seka jaše brata u kupatilu

Posle onoga što se dogodilo u biblioteci, postala sam zavisna od Dragana, mog brata i lopova koji mi je ukrao nevinost. Učinio je da se osećam kao najsrećnija devojka na svetu. Uvek mi je govorio: „Ti si moja sestra i moja ljubavnica.“ Pružio mi je brigu kakvu bi brat trebao pružiti sestri, i goruću strast koju dele ljubavnici. Stvari više nisu bile iste jer se odnos između Dragana i mene promenio iz korena.

On je bio nevaljali brat koji bi me udarao po guzi kada mama i tata nisu gledali. Podsećao bi me da smo ljubavnici tako što bi me strastveno ljubio i šunjao se u moju spavaću sobu dok matorci spavaju. Ali da ne jurimo nego da se vratimo na dan nakon biblioteke.

***

Bio je topao i sunčan dan. Izašla sam iz tuš kabine i omotala se peškirom. Dok sam se spremala da osušim kosu, čula sam glas svog brata. „Hej!“ Znao je moju naviku da ne zatvaram vrata kupatila. „Izluđuješ me!“ Svoju veliku ruku obavio je oko moje male šake. Prema rečima njegovih prijatelja, Dragan je voleo da tako iznenađuje svoje devojke. Nekako su mi se dopale njegove neočekivane invazije.

„Tvoja pica ima najbolji ukus kada izađeš iz tuša.“ Učinio je da se osećam veoma srećno kada mi je rekao da imam svež ukus i koliko želi svaki deo mog tela. Obrazi su mi postali crveni dok je on polako zavukao ruku pod moj peškir. Moj peškir je iznenada pao, otkrivajući moje potpuno nago telo. Mesio je moje sise, i pustio ih da poskakuju. Moje telo je lagano vibriralo, pokazujući moj nedostatak seksualnog iskustva.

Činilo se da se Draganu dopada činjenica da sam u očima drugih ljudi i dalje njegova nevina sestra. Voleo je da iskoristi moju nevinost i pokaže svoju dominaciju nada mnom u našem vođenju ljubavi. Pogledao sam crvene tragove na svojim sisama i počela da prihvatam svoju novu ulogu bratove ljubavnice i seks igračke.

Moj prvobitni plan je bio da odspavam posle tuširanja. Nisam ni najmanje očekivala da će moj brat ući u kupatilo. Da budem iskrena, nisam bila spremna i osećala sam tremu iako sam već bila sa njim u biblioteci. Uvek sam se trudila da svom bratu dam najbolje. Nisam bila sigurna da li sada mogu svom bratu dati ono što želi. I koristila bih njegov omiljeni parfem Hugo Boss da sam znala da želi da ima seks sa mnom nakon mog tuširanja.

Pročitajte i ...  Jebao me je Tata u Butiku

„Izvini Dragane, nisam spremna.“ Odgurnula sam ga i krenula prema vratima. Stavio je svoju levu ruku oko mog struka i pribio moje telo prema svom dok je ispružio desnu ruku i brzo zaključao vrata kupatila. Bila sam zarobljena bez mogućnosti da pobegnem. Ugrizao me je za uho i tiho prošaputao: „Ne treba mi da budeš potpuno spremna. Sanja, znaš da te volim takvu kakva jesi. Savršena… i verna.“

Draganova bivša devojka ga je jednom prevarila. Ona mu je slomila srce i on je na svojoj koži osetio tu bol. Sve što mu je bilo potrebno je prava ljubav jedne devojke. Izabrao me je zato što sam bila čista, nevina i iskrena prema njemu. Uverile su me njegove tople reči. Moje telo je omekšalo i počelo da gubi prirodnu odbranu od kontakta suprotnog pola. Bila sam potpuno spremna da mu se ponovo predam.

Dragan mi je ljubio usne i prste. Divlje mi je lizao nos, obraze, usne i bradu. Mazio mi je okupanu ribicu. Zatvorila sam oči dok mi se srce radovalo osećaju njegovog nežnog bratskog dodira. Odjednom me je snažno odalamio po guzi. „Jao!“ Pritisnuo je prst na moje usne. „Tiho bebo. Mama i tata su u dnevnoj sobi.“

„Dragane, hoćemo li jednom imati seks bez da budemo jebeno tihi?“ Požalila sam što sam ovo rekla kada sam videla mrštenje na njegovom licu i frustraciju u njegovim bistrim zelenim očima. Moj brat, koji je bio samo godinu dana stariji od mene, borio se protiv sebe koliko i ja. U ovom svetu u kome živimo uvek moramo da sledimo moralne vrednosti i da radimo prave stvari. Mogli smo samo u tajnosti da oslobodimo svoje divlje fantazije da bi ostali istinski pred našim najmilijima.

„Izvini … Razumem.“ Nežno sam ga pomilovala po kosi, a on me poljubio u ruku. Uronio je tri prsta u moju vaginu, uvijajući i štipajući je. „Uhhhh, to je tako dobar osećaj… Jebi me! Umirem…“ Jedva sam mogla da govorim. Kako su se njegovi prsti brže kretali u mojoj pički, srce mi je brže kucalo i osećala sam gubitak daha. Nisam mogla da podnesem uzbuđenje na svom klitorisu. lizanje sestrine pičke na wc šolji

Bez reči me je gurnuo na toalet šolju. Kleknuo je ispred mene i razdvojio mi kolena. Njegove usne su obuhvatile moju picu i počele da sisaju. Dragan je uživao u mojoj pički kao da je to najbolje crno vino na svetu. Uputila sam mu radostan osmeh dok sam ga milovala po kosi. Od tog trenutka sam znala da ću učiniti sve za njega. Jer nijedan momak na ovoj zemlji osim mog brata me ne bi voleo tako duboko, voleo svaki deo mog tela.

Pročitajte i ...  "Dragi Dnevniče..." 3. Deo

Dok je njegov topli i vlažan jezik udarao u osetljivu kožu moje vagine, glasno sam stenjala od zadovoljstva. Zgrabio je gomilu toalet papira i strpao mi ga u usta. „Izvini dušo. Ne želiš da nas mama i tata čuju zar ne?“ Moj um je bio ispunjen ljubavlju i mržnjom prema mom bratu. Kako je mogao ovo da mi uradi? Ali shvatila sam da moram da se povinujem njegovom zahtevu.

Osećaj da tajno i nečujno nudim svoje telo bratu još me je više uzbudio. Podsetilo me je na to kako sam jednom ukrala sjaj za usne iz prodavnice šminke. Mogućnost da budete uhvaćeni i kažnjeni učinili su ceo čin uzbudljivijim. Vrh njegovog jezika je vršio veći pritisak na moje usmine, vrteći se oko centra moje ljubavne rupe. Moje dupe se trzalo napred-nazad na WC šolji dok je njegov jezik išao sve dublje i dublje u potrazi za mojim dubinama i sokovima.

Držala sam se za ivicu i naginjala se sve bliže bratovoj glavi, podstičući ga da kopa dublje u mene. „Dublje! Dublje!“ Vikala sam u srcu i svoje misli prenosila kroz prodoran pogled na muško telo ispred sebe. Pogon adrenalina u njegovom mladalačkom telu naterao me da poletim visoko u vedro plavo nebo, okružena pahuljastim oblacima.

Pet minuta kasnije, nisam mogla da podnesem svo to golicanje i pritisak koji je vršio njegov jezik. Vrući plamen je goreo u celom mom telu i izbio u mlaz mokraće i vrućih sokova. Mešavina je proključala njegove usne, jezik i tekla je do grla. Izvukao mi je papirne ubruse iz usta. Nakon što sam tokom celog procesa disala na nos, konačno sam mogla da pričam, ali prve reči koje sam izgovorila bila je pritužba: „Mrzim te!“

Znao je da je to šala, ali to nije odobrio. Za kaznu mi je ugrizao donju usnu i ošamario me po vreloj osetljivoj pički. Iako je voleo da me fizički kažnjava, moj brat je i dalje nastavio je da bude moja simpatija, moja ljubav, moj ljubavnik.

Ljubav sa mojim bratom nije bila nimalo laka. Svoju strast prema meni pokazao je kroz manipulaciju mojim telom. Nisam želela da ga izgubim i izabrala sam da podnesem fizički bol. Dao mi je tada poslednji poljubac u pičku. Otišla sam do lavaboa i poprskala vodom svoju crvenu i natečenu vaginu. Umirala sam u osećaju bola i zadovoljstva. Mislila sam da smo završili za taj dan jer nisam mogla više da izdržim.

Pročitajte i ...  Onlajn ljubavnici

Međutim, moj brat je rekao: „Ne želim da ideš.“ Posegnuo je u svoje bokserice i brzo masturbirao, signalizirajući svoju potrebu. Bila sam iscrpljena, ali kako da odbacim svog brata? Hrabro sam prihvatila izazov i puzala do Dragana. Dragan je ostao bez reči ugledavši me na sebi. Do sad je uvek on bio taj koji je imao kontrolu. seka jaše brata u kupatilu

Moja natečena pica se malo oporavila, čekajući njegov gladni penis. Sa dva prsta mi je raširio usmine i gurnuo me dole na sebe, na svoju kurčinu. Osećala sam se kao da me je udario grom kada je njegov penis u punoj dužini prodro u moju vaginu. Kako je svaki njegov udarac išao sve dublje i dublje uz moje haotično neiskusno jahanje, grlila sam ga sve čvršće i čvršće. Jako sam ga ugrizla za rame i on je zastenjao od zadovoljstva.

Nije bilo moguće da zadrži svoj orgazam! Moja ribica je bila puna sluzave ukusne sperme moga brata.

Vazduh je bio ispunjen mirisom znoja i sperme. Izgubili smo pojam o vremenu. Dragan je pogledao na sat i rekao: „Sedam je. Večera je spremna. Hajdemo da se operemo. Predugo smo u kupatilu. Zaista ne želim da mama i tata posumnjaju.“

Ušli smo pod tuš i kupali se dok smo se ludo ljubili. Tuširanje sa mojim seksi bratom, nešto o čemu sam sanjala skoro svake noći, konačno se ostvarilo. Bila sam okupan toplinom njegove goruće strasti. Nakon što smo isprali gomilu znoja i sperme, Dragan me je obrisao peškirom i pomogao mi da obučem grudnjak i majicu.

Držali smo se za ruke i sišli niz stepenice. „Uživaš u seksu sa mnom, zar ne?“

„Da, bilo je sjajno! Ali imaš još mnogo toga još da naučiš seko.“ Zaigrano mi je stisnuo ruku i nagnula sam se bliže njemu, trljajući sise o njegove grudi. Poljubila sam ga u obraz i osmehnula mu se obećavajući: „Jedva čekam da me svemu naučiš.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)