sisanje ujakovog kurca

Još kao klinac imao sam taj čudni osećaj da nešto „nije u redu” sa mnom.

Dok sam odrastao primetio sam da ne volim iste stvari kao i većina muškaraca. U meni se je javljala neka čudna privlačnost prema muškarcima, slična kao prema ženama, ali opet nešto jača. Bio sam potpuno zbunjen. O ovim pojavama nisu nas učili u školi. Naravno, đavo mi nije dao mira pa sam se dao u istraživanje.

Bilo je to vreme čuvenih Lucent modema, PTT neta i Pan Erotike. Ubrzo sam skapirao da je ono što ja osećam, u Srbiji taboo tema. O tome se ne priča, pa samim tim i ne postoji. Rešio sam da tajim i držim potisnuto u sebi sve to.

Godine su prolazile, menjao sam devojke, ali opet u meni je bila neka praznina, Hteo sam da pokušam da vidim kako je to biti sa muškarcem, ali nisam imao petlje. Sve dok… se nije desilo nešto neverovatno, nestvarno…

Družio sam se sa str8 društvom, imao dugu vezu. Sve što jedan momak mojih godina treba da ima. Imao sam takođe i potajni život u svetu mašte dok sam čitao Pan. Posebno gay priče koje su se pojavile u to vreme. Uvideo sam da me pale stariji muškarci, pa sam u svetu mašte imao gdina „savršenog” koji je imao sve što ja volim.

Jednog letnjeg raspusta trebao sam ići sa starijim bratom na odmor u Kotor. Aranžman je već bio plaćen, put isplaniran, ali iskrslo je nešto. Naime, brat je napravio neku glupost na poslu pa nije dobio odmor. Mislio sam sve je propalo, i ovog leta ću biti kući. Naravno moja keva, poznati štediša, nije htela da novac propadne pa je predložila da njen brat – uja Zoran i ja idemo. U početku sam se protivio tome, jer nisam baš voleo ujaka, uvek me je zadirkivao, jednostavo sam imao averziju prema njemu.

Inače ujak je u to vreme imao 40 godina, sveže razveden, visok skoro 2 metra, krupan, mišićav, gromada od čoveka, tipican bosančeros. Nikada ga nisam gledao u tom smislu da se tucam sa njim, jer mi je bio ujak. Koliko mi se ta pomisao gadila, toliko me je i palila. Sve je to bilo novo za mene, ta unutrašnja borba…

Došao je i taj dan. Ujak je kolima došao dan ranije kod nas da završe neke papire i da se spremimo za put. Uveče oko 10, svi se spremamo za spavanje, kad keva kaže:

– Miloše, Zoran će spavati u tvojoj sobi, a ti kod Nemanje. U redu?”

Pomislio sam – super! Povrh svega moram deliti sobu sa bratom dok ovaj kreten spava na mom krevetu.

– Važi mama – odgovorio sam.

Cele noći oka nisam sklopio. Bio sam uzbuđen i nervozan u isto vreme. Nije mi se išlo, ali šta je – tu je.

Ujutro sam bio prvi koji je ustao, čekao ukućane da se probude i krišom na stepenicama ispred kuće pio kafu i pušio cigaretu. Ubrzo sam čuo galamu po kući. Bacih cigaretu i uđoh unutra. Svi su već bili na okupu, sem ujaka. Keva je spremila brzi doručak, postavila sto, svi smo seli. U tom trenutku dolazi Zoran, sedimo i jedemo.

Pročitajte i ...  Za Sve su Krive Mamine Čarape

Primetio sam da me čudno gleda. Konstantno se smejao i preko stola mi namigivao. Kada smo završili sa jelom, ustali smo i u jednom trenutku mi je Zoran prišao i šapnuo na uho:

– Biće nama veoma zabavno – nasmejao se.

Isprva nisam shvatio šta je hteo da kaže, da li zbog nedostatka sna ili nečeg drugog, stvarno ne znam.

Vrlo brzo smo krenuli. Pozdravio se sa mojima, seo na suvozačevo mesto i blejao kroz prozor. Pričali smo neke neobavezne stvari, gluposti. Ubrzo sam rekao: – Ja ću malo dremnuti. Probudi me kada misliš. Može?”

– Važi mali. Ako bude potrebe budim te – odgovorio je.

Ne znam koliko je vremena prošlo. Primetio sam da se ne krećemo.

– Zašto stojimo? Koliko je to sati? – pitao sam onako sanjiv.

– Došlo do nekog odrona. Put će bit zatvoren do sjutra. Moraćemo prespavati u nekom motelu – rekao je.

Vrlo brzo smo stigli do nekog motela. Negde u nekoj nedođiji. Ujak je uzeo sobu i krenuli smo ka njoj. Pred mojim očima je bio samo krevet. Jedva sam čekao da legnem. Otključao je vrata, ušli smo unutra, a on se okrenuo prema meni.

– Slobodna je bila samo ova soba. Jednokrevetna. Nadam se da nemaš ništa protiv? – rekao je i nasmejao se – Moraćemo večeras da spavamo zajedno.

– Pa dobro. Šta je – tu je – rekao sam.

Spustili smo stvari. Ja sam krenuo ka kupatilu.

– Idem ja da se istuširam – rekao sam.

– U redu – odgovorio je.

Istuširao sam se na brzinu, kad sam čuo glas: – Nemoj da zatvaraš vodu. Tuširaću se i ja sada.

Uzeo sam peškir, ogrnuo oko sebe i krenuo da izlazim, kada sam video da Zoran stoji ispred mene. Potpuno nag. Sada sam ga prvi put video u punom sjaju. Zastao sam na par sekundi da ga lepo odmerim. ujko pod tušem

Kao što sam rekao, gromada od čoveka. Grudi, podlaktice, mišice. A tek noge! Zadivilo me je to što se nije brijao oko kurca. Iz gustog crnog žbuna virila su najveća jaja i najdeblji kurac koji sam u životu video. Iako mu nije bio dignut, kurac mu je bio ogroman, lagano se vitlao sa jedne na drugu stranu kako je prilazio tuš kabini.

Izašao sam iz kupatila, sušio kosu i obukao donji veš i legao na krevet. Ubrzo sam čuo da je voda stala. Iz položaja u kom sam bio video sam u ogledalu kako ujak uzima peškir i počinje da se briše. Radio je to polako, kao da je znao da ga gledam. Palio me je strašno.

Izašao je iz kupatila umotan u peškir, seo je na krevet, skinuo peškir i legao. Bilo mi je dosta neprijatno, zacrveneo sam.

– Šta je bilo? Sramota te što me vidiš golog? – rekao je.

Klimuo sam glavom u znak potvrđivanja, uvukao se pod pokrivač i okrenuo mu leđa.

– Aha, a nije te sramota da držiš Pan erotiku ispod dušeka? – rekao je i pripio se uz mene. – I to baš na strani sa pričom „U JNA”? – šapnuo mi je na uho.

Pročitajte i ...  Leto Napaljenog Nećaka

Bio sam potpuno zatečen. To je bila gay priča. U jednom potezu uzeo mi je desnu ruku i stavio na njegovo međunožje.

– Reci mi, jel’ hoćeš da se malo poigraš sa ovim? – rekao je i uhvatio me je za kitu preko prekrivača. – Svi momci vole da se igraju, a i vidim tebi se sviđa – rekao je i počeo je da mi masira kitu.

– Ujo! – rekao sam nervozno.

– Šta? Nikada se nisi mazio sa muškarcem? Hajde, biće nam lepo. Obećavam – rekao je.

Okrenuo sam se ka njemu, mazeći mu kitu i jaja. Poljubio me je snažno, uvalio mi je jezičinu i plesao njime po mojim ustima. Kita mu je bivala sve veća i veća, kasnije sam saznao da je oko 20-21 cm, ali nije bio problem u veličini koliko u debljini. Nežno sam mu nadrkavao kitu dok smo se ljubili.

– Hoćeš da mi drkaš? – rekao je.

Klimnuo sam glavom. On je ustao, postavio me na sredinu kreveta, opkoračio i skoro seo na stomak. Levom rukom mi je mazio kitu, dok mi je desnom štipao bradavice.

– Postavi jednu šaku na koren kurca, a drugu blizu vrha. Tako… – rekao je, – E, polako idi gore-dole i palcem prelazi preko glavića. Tako… Drži ga čvrsto.

Uživao sam u prizoru kako drkam kitu tako moćnom muškarcu. Osećao sam pod prstima svaku kvržicu, svaku venu, svaki nabor, dok sam mu obrađivao kurac. Izvijao se iznad mene, huktao i groktao kao medved. Nisam mogao da izdržim, svršio sam mu u šaci. Pogledao me je i nasmejao se. Polizao je šaku umazanu spermom, sagnuo se i poljubio me je. Bio sam van sebe.

– Vidiš, ukusna ti je kita, mmmm. Hoćeš sada da probas kakva je moja? – upitao je.

Rekoh da, pustio sam njegov kurac. Ustao je prišao je bliže mojoj glavi. Stavio je kitu tik ispred mojih usta.

sisanje ujakovog kurca– Sada polako počni da mi ližeš jaja. Tako… – upućivao me je.

Sisao sam jedno po jedno jaje, lizao, bio sam u potpunosti opijen vonjem njegovih muda.

– Mmm odlično. Sada uhvati koren kurca i počni jezikom da ližeš glavić. Polako. E tako – rekao je.

Lizao sam svaki milimetar njegovog modrog glavića, gurao jezik u rupicu na vrhu. Usta su mi bila preplavljena slankastim ukusom kurčevih sokova. Jedva sam strpao glavić u usta dok sam mu drugom rukom drkao stablo.

– Ahhh, svršiću. Pripremi se – zaroktao je, zgrčio se i jednim trzajem napunio mi je usta.

Sperma se slivala, nisam mogao sve da progutam.

Pao je pored mene. Ležali smo tako u tišini i teško disali.

– Jesam obećao da će ti biti lepo? – rekao je i upalio cigaretu.

– Jesi! Hvala ti – rekao sam i poljubio ga.

– ‘Ajde sada na spavanje. Čeka nas put sutra. A za uživanje imaćemo 10 dana – ugasio je cigaretu, poljubio me i vrlo brzo smo utonuli u san.

Rano ujutro probudio me je osećaj nečeg mokrog na mojoj guzi. Podigao sam glavu i video kako je uja zabio glavu u moju guzu i liže mi čmar. Bio je lep osećaj, opustio sam se i uživao. Nije stao dok mi čmar nije bio u potpunosti mokar.

Pročitajte i ...  Lana

Potom sam osetio kako mi gura prst u anus. Sve vreme dok mi je gurao prst, lizao mi je čmar i gurao pljuvačku unutra. Bio je to čudno lep osećaj. Nisam pretpostavljao šta smera.

Posle nekog vremena, izvukao je prst, povukao se gore, zgrabio me za kukove obema rukama.

Osetio sam kako nešto mazno, veliko i mokro vrši pritisak na moj čmar. Odjednom guza mi je počela da se otvara. Jedino ovako veliko što je moglo da mi pritiska čmar je bio njegov kurac.

U panici cimnuo sam se. Zgrabio me je joj jače. Prebacio je levu ruku ispod moje glave i snažno me privukao ka sebi. Osetio sam kako me njegove malje grbu po vratu.

– Opusti se. Otvori se da uja uđe unutra. Biće ti mnogo lepo.

Udahnuo sam duboko, obuhvatio me je desnom rukom oko struka i krenuo da gura jače. Grčio sam se od bola, počeo sam da vrištim. Stavio mi je ruku reko usta. Glasno je disao i ljubio me po vratu. Odjednom pritisak je bio nepodnošljiv, čmar mi se je potpuno otvorio. Zastao je. ujak ga jebe u čmar

– Tako je, dobar momak. Ušao je glavić. Možeš ti to, izdrži još malo i posle će ti biti prelepo, nećeš hteti da stanem – rekao je tiho.

Stajao je tako par minuta, da mi se čmar privikne. Krenuo je opet, skliznuo je unutra još malo. Trajalo je to čitavu večnost. Izvukao je kitu do glavića, stao na sekund, ljubio me, mazio i odjednom sjurio ceo kurac unutra. Stresao sam se. Nisam znao gde se nalazim.

Osetio sam njegova velika jaja na mojoj guzi. Prebacio je njegovu dlakavu nogetinu preko mene i krenuo polako napred-nazad. Jebao me je snažno, osećao sam svaki njegov mišić kako se grči, svaku njegovu malju kako mi grebe kožu, svaki milimetar njegovog kurca kako ulazi i izlazi. Bilo je božanstveno.

Nisam više mogao da se kontrolišem, svršio sam obilno po njegovoj ruci. Huktao je tik uz moje uho, najednom njegovi potezi su postajali sve jači i kraći.

Glasno je urlikunuo, osetio sam kako se vrela tečnost proliva u meni. Svršio je duboko u mene.

Ležali smo zagrljeni neko vreme. Nije vadio kitu iz moje guze. Osećao sam kako se smanjuje u meni. Izvadio ga je, sva sperma je iscurela iz mene. Ljubili smo se dugo.

Pogledali smo na sat, brzo se istuširali i krenuli put Kotora. To leto je bilo nezaboravno. Tog leta sam se zbližio sa ujakom, čak i dan danas odvojimo par dana samo za nas.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Ujak je od Mene Napravio Geja”
  1. Da dešava se to kada se nađeš na pravom mestu u pravo vreme.Ništa ne govorim po onome rekla-kazala nego iz ličnog iskustva.Ja sam išla (ja sam CD)sa bratom naj starijim kod rođaka na more u Prčanj.Igrom sudbine tamosmose sreli sa tetkom i njenim sinom starijim od mene 3 godine.Inače Janko (tako se zvao) imao je nadimak batina i bio je među opakim momcima Sarajeva.Moj brat Milan je upoznao neku Čehinju pa se Janko ugurao na njegovo mesto pratećime kao senka.Bio mije pomalo nejasan u svom ponašanju ali i u komentarisanju.Često kada bih ja nešto rekla znao reći „jebem te u to pičkasto dupe“.Nisam obraćala pažnju na to.Ali jedno veče je došao u naš apartman i rekao da ga je Milan poslao da spava samnom jer on ima „celovečernju karačinu.“Kiselosamse namejala jer je Janko bio baš ono „niti smrdi nit miriše“nikako nisam znala kako da se ponašam kadasamsa njim.Rekaomije da se „picnem“jer idemo na privatnu žurku kod njegovog drugara.Bilasam u nedoumici i pomalo uspaničena ali ipak ispod farki obučem crvene čipkaste gaćice ,čarape i haltere iste boje.I tada sam kao uvek kada negde idem dobro isprala guzu i ubacila vazelina.Gore sam obukla neku majicu cvetnog aranžmana pa čimsmo izašli Janko me počeo zezati:“Rođo to kakosise obukao fali samo suknjica i štiklice ,pa da te momci počnu spopadati.“Pukaomije film pa sam mu odgovorila:“Jebote pa menise čini da se ti meni upucavaš kao da sam pička.“Zastao je ,pogledaome onako ispitivački kao kada muškarac odmerava neku devojku:“Pa znaš šta daosimi ideju baš sam te sada dobro odmerio i da priznam uz par dodataka biobi ribetina. Moraću se nekako potruditi da ti mene gledaš kao potencijalnog mužjaka.“Ostalasam zatečena ,nisam ništa odgovorila ali mije baš prijalo to što je rekao.Ubrzosmose našli kraj jedne konobe uz samo more a iza je bila lepa bašta puna ljudi.Gledalasam doksmo ulazili i nijemi bilo ništa jasno jer sam po prvi put videla da se dva muškarca ljube javno pred svima:“Gdesi Batino ,misliosa da nećeš doći.-zagrlišese i on me upozna sa domaćinom Stipom-Bogami moram priznati partnerka ti je baš prelepa“.Reče momak gledajućime,a ja osetih kakomi obrazi gore.Tada sam skontala gdese nalazimo.Veče je polako prolazilo kada se pogasiše svetla u bašti,samo svetlost meseca nas je obasjavala.Tada mi Janko pruži ruku i povede da plešemo.BILESU SVE NEKE LAGANICE TAKO DA SU SE PAROVI VIŠE VAĆARILI NEGO IGRALI.Bože kako me sve to popalilo a još uz to par čaša prošeka tako dasamse prepustila na milost i nemilost Janku.Bio je sve slobodniji i počeomi mesiti guzu i mrsiti kosu sa koje skide gumicu i ona mi pade na ramena.Prvi poljubac,iskreno neznam ni kakoje do njega došlo ali smo se vatreno ljubili.I dok je on mesio moje guzove ja mu se rukama obesih oko vrata,osećajući kako mu je kurac tvrd negde na mom pupku.Janko je bio 198 cm visok i oko 140 kg ,lep primerak mužjaka.Lčio je na svog oca na kogasamse ja opasno palila u to vreme.Neznam kako ali mi se nađosmo na jednoj klupi gde me on postavi u svoje krilo i lagano mi povuče pantalone na dole.Malo vino a više moja želja za dobrim kurcem me sprečiše da se pobunim.Naprotiv još sam mu pomodla podižući guzove.Jednostavno je odlepio kada je osetiop čipku i najlonke .Utri četiri poteza izvadioje svog tvrdislava i vlažnim glavićem protrljao između guzova.Usne su nam se spojile i saznalasam razlog .Znaoje da ću vrištati dok mi nabija svoju kurčinu.Bio je upravu vrištalasam ali se počela i sama nabijati na njegov kurac.Malo podigoh glavu i videh totalnu ludnicu ,neki su klečali i pušili kurčeve svojim partnerima ,nekoliko parova je ležalo na travi a noge i guzice su sevale na mesečini.Tome izludelo i ja osetih kako mi telo počinje drhtati u nadolazećem orgazmu.Ponovo sam cikala:“JAOOOOOO TOOOOOOO TAAAKOOOOO JEBIMEEEEE JEBIIIIII.UUUUH KAKOSIII DOBAR JEBAAAČ TOOOOOOO DUŠOOOOO TOOOOO!“Janko je ustao sa klupe i bukvalno me nosio na kurcu.Jasam vrtela guzom a on viknu:“ Evooooo za zatooo me zovu batinaaaaaa!“Izgubilasam svest a kadasam se povratila Jankome nosio ka našem bungalovu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)