sexy seka od tetke

Posle ko zna koliko godina, prošlo leto došao sam sa starom i malom sestricom u Bosnu gde imamo kuću i gde žive baba i majčina mlađa sestra sa svojom porodicom. Svi smo se okupili jednog popodneva kod nane.

Matorci su pričali o vrlo dosadnim temama, tako da smo se ja i moja mlađana sestra od tete povukli u kuću kako bi pričali od temama koje su nas zanimale.

Sestra od tetke Anela je mlađa od mene, ali je dosta napredna i zanimljiva za te godine. Trudila se da me baš fascinira i pričom i temama, ali i njenim izgledom.

Iako malo dečije face savršeno je izgledala, tako mazna i podatna, da nisam mogao oči skloniti od nje. Ima dugu smeđu kosu, telo kao iz snova, malu izbočenu guzu, baš onako kako volim i sise lepe oble koje je stalno izbacivala i napinjala špicaste ružičaste bradavice koje su se providele kroz tanku majčicu.sexy seka od tetke

Pričali smo kad nas je majka pozvala da krenemo kući. I moja mlađa sestrica i Anela su odmah skočile da ostanemo da spavamo kod njih. Toliko su navaljivale, da je majka na kraju popustila. Pošto je već bilo kasno, posle večere smo krenuli u krevet. Njih dve su legle u jedan krevet, a ja u drugi. Malo smo pričali, a kada mi se prispavalo one su još uvek šaputale i smejale se.

U snu sam osetio neku milinu, snaga mi je odlazila u kurac. Odjednom sam shvatio da se desilo čudo. Osetio sam da me neko dira dole, nečija nežna ruka mi je držala kurac i šašoljila jaja. Anela, smrzao sam se u trenu, ali bilo mi je tako lepo, nisam želeo da stane. Prošaputa je nekoliko puta moje ime, ali ja sam se napravio da mrtvo umorno spavam.

Sada mi je već čvršće uhvatila kurac i navlačila kožuru preko glavića,a drugom rukom mi nežno stiskala muda, što mi je naravno izazvalo nurnu reakciju. Okrenuo sam se na leđa, malo raširio noge da mi lakše priđe, mislio sam da će odmah nakon erekcije primetiti da sam budan ali na moju sreću nije, ili je to nije zanimalo.

Polako mi je svukla bokserice i počela da mi liže nabrekli kurac koji je bio u punoj erekciji, sve jače mi je gnječila jaja što je u meni svaku žilu probudilo. Tad sam otvorio oči, gledala me je sa smeškom, pušila mi i drkala.

seka mu ga dudlaOsetio sam trnce, u stomaku je ključalo počeo sam da se tresem. No začuo se zvuk vrata u hodniku, pretrnuo sam od straha. Teča je ušao u wc, bilo je to najdužih pet minuta u mom životu. No kad je najzad ušao u sobu i ponovo zatvorio vrata, nastavih sa naluđom igrom koju sam u životu igrao.

I dalje se nisam pomerio od straha, čekao sam da ona nastavi. Počela je ponovo ubrzavati, uvlačila je kurac duboko u usta i jako mi je mesila jaja. Više nisam mogao izdržati. Skupio sam se i ispalio metak koji se zabio u nepca. Izvadila je kurac iz usta i jako zadrkala, snažno mi je stiskala jaja i pritisla glavić o moj stomak. Ispalio sam bar deset mlazeva dok me nije izmuzla skroz i na tome se završilo.

Otvorio sam oči i susreo se sa onim njenim neodoljivim osmehom. Pomalo razočaran, mislio sam da neću osetiti tu malu slatku mačkicu, a kurac mi je i dalje bio krut. Verovatno je još nevina.

Legla je preko mene. Poljubila me u usta i gurnula mi jezik do grla. Uzela je moju ruku i stavila je na pičkicu. Kakav osećaj, mala navlažena pica koja je pucala od gladi. Pomazio sam je preko pukotine razgrčući njene maljice i gurnuo srednjak u vrelu rupicu.

Pustila je da je jebuckam prstom dok me ona krljala. Nakon nekoliko trenutaka ustala je i postavila svoju mačkicu tačno na moja usta i malim pokretima je izazvala moj jezik. Najslađa pičkica na svetu, naravno ja sam je lagano meškoljio i počeo strastveno lizati.

Uhvatila me za glavu i privlačila me ka svojim divnim nogama, a ja sam prolazio kroz procep čitavom dužinom, a klitoris sam sisao kao malo dete sisu. Drhtala je, sokovi si liptali iz nje. Nakon nekoliko trenutaka je odvojila svoju mačkicu i nabila se na dignuti kurac do jaja. Kada sam to osetio mislio sam da ću crći. Bila je kao anđeo.

Zagrabio sam je šakama za sise, nežna koža bila je poput dečije guze. Naglo je ragovala i počela da se diže i spušta. Samo sam joj mesio sikice i nemo posmatrao. Na sekundu je podigla pogled na moju sestricu, a onda nastavila još brže. Počela je sa neobuzdanim jahanjem, njeni sokovi se razliše po mojim jajima i poče da šljapka i da prska na sve strane. izjebana seka

Stegao sam je za male, čvrste guzove i nasađivao do jaja. Mešala je i stenjala, gušila je vriske grizući šaku i vrlo brzo doživeh žestoki orgazam. Zarila mi je zubiće u rame, stegla nogama i pičećim mišićima, zakolutala očima i predivno svršila trzajući celim telom.

I meni opet narivalo, na brzinu je sklonih sa sebe i okrenuh s guza. Nije mi trebalo dugo, nekoliko udaraca do jaja i izvadio sam svoju batinu. Privukla je glavu i gurnuh joj kurac do grla što je vrlo lepo prihvatila. Nekoliko ternutaka kasnije sam izbacio spermu u njena usta.

Olizala je kurac i tu je bio kraj. Ležali smo jedno pored drugog goli u sobi, pričali mazili se. Još jednom sam je pred jutro pojebao, a celo leto smo se tucali. Treba za raspust da dođe u Švicu kod nas. Jedva čekam.

Pročitajte i ...  Sekin Povređen Zglob 1. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Napaljene nevaljale

Aaaaaaaa nemoj :)