Dame za seks nastavnica

Dame za seks – rečenica koja zvuči malo kontradiktorno, zar ne? Kako to dama, a traži seks? Zar ona ne treba da bude fina, kulturna, žena na dobrom glasu sa manirima? Nemojte biti u zabludi, ona možda jeste dama, ali kad se zatvore vrata ona je žena željna seksa. Mnogo je takvih dama i na internetu, i one žele da dožive intimne momente sa nepoznatim muškarcima.

Staromodna ili izuzetno ljubazna reč za „ženu” je Dama. Konobar koji pokušava da bude šarmantan mogao bi da kaže: „Dame, mogu li da donesem još nešto za vas?“ Postoje slučajevi kada je reč Dama prava reč, iako ne zvuči moderno. To se odnosi na ženu koja je „na nivou“, deo elite itd. Ali kao što smo već pomenuli – i dame vole da budu đavolice u spavaćoj sobi. Dame za seks sado-mazo

Dame za seks pucaju od iskustva.

Njihov položaj i godine im omogućavaju da tokom vremena skupe mnogo iskustva i kao takve su posebno primamljive. Dama ne mora da bude starija žena, naprotiv, ali logično je da skupi godine da bi stvorila autoritet u društvu. One su po pravilu dobre ljubavnice. Veoma snalažljive i mnogo maštovite što je uvek plus za svakog muškarca. Rečite, pametne, inteligentne, dame bi mogle da budu poseban fetiš.

Vole da budu glavne, često su na visokim položajima.

Njih nalazimo na raznim položajima ali se uvek trude da budu glavne i autoritativne. One kao i u krevetu, tako i u poslu, vole da se pitaju za sve. Često ih vidimo u ulozi govornika: profesorke, voditeljke, vlasnice raznih firmi, direktorke, menadžerke itd. One vole da su na vrhu piramide, često imaju dominantu prirodu i u seksu i u poslu. Formalno obučene, ali naglašavaju svoje atribute, obline, kosu.

Pročitajte i ...  Dlakava Dragica

Dame za seks pucaju od samopouzdanja.

Zanimanja im mogu biti različita, ali jedna osobina im je svima zajednička – pune su samopouzdanja. One i kada nisu u pravu, njihova će biti zadnja. To je nešto što mnogi muškarci vole. Oni se njima dive, a pritom ih to i seksualno uzbuđuje. Ako ste nekad pomislili kako vam baš ona najstroža profesorka najčešće dolazi u snove, znajte da je to normalno. One su jake, stroge, znaju ko su i šta su, ne možeš ih nasamariti.

Ne kaže se bezveze – Domino Dama. Dame za seks sekretarica

Gospodarice su uvek dame, Boginje su uvek dame. U BDSM svetu, u svetu sado-mazo kulture, dame su one koje su glavne. Dominacija je crta koje većina dama poseduje. Da, istina je da neke dame vole da budu pokorne i submisivne, ali većina njih je u Dominantnoj ulozi. Opet se vraćamo na početak – imaju godine, zrelost, iskustvo, poznaju svoje telo i muške potrebe. Sve osobine koje im trebaju da budu Domine.

Dame za seks pre svega vole i dive se sebi.

Narcisoidna crta je deo njihovog karaktera. Samoljublje, divljenje sebi, svom izgledu, svojim dostignućima. One nisu glupe, ali često daju sebi najveće vrline bez ikakvog argumenta. Međutim znate kako se kaže – moraš voleti sebe, da bi umeo voleti druge. Šta nam to govori? Pa to nam govori da ne morate da brinete. Koliko god ove dame vole i dive se sebi, one žele i druge da zadovolje.

IZVOR: https://hotlinedevojke.com


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)