sms seks oglasi solo

Svaka koja izađe iz neuspelog braka postaje oprezna, ali trebaju opuštanje i zato su sms seks oglasi njima primamljivi. One tragaju za mestom gde će moći da se opuste, da ne razmišljaju o brigama i da budu strastvene. Nisu spremne za novi ulazak u ozbiljnu vezu, a ne odbacuju u potpunosti priliku za vezu bez obaveza.

Razgovori i hotlajn su im primamljivi ali se pre toga okreću sms seks oglasima jer u njima vide diskretniju zabavu. Njima je anonimnost na vrhu liste želja jer ne bi da dozvole da se emotivno vežu. Tragaju za fizičkim zadovoljstvom koje im nedostaje jer su usamljene nakon razvoda. Ali šta je to što one očekuju?

Očekuju da sms seks oglasi budu prilika za anti stres.sms seks oglasi lepa

Kakav god da je razvod bio, lagan ili težak, on uvek donosi određenu dozu stresa. To će vam reći svaka žena koja je kroz to prošla. Pored toga one i na poslu doživljavaju određenu dozu nervoze, što je prirodno. A i kroz razgovore sa prijateljima razvod se nekako uvek pomene. One to žele da izbegnu.

Zato se okreću sms seks oglasima jer u njima vide bezbrižno okruženje sa ljudima koji žele da osete strast. Strast – ključna reč i važan pojam kojem težimo svi, a posebno razvedene dame. Kada misle da je razvod kraj, seks oglasi im objasne da je to zapravo nov početak. Pokazuje im da su i dalje poželjne, da ih muškarci vole, pa makar i na tom fizičkom nivou.

Nakupljenu seksualnu tenziju puštaju na slobodu.

Nemojte se začuditi ako na sms oglasima naiđete na razvedene dame koje su snažno napaljene i perverzne. Uzrok tome je nakupljena seksualna energija i frustriranost usled nedostatka seksa. Preko sms poruka one oslobađaju tu zver u sebi i ispuštaju perverzne krike od kojih zastaje dah. Nema stega, nema čak ni kontrole – počinje ludilo! U pozitivnom smislu naravno.

Pročitajte i ...  Za opusteno zezanje

Kroz razmenjene reči oseća se potreba, nagon i požuda za divljim seksualnim susretom. Tada su čak i spremne da pređu granicu koju su možda imale tokom braka sa svojim partnerom. Možda on nešto nije želeo, možda ona nije imala ni hrabrosti da ga pita… i sada te fantazije isplivavaju na površinu. Fetiši svih vrsta više nisu taboo! Kroz seks sms poruke one i sebe iznenađuju željama koje se pojavljuju.

Ne moraju sms seks oglasi ostati samo diskretna tajna.sms seks oglasi sexting

Objasnili smo njihovu potrebu za diskrecijom i anonimnosti. Ali to ne znači da su sve razvedene žene čvrsto odlučne da sve ostane samo na razmeni poruka. Hemija i fatalna privlačnost su stvari koje prosto mogu da se dese, iako to nije prvobitni plan. A kada se to desi… sve je moguće.

Tu iskru je teško zanemariti i ostati ravnodušan. Ona ih privlači da možda probaju nešto više. Tada se putem sms seks oglasa stvara nešto više, nešto jače, nešto uzvišenije. A posle toga nebo je granica. One jesu razvedene ali nisu prestale da veruju, nisu prestale da grade svoju budućnost. A ako su vatrene sms porukice pravi put – one će to prepoznati i pratiti stazu preplavljenu ružinim laticama.

IZVOR: smsseks.com

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)