seka mu ga sisa dok spava

Za počteka da vam predstavim svoje sestre: Jelena ima 24 godine, visoka je, vitka, brineta, tamno smeđih očiju, nosi kosu veoma dugu i ravnu; ima lepe srednje velike ali zašiljene sise i velike bradavice. Ima tetovažu na leđima i jednu oko pupka. Svi moji prijatelji misle da je ona najzgodnija devojka u gradu. Verovatno su u pravu. Pametna je na fakultetu i ima vrlo ozbiljnu vezu sa drugim studentom.

Lana sa druge strane ima 18 godina, kratka prljavo plava kosa, plave oči, kratka i sitna, malih, zaobljenih sisica i apsolutno savršenog dupeta. Ona je pravi partimanijak koji voli da zabavlja.

Sad se pitate – a kako ja znam sve ovo o fizičkim svojstvima mojih sestara? E pa čitajte dalje i saznaćete… dve seksi sestrice

Prošlog proleća, moja sestra Jelena se vratila kući tokom prolećnog raspusta. Delila je spavaću sobu sa Lanom i praktično se preselila na mesec dana. Svo troje smo se puno zabavljali tih prvih nekoliko dana; Tek sam napunio 21 godinu i naravno uveliko sam mogao da pijem u barovima sa svojom velikom sestrom. Okupljali bismo se sa gomilom prijatelja i išli na pijanke do sitnih sati.

Na nesreću, Lana iako punoletna još joj nije bilo dozvoljeno stara da izađe s nama u grad. Znali smo doći kući nakon zatvaranja poslednjeg kluba pred zoru i odmah bih se srušio u krevet. Jelena je bila studentkinja i kao takva imala je nekoliko godina iskustva više u cirkanju;

Pokušavao sam da držim korak s njom, ali obično mi to nije polazilo za rukom. Jednog jutra nakon jedne od ovih dugih noći pijenja, probudio sam se sa najčudnijim osećajem … Pokušao sam da se setim detalja prethodne noći da bih nešto objasnio. Moja sećanja na poslednjih nekoliko sati te noći nisu postojala;

Imao bih ono što je Jelena nazvala „crnim minutama“ kad se jednostavno nisam mogao setiti poslednjih sat vremena ili nešto više pre nego što bih se onesvestio. Rekla mi je da je to simptom preterivanja i da bih na to trebao pripaziti. Elem, ovo je bilo pomalo čudno. Nisam mogao sasvim da shvatim celu situaciju.

Činilo mi se da me penis malo boli; jesam li ja nešto kresnuo sinoć? Morao bih da sačekam pa da vidim sa Jelenom; Ako se tako nešto dogodilo, ona bi mi to sigurno rekla. I naravno bio bih besan što se toga nisam mogao setiti !! Verovatnije sam ga drkao pre nego što sam se onesvestio.

Pročitajte i ...  Sestrinim provokacijama je kraj

Video sam Jelenu odmah posle ručka tog dana. Pitao sam je da li se dobro provela prethodne noći; Gledala me je kao zbunjeno; zatim rekla: „Oh, ponovo crna minuta, zar ne? Pa, ne brini, nisi osramotio ni sebe ni mene ili bilo šta drugo. Tvoja starija sestra se dobro brinula o tebi i kad smo se vratili kući zaspao si kao beba. Ali zaista bi trebao malo usporiti braco. Brinu me ta tvoja pomračenja. Ponekad mislim da te atomska bomba ne bi mogla probuditi kad tako spavaš.”

Izgleda da ipak nisam ništa pojebao sinoć, pomislio sam. Mora da sam ga samo žestoko izdrkao. Pa dobro.

Sledeći veliki izlazak bila je kućna zabava nekoliko ulica niže. Lana je bila tamo i da, stvarala je probleme; i to onu vrstu nevolje koju zaista seksi mlada devojka može da izazove na zabavi punoj napaljenih momaka. Devojke su se ljutile na nju, ljutile su se i na njihove momke; momci su se svađali oko toga ko bi je mogao odvesti kući. Nikom nije pošlo za rukom.

Ona je volela da provocira, flertuje… ali nikako nije bila laka riba. I Jelenu i mene su razni i razne muvale to veče, ali nismo bili tu da tražimo partnere, već samo zbog društvene stvari, upoznavanja novih ljudi i slično.

Te noći, tokom dubokog sna, sanjao sam seks. Oralni seks, tačnije. Kad sam se probudio, ponovo sam imao taj čudan osećaj a rupica na vrhu mog penisa kao i prednja strana mojih bokserica bila je lepljiva od sperme, po mirisu je to bilo lako prepoznati …

Napinjao sam se da se setim i da, setio sam se seksualnog sna, ali … pa, nikada pre toga nisam imao vlažne sne. Možda sam svršio u snu. Tog vikenda nisam izlazio sa Jelenom ni Lanom; umesto toga izašao sam sa momcima. Otišli smo u lokalni striptiz klub u kojem pivo košta duplo više nego bilo gde drugde, tako da jedva da sam uopšte i pio.

Ipak sam se kući vratio super kasno i legao pravo u krevet. Upravo sam utonuo u san kad me nešto probudilo. Otvorio sam oči i pogledao prema vratima gde mi se u mrklom mraku učinilo da stoji jedna od mojih sestara, nisam znao koja jer je bila jedva vidljiva silueta.

Pročitajte i ...  Pošteni Kradljivac Gaćica 3. Deo

Neposredno pre nego što sam otvorio usta da pitam ko je to, ona je zakoračila napred. Onda je opet zastala. Činilo se da se trudi da me ne probudi. Ovo je bilo dovoljno čudno ali i zanimljivo da sam ćutao i čekao sledeći njen potez. Došla je do ivice mog kreveta i polako sela na njega.

U ovom trenutku sam mogao da vidim da je to moja starija sestra Jelena. Pažljivo je posmatrala moje lice, ali očigledno u mraku nije mogla reći da sam jedno oko malo otvorio. Jedva sam razabrao da na sebi nema ništa osim tanke majice i gaćica. Šta je dođavola radila? Posegnula je do vrha mog pokrivača i polako ga, nečujno, povukla dole kako bi razotkrila veći deo mog tela, odevenog samo u boksere.

Pazio sam da ne promenim disanje; Morao sam da je pustim da misli da spavam da bih mogao da vidim kuda ovo vodi. Moja sestra je potom obema rukama posegnula ravno za međunožjem i delikatno otkopčala dugme na mojim gaćama. Tada se ceo moj svet potresao: Jelena je posegnula u moje bokserice i nežno izvukla moj mlitavi penis.

Ne reagovati na ovo bilo je možda najteže što sam u životu uspeo. U početku mi je bilo neugodno što bi moja sestra mogla videti moj kurac; i da, ubrzo ga je držala u ruci! Odjednom sam shvatio: ovo je bio izvor moje jutarnje misterije.

Jelena je ulazila u moju sobu noću i igrala se mojim kurcem dok sam spavao! Sigurno je mislila da sam i večeras komiran! Pre nego što sam mogao da razmišljam dalje, spustila je glavu do mojih prepona i zabila mekani kurac u topla, vlažna usta. Dragi Bože na nebesima !! Razmišljao sam o tome da zaustavim sve, ali isto tako brzo me preplavio onaj divan osećaj pušenja.

seka mu ga sisa dok spavaUz moje delimično osećanje stida, penis mi se počeo ukrućivati u njenim ustima, i mogao sam videti da je to upravo ono što je želela. Dok joj se glava lagano klatila gore-dolje, gutajući dobar deo mog kuraca, nastavila je gledati u mene ima li znakova mog buđenja. Jelena mi ga je sisala nežno, tiho, s ljubavlju; zavrtelo mi se u glavi dok sam pokušavao da shvatim šta sve ovo znači.

Pročitajte i ...  Jebačina sa sekom na plaži

Ona je razmazala svoju vruću pljuvačku po celom mom tvrdom penisu i na trenutak povukla glavu dok ga je nežno milovala rukom. Podigla je pogled prema meni kako bi bila sigurna, a zatim se nagnula i nastavila sa pušenjem.

Na moje zaprepašćenje, video sam kako Jelena jednom rukom poseže ispod majice i počinje milovati sise dok je premeštala usne preko mog sada potpuno uspravljenog kurca. Povukla je i stegnula bradavice koje su počele da vire. Tada je njeno sisanje postalo malo jače. Gledati moju sestru kako se igra sa sisama bilo je previše; ubrzo sam osetio kako mi se orgazam približava.

Ali ona nije prestala. Do sada se nikada nisam probudio tokom svršavanja u snu, tako da je bolje da se ne ‘probudim’ ni sada! Kukovi su mi se nehotice kretali; Jelena nije ni tada prestala što znači da je i to moralo biti normalno. Kad sam video kako se Jelenina ruka brzo pomerila na prednji deo gaćica i protrljala pičkicu, više nisam mogla izdržati. Ulazio sam u sestrina usta, trudeći se da ne guram previše.

Pravio sam malu buku, nadajući se da je to u redu, i samo sam nastavio da je jebem u usta dok nisam počeo da svršavam i to obilno. Gledao sam kako Jelena guta gotovo svaku kap sperme u dva ili tri brza gutljaja, a da nije pustila penis iz usta; Čudio sam se kakva je drolja dok mi je sisala (i isisavala) preostalu spermu iz kurca. seka mu guta spermu

Čisteći penis svojim jezikom, još jednom je na brzinu pogledala da li se budim i, zadovoljna što se opet izvukla, polako je ustala i i izašla iz moje sobe. Vrata su se zatvorila klikom. Ležao sam sat vremena pokušavajući da se pomirim sa onim što se upravo dogodilo. Bože, bilo je dobro! Ali da li je bilo u redu? Da li sam je trebao zaustaviti? Nisam znao šta da mislim. Sve što sam znao bilo je da ću sledećeg dana, kada se probudim, tačno znati šta je izazivalo taj „čudan osećaj“

KRAJ 1. Dela

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sisate devojke za seks

Aaaaaaaa nemoj :)