Starije žene gilf

Zašto Starije žene vole mlađe muškarce? Zašto bi starija žena želela da izlazi sa mlađim momkom? Zašto žene postaju kuguarke i zašto žena voli svoju igračku koja je deceniju i više mlađa od nje? Ovaj članak istražuje neke od razloga zašto žena u svojim 40-ima, 50-ima i starija želi za sebe muškarca u 20-ima.

Starije žene smatraju da njihovi vršnjaci nisu tako privlačni.

Vreme nije blagonaklono ni prema kome. Bore i pivski stomaci su samo neki od očiglednih znakova starenja koji mogu da dodaju godine izgledu muškarca. Starija žena bira da izlazi sa mlađim muškarcem jer smatra da muškarci njenih godina više nisu tako privlačni ili zgodni. Starije žene brineta

Mlađi ih privlače jer su u vrhunskom fizičkom stanju i mogu imati jaku kosu, jake mišiće i više seksualne izdržljivosti. Ovo se posebno odnosi na žene koje nisu dozvolile da godine utiču na njihovo telo. One koje su ostale motivisane da vežbaju i ostanu u formi.

One imaju više iskustva u vezi od svog mladog ljubavnika.

Ovo čini da se žena oseća sposobnijom da se nosi sa usponima i padovima veze. Ova atipična neravnoteža snaga može biti primamljiv faktor u ovim vrstama odnosa. Mladom momku bez mnogo iskustva takođe neće smetati da žena preuzme odgovornost u vezi. Ovo može biti dobitna situacija za oboje.

Njeno dodatno iskustvo uključuje i iskustvo u spavaćoj sobi, što može biti uzbudljivo za mlađeg muškarca. On može mnogo naučiti od nje, seksualno i emotivno. Sa druge strane, ona može imati velike koristi od njegove izdržljivosti i volje da uči. U vezi između mlađeg momka i starije žene, ona ima „ruke na volanu.“

Starije žene su seksualno mudrije – taboo faktor.

Ona je u stanju da preuzme vođstvo u spavaćoj sobi. Možda je udata, razvedena ili nije udata, ali je bila u mnogim vezama. U bilo kojoj od ovih situacija, žena je verovatno imala mnogo više iskustva u spavaćoj sobi od svog neiskusnog ljubavnika. Ta razlika u godinama je takođe veliki fetiš, taboo. Zbog njegovog neiskustva, ona može da ga oblikuje u tačno onakvog ljubavnika kakav želi da bude. Žena će moći samouvereno da uđe u vezu sa mlađim momkom znajući da je imala više iskustva u spavaćoj sobi. Nema nesigurnosti i straha od neispunjenja očekivanja i to se prenosi na mlađeg momka.

Pročitajte i ...  Luckasta i nevaljala

Ona želi da se ponovo oseća mladom. Starije žene kurvice

Kada žena izlazi sa mlađim momkom, ona je izložena životu na koji je praktično zaboravila. Razigrana romansa, romantični izlasci i mladalačka ljubav mogu je učiniti da se oseća kao da ponovo proživljava svoje 20-te. Prisustvo mlađeg muškarca će takođe održati ženu u kontaktu sa najnovijim trendovima i pomoći joj da postane elegantnija. On će joj pomoći da bude u toku sa najnovijim trendovima u muzici, filmovima, modi i tehnologijama.

Matorke hrane svoj ego i dokazuju da su još uvek privlačne.

Starija žena se može radovati izlasku sa mlađim muškarcem jer to pasivno hrani njen ego i samopoštovanje. Povećava joj se samopouzdanje i samim tim postaje mentalno jača osoba. Znajući da lako može privući momka mnogo godina mlađeg od nje, učiniće da se oseća lepše. Ona će biti polaskana kada joj mnogo mlađi muškarac pohvali izgled. To će je naterati da zaboravi razliku u godinama jer će se osećati kao najlepša žena na svetu. Kada je mlađi muškarac u svom seksualnom vrhuncu smatra privlačnom, to je kao raj za nju.

IZVOR: https://www.erotskioglasi.com

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)