Senzualni seks sa divnom damom

Senzualni seks sa divnom damomOsećam kako žudiš za mojom ljubavnom udobnošću i senzualnim milovanjem mog tela prema tvom. I zato stojim pred vama spreman za naš zagrljaj. Kako ste čeznuli za vama, da osetite svoju prelepu kosu na mojim obrazima i da uživate u mirisu vašeg prelepog proreza, dok jezikom milujem obraze vaše obrijane dame. Gledajući u vaše prelepe oči, naše usne se sreću i jezici se pletu u plesu ljubavi.

Vaša ruka, spustivši se dole, klizi u moj donji veš i osećam toplinu vaših prstiju na svom rastućem vratilu. Uzvraćam vam, klizeći rukom niz prednje strane vaših šortsa, da osetim toplu vlažnost vašeg baršunastog proreza. Vlažnim prstima uklanjam ruku i obavijam blistave, mokre prste između usana. Prekrasan miris vaše vagine budi požudu u meni i kako se moj penis povećava, podižem vas u naručje i nosim u salon.

Nežno vas položim u salon i kad počinjem da se svlačim, podižete karlicu i uklanjate, najpre kratke pantalone, a zatim prereze, otkrivajući vaš prelepi cvet.

Oh, kako sam to često gledao. Zatim uklonite majicu, otkrivajući pune sisare, njihove areole se nežno njišu napred-nazad na svetlu. Potpuno goli, ležali smo rame uz rame i,
obasipajući se poljupcima, spuštamo se rukama niz tela, dok nam genitalije curile od želje, čeznu da budu zajedno. Omotavajući bedra oko moje natkolenice
i zagrlivši je, osećam toplinu i vlažnost vašeg vlažnog proreza na mom bedru dok je trljate i vlažna je prema meni.

Zatim posežući nadole, vaša mekana ruka ljulja moje loptice – oh, kako je to lep osećaj, povlačeći ih nadole kako biste poboljšali krutost moje osovine, jer žudi za neizbežnim ulaskom u meke udubine vašeg proreza. Zatim trčeći rukom prema dole, osećam vlažnost vaše vlažne pičke i kad je pronađem, ubacujem prste u vas, umačući ih u vašu toplu. Onda dok se ljubimo sa obnovljenom strašću, vlažnim prstima počinjem da milujem vaš napuhani klitoris.

Pročitajte i ...  Mi smo rođaci, to nije uredu

Tvoji uzdasi zadovoljstva su slatka muzika za moje uši. Kako su vaše usne ljupke i mekane. Sa dva prsta milujem i masiram vaš prorez, tražeći spužvastu mekoću trljanja klitova napred-nazad, zatim kružnim pokretima, sve vreme gledajući vaše oči dok se ljubimo, tražeći znakove neizbežnog orgazma. Moja pažnja se usredsređuje na vašu areolu i vaše sada uspravne bradavice, dok vidim na vašem telu, koje trni od očekivanja.

Kako moje srce kuca od ljubavi prema tebi, prelepa ženo kakva jesi – lepa u umu, lepa u telu i lepa u duhu.

Ti si moja tajna, zabranjena ljubav. Jezikom prelazim po vašoj areoli, prvo levom, a zatim desnom, a istovremeno nežno masirajući vaš klitoris. Prođe nekoliko trenutaka, pre nego što osetim kako vam telo postaje napeto, leđa vam se savijaju, dok vam kukovi počinju da vrte, u ritmu moje stimulišuće ruke. Za vas započinje postepeno, kao talas za talasom čistog blaženstva, koji počinje na vašem klitorisu i zrači prema spolja, prolazeći kroz vaše slabine.

Užitak za vas postaje nepodnošljiv, pa na vaše pozivanje odstupam, omogućavajući vam trenutno oporavak, a zatim ponovo povećavajući intenzitet, talasi euforije se vraćaju. Posle nekoliko cunamija vašeg blaženstva, moja ruka se natapa. Orgazmičke pulsacije s vremenom popuštaju, a podižući se na mene, okrenuti mojoj uspravnoj osovini, u
šezdeset devet položaja, raširiš mi lice, da gledam tvoje najlepše mokre, blistave usne, na moj jezik koji čeka.

Osećam kako vaša usta obavijaju moj penis mekoćom vašeg jezika kako ga nežno miluje. Dok nastavljate sisati moj penis, sveži sokovi izviru iz vaših usana koje mi kapaju u usta. Dok stimulišem vaš klitoris, vaše gipe kuka prisiljavaju moje usne snažno na vašu pičku, a jezik mi se pruža duboko u vama, tražeći vašu G tačku. Lansirate u talas za
talasom novih orgazama, dok progutam stalni mlaz sperme – prelepa, kremasta, viskozna sperma.

Pročitajte i ...  To je ono ujko što mi nedostaje

Miris seksa je u vazduhu.

Sisajući me, osećate ono što vam se čini kao mali udarac dugmeta u vašim ustima, a kremasta toplina mog prekuma krsti vam jezik. Osećam da izlazi iz moje uretre, ali želite da moja sperma bude u vašoj vagini, tako da izlazeći iz mene. Zauzimate moje mesto, a ležeći na leđima, širom otvorenih nogu, usne mi govore: „uđi u mene – želim tvoju
spermu „.

Postavljajući moju karlicu između vaših raširenih butina, glava moje ukočene osovine pronalazi vaše vagine i na vašu komandu „guraj!“, Gurnem se duboko u vas. Oh, kako je to fantastičan osećaj, toplina vaših klizavih zidova materice ublažava i grli moju ukočenost. Ma kakvo blaženstvo. Kakvo nebo!! Koliko dugo mogu da se zadržavam ??

Nedugo razmišljam.

Moj penis je u vama, pozdravljen od najintimnijeg, privatnog dela vašeg tela, dok počinjem da se zabijam u podnožje penisa, sudara se s vašim klitorisom, izazivajući najzanesenije senzacije u vama, a vi vičete: „brže !! „. I ovo radim, i bez upozorenja, moj penis pozdravljen od najintimnijeg, privatnog dela vašeg
tela, dok počinjem da se zabijam, sudara se s vašim klitorisom, izazivajući najzanesenije senzacije u vama, a vi vičete: „brže !! „.

I to radim, i bez upozorenja, moj penis počinje da pulsira dok se vaše blaženstvo orgazma vraća u lavini užitka – skupa, nas dvoje. Postepeno se sve stišava. I spavamo jedni drugima u naručju!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)