inc gay sex

Teča je bio na odmoru. Tetka je tačno pola devet, kao i uvek, bila spremna da krene na posao. Pažljivo sam osluškivao njeno kretanje i kada je konačno izašla iz kuće, pažljivo sam se pridigao iz kreveta i otišao do prozora. Ispratio sam da je krenula do kola, uverio se da je ušla i krenula.
Došao sam do sredine sobe, još jednom se odmerio u ogledalu. Dopadalo mi se to što vidim. Sve te godine treniranja, sada kada sam krenuo na fakultet, došle su do izražaja. Iako jesam imao viška kilograma, sve je bilo čvrsto. Široka ramena, jake grudi, uzak struk i izuzetno mišićave i krupne butine i ogromna obla , čvrsta guza.
Dopadalo mi se to što vidim, a dopadalo se i teči. Zato sam sa puno samopoudanja krenuo ka njihovoj bračnoj sobi da ga probudim.
Da se razumemo, nisam bio ponosan na to što radimo, na to se jebem sa tečom. Tetka koja me toliko voli i koja me je primila da stanujem kod njih dok ne pređem na budžet i dobijem dom to nije zaslužila. Nisam bio ponosan, ali nisam se ni kajao. Apsloutno sam uživao u svakom trenutku sa njim.
Ušao sam pažljivo na vrata sobe, pazeći da ga ne probudim. Međutim, bio je budan. Sedeo je zavaljen u jastuke na bračnom krevetu.
„Mislio sam da ćeš spavati duže“ rekao je, na šta sam se ja nasmejao i rekao „mora da me zezaš, jedva sam čekao da ode“.
„I ja“ rekao je gledajući me u oči. U istom trenutku sklonio je prekreivač sa sebe.
inc gay sexBio je potpuno go. Naravno da mi je u oči odmah upala poludignuta glatko obrijana velika kita. Ali i ne samo kita. Teča je izgledao sjajno za svoje godine (55). Njegovo telo je bilo tako snažno i napeto kao struna. Gaće su mi same pale. Mislim to bukvalno. Samo sam ih odvojio od sebe i pustio da skliznu. Za tili čas bio sam potpuno go i krenuo ka njemu.
Već u sledećem trenutku sam ga opkoračio, a on je prebacio prekrivač preko nas. Sedeo sam mu u krilu i osećao da mu kita postaje sve čvršća dok smo se gledali i polako približavali jedan drugom. Pomazio sam ga po koščatom licu i poljubio nežno. Još nežnije je uzvrato. Naši jezici su postali jedno i našim ustima, a usne su se dodirivale najsočnije.
Trenutak je bio magičan. Trajao je dugo i potpuno sam se isključio. Iz tog stanja trgao me je njegov sada već potuno nabrekli kurac koji je već ušao delom u moju prehodno nauljenu guzu. Polako ga je uvodio. Nije trebalo mnogo vremena i moja razrađena guza ga je progutala celog.
Opet sam se izgubio u trenutku. Jahao sam tu batinu i lomio je u ritmu koji su zadavale njegove ogromne šake koje su me držale za guzu i mesile je. To je bilo tako hot, ali znate šta mi je naročito bilo hot? To što nismo prestajali da se ljubimo najnežnije i najsočnije sve vreme.
Nije ni čudo što sam osetio da mi nailazi orgazam. Osetio je to i teča koji me je zgrabio za kurac i počeo da mi ga drka u ritmu u kojem me je navlačio na kurac. Palacali smo se jezicima i gledali sve vreme u oči.
Želeo sam da odložim orgazam, ali je to bilo nemoguće. Počeo sam da se grčim na njegovom kurcu , a zatim nekontrolisano eksplodirao po njegovom stomaku. Gotovo da ne pamtim lepši orgazam, koji je postao još intenzivniji kada je njegov kurac počeo a pulsira u mojoj guzi, a zatim i puni je toplom spermom.
Smirili smo se jedva u zagrljaju i uz brdo poljubaca.
Zatim je objasnio da mora da izađe, ali se vraća za sat vremena i da će nam doneti klopu.
Nisam želeo klopu. Želeo sam da se vrati što pre kako bismo imali više vremena za nas pre nego se tetka vrati.

Pročitajte i ...  Moja tašta

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)