kurcem cepa užarenocrvenu sjajnu pičku

kurcem cepa užarenocrvenu sjajnu pičku

Izložiću vam nešto što mi je moj mladi rođak iz unutrašnjosti, student prve godine jednog od beogradskih fakulteta poverio pre par dana. Priča osim što je erotska ima i nekih socioloških komponenata pa bi mi bilo drago da čitalac koji to bude poželeo ostavi konstruktivni komentar.

S obzirom na opštepoznatu krizu a pogotovu u unutrašnjosti, roditelji mog rođaka i inače ne tako imućni, mogli su mu u Beogradu iznajmiti jedino sobu jer fakultet koji studira ne postoji u bližem mestu. Pročitavši par oglasa odabrao je jedan gde se izdaje soba u kući na sprat na periferiji grada pod pristojnim uslovima i sa uravnoteženom cenom.

Došao je na adresu. Pozvonio i vrata mu je otvorila žena od svojih 43,45 godina izuzetno negovana, smeđokosa, srednje duge kose u pramenovima, prelepih plavih očiju visine oko 175, težine sasvim dovoljne da bude zaobljena ali ne i puna – što bi se reklo divna zrela lepota (takvi su bili njegovi prvi utisci pri susretu).

Ponudila ga je kafom, ispričala da se soba izdaje jer joj je novac potreban da vrati neke dugove, da je razvedena i da živi sa sinom u gornjem delu kuće tj na spratu.
Pokazala mu je sobu koja je izgledala sasvim uredno i kompletno opremljeno. Oko cene i načina plaćanja su se lako dogovorili i jedino što mu je bilo neobično je rečenica koju je izgovorila a koja je otprilike glasila: ”Sve će biti u redu, samo te molim da nešto neobično što ćeš vremenom primetiti a neće biti nimalo opasno za tebe, čuvaš kao najstrožu tajnu, inače ću morati da ti otkažem izdavanje.”

Kako mu je sve drugo sasvim odgovaralo a u ženu je i tokom to malo vremena provedenog u upoznavanju stekao određeno poverenje, pristao je.

Uselio se, u međuvremenu upoznao i sa njenim sinom, prijatnim i kulturnim dečkom njegovih godina – 19 i sve u svemu prvih dva, tri dana po useljenju nije primećivao baš ništa neobično. Ono o čemu ga je Mirjana (nazvaćemo je tako) upozorila desilo se u noći prvog vikenda provedenog kao podstanar..

Pročitajte i ...  Sine moj liži tvojoj mami

kurcem cepa užarenocrvenu sjajnu pičkuIako oktobar, bilo je toplo a i sam dolazak u grad, nova sredina, navike, društvo, polazak na fakultet-sve ga je to izvelo iz kolotečine i nije baš najbolje spavao tih dana. Negde u pola noći iz sobe iznad začuo je nepoznate zvukove. Napregnuo se da oslušne ali tek kada je prislonio glavu uza zid zvuk je postao jasniji – u sobi iznad njega se žestoko seksalo!

To ga ne bi zapanjilo da je Goran (gazdaričin sin) doveo neku devojku ili ženu a ona otišla da prespava kod drugarice i ”oslobodi mu prostor”. Međutim te večeri niko im nije došao u posetu – oboje su bili tu i nešto malo pre mog rođaka otišli na spavanje.

Priljubio je uho uza zid i sad već mnogo jasnije čuo škripu kreveta i ženske uzdahe i jecaje. Grozničavo je razmišljao o tome da li da se usudi poći gore u strahu da ga ne otkriju i gazdarica mu da otkaz. A opet mešavina znatiželje i uzbuđenja mu nije davala mira i gonila ga je da pokuša da sve vidi ”na licu mesta”.

Prelomio je: ”Idem, čuvaću se da me ne vide” i lagano na prstima krenuo na sprat. Iz sobe čija su vrata bila odškrinuta čulo se sve jače i jasnije: ”Jebi me ljubavi, tako te želim,malo moje kurato,ahhhh,srećo..”

Kao i žestoko udaranje ”meso o meso” pomahnitalog ljubavnog para.

Moj rođak je prišao taman na bezbedno rastojanje međutim sasvim dovoljno da vidi šta se u poluosvetljenoj sobi događa.

Goran je zgrčen i napregnut žestoko tucao Mirjanu čije su se duge noge nalazile na njegovom vratu i sasvim jasno se mogao videti kako joj svojim već formiranim kurcem cepa užarenocrvenu od sokova sjajnu pičku koja ga je spremno primala duboko u sebe kao da želi celog da ga uvuče sa sve jajima otečenim od semena kojim će je zaliti.

Pročitajte i ...  U autu

Mumlao je nešto poput: ”Kako se dobro jebeš, moja kurvice..” i zaista je žestinom svojih naleta prikucao za krevet koji se gotovo raspadao pod snagom strahovitog seksa.
Moj rođak je toliko bio uzbuđen prizorom da je jednostavno morao da izvadi kurac i počne da ga drka naravno uz neophodnu opreznost da ga ne otkriju.

U međuvremenu su ljubavnici promenili pozu i sada je Goran guzio Mirjanu držeći je za razigrane sisetine jebavajući je tako silovito da je sobom odzvanjalo kao da je šamara po natrćenoj guzici a ne da joj uteruje batinu u njenu uvek spremnu pizdurinu oblikovanu već dugo vremena po meri njegovog kurca.

”Daj mi ga mamin jebaču,nabij me,rasturi..” sada se već šapat mešao sa jecajima a Goran po sve bržim pokretima bližio se svom vrhuncu.

“Jebote, kako si dobra,kako te volim,uhhhh” dahtao je i pumpao sve brže a Mirjana osetivši da se njen mili bliži svršavanju propela se poput kobile i hitro okrenula uzevši Goranov kurac u svoja vrela, požudna usta: ”Svrši bebo,svrši jako,daj mi,mmmmm…” Goran se samo trznuo par puta i nabio joj glavu na kurčinu gotovo vrišteći: ”Aaaah,evo me stižem, popij sve, uhhhh…”

Mirjana se gotovo gušila od naleta sperme ali joj nijedna kap nije izmakla, prizor je zaista bio orgazmičan i moj rođak još uvek pod kakvom-takvom kontrolom se jedva suzdržao da ne vrisne od uzbuđenja.

Nakon samo par minuta Goran je Mirjanu nastavio da jebe ovaj put jezikom ližući je pohotno svu raščepljenu i samo njemu podanu po pički koja je vlažila poput vodopada. Ubrzo su se nakon zvuka soptanja pomamljenog jezika začuli jecaji i Mirjana se grčevito tresla pod serijom onesvešćujućih orgazama: ”Joj, ljubavi, poludeću,šta mi to radiššš,aaaaaauuuuuuhhh…”

Pročitajte i ...  Mama (prvo pusenje)

U isto vreme tresao se od orgazma i moj rođak poslednjim delićima svesti vodeći računa o tome da sperma ne iscuri po vidnom mestu ispred sobe ljubavnika…

Sutradan po ustajanju budno je pratio da li će zaljubljeni par bilo čime nastaviti svoju noćnu igru međutim osim povremenih užarenih pogleda, blagih dodira ruku (kada bi pomislili da ih moj rođak ne gleda)i bezazlenih poljubaca u obraz,nikakvih znakova strasti nije bilo.

Vremenom su se naravno nastavile strastvene igre ljubavnog para i moj je rođak ubeđen da gazdarica zna da je on shvatio šta je to neobično u kući o čemu se ne sme govoriti niti bilo kome otkriti tajna zato što bi to značilo da on automatski ostaje na ulici.

Ono pitanje koje je meni postavio rođak je da li bi bila greška-s obzirom na to da je uvek imao prilike potajno gledati gazdaričine intimne odnose sa sinom (slučajno ili namerno-ko zna zašto se vrata skroz nisu zatvarala) i u međuvremenu je počeo jako da se pali na nju kao na razuzdanu ženku, dakle da li bi pogrešio da je nekako pita da vodi ljubav sa njom ili se možda pridruži njoj i njenom sinu u vatrenim ljubavnim igrama.

Moj savet je bio da ćuti i ”ne igra se vatrom”
Ako mu je baš stalo do toga da sačeka njen eventualni znak. A najbolje da prati oglase za rentiranje i promeni sredinu ukoliko je moguće.

kurcem cepa užarenocrvenu sjajnu pičku

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)