jebe seku prstima

Stanija nije videla svog brata skoro tri meseca. Otišao je na kampovanje po Evropi, što je radio svake godine. To su grupna kampovanja a on je bio savetnik u glavnom kampu i to veoma popularan. Taj dan je bio dan kada se Aleksandar vraćao kući. Ovo mu je bila četvrta godina zaredom u kampu i Stanija je tog prvog leta saznala da je oko njega bila najluđa ekipa koja je volela da se zabavi.

Stanija je bila uzbuđena, bila je veoma bliska sa bratom. Bio je samo par godina stariji od nje koja je imala devetnaest godina i upravo je završila prvu godinu na fakultetu i uživala je u letu tako što je bila bebisiterka u komšiluku a slobodno vreme je provodila na bazenu. Jedva je čekala da vidi Aleksandra pa kada je došlo vreme da ga neko pokupi sa aerodroma, dobrovoljno se javila da vozi.

Odabrala je svoju omiljenu haljinu—tamnoplavu nisko izrezanu haljinu sa čipkastim ivicama koja je grlila njene obline. Znala je da će izgledati dobro i da će njen brat uživati u pogledu. Uostalom, kome se ne bi dopalo da vidi lepu devojku u kratkoj haljini?

Aleksandar je čekao na aerodromu sa svojim prtljagom i oči su mu skoro ispale iz glave kada je ugledao svoju mlađu sestru. Ranije nije obraćao mnogo pažnje na njen izgled, ali ju je fakultet mnogo promenio. Ranije joj je bilo neprijatno, obično se skrivala ispod prevelike odeće i širokih pantalona. Sada je, međutim, bila u uskoj haljini zbog koje su njene sise izgledale kao da pokušavaju da pobegnu.

Kosa joj je bila duga i talasasta, a oči iste boje kao i haljina. Aleksandar je pokušavao da obuzda svoje uzbuđenje dok je grlio svoju mlađu sestru. „Stanija!“ rekao je zarivši lice u njenu kosu. Mirisala je predivno, toliko mu je nedostajala. Stanija je osećala bratovo mišićavo telo uz sebe koje je razdvajala samo tanka haljina i čipkasti donji veš. Bio je preplanuo i nosio je maskirnu majicu i široke bermude, izgledao je tako srećno što je vidi.

Zagrlila ga je tako čvrsto da je mogla da oseti sve — čak i obris njegovog penisa dok ju je držao uz sebe. Što se brata tiče, zadržao je dah i grlio je još nekoliko sekundi, pitajući se da li je to haljina ili zaista tako dobro izgleda. jebe seku s guza

„Izgledaš sjajno“, rekla je Stanija bratu.

Bio je visok i preplanuo, sa urednom kratkom kosom i istim plavim očima koje je imala ona. Nasmejao joj se i krenuli su do auta. Njihovi roditelji su radili do osam i tako su se dogovorili da će izaći na večeru. Stanija je vozila ka kući i slušala Aleksandra kako priča o svojim kamperima i Eleonori, devojci koja je očigledno bila nešto malo više od koleginice.

Kada su stigli kući, Aleksandar je rekao da će se raspakovati pa ga je Stanija ostavila samog. Zaboravila je koliko je zgodan njen brat, sve devojke u njenoj srednjoj školi su flertovale sa njim ili su je koristile da ga upoznaju. Bilo je frustrirajuće, ali ne toliko frustrirajuće kao saznanje da je on njen brat.

Pročitajte i ...  Moja sestra prava droljica

Ali fakultet ju je promenio. Otišla je kao tiha, povučena i malo gojazna devica a vratila se kao mršavija, samouverena žena koja je “skinula mrak.“ I znala je da izgleda dobro. Njen brat nije bio u stanju da skrene pogled sa njenih grudi ili načina na koji je njena haljina grlila njeno telo tokom cele vožnje kući, čak i dok je pričao o jebenoj Eleonori.

Stanija je sedela u dnevnoj sobi i gledala TV dok se njen brat raspakivao. Kada je shvatila da joj je dosadno, ušla je u njegovu sobu bez kucanja, kao što je to obično činila, i zaprepastila se kada ga je zatekla potpuno golog kako raspakuje svoju odeću. Aleksandar je šokirano podigao pogled. Skinuo je odeću sa sebe da bi mogao da je opere, ali nije očekivao da će se Stanija pojaviti. Njeno lice je postalo ružičasto, ali je tako očigledno zurila u njegov debeo kurac.

„O Bože“, rekla je Stanija, zureći u njegov kurac sa divljenjem. Bio je napola tvrd i impresivno debeo, Aleksandar se nije ni potrudio da ga sakrije, samo ju je tiho posmatrao.

„Šta ti je seko? Je li ovo prvi kurac koji si videla u životu?“ upitao je sestru posle duže pauze. „Ima i većih, ne brini.“ osmehnuo se, stavio je ruku na kurac i malo ga prodrmao čime je postao još veći u prisustvu njegove sestre. Vilica joj je bila spuštena a oči ogromne, ali nije otišla – nije se ni pomerila!

„Ne, nije prvi“, rekla je iskreno. „Ali je svakako najveći.“

Aleksandar je nežno drkao i gledao u svoju sestru. Erotična tenzija se osetila u vazduhu. Mogla je sto puta da izađe iz sobe, on je mogao odmah da pokrije svoj polni organ… ali ništa od toga se nije desilo. Inhibicije su popuštale.. njihovi hormoni i nagoni počeli su da ih obuzimaju. Zato Aleksandrove sledeće reči nisu ni malo neočekivane – „Hoćeš li da ga dodirneš?“ upitao je.

Oduvek su bili bliski, ali ovo je bio sasvim drugačiji scenario i bio je iznenađen koliko mu se dopalo to što ga sestra gleda golog. Stanija se približila svom bratu i oprezno stavila ruku na njegov kurac. Bio je topao i tvrd, deblji od svih koje je ikada videla. Glava mu je već bila mokra pa je navukla kožicu, diveći se, pre nego je sklonila ruku sa njega.

„Ufff… Sviđa ti se moj kurac?“

Aleksandarova usta su bila podignuta u osmeh a Stanija je zadrhtala koliko je nevaljalo zvučao. Izvijala se, ali je shvatila da je to pali. Aleksandar je jasno bio napaljen, kurac mu se dizao dok je buljio u nju.

Pročitajte i ...  Zabava u Kolima sa Sekom

„D-Da“, priznala je Stanija svom bratu. „Sviđa mi se tvoj kurac. Mogu li ga ponovo dodirnuti?“ Nije čak ni čekala njegovu dozvolu. Nežno je zgrabila njegov penis i počela da ga drka gore-dole, osećajući kako se grči na njen dodir. Aleksandar je zastenjao i zatvorio oči, ne pokušavajući da sakrije svoju napaljenost od nje.

„Ohhh Stanija… seko… tako si jebeno nevaljala“, zastenjao je Aleksandar dok je ona povećavala pokrete drkanja. Ispružio je ruku i stavio je na dojku preko haljine, nežno je stiskajući dok mu je nadrkavala kitu.

„Volim da sam nevaljala…“, rekla je bratu, naginjući se da ga poljubi. jebe seku prstima

Ljubili su se otvorenih usta, jezici su im plesali zajedno. Želela je da mu bude bliže i nastavila je da pomera ruku preko njegovog kurca, ispunjena porivom koji nikada ne bi smela da izgovori naglas. Dok su se ljubili, Aleksandar je odlučio da nije fer da je on jedini go. Radio je na rajsferšlusu njene haljine i pustio je da padne na zemlju ispod njegove sestre. Zastenjao je kada je video šta je nosila ispod — čipkasti providni grudnjak i bele tangice sa mokrom flekom na međunožju. Bila je napaljena kao i on.

Ispružio je ruku i obuhvatio njenu vrelu pičku. „Jebote“, rekla je, kada ju je dodirnuo. Ubrzo mu je ruka skliznula ispod tangi i prešao je jednim prstom po njenim usnama, nežno ih otvarajući.

„Da li smem?“ upitao je sa prstom na njenom prorezu. Bila je mokra, potpuno natopljenih gaćica, oboje su bili ispunjeni vatrenom željom.

„Molim te“, preklinjala je. Kliznuo je prstom u nju i posmatrao je kako reaguje. Telo joj se ukočilo dok je glasno stenjala njegovo ime. Bila je uska i vruća, puna sokova koje je jedva čekao da okusi. „Još Aleksandre. Molim te…“

Nabio joj je dva prsta u pizdu i počeo žestoko da je jebe njima. Njegova druga ruka je oslobađala njene živahne grudi iz grudnjaka, povlačila njene tamne bradavice i primakla ih njegovim ustima. Povukao ju je na krevet prekriven odećom. I dalje je bio tvrd, ali njena ruka je usporila dok se prepuštala sopstvenim željama. Zacvilila je njegovo ime poslednji put pre nego što su joj se bedra stegla oko njegove ruke i prelila ga svojim sokovima.

Bila je znojava i prelepa, najlepša žena koju je ikada video. „Aleksandre“, rekla je, gledajući u njega sa mesta gde je ležala na leđima. Kosa joj je bila razbacana oko nje, a oči su joj bile sjajne i pune ljubavi. „Učinio si da se osećam tako dobro bato. Tako nestašan, nevaljao… jebeno perverzan.“

Pročitajte i ...  Vlažni snovi na Javi

Njegovi prsti su još uvek bili u njoj, krećući se polako dok je čučao iznad nje. Njegov penis je bio čvrsto uz njenu nogu, glava opasno blizu njenog vrelog ulaza. „Želim te“, rekao je svojoj sestri dok ju je jebao prstima. „Želim da te jebem seko. Pokazaću ti koliko si mi nedostajala.“

Mokrim glavićem je masirao njeno klizavo i mirisno međunožje. „Uhhhhh“, stenjala je, zureći u njega. „Molim te. Da. Molim te. Jebi me…“, molila je Stanija. jebe seku s guza

Praktično je svršila čim je njegov kurac ušao u nju. Skliznuo je skroz unutra, a ona je zacvilila i zastenjala. Zaljuljala je kukove a on je počeo da se zabija. Bio je intenzivan ali nežan, pazeći da se njena uska pičkica prilagodi njegovoj veličini. Ali nije dugo trajalo jer podivljao je. Jebao ju je brzo i snažno, pa opet polako, prekrivajući njene prekrasne okrugle sise poljupcima, a onda je ponovo podivljao jebući je tako jako.

„Okreni se… želim da gledam tvoju divnu guzu dok te tucam seko…“

Reagovala je tako što je jedv uspela da se okrene i naguzi mu se. Nije odoleo pa je prvo spustio lice među ta dva guza i počeo da je liže. Išao je od pičke do šupka i nazad, sladeći se sekinim sokovima. Zatim se podigao i u jednom pokretu nabio kitu u njenu zjapeću vaginu. Jedan, dva, tri, pet, deset udaraca… nije stajao! Karao ju je žestoko i bez milosti.

„Svršiću“, upozorio ju je.

„Svrši u mene, Aleksandre“, molila ga je dok su mu se jaja stezala.

Čim je počeo da prska semenom u nju i ona je svršila i vrištala. Bila je prepunjena spermom svog rođenog brata. Otkotrljao se sa nje pa su ležali u gomili njegove odeće, znojavi i još uvek uzbuđeni činjenicom da su se pojebali.

„Nedostajala si mi“, rekao je Aleksandar, bacivši pogled na svoju mlađu sestru.

Bila je prelepa – sva gola i znojava, kosa joj se lepila za lice. Sklupčala se na njemu, a glava joj je ležala na njegovim grudima i ponovo počela da se igra sa njegovim gotovo mlohavim kurcem. Prešla je rukom preko njegove glave i začudila se kako se uklopio u nju.

„Ne mogu da verujem da smo to uradili“, rekao je Aleksandar svojoj sestri osetivši da mu kurac ponovo postaje tvrd.

„Ne mogu da verujem da ćemo ovo ponovo da uradimo…“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)