sin napunio maminu pizdu toplom spermom

sin napunio maminu pizdu toplom spermom

 

Sjećam se svakog detalja… Išla sam iz kuhinje u kupaonu. I bila je subota navečer. Raspremila sam stol od večere, kad iz sinove sobe – tup – tup – tup. Nekakav ritmički zvuk. Zastala sam i diskretno provirila. Znam da to možda nije u redu, ali on ima jako puno tehničke opreme i uvijek se bojim da se ne zapali ako nije isključio prekidač na produžilu. Zrak je ugodno mirisao, ni traga paljevini, tako da sam bacila oko na krevet. A kad tamo moji mali skroz gol, nogu okrenutih prema vratima žmiri. Nekako se sav opustio, raširio…

Jedino mu je ruka kojom je snažno stiskao ud bila napeta, a ono lupkanje dolazilo je baš od pravilnih udaraca šakom po tom organu.
Od kada je ušao u pubertet nisam ga vidjela golog. Bolje rečeno, ovo je prvi put da ga vidim takvog a da nije dijete, tako da me šokiralo jasno suočenje sa stanjem stvari, da moj osamnaestogodišnjak više nije beba, već pravi muškarac.

Penis mu je bio dugačak, po slobodnoj procijeni, barem 20 centimetara, uzak i zakrenut prema gore, a jaja fino oblikovana, malo šiljasta, smještena u napetu kožu.

Prepone su mu bile prekrivene još uvijek nježnim blond paperjem, a glavić se presijavao od sluzi koja je krenula iz sina. U mračnoj prostoriji sjajio se samo njegov penis i kompjuterski monitor na kome su se izmjenjivale slike nekog mladića u intimnom odnosu sa starijom ženom. Gospođino lice bilo je cijelo prekriveno spermom. Stvarno mi nije bilo jasno zašto je za nadraživanje odabrao ženu koja bi mu mogla biti majka, a ne neku mladu, svoju vršnjakinju.

U toj sekundi postalo mi je jasno, iako nisam neki ekspert za ta pitanja, da se moj sin pali na osobe u godinama, i iako tada nesvjesna toga, sada se prisjećam da su me te večeri na njegovim vratima prošli trnci.

Nisam, istini za volju, ni stigla nešto više razmišljati jer je počeo nejasno mrmljati, «Ohhhh…mama…Jače ga puši! Da ti svršim u usta daj…ahhhh!»
Ponavljam da ga nisam najbolje čula. Samo sam zurila u to vitko tijelo koje sam rodila kako se podiže i spušta s madraca u napetosti predorgazmičnog stanja. Osjećala sam se prljavo, krivo, ne fer što ga gledam u najintimnijem činu, no nisam mogla odvojiti oči. Pica mi se probudila, raširila se u gaćicama i pustila vlagu.

Uvukla sam ruku da provjerim jel sam stvarno toliko mokra ili me osjećaj zavarava, a onda se i sama počela samozadovoljavati.

Dečko je sve glasnije stenjao tako da sam ga sad jasno čula, «Ohhh mama… sve popi…pij spermu mama!», to je izgovorio baš u momentu kada mu je izletio mlaz sjemena. Nikada u životu nisam vidjela takvu jačinu ejakulacije. Možda zato što, za boga miloga, nisam imala priliku gledati tinejdžera da radi te stvari. Što sam tiše mogla zatvorila sam vrata za sobom i otišla u svoju spavaću sobu. Odmah sam se počela skidati, bacila se na krevet i tamo srulila skroz mokre gaćice.

Bila sam na leđima, ruke stavila na nju pa zabila obadva prsta u vruću unutrašnjosti i trljala klitoris. Sva izbezumljena zabacivala sam glavu, natezala sisu slobodnom rukom, a onom drugom obrađivala međunožje. Nos mi je gorio od sve jačeg i jačeg vonja uzbuđene zrele žene. Kao da me nešto opsjelo grabila sam tu sluz i trpala si je u usta, nisam se mogla zasititi svog seksualnog ukusa.

Trljala sam dražicu što sam brže mogla, a sinove riječi koje su mi kao mantra odzvanjale u ušima, «Mama…sve popij….», polako su se uobličivale na drhtavim usnama. «Sinovu spermicu, mama…. Od svog malog muškarca…ahhh…»

Među usminama planula je buktinja.

Bio je to poznat osjećaj, iako ga već dugo nisam iskusila. Svršila sam uz grmljavinu u ušima. Nije to bio jedan snažan orgazam, već puno malih koji su mi drmali svaki centimetar tijela. Izgledala sam kao da proživljavam neku tešku groznicu, a i skidanje s incestnog klimaksa traje, što nisam imala pojma, puno duže. Trebalo mi je da se smirim barem sat vremena, i to ne govorim o psihi već povratku osnovnih funkcija.

Što se to desilo? Zašto me slika mog sina tinejdžera dok se samozadovoljava tako izbezumila da sam si gotovo raščerupala vulvu zamišljajući da ga primam u usta? Iako sam si postavljala pitanja, znala sam dobro odgovor; bila sam bolesna, i to sam shvatila tek tada, u zrelijoj dobi. Vidjela sam koliko sam psihički poremećena i perverzna kad pomišljam na najgore, na incest s djetetom. Čovjek se mora itekako zabrinuti kad primijeti takve misli kod sebe.

Opravdanu bojazan s dnevnog reda izbacivali su fleševi sinovog impresivnog penisa opsceno pričvršćenog na mladom, napetom tijelu. I one zlatne, lagano orošene dlake tamo dolje.

Nije imao jedan od onih monstruoznih penisa o čijem postojanju sam znala načuti kod frizerke, kojima se ženama samo zadaje bol i onda lakše dođe do infekcije, već profinjen, gotovo umjetnički predmet, dragocjeni dirigentski štapić ljubavi.

Krivulja koja je kretala od sredine prema glavici nije bila funkcionalno opravdana ničim osim da svoju mamu…zaboga….ženu…dovede do ludog vrhunca.

sin napunio maminu pizdu toplom spermomNisam mogla prestat razmišljati i zamišljati kako bi ga bilo zajašiti, raširiti bedra pod njim, namjestit mu se s boka, isturiti guzu da uđe punom dužinom mlade sablje u majčinu zanemarenu, izgladnjenu pipiku.

Nije bilo drugog opravdanja za moje iznenadno ludilo od te erotske zapuštenosti. Udala sam se kasno i brzo razvela postavši s četiri banke samohrana majka. Žene s toliko godina i kad imaju muškarca kraj sebe seksualno mahnitaju, hormoni im divljaju i samo razmišljaju od stvarima kao što su razni položaji, golotinja i sl. Tek sad smo na spolnom vrhuncu, a ja u tom stanju (koje je medicinski dokazano) nisam pronalazila vremena za nikakve muškarce. Radila sam barem deset sati dnevno i podizala dijete sama.

Zadnji put sam imala snošaj prije tri godine. Upoznali smo se preko interneta i nije mi se bog zna kako dopao, al sam mu ipak nekoliko puta dala u motelu. Od onda do danas moj jedini ventil bili su slušalica od tuša i prsti.

I tako sam se našla u sadašnjoj situaciji, gola na krevetu, sa skroz mokrom picom kako očajnički priželjkujem seks sa vlastitim sinom, dječakom koji je još prošli tjedan bio maloljetan. Ima li perverznije majke od mene?

Ima li ikakve nade da se tu nešto desi…?

Oh, bilo mi je jasno da je i samo razmišljanje na ovaj način krivo, no taj mali bio je moj početak i kraj, sve što volim, sve što znam imala sam samo s njim i nema te stvari koju ne bi razmotrila kada se radi o mom jedincu. Imala sam i sebičan motiv, luđačku želju za muškarcem, mišićavim tijelom na onaj način, a pod krovom sam imala jedno takvo i to sramotno neiskorišteno… Mogla bi mom dječaku biti osobna tetica koja bi mu davala instrukcije iz seksa, oblikovati ga u vrhunskog ljubavnika koji će onda izluđivati djevojke privilegirane da budu odabrane za dati mu se…

Misli su mi u glavi kružile kao visak, srce i um lomili se, vodila sam bitku između zabranjenog voća i uskipljelih prepona. Onda bi me oplahnuo val krivnje.
Na kraju sam zaključila kako nema nikakvog zla u samom razmišljanju, sve dok se ne bacimo na nešto konkretnije. Tek tada sam uspjela utonuti u san.

*

Sljedećeg jutra probudila sam se sva u nekom transu. Ruka mi se kao da je odvojena od tijela mahnito tresla ispod plahte, a noge slijepile od skorene sluzi. Maknula sam ruku i teškom mukom ih prebacila preko ruba kreveta. Nije mi bilo jasno zašto sam gola. Nikad ne spavam gola. Što se to desilo sinoć?

Prošao me mali udar u međunožju kada mi se vratilo pamćenje…sin…i kako sam mu pušila i jebala se s njim u mašti. Nema teorije da u stvarnom životu pređem tu granicu, ma koliko napaljena bila.

Pogledala sam svoj odraz u ogledalu. Iako u 43oj godini i dalje sam imala biti na što ponosna.

Po inerciji sam prebacila svjetlo smeđe uvojke iza ušiju i zagledala se u male
ni prćasti nosić, svijetle oči i pune okrugle usnice. Grudi su prosječne, no veće ne bi željela jer sam sitna. Stisnula sam ih i gledala kako se velike tamno ružičaste bradavice stišću. Muškarci s kojima sam izlazila voljeli su ih grickati. Kad su napaljene jako se stvrdnu i izduže najmanje centimetar.
Prešla sam rukom na trbuh koji je zahvaljujući redovnom vježbanju izgledao kao da je od puno mlađe žene.

Pročitajte i ...  Vrela majka

Zaogrnula sam se u kućni mantil i krenula prema kupaonici. Bio je to prvi put od kada znam za sebe da ispod njega nisam imala spavaćicu. Hladan zrak ulazio je od ispod i milovao mi vlažne zone na nogama. Pica mi je bila toliko napaljena od sinoć da sam je jedva osjećala. Silno perverzno. Lelujala sam u nastranim mislima, a sin je baš u trenutku dok sam prolazila kraj njegove sobe otvorio vrata i izletio ne gledajući oko sebe.

Sudarili smo se i ja sam se sva nekako saplela i pala na pod, ful raširenih nogu. Tomica, sin, skroz crven u licu počeo je mucati, «Isuse mama, sori! Nisam te uopće snimio!» I onda sam shvatila zašto mu je lice tako crveno. Dječak je buljio u moje potpuno golo tijelo. Mantil mi se u padu otvorio i skroz me izložio njegovom pogledu. Na brzinu sam se zamotala i posramljeno prihvatila njegovu ruku.

Povukao me na noge, i na toj putanji prema gore zapazila sam veliku kvrgu u dečkovim gaćama.

Nisam si mogla pomoći, ono sinoćnje ludilo opet je izbilo i pretvarajući se da nikako ne mogu uhvatiti ravnotežu bacila sam se na dijete primivši ga ravno za erekciju! Stajali smo tako možda koji trenutak, ali imala sam osjećaj da su prošli sati.
«Oprosti», brzo sam prevalila preko usana. «Malo mi se vrti, miško.»

Pustila sam mu penis kao da se radi o najobičnijoj stvari, recimo rukohvatu gelendera i gledajući u pod otišla u kupaonu.

Maknula sam mantil u stranu, gola se raširila na školjki i pustila snažan mlaz jutarnje pišaline. Onda sam obrisala preostale kapi sa usmina i protrljala bradavice. Udar je prošao ravno kroz klit, i to tako jako da sam bez razmišljanja uzela s police četku i nabila si dršku među noge. Bila sam dovoljno mokra da je skliznem odjednom, bez imalo štopanja. Nakon samo nekoliko uboda svršila sam i srušila se na pločice. Osjećala sam se i fizički i psihički grozno, bezizlazno. Za vraga, u tom je času počelo kucanje po vratima.

«Daj mama, moram na zahod. Popišat ću se!», začuo se Tomin mutirani glas.

Na brzinu sam se sabrala najbolje što sam mogla i pustila ga nutra, a mali je skočio ravno pred školjku. Već se s vrata otkopčavao i vadio penis van.
Voda u veceu je zažuborila, «Sori, e fakat nisam mogao izdržati…»
«Ma nema veze, ribica», rekla sam i toplo se nasmiješila. «Pa te stvari su prirodne, ne smeta me uopće. Isto ko da pereš ruke.»
Malo se zacrvenio i zakolutao očima, «Aha, moš mislit kak bi to govorila da ja tebe gledam.»

Protresao je zadnje kapi i vratio moju novu simpatiju u pidžamu.
Umjesto odgovora raskopčala sam mantil i zauzela njegovo mjesto na školjki. Pišala sam, bolje reći istiskivala par preostalih kapi. Sin me skamenjeno gledao tako da sam razvukla usne u prijazan osmijeh i namignula mu.

«Kao što sam rekla, mamu ti takve stvari ne diraju!»
Malo je uspuhnuo, onda ugrizao usnu, pa se počeo smijati u nelagodi, a oči su mu cijelo vrijeme iskakale iz glave. Nije ih mogao odvojiti od moje raspišane pice. Krenula sam rukom prema vece papiru, ali na roli više nije bio ni komadić.

«Dušo…nema više, daj mami donesi rolnu iz šupe.»

Donio je jedan papir iz spremišta i opet me opleo istim izbezumljenim pogledom. Strgnuo je zaštitnu traku s role i počeo je namještati na onaj mehanizam kada mi je u sekundi nešto palo na pamet, «Pa daj me ti obriši kad već imaš papir u ruci.»

Da se neko tek tada uključio u priču i pogledao ga mislio bi da je mali dobio za rođendan Ferrari. Sav se rascvjetao. Nije ništa komentirao, valjda da se ne bi predomislila, samo je otrgnuo dovoljno velik komad i počeo prilaziti maminoj popiškanoj maci. Namjestila sam mu se i pustila ga da me prvo malo trlja po njoj, a onda rekla, «Ok, frajeru, dosta. Ženskicama se poslije male nužde samo malo potumfa s papirom, ne buš mi je sad rifljao!»

Razočarano se ustajao jer nije imao pojma da ću mu ga izvaditi iz pidžame kad će se najmanje nadati. Zaledio se na mjestu i samo zurio u mene, «E pa ti si mene protrljao, sad ćeš i ti dobit ‘brisanje’, haha!»

Koncentrirala sam se na taj prekrasan kurac koji se fino rastezao iz hlača.

Puštala sam mu ga na slobodu centimetar po centimetar. Sinova stvar bila je reprezentativna. Već sam zaboravila kako je taj muški organ drugačiji od bilo čega na tijelu, spužvast, sa velikim i tamnijim završetkom. Maleni je to jutra imao i puna jajčeka. Osjetila sam pod prstima da još nije ispraznio pušku. Poskakivao je od uzbuđenja kao zarobljena zmija, i to sve zbog mene, perverzne majkice, senzualno zapuštene žene koja ga je rodila.

Nisam si mogla izbiti iz glave činjenicu da je ovaj mladi pastuh ovako napaljen na svoju majku, rasplodnu ždrjebicu, i da je u stanju spremnosti da je zajaši. Zaklopila sam oči i suho dahtala masturbirajući mu predivan, predivan…najljepši…sinov penis.

Hlače od pidžame pale su mu do koljena. U kupaonici se čulo samo ritmičko trzanje mamine ruke i vlažno šljapkanje spremne muškosti.

Tomica se jednom rukom pridržavao za zid, na pola savijen u koljenima. Odjednom je počeo cviljugati kao da ga buba. Brzo sam drugom šakom popila jaja da vidim jel sjeme krenulo. Dječak se pokušo suzdržati, posramljeno me gledao u oči kao da pita, «Mama, a što sad?»

«Opusti se, medo mamin….», nježno sam rekla i podragala ga slobodnom rukom po tibici.

«Mami će probati jel fino skuhala», namignula sam mu uz oblizivanje usana.
«Oebemti….», možda je na moje riječi čak zasuzio. U svakom slučaju iz pimpija mu se pojavila prozirna kap, pa još jedna. Oblizala sam slankastu tekućinu prisjećajući se okusa prave stvari. Oduvijek sam voljela papati muško sjeme, a toliko dugo me niko nije počastio.
Primila sam ga za sam korijen, al znala sam da će mi uskoro cijeli zalogaj završiti u ustima.

Tomislav i ja fiksirali smo se kao dvije bijesne zvijeri. Isplazila sam jezik i prešla po tvrdoj pisti do sinovih ključalih jaja. Dječak je izvalio neartikulirani zvuk i okretao glavom u nevjerici, a ja sam mu glavić omotala jezikom i tako si veliku višnju ubacila u pušačka usta.
«Sta je bijo, Fjutek?», tepala sam mu. «Mislio si da ovo nikada nećeš vidjeti, ha? Mamu da puši pišu? Pa ko bi to normalan očekivao….», zafrkantski sam se nasmijala.
«Jea…», imao se potrebu frajerski ponašati. «Nemaš pojma, ovo je jeb…», još uvijek se sramio reći prosto predamnom. Tako je odgojen.

Prasnula sam u smijeh. «Ma okej je. Smiješ reći, od sad ćemo oboje upotrebljavati prave riječi. Dosta je bilo sranja i pretvaranja. Samo lupaj, mačak, samo lupaj!»

Nisam mu ni pružila šansu da odgovori, nastavila sam mu fafati kurac prisjećajući se starih trikova kojima je ova tetica znala ponekog karonju dovesti do fest orgazama. Brzim i kratkim potezima hrapavim jezikom sam ga lickala ispod, po onom osjetljivom dijelu kod glavice i istovremeno sisala. Sve dublje i dublje mi je ulazio, pomicala sam se naprijed natrag ko neka luda ptica koja pije. Uživala sam u osjećaju širenja usana, trpanja usta, pritiskanja jezika, a pod nosom su mi smrduckale sinove stidne dlake.
Bilo mi je jasno da mali tinejdžeri ne mogu dugo izdržati seksualni tretman, tako da se nisam nimalo iznenadila kada mi je i još više nabrekao u čubama.

«Mama! Mama! Mama svršavam!!!», sav spetljan počeo mi je bježati. Valjda nije znao što sad s tom spermom. Ko da će se upišati na javnom mjestu ili nešto. Nije dolazilo u obzir da si slatkiš izvadim iz usta, tako da sam mu očima signalizirala da miruje, a rukama ga primila za guzu i jako privukla natrag na ispušivanje.
«Oje…u usta ću ti! Ojeb! Isse, mama! Uhhhh!», Onda je odjednom počeo onjkati ko mlado magare i ejakulirati. Prvi mlaz pogodio me ravno u nepce. Taj je bio najsnažniji.

Pročitajte i ...  Genetika je čudo

Ostali su se cijedili po jeziku. Morala sam brzo gutati kremicu da mi se ne prelije iz usta. Zatekao me malo nespremnu, jer nisam imala pojma koliko će toga biti. Jasno da nisam, kako sam mogla znati da ful mladi dečki imaju toliko sokića? Čak i kad je prestalo špricati i dalje je teklo iz sina, i to brže no što sam mogla cuclati. Ipak mi je pobjeglo niz bradu i kapalo po sisama.

Tomičin pogled bio je ispran od lude strasti, zato sam ga spontano odlučila još malo porajcati.

Izvukla sam potrošeni kurac iz usta, ostavila samo glavicu na jeziku i usisavala je vakuumom. Sigurno sam izgledala ekstra droljasto s uvučenim obrazima od pušenja kurca i isplaženom kitom koja vodi u maminu glavu.
Dječak još ništa nije shvaćao, pa mi se cijelo vrijeme ispričavao ‘što nije mogao izdržati i ispraznio mi se u usta.’

Nisam ga mogla gledati da radi budalu od sebe, a kako sam prasnula u smijeh jer me zbilja nasmijao iskoristila sam prazna usta i rekla mu da sam osjetila da stižu metci, ali sam tako htjela. «Ribek, to je ko što smo rekli za piškenje; kad moraš ići, moraš ići. Sad svrši do kraja i daj mami da ti ga lijepo očisti.»
Još mi je par minuta ševio usta dok mu se nije smekšao. Tek onda sam ga izvadila i pustila da uz zvučan ‘flop’ padne na prazna jaja.

«Kladim se da više nikad nećeš mamu gledati na isti način.»

«Ufff…ne znam kaj da kažem…ni zakaj si ti to sad…»
Priznala sam mu da sam ga sinoć gledala kako baca drkicu i da je to u meni potpalilo zatomljenu strast.
«Jesam ti dobro?», pitala sam ga.
«Issse… daj me nemoj to pitati! Pa ni jedna mi cura to nikad nije tak…!»

«Joj, pa znatiželjna sam! Ko zna kak vi deca danas brijete, hahaha! A sad budi dobar i lijepo me pusti da se sredim.»
Očekivala sam da će izaći iz kupaonice i ostaviti me da se otuširam u miru, ali kao da me nije čuo srušio se na koljena ispred mame i počeo mi maziti ciceke.
«Kako su ti mekane i lijepe, mama», mrmljao je. Malo sam se zacrvenila, jer nisam navikla da mi dijete daje ovu vrstu komplimenata. Dečko ih je počeo cicati kao da se nije mogao nadiviti veličini bradavice koja ga je othranila.

«Sisaš mamu, bebek? Fino je….», podragala sam ga po svilenoj kosici.

Bavio se njima kojih 5-10 minuta, al kako sam morala svršiti, sama sam si trljala klit. Dečko se zasitio cica i prešao na trbuh, a mislim da uopće nije bio svjestan kako se nalazi točno na nivou pičkice. Raširio mi je noge i krenuo ravno prema njoj. Ma ne, ne moguće! Ne može! Ne smije! Nije u redu! Itekako je mogao, prsti su mu se zalijepili za moj klitoris i pritisnuli. Mahnito sam se dignula, a mali je ostao sjedit na pločicama i zbunjeno me gledati. Sva izvan sebe stavila sam nogu na ormarić tako da mi može dobro vidjeti raširenu pičku.

«Liži ju, Tomo. Sisaj maminu picu sine, dosta smo okolišali….»
Morao se samo malo pomaknuti na koljenima da dođe u ravninu majčine pizde. Prva stvar koju je napravio bila je velika sočna pusa posred mace, a ja bi rekla da je taj poljubac bio iz srca, ne samo kurca.

«Jako ti je lijepa pičkica, mama», malo se navirio od ispod da vidi kako ću reagirati na takav kompliment. Samo sam zajecala i još malo spustila prema njemu. Onda je uvukao jezik, mljacnuo i rekao da je slatka i za papanje.
Namještala sam se da mu budem u što boljem položaju, a svaki novi sinov liz vodio me bliže orgazmu. Kada je mali palucnuo preko klita znala sam da ovo neće moć dugo trajati.

«Tako je dušo, tu je fino….lickaj tu!»

Zadnji put mi je ovo muškarac radio u zimu 2003 godine. Točno se sjećam jer smo bili u automobilu, a vani je padao snijeg.
Tomica me tako strastveno lizao da to nije mogao odglumiti samo zbog mene. Stiskao mi je pritom guzove, no sad mi je prstima širio usmine i šljapkao pičku cijelom dužinom.
«Tako! Tako! Da mama svrši! Nemoj prestati, bebač!!!»

Pizda me bolila od toliko neispucanog uzbuđenja. Dječak je povrh obrađivanja prstima i lizanja sisao klitać, i od toga sam svršila na sinovom licu.
«Svršavam…daaaa!» Noge su mi se tako jako tresle da je onaj ormarić na kome sam stajala divljao kao da je potres. Što se tiče osjećaja ugode, sin i ja mogli smo ovako zauvijek, no bojala sam se da nam mozak ne izgori kao narkomanima. Morala sam odmaknuti sinovu njuškicu od pizde, a onda sam mu kao neka tinejdžerka samo pala u zagrljaj.

Duboko sam disala ruku omotanih oko dečkovog vrata.

Kad mi nije bilo bolje spustila sam glavu među noge kao kad pacijent pada u šok (znam te stvari jer sam medicinska sestra).
«Mama kaj ti je zlo došlo? Očeš se onesvijestiti?», uplašeno me gledao.
«Ma ne, mačak, neću. Nikad mi nije bilo bolje. Ne sjećam se da sam ikad ovako jako svršila», iskreno sam mu rekla.
Široko se nasmijao. Laknulo mu je, a i sigurno je bio ponosan na svoje ljubavničke vještine.

Zatim je obrisao lice od pičkine sluzi s nekim ručnikom kojeg je našao u košari s prljavim vešom i duhovito za svoje godine rekao, «A meni je ovo bio najbolji doručak u životu!»
Imao je on vrlo odraslu kurčinu na tom tinejdžerskom tijelu, ali ličeko mu je i dalje bilo anđeoski dječje. Rijetko ko bi mu dao više od 13,14 godina. Možda zato što je bio tek nešto viši od mene, iako lijepo razvijen i mišićav.

«Joj daj sad pusti mamu da se sredi, stvarno ću se skljokati!»

Bacila sam onaj mantil na pod i gola stala pred ogledalo. Još prije sat vremena ne bi tako nešto ni mrtva napravila pred sinom, ali sada… Ušla sam pod tuš i pustila vodu. Rukama sam milila do pičke koja je bila još jako mokra i morala sam je dosta trljati da isperem sluz.
Kroz mutno staklo kabine vidjela se Tomina sjena kako izlazi iz kupaonice, a ja sam snagu mlaza na slušalici podesila na najjače.

Tek sada me počela prati krivnja, osjećaj pogrešnog bio je jak isto kao i nedavni orgazam. Napravila sam nešto neopisivo nemoralno s tim mladim čovjekom, i bilo mi je jasno da me čeka popravljanje štete koju sam mu nanijela.
Obukla sam široku haljinu, a kako nisam mogla naći normalne nepoderane najlonke izvadila sam iz ladice samostojeće. «E jebi ga, morat će poslužiti!»

*

Poslije ovakvog treninga trebat će nam bogati doručak. Ispekla sam pomfri s jajima na oko i špekom i vrč jake turske kave.
«Sine, dođi dok je vruća!», zaderala sam se prema njegovoj sobi. Dok je VRUĆA. O isuse, nisam mogla vjerovati da sam to rekla.
Mali je doskakutao niz stepenice i prije sjedanja za stol ovlaš me poljubio u usta. Jebemti, čim sam ga osjetila na usnicama pica mi se trznula! Ovo neće ići lako…

Jeli smo u tišini. Tomo je tek kad je pojeo otpio kavu i zakašljao se koliko je bila jaka. Nekako mi se učinilo ok da sad počnemo.

«Ribek, moramo razgovarati…», gleda me ko pas kojeg nisu nahranili tjedan dana i sad mu pred nosom mašu sa šniclom.
«Ovo kaj je bilo gore», počela sam obzirno…, «To se zove INCEST. Zbog toga se može u zatvor, ako neko sazna. Jako mi je žao što sam dozvolila da stvari odu tako daleko, i što sam te oštetila na način kako se djecu nikako ne smije… Jako dugo nisam bila s muškarcem, ako mi to može biti neka isprika. Slaba sam i uspaljena žena, a kad sam te vidjela sinoć da ga natežeš, izgubila sam se…Jel me razumiješ kaj ti govorim…?»

«Al mama…», glas mu je zvučao puno sigurnije i zrelije no što sam očekivala, «…ja ne želim ništa zaboravljati. Namjerno sam ostavio otvorena vrata da me ti uloviš. Nekak sam se nadao da ćeš upast i pridružit mi se, a kad si otišla spavat bio sam sav tužan i jadan. Nije mi bilo jasno u čemu je stvar, dal ti se ne sviđam, jel se ne ševiš iz nekih medicinskih razloga ili nešto…

Pročitajte i ...  Mama Kućepaziteljka 1. Deo

A kad sam ti ujutro vidio raširene nogice, ono kad si pala na hodniku, zarekao sam se da ću napraviti SVE da se ševimo. Nadao sam se da i ti tak nešto briješ….jer ja ti već godinama želim lizati picu i sise i to sve. Skoro sam se onesvijestio kad si mi dala da ti obrišem popišanu pičkicu, pa kad si ga fafala… Mama, volim te… Nikad nisam ni poželio neku drugu, čak ni drugu starku. Ne možeš mi to uzeti…

Molim te, mama… nemoj mi uzeti sebe. Ne bih preživio…», tiho je završio i zaklopio guste crne trepavice.

Dok je govorio, sin je ustao i nježno mi masirao vrat i ramena. Prsti su mu se polako spustili pod moja pazuha i bridili po rubovima sisa. Onda ih je skroz provukao i stisnuo majčine bradavice. Jednom rukom skliznuo mi je među noge, a vlažnost je opet potekla. Bože koliko sam željela da mi uvuče prstiće u nju!

«Ne!», glasno sam viknula i odskočila od stola. «Za boga miloga, ne možemo to! Ja sam ti majka, ti si mi sin. Nije normalno da se ševimo ko čovjek i žena!»
Dječak me šutke nagurao uz sudoper, primio me za bradu, podigao je i poljubio u usta, vrlo tvrdo i strastveno. Kao zadnja kurva smjesta sam zinula i pustila dječakov jezik da mi uklizne među usne. Počeo je rat, borba snage uma i tijela. Bože oprosti mi, ali brzo sam se predala.

Ruka, drhtava bolesna ruka majke droce omotala se oko djeteta i privukla ga bliže sebi. Uzdignuti kurac upiknuo mi se u tijelo, a on me drpao na sve strane, zatim me od naprijed s punom šakom zašlatao po pičkici ko klinku.

S vršcima prstiju mi je masirao macu preko tkanine sve dok nisam sama nadigla haljinu i raširila noge da me može na golo.

Vjerojatno mi je podsvijest još prije izrazila svoj stav kad se poslije tuširanja nisam obukla u gaćice i grudnjak, već samo navukla haljinu i samostojeće čarape.

Sin je mirno držao šaku okrenutu prema gore kao da prosi, sa nadignutim srednjakom, a mama se nabijala na taj istureni prst ko zadnja fufica u školskom veceu.
Mali više nije komplicirao, skinuo mi je haljinu preko glave, tako da sam sad pred njim stajala odjevena samo u čarape. U pogledu mu se vidjelo koliko je zadovoljan onim što vidi.

Pun obožavanja klonuo je na koljena i prislonio usne na trokut, a ja sam se isturila u karlici da mi može bolje priči. Osjetila sam kako mi ulazi u moj poplavljeni ljubavni kanal i sluđuje me na isti način kao malo prije u kupaonici.

Dečko se i sam skinuo. Na prsima nije imao puno dlakica, torzo mu je izgledao kao i kod ostalih vršnjaka. Uštipnula sam mu bradavicu, a drugom rukom povukla gumu na hlačama. Ispostavilo se da ni on nije obukao gaće. Kurac mu je izletio i počeo skakutati pod pravim kutom. Odmah sam klekla na pod, strpala ga u usta i počela pušiti. To je bila jedna od stvari u kojima sam bila stvarno odlična, pružanju oralnog seksa muškarcima, i to zahvaljujući ljubavniku koji me naučio kako se fafa grlom, a da se totalno ne navališ na tipovo tijelo, već da vidi.

Primakla sam sinovu guzu dok mi nije nestao u glavi sve do jaja.

Maleni je imao jako nježne stidne dlake kojima me više mazio nego grebao po licu. Kita mi je klizila niz ždrijelo; sada je prešao krajnike i smjestio se u grlu na mjestu gdje će ga mišićni refleks na povraćanje izmusti po glavici. Dva tri puta sam stisnula kao da se gušim, i mali je procurio. Zaboravila sam koliko vrag ima sperme u tim svojim karnisterićima tako da sam se lagano zakašljucala, ali sam stoički izdržala do kraja i čekala da omekša.

Čula sam da ovako mladi ševci začas opet dobiju erekciju i da im ne padne čim svrše, ali moj sin nije ni malo izgubio na čvrstini. Nisam mogla vjerovati kakvu sam igračku dobila!

Dječak me od gore vrlo ozbiljno gledao, tako da nisam mogla naslutiti što misli. Izvukao mi je kitu iz grla, podigao me na noge, a onda i u svoje ruke i odnio u spavaću sobu.
Tomica je bio iznenađujuće snažan. Nije bio puno veći od mene, ali sve su to bili mišići. Vjerojatno mu je ekstra energiju davalo i iščekivanja jebačine sa svojom mamom.

*

Položio me na krevet i legao pored isprobavajući sve one pokrete koje smo već uvježbali; lagano maženje cica, trljanje pičića i sl. Raširila sam mu se da ubrzam stvar, jer više nisam mogla izdržati. Htjela sam da mi se što prije ugnijezdi među noge.

Lovio je ravnotežu na mekanom madracu, smjestio se među mamina bedra i stavio mi noge na ramena.

Jednim prstićem prešao je liniju na kojoj su se dodirivale nabrekle usmine i nježnim pritiskom ih rastvorio. Osjetila sam leptiriće u trbuhu kad mi je ušao prstom, zatim s dva i istovremeno trljao klitać.

Dok mi je to radio ljubio me po grudima, a ja sam mu ga polakice drkala po glavici. Penjao se pusama sve dok mi nije počeo lizati vrat i šaputati na uho da mora imati svoju mamu. Glasno sam zajecala i ponudila mu usne na duboki poljubac. Stenjali smo, ljubili se i mazili si spolne organe, a dlan mi je bio sve vlažniji od njegove predsvršotine.
Jedan pogled sve je rekao; pogledali smo se i ja sam je raširila s dva prsta. Bio je to svojevrstan ritual, nuđenje, znak svjesnog pristajanja da ga kao majka pozivam da opet uđe u mene.

Čelično čvrst glavić dodirnuo je maminu pičku koja je bolno otvorena iščekivala invaziju. Prije osamnaest godina izašao je iz istog ovog mjesta u koje se vraća u najnemoralnijem činu poznatom čovjeku. Pred očima mi je bljesnula slika poroda, koliko me bolilo kada je izlazio iz vagine i kako je sada, kada ga primam natrag kao odraslog muškarca, ovo najljepši osjećaj u životu.

Neznatno ali dovoljno podigla sam guzu s madraca da mu olakšam ulaz u zabranjenu pečinu.

Dječak je upro i ispunio me koliko je najviše mogao. Kada smo se naizad počeli jebati…nutra – van….nutra – van…. polako smo pojačavali tempo do nivoa ševačine pod kojim pucaju kreveti.

Svaka pamet nestala je iz mog uma zamijenjena čistom pohotom. «Uh uh uh…takooo…..tako jebi mamu….!», vriskala sam nesvjesna što to govorim jedincu, vlastitom djetetu.

«Ovako ga hoćeš…?», mlado ličeko crvenilo se iznad mene i radilo najjače što je moglo.
«Oh, beba moja mala!!! Pa gdje si to naučio…uuuu….nutra…kad budeš nutra pukni, maco.»
Usporio je ritam, «Ne možemo to. Što ako te napumpam? Svršit ću ti na trbuh.»

«Ah ah ah….samo daj…sigurno je. Imam podvezane jajnike. Ne mogu zanijeti od kad si se ti rodio. Napuni me, moram te osjetiti, trebam te osjetiti…PUNI MEEEEE, BEBAČ!!!!!»

Skoro u istom momentu sin je napravio grimasu i počeo svršavati. Tijelo mu se treslo kao da ima napad epilepsije, a zubi cvokotali.
Lagano smo se smirivali, ali nije ga vadio, pustio je da mu pičkom izmuzem i posljednju kap iz potrošenih jaja. Nikad u svoje 43 godine nisam osjetila ovakvu jebačinu i uživala sam u svakoj sekundi. Premjestila sam se u položaj u kome sam mu ga mogla očistiti jezikom i počela lizati. Tada sam vidjela kako mi se iz raskrečene pičke cijedi gusti potok sperme.

«Hvala ti, hvala ti, ljubavi!», ponavljala sam bez prestanka ni sama ne vjerujući da sam se upravo zahvalila vlastitom sinu što me jebao.

 

sin napunio maminu pizdu toplom spermom

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

5 thoughts on “Vlastiti sin me jebo”
  1. Nikada tako nesto nisam ni cuo Ni cuo niti citao. A sada kada sam citao tako sam se uzbudio damije kurac stajao kao koplje i svrsio sam tako strastveno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)