s tetkom, uputila da obiđem sestričnu Emu. Koja je ostala kod kuće, odbijajući, po prvi puta u životu, ići na godišnji sa starcima.

Bio je vruć ljetni dan, oko jedanaest sati prijepodne, kada sam došao do kuće tete i tetka. Zatekao sam Emu kako se sunča s jednom od svojih najboljih prijateljica na balkonu obiteljske kuće. Djevojke su ležale u bikincima na ležaljkama za sunčanje, s kapama na glavi i sunčanim naočalama. Oko njih je ležalo nekoliko časopisa i dvije polalitrene čaše s nekakvim sokom. Dočekale su me sa smijehom i pošalicama.

Ema me je odmah ponudila pićem, što sam ja svesrdno prihvatio.

Pozvale su me da im se pridružim u sunčanju. Ja sam to odbio i smjestio se u obližnji hlad. Nekih sat vremena smo vodili šaljive razgovore, kada je Eminoj prijateljici zazvonio mobitel. Bio je to poziv na ručak i ona je morala krenuti kući. Obukla je majicu i kratke hlačice preko bikinca, pozdravila se s nama i otišla. Ema je po njenom odlasku krenula prema vrtnom crijevu da potraži osvježenje.

U tišini sjedeći na bijeloj plastičnoj stolici, obučen u bež majicu kratkih rukava, zelene sportske gaće, s patikama na nogama, opuštao sam se u hladu, trudeći se o ničemu ne razmišljati. Odjednom mi je tijelo prodrmao hladan šok. Pogledao sam u stranu i ugledao sestričnu kako, i sama mokra, stoji s vrtnim crijevom uperenim u mene. Nakon trenutak, dva, već potpuno mokar, skočio sam sa stolice i povijao sestričnu.

Brzo sam je sustigao te sam joj pokušao uzeti iz ruku vrtno crijevo; kroz smijeh i viku smo se borili. Rukama sam je obgrlio s leđa i pokušavao je pošpricati vodom koja je bivala sve hladnija. U tom natezanju poskliznuo sam se na mokrom travnjaku i povukao Emu za sobom. Ona je pala na mene i smijala se kao luda. Uhvatio sam je, preokrenuo na travu i postavio se iznad nje škakljikajući je po rebrima.

Padali smo sve čvršće u zagrljaj; postajući pomalo iscrpljeni, naše su se kretnje sve više usporavale.

Ustao sam se na koljena istrgavši se iz Emina zagrljaja hvatajući zraka. Ema je ostala zadihano ležati na travi. U jednom trenutku ona se nalaktila, i upravo tada – dok sam na koljenima klečao između njenih raširenih nogu, gledajući kako njene grudi, u bikincu s cvjetnim uzorkom, poskakuju od zadihanosti i kako me ona gleda s čeznutljivim, jebomoljivim pogledom – tada kao da je u mojoj glavi došlo do eksplozije koja mi je oduzela razum.

Pohrlio sam joj ponovno u zagrljaj i strasno je poljubio. Ona mi je odgovorila jednakom strašću i silinom dok su se naši jezici isprepletali grlila me je takvom snagom kao da me želi uvući u sebe. Posegnula je rukom u moje gaće i izvadila mi nabrekli kurac i odmah ga upravila prema svojoj pici. Ispriječile su se njene bikini gaćice s cvjetnim uzorkom.

Prstom sam lagano maknuo u stranu tkaninu s njenog vaginalnog otvora i gurnuo joj ga dok ga je ona držala pri samom dnu. Pri prodoru moje muškosti ona je poluotvorenih usta ispustila tihi uzdah a odmah potom ponovno me je obgrlila svom snagom prislonila usta na moja, duboko gurajući jezik i tarući ga od moj. Njeni su bokovi i noge kojima me je obgrlila tražili sve brži ritam tako da su mi zrnci znoja počeli izbijati po tijelu.

Snažno i brzo sam ju pumpao nekih pet minuta dok je ona halapljivo cuclala moj jezik, kao što je njena pićka halapljivo gutala moj kurac, sve dok se nisam izlio u nju.

Ostali smo tek koju sekundu ležeći na travi u relaksu, kad je ona, a za njom i ja, ustala i krenula prema kući. Dvorište je bilo dosta zaštićeno od pogleda raznim raslinjem ali zainteresiraniji je promatrač mogao bez većih problema vidjeti sve što se u njemu događa, pa tako i ovaj naš izljev strasti. Dok sam išao za Emom ponadah se da nas ipak nitko nije vidio.

Kad smo se popeli na terasu pokazala mi je štrik na koji mogu objesiti mokre stvari nakon čega je i sama skinula prvo grudnjak a zatim i gaćice te ih stavila na sušenje. Sad sam je po prvi puta vidio potpuno golu (od ranog djetinjstva) i prizor je bio prekrasan. Gledao sam njene skladne obline dok je ulazila u kuću sve dok mi nije izašla iz vidokruga.

Tada sam slijedio njen primjer i skinuo sve sa sebe a zatim ušao kroz vrata na terasi, koja sam odmah za sobom zaključao, te kroz kuhinju prošao u predsoblje iz kojeg se moglo u kupatilo i dnevnu sobu. U kupatilu čija su vrata bila širom otvorena stajala je Ema još uvijek naga samo s ručnikom zamotanim oko glave, pokazujući svoju vitku siluetu iz profila na kojoj su se isticale grudi.

Pogledala me je te mi dobacila ručnik da se izbrišem. Brišući sam se uputio prema dnevnoj sobi, okomotao sam ručnik oko pasa i sjeo na udaljeniji kraj trosjeda. Iz kupatila sam čuo zvuk tuša, a ja sam sjedio i razmišljao o onome što se upravo dogodilo.

Bilo je to u suprotnosti sa svim društvenim normama i, što boli još jače, sa mojim nutarnjim načelima.

Osjećao sam krivnju i strah i nisam ih mogao nikako otkloniti, a možda to nisam ni želio. Nakon kratkog tuša, kojim je isprala tragove trave i blata sa svojih leđa, Ema je ušla u dnevnu sobu s jednim ručnikom okomotanim kao turban oko glave i s jednim kojim se opasala iznad grudi a koji je padao sve do nogu, malo ispod guze. Sjela je na rukohvat suprotnog kraja trosjeda, jednom nogom podvučenom pod drugu.

Nefokusiranim se pogledom zagledala ispred sebe. Pogledavši ju, na njenom sam licu vidio isti strah i krivnju koje sam i sam osjećao. Ta spoznaja kao da mi je prelomila srce. Nisam mogao podnijeti misao da bi se sve ono lijepo među nama moglo srušiti samo jednom pogreškom. Naša ljubav je bila puno dublja od nekakve fizičke manifestacije. Oduvijek smo s divljenjem gledali jedno na drugo, a razmišljajući sada o našem odnosu bilo je tu i nekakve nevine zaljubljenosti.

Ema je uvijek imala riječi hvale, kako za moje karakterne osobine, tako i za moj fizički izgled. Ja sam za nju, na neki način, bio nedodirljiv. Nitko nije smio ništa reći protiv mene u njenoj prisutnosti a da ga ona ne bi verbalno napala, tj. stala u moju obranu. Ja se, s druge strane, nisam toliko izjašnjavao u njenu korist ali sam jednako razmišljao. Svoju sam privrženost izražavao nježnim gestama u kojima je ona uživala, a koje nisu bile nezapažene i od drugih ljudi. Zato vidjevši je sada tako ugaslu i uplašenu nisam mogao izdržati a da ju ne pokušam utješiti nekom novom nježnošću.

Pročitajte i ...  Seka Puši Uspavanom Bratu 2. Deo

Posebno mi je bila teška pomisao da bi se ovaj jaz, koji je u tom trenutku bio tako opipljiv, mogao trajno uvući među nas.

Potjeran tom mišlju, ustao sam, prišao joj i nježno ju zagrlio. Ona kao da je na trenutak poželjela izbjeći moj zagrljaj, ali kao i uvijek ni sada nije mogla odoljeti mojoj nježnosti. Zagrlila me je oko struka i naslonila glavu na moja prsa. Utopila se u mom zagrljaju koji je bio jedino mjesto na kojem se mogla sakriti od ružnih misli. Poljubio sam je u kosu, na što je ona podigla glavu i pogledala me u oči.

Zagledavši se u dubinu njezinih očiju, imao sam osjećaj da joj mogu dotaknuti dušu. Prislonio sam dlanove na njene obraze, sagnuo se, primakao svoje usne njenim i one su se stopile u nježnom dodiru. Nakon nekoliko trenutaka odmaknuo sam se i uspravio zadržavajući pogled na njenim sklopljenim očima. Kad je otvorila oči, pogledi su nam se sreli i primijetih da se njeno lice vedri, kao što se vedri dan kad jutarnje sunce tjera tamu. Ustala se, jednim pokretom ruke odvezala ručnik omotan oko mog struka koji se sručio na pod. Potom je raširila svoj ručnik, držeći ga za krajeve, prislonila svoje tijelo uz moje sklopivši ruke i veliki ručnik na mojim leđima.

Osjećaj ugode okupao mi je cijelo tijelo kad su se njene grudi uprle u moja prsa; kad su se dotakle naše noge od koljena naviše; kad su se preklopile naše prepone; kad mi se opušteni kurac prislonio uz njen pubis ispuštajući sjemenu tekućinu i po njoj i po meni. Rukama sam lagano prelazio po njenim leđima, od lopatica pa sve do vrhova njenih guzova. Tako pripijeni jedno uz drugo spustili smo se na trosjed i legli.

Dok su se naša isprepletena tijela mazila ljubili smo lice jedno drugome.

Mazeći se tako proveli smo gotovo sat vremena, a tada je ona, nakon što sam joj obljubio vrat, poljupcima krenula niz moj vrat, preko mojih prsa, trbuha, sve do prepona. Prebacila je težinu na koljena te, gledajući me sa smiješkom, primila moj ukrućeni ud. Nekoliko je puta sklopljenim dlanom prešla od korijena do glavića a potom je napućene usne prislonila na sami vrh.

Lagano je pritiskala čvrsto sklopljenim usnama glavić sve dok nije prodro u njenu usnu šupljinu. Smjestivši usne ispod samog ruba glavića, pogledala me je u oči te brzim kružnim pokretima jezikom nekoliko ga puta oblizala čitavom širinom, čime je prouzrokovala drhtaje mojih bedrenih mišića. Zatim je spustila usne do polovine mog spolovila primajući ga u usta sve do grla.

To je višestruko ponovila kroz sljedeću minutu-dvije. Tada sam podigao gornji dio tijela iz ležećeg položaja, a ona mi je sjela u krilo sklopivši noge pri dnu mojih leđa. Dok se ona polaganim pokretima podizala i spuštala niz moj kurac koji joj je prodirao duboko u toplu pičkicu, ja sam, jedva dočekavši, obasuo poljupcima njena prsa. Njene grudi tako jedre, punašne i bijele, sitno su skakutale u ritmu njenih pokreta. Ruke su mi prolazile ispod njenih, a dlanovima sam pridržavao vrat njeno lagano zabačene glave.

Sklopljenih očiju usmjerenih prema plafonu, raširenih je usta ispuštala tihe jecaje, dok sam joj poljupcima prolazio od vrata kroz puteljak između dojki.

Prinosio sam joj vršak jezika uvlačeći ga i sklapajući usne na dodir njene kože. Obišao sam joj obje dojke gustim poljupcima, ne dodirujući bradavice. Na trenutak sam zastao s poljupcima i pogledao njenu zabačenu glavu a ona se svejednako, ravnomjernim pokretima, nabijala na kurac, očito uživajući. Potom ispružih vlažan jezik i polizah joj desnu bradavicu, na što je ona ispustila jasan i pomalo piskutavi uzdah.

Nakon što sam joj neko vrijeme obrađivao desnu, učinio sam isto i s njenom lijevom bradavicom. Primijetio sam da joj je, inače svjetloputa, koža lica i vrata, pa i grudi, poprimila izrazito rumenu boju. Shvatio sam da joj još nisam isprobao okus pičke pa me odjednom obuzela silna želja da to učinim. Zato sam ju lagano položio na leđa i poljupcima joj krenuo dolje.

Nakon duže vremena sam joj uhvatio pogled. Zjenice su joj bile sužene, pogled neodređen, a na licu joj se cijelo pretvorilo u blaženi smiješak. Krenuo sam poljupcima od grudi, koje sam masirao objema rukama, naniže. Zaustavio sam se nekoliko trenutaka na pupku i okolnom području, na što joj se tijelo uzmigoljilo od uzbuđenja. Konačno sam došao do međunožja u koje sam sada po prvi put imao detaljan uvid. Pica joj je bila pretežno izbrijana. Ostavila je samo usku stazicu. Raspupane usmine otkrivale su unutarnje usne i rozineni klitoris.

Klitač joj je bio jako simpatičan; savršeno okruglast; ne previše ispupčen.

Cijelo joj je međunožje, gotovo do koljena, bilo vlažno što od mojih što od njenih iscjedaka iz spolovila. Lizao sam je i ljubio prošavši tik do pičkice prešao sam na unutarnju stranu bedara. Prošao sam bedrima sve do koljena koje sam podigao i obradio s donje strane, na što se ona s užitkom nasmijala. Prebacio sam joj koljeno preko mog ramena i istim putem kojim sam do njega došao uputio se prema pičkici zaobilazeći joj usmine u uskom luku i prolazeći niz drugo bedro sve do koljena.

I s drugim sam koljenom učinio što i s prvim – obradio donju stranu i prebacio preko ramena poljubivši joj nekoliko puta list te noge. Za sve to vrijeme Ema je s rukama zabačenim iza glave, preko ruba trosjeda, s jastučićem ispod glave, sa zanimanjem pratila sve što sam joj radio. Usta su joj bila razvučena u široki osmijeh razotkrivši bijele zube koji kao da su osvjetljavali zamračenu prostoriju u kojoj smo bili.

Za čitavo vrijeme moje zaigranosti u njenom međunožju, ona je ljuljala bokovima lijevo-desno i čeznutljivo mi izlagala pičkicu. S nogama na mojim leđima s nestrpljenjem je iščekivala trenutak kada će joj moj jezik prodrijeti u vaginu. Kada sam postavio lice iznad njene pičke, na kojoj je već osjetila moj dah, pogledom me je molila da se probijem u nju. Znala je da se približio trenutak i nije mogla sakriti nestrpljenje s kojim sam se ja još koji trenutak poigravao.

Konačno sam stavio jezik ispod pičke, blizu anusa, i polaganim lizom prošao cijelom dužinom između usmina.

Na to je Ema glasno zastenjala podižući donji dio leđa od trosjeda i zabacivši glavu preko rukohvata. Svi su joj mišići treperili. Sačekao sam trenutak da se spusti u početni položaj, a zatim sam navalio na klitoris. Neumoljivo sam ga lizao, cuclao i ljubio. Ema je od uzbuđenja trljala dlanovima lice, povremeno ližući i grickajući prste. Kosa joj je padala preko čela i očiju što je mene dodatno uzbudilo te sam je počeo jebati jezikom prodirući joj u vaginu koliko god sam brzo i duboko mogao.

Njeni vaginalni sokovi, koji su mi bili slatki kao med, prekrivali su mi dobar dio lica posebno se razlijevajući preko mojih usana. Jezikom sam se vratio na klitač a u vaginu sam gurnuo dva prsta i odmah napipao malu nabreklinu 3-4 cm od ulaza u vaginu, koju sam počeo kružnim pokretima kažiprsta, prvo polako, a zatim sve brže masirati. Emino disanje je postalo jako ubrzano, a uzdasi sve glasniji.

Mislio sam da je blizu vrhunca počeo ju jebati s tri prsta, obraćajući pažnju na malenu nabreklinu, istovremeno joj sisajući klitoris a lijevom rukom masirajući desnu sisu. Emine ruke su bile sad na grudima, sad u njenoj, sad u mojoj kosi; ili pak na trbuhu, licu ili vratu. Vikala je čas dubokim, čas piskutavim glasom, ispuštajući neartikulirane glasove. Konačno je svršila uz poduži vrisak.

S relaksacijom njenih mišića izvadio sam prste iz vagine i laganim pokretima joj papao pičkicu, sve dok nije izašla iz transa u koji je upala tijekom orgazma, širom otvorila oči i uputila mi zadovoljan pogled.

Tada sam se pridigao dao joj kratki poljubac u usta, raširivši noge kleknuo iznad nje i prislonio joj kurac na usta. Ona ga je obujmila dlanom desne ruke drkajući ga pomalo umornim pokretima, povremeno ljubeći vlažnim poljupcima glavić. Prislonivši mi kurac uz trbuh počela mi je papati i lizati otegnuta jaja koja su njenom zaslugom počela polako podizati.

Kad mi se mošnja skupila primila mi je kurac duboko u usta i ubrzanim tempom pušila. Ja sam odgovorio pokretima bokova; a zatim, došavši pred sami vrhunac, obujmio sa joj glavu dlanovima i snažno je jebao u usta. Sve ovo vrijeme dok smo se jebali, zapravo otkako smo došli u dnevnu sobu, nismo progovorili niti riječi, ne računajući uzdahe i vriskove. Odjednom, dok sam je jebao u usta, Ema me je počela zaustavljati kao da želi doći do riječ.

Zastao sam i izvadio joj kurac iz usta. – Stani, stani…. Čekaj malo! Na to sam se ja malo odmaknuo, ona se okrenula na trbuh i sa smiješkom mi rekla: – Ajd` mi molim te svrši u guzu! OK? – OK. – odgovorio sam pomalo zatečen. Na to je ona podignula stražnjicu ostajući glavom (desnim obrazom) naslonjena na trosjed, pogledom uprtim u mene, ne skidajući široki osmijeh.

Prihvatio sam se posla i počeo joj ljubiti i maziti srcoliku guzu.

Raširio sam joj guzove i prišao anusu. Anus joj nije zaudarao pa sam ga počeo masirati jezikom. Nestrpljivo sam priželjkivao da ju počnem guziti ali nisam htio dok joj se šupak skroz ne opusti i raširi; polako sam joj jezikom prodirao u unutrašnjost. Potom sam joj gurnuo dva prsta u vaginu trudeći se da mi na prstima ostane što više vaginalnog soka koji joj je natapao pičkicu.

Jedan od ta dva prsta (kažiprst) sam joj polagano gurao u anus koji ga je ubrzo cijelog primio. Kažiprst sam zamijenio srednjim prstom i prodro još dublje. Gurnuvši joj srednji prst koliko sam mogao, počeo sam joj kružnim pokretima masirati anus iznutra, proširujući ga. Kako mi se iz kurca izlijevala sjemena tekućina u velikim količinama razmazao sam je malo i po Eminu anusu koji je sada bio već fino podmazan.

Pročitajte i ...  Seka me je Naučila kako da Jebem

Bez problema sam gurnuo prvo dva, a zatim i tri prsta. Lagano sam prodirao prstima unutra i van. Kako su joj se mišići skroz opustili i anus joj je poprimio cijevoliki oblik, pomislio sam da je vrijeme da joj gurnem kurac. Ona me preduhitrila riječima: – Hajde stavi mi ga, sad bi trebao ući! Poslušao sam ju, zauzeo položaj i prvo joj nekoliko puta, prislonivši donju stranu kurca, prošao između guzova, razmazujući joj kurčev saft.

– Hajde samo kreni. – požurivala me je.

Rekla mi je da ona često zna stimulirati anus kojekakvim pomagalima kad se samozadovoljava pa da neće biti problema i da primi mog kuronju.

Počeo sam prodirati kad joj se anus skupio oko glavića koji je uspio ući, a ona se oglasila uzdahom u kojem je bilo i boli i užitka. Ubrzo sam nastavio lagano dalje prodirati, sve dok mi nije primila cijeli kurac. Kad sam ga jednako lagano počeo izvlačiti primijetio sam da joj je sad bio skroz raširen i nakon toga joj se više nije pretjerano stezao. Polako ali sigurno sam ubrzavao tempo.

Isprva su mi jaja lupkala o njezinu pičkicu jer mi se mošnja ponovno opustila. Pumpao sam sve jače; ona je podigla glavu s trosjeda i naslonila se na laktove. Sise su joj poskakivale u ritmu mog nabijanja; ona se mrštila, uzdisala i uzvikivala: – Još… jošš…a-a…a-aa! Posegnuo sam lijevom rukom za jednom poskakujućom sisom a desnom sam ju uhvatio za rame uz sam vrat, povlačeći ju prema sebi kako bi ju nabio još jače, dok si je ona desnom rukom trljala klitoris.Uskoro sam svršio uz usklike zadovoljstva.

Izvadivši joj kurac vidio sam kako joj se anus bjelasa od moje sperme. Iscrpljen sam legao na leđa a Ema je obrisala guzu i međunožje ručnikom koji smo odbacili pokraj trosjeda, uzela gumicu sa obližnjeg stola i svezala raščupanu kosu u rep. Potom je legla pokraj mene prebacivši lijevu nogu preko moje i obgrlivši me lijevom rukom. Ljubila mi je obraz i bradu te grickala uho. Vrhom jezika mi je šetala ušnom školjkom.

Odahnuvši malo podvukao sam svoju ruku pod njen trup i povukao je na sebe.

Uživao sam u svakom dodiru njenog tijela koje je sada cijelom dužinom oslanjalo na moje, samo su joj noge bile prislonjene uz vanjske strane mojih nogu. Neko je vrijeme počivala tako, s glavom naslonjenom na mojim prsima, a onda je, odgovarajući na moje milovanje njenih leđa, podigla glavu, prošla dlanovima kroz moju kosu, i uputila mi poljubac otvorenih usta.

Naši jezici su se susreli i započeli lagani ples koji je trajao dosta dugo. Moji su dlanovi konstantno prolazili njenom kralježnicom, od vrata pa do samog završetka kada bih vrhovima prstiju dotaknuo njen anus, obišao cijelu stražnjicu i konačno jednu ruku podvukao sve do pice. Okupana mojim dodirima, Ema je ponovno bivala sve uzbuđenija što sam primjećivao po njenim pokretima, koji su se ubrzali pritiskujući se sve jače uz mene, posebno svojim grudima pritisnutim o moja prsa i klitorisom o moj pubis.

Uživao sam u dodirima njene pičke, čiji su se sokovi izlijevali po meni, kao i njenih bradavica koje je trljala o moje bradavice. Podigla je glavu, prekinuvši ples naših jezika, te otvorenih usta i sklopljenih očiju počela ispraćati svaki svoj dugi i čvrsti pokret kojim se trljala o mene dubokim uzdahom. Rukama sam joj zgrabio sise pogurao joj prsa prema gore, do visine na kojoj sam ih mogao dohvatiti ustima, dok je ona svejednako trljala pičku od donji dio mog trbuha. Gnječio sam joj sise i cuclao bradavice, povremeno ih mekano grickajući.

Na svaki bi moj ugriz reagirala visokim uzdahom i ubrzanim trljanjem pičke.

Uhvatio sam ju za guzicu i privukao joj pičku do mojih usta. Ona je to prihvatila i uskoro se tako uživila da ja nisam morao ništa drugo raditi nego držati ispružen jezik dok mi je ona jahala lice. Ubrzo je glasno svršila, zatim mi je sjela na prsa, sažaljivo ali radosno me pogledala i rukama mi obrisala lice koje je bilo skroz mokro od njenih sokova užitka. Uhvatio sam joj ruku i prste, kojima mi je upravo obrisala usta i bradu, stavio u usta temeljito ih oblizavši.

Na taj se moj postupak ona glasno nasmijala. Potom se, ostavljajući guzu na mojim prsima, nalaktila na lijevi lakat pokraj moje desne noge. Kako mi je koljeno bilo u zraku prošla je desnom rukom ispod mojih butina dohvatila mi kurac u kojeg je ponovno pomalo nabujala krv ali nije bio u punoj erekciji. Polaganim ga je pokretima drkala po cijeloj dužini gledajući me ravno u oči i vlažeći jezikom usne razvučene u zavodljivi osmijeh.

Odjednom je odlučnim pokretima skinula guzu s mojih prsiju postavila glavu u moje međunožje i počela mi pušiti. Picu je postavila iznad mojih usta. Prihvatio sam igru i usnama joj jeo usmine, jezikom prodirući u vaginu. Rukama sam je masirao leđa, stražnjicu i anus. Ponovno se čulo njeno stenjanje koje je sada bilo prigušeno kurcem kojeg mi je pušila. Nakon nekog vremena provedenog u toj pozi i nakon što je Ema doživjela još jedan kratki vrhunac, izvukao sam se ispod nje i postavio ju na koljena, blago raširena, prislonivši joj prednji dio tijela na naslon trosjeda.

Priljubio sam se uz nju i počeo joj vlažnim poljupcima obasipati vrat, dok mi se kurac smjestio u pukotini između njenih guzova.

Obljubivši joj cijela leđa, snažno sam je uhvatio za lijevi guz te ga ugrizao ne zatvarajući usta; zatim sam oblizao kožu koja mi je ostala između zuba. Na guzi joj je tako ostao vlažan trag popraćen plitkim otiskom mog zubala. Tada sam primijetio kako je Ema desnom rukom obrađivala pičku njišući se u bokovima u širokim lukovima. Pružio sam ruku ispod njene guze i nakratko joj pomogao u tome. Sada ponovno poprilično uzbuđen, gurnuo sam joj, tako s leđa, već podosta, iako ne sasvim, nabrekli kurac u vruću pičkicu.

Odmah sam ju počeo snažno jebati, držeći ju za strašću progonjene bokove. Na moje iznenađenje, Ema je ponovno svršila nakon nepune pola minute. Mišići njene rodnice stiskali su mi kurac kočeći ga u daljnjem prodiranju. Na moje uputstvo okrenula se i sjela na vrh naslona. Ja sam na to stao na trosjed, obgrlio je ispod ruku i prvo ju ljubio u usta a potom u grudi pritiskujući ih uz lice.

Ona se malaksalo prepuštala mojim poljupcima. Ponovno se spustih na koljena i lizah joj pičku koja je se skroz rascvjetala ,otvarajući pristup u svoju unutrašnjost. Nakon par lizova povukao sam ju niz naslon sve dok joj vaginalni otvor nije došao u visinu mojih prepona, a onda joj nasadih pičku na moj kurac. Leđa i koljena su joj bila prislonjena na naslon a samo se nožnim prstima oslanjala o sjedala trosjeda.

Nabijao sam je jako pa se dijelom zbog toga, a dijelom zbog nezgodne poze, ubrzo umorih.

Zato sam leđima legao na trosjed pozivajući Emu za sobom držeći je za ruku. Zajahala me je i, nakon kratkog drkanja, zabila si kurac u vaginu. Jahala me je dinamičnim pokretima bokova cijukajući od užitka. Nabijala se do cerviksa, sve kraćim i bržim pokretima. Bila je pred novim orgazmom kada sam ja prebacivši nas na drugu stranu trosjeda zauzeo gornji položaj.

Prebacio sam joj koljena preko glave i jebao svom snagom. Ja sam već bio poprilično znojan od naprezanja a kad sam vidio da se i Ema orosila po licu, vratu i prsima. Moje uzbuđenje je dodatno poraslo. Sada već pred vrhuncem, pustio sam joj koljena i bacio joj se u zagrljaj. Jedna joj je noga skliznula s trosjeda, dok je drugu zabacila na naslon. S njenim rukama oko mog vrata strastveno smo se ljubili, prigušujući sada već potpuno glasne uzdahe. Svršio sam, ali nisam još prestao pumpati osjećajući da je i ona blizu.

U tim trenucima osjetio sam kako mi sperma oblijeva kurac i curi iz rodnice pod mojim neoslabljenim prodorima. Desetak sekundi nakon mene svršila je i Ema. Ovladan umorom ostao sam ležeći na njoj. Izvukla se ispod mene a ja sam zauzeo njen položaj. Legla mi je između nogu i stala mi oblizivati kurac prekriven spermom sve dok ju svu nije progutala. Ostatak dana smo proveli goli mazeći se, ljubeći, razmjenjujući nježnosti…

Zajedno smo se otuširali i dogovorili da će ovo što se dogodilo ostati među nama kao jedna od igara za koje smo znali samo mi.

Složili smo se, također, da ta igra prestaje u trenutku kad krenuvši kući prođem kroz izlazna vrata. Da nećemo o tome nikada više govoriti a kad nam misli odlutaju na naše zajedničko seksualno iskustva da ćemo ga se sjećati u pozitivnom svjetlu. Zaključili smo da se to možda nije smjelo dogoditi, ali sada kad se dogodilo da ne smije postati nešto što će nas razdvojiti i upropastiti naš odnos, nego nešto što će nas još više povezati.

Na izlasku iz Emine kuće, pred samim vratima, poljubio sam je još jednom onako kako se više nikada nećemo ljubiti. Na to me je ona pogledala vragolastim smiješkom i rekla: – Čekaj još malo! Na to se bacila na koljena i počela mi pušiti. Nisam se mogao pobuniti. Nakon dobrih 5-10 minuta, podigao sam ju, još uvijek golu, ogrnutu samo u kućni ogrtač. Prilijepio na zid, podigao joj koljena oko mog struka i, s gaćama oko gležnjeva, još jednom dobro izjebao. Nakon toga sam navukao gaće, poljubio ju, i brzo izašao. Oboje smo se držali dogovora i nikada to nismo spominjali, niti je itko od nas ikada predložio da se to ponovi. Sve je kao i prije samo je naše međusobno povjerenje još i veće.

brat sestri kurac smesti uska picka

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)