Orgije s mamama

Ne znam niti sam jesu li to baš bile orgije ili je riječ, orgije, malo prejaka pa to i nisu bile orgije u pravom smislu te riječi. No pročitajte priču i sami donesite zaključak.
Ma koliko god se trudio nisam ovo mogao ispričati, tj. napisati, ukratko. U originalu priča je još dulja a ja sam ja eto skratio koliko sam procijenio da je to moguće. Nadam se da ćete imati strpljenja priču pročitati do kraja i da će vam se svidjeti.

PRVI DIO

Orgije s mamamaJa i moji prijatelji odrastali smo u naselju koje bi najbolje opisali stihovi jedne pjesme; negdje između asfalta i blata. Prašnjava ulica s tek desetak izgrađenih kuća bila je mjesto gdje smo provodili vrijeme. Dakle naselje koje se tek gradi ali okruženo livadama, vrtovima i voćnjacima. Moja mama Jelena bila je u pravom smislu te riječi raspuštenica. Ja sam bio izvanbračno dijete i nikada nisam saznao tko mi je otac, nisam siguran da je i mama znala ali ja i nisam inzistirao na tome da to doznam. Rodila me je vrlo mlada, poslije se dva puta udavala i oba braka su propala. Dakle bila je sretno razvedena žena.

U to vrijeme, o kojem pišem, moj djed i baka živjeli i radili su u Njemačkoj. Mami su uredno slali novac tako da nije imala potreba raditi ali ipak bi povremeno znala raditi nešto honorarno. Kuću u kojoj smo živjeli izgradio je djed. Bila je to relativno mala kuća s dvije sobe, kuhinjom, kupaonicom i smoćnicom. Djed je odmah iza te kuće, uza sam zid kuhinje sagradio još jedan objekt. Bila je to prostorija otprilike 30-40 kvadrata. Bili su to samo zidovi ali bez prozora i vrata te je bila bez krova, tj. samo pod betoniranom dekom.

Na terasi tog prostora djed je imao namjeru dići još jedan kat. Odmah na tu prostoriju nadovezivao se objekt koji je također bio samo pod dekom a tu je bilo zamišljeno da bude garaža, mala stolarska radionica (djed je bio stolar) te ostava za alat i sve ostale stvari. Taj prostor bio je uži od kuće ali dosta dugačak. Dakle, nadam se da ste shvatili da je sve to bilo priljubljeno jedno uz drugo. Ne pričam to bez razloga. No shvatiti ćete iz priče zašto vam to opisujem.

Dakle sve to tvorilo je jednu prilično veliku terasu na kojoj se moja mama ljeti sunčala dobro sakrivena od znatiželjnih pogleda.

Barem je ona tako mislila. Naime na onom dijelu terase gdje je trebala biti garaža i radionica bila je na paletama složena cigla koja je naravno trebala u doglednoj budućnosti biti iskorištena za gradnju kata. Iz smoćnice koja se nalazila odmah uz kuhinju, mama bi se metalnim stepenicama popela na terasu, stavila bi ležaljku, skinula grudnjak i tako obnažena prepuštala se milovanju sunčevih zraka.

No moja znatiželja da mamu gledam dok se sunča ponukala me da za to iznađem rješenje. Ušao bi u prostor gdje se nalazio mali vrt i voćnjak te se s bočne strane ljestvama popeo na terasu, tj. na onaj dio gdje je trebala biti garaža i radionica. Točno ispred mene bila je složena cigla koja me je zaklanjala. Iz pretposljednjeg reda izvukao sam nekoliko cigli i onda sve posložio tako da su sad tu bile pukotine kroz koje se moglo gledati a pogled je pucao točno dvadesetak, a možda i malo više, metara naprijed na mjesto gdje je ležala mama. Naravno, morao sam paziti da budem tih i ne napravim neku buku.

Kada sam primjetio da se mama sprema na sunčanje pustio bi je da se fino opusti i onda se u najvećoj tišini popeo iza cigli i guštao gledajući je tako razgolićenu paleći se na njezine lijepe sise. Bila je to moja tajna za koju nitko nije znao.

Mamu je s prednje strane štitio krov od kuće a s bočne strane zid kuće susjede Ane.

Naime njezina kuća je doslovce bila priljubljena uza zid naše kuće ali je bila znatno veća i viša. Anin suprug radio je u Švicarskoj i nije bio tek radnik. Lik je bio fakultetski obrazovan i tamo u Švicarskoj mlatio je lijepe novce. Imali su sina Danijela koji je bio moj dobar prijatelj. Ana je inače bila rodom iz Like. A vjerujte mi bila je rasna, baš rasna žena. Naravno, ni ona nije nigdje radila jer za to nije imala ni potrebe.

U potkrovlju kuće stanovala je njezina mlađa sestra Martina koja je u Zagrebu studirala. Jako zgodna i vitka plavuša, duge kose, lijepe guze i prćastog dupeta. Koliko sam samo puta drkao na njih dvije. Uostalom koga ne pali maštanje o sexu s dvije sestre?

Sad vam je jasno da je bilo posve logično da Ana i moja mama postanu jako dobre prijateljice. Kuća do kuće, obje s pregršt slobodnog vremena i bez muževa. Provodile su mnogo vremena ispijajući kave na terasi ili travnjaku iza Anine kuće. Često bi im se pridružila i Martina. Inače Anina kuća bila je najveća i najljepša u tom opskurnom kvartu. Osim toga bila je kompletno opremljena sa namještajem i uređajima koje je Anin muž donio iz Švicarske. No, to sad i nije toliko bitno.

Pročitajte i ...  Iz misli u stvarnost

DRUGI DIO

Bilo je samo pitanje vremena kada će se mami na terasi, prilikom sunčanja, pridružiti i susjeda Ana. mama je naravno Ani ispričala o sunčanju na terasi a kada se ova živo zainteresirala, mama joj je predložila neka joj se pridruži. Vidjevši terasu Ana se oduševila i uskoro je na terasu donjela pletene stolice, stolić i veliki suncobran. Mama ju nije trebala dugo nagovarati da i ona skine grudnjak.

Za mene, malog voajera, to je bio pun pogodak. No moju tajnu provalio je Anin sin i moj prijatelj, Danijel. Naime jednog dana vidio me iz svoje garaže kako se penjem na terasu. Nije mi preostalo drugo nego mu sve priznati i pristati na to da mi se pridruži u voajerizmu. Povremeno bi se mami i Ani pridružila i Anina sestra, Martina. Tih dana drkali smo kao sumanuti jer bili smo napaljeni do bola. No pravi vrhunac je bio kada im se u društvu pridružila i mama našeg zajedničkog prijatelja Mladena, Višnja. Mladen je bio stariji od nas i na neki način nametnuo se našem društvu kao vođa.

Višnja je bila vrckava žena, uvijek nasmijana i vrlo razgovorljiva

. Možda na prvi pogled nije izgledala atraktivno ali kada bi obukla kratku haljinu, štikle i našminkala se izgledala je jako jebozovno. Njezin suprug, a Mladenov otac, zajedno sa bratom vodio je građevinski obrt. Čim bi stiglo proljeće on bi s radnicima odlazio put mora gdje su radili sve do kasne jeseni. Kući bi dolazio tek povremeno. Inače Mladenov otac je bio rodom iz Dalmacije. Pričalo se, a nije bilo daleko od istine, da se Mladenova mama uredno ševi sa strane dok joj je muž u Dalmaciji.

Uglavnom Višnja se sprijateljila s mamom i Anom u tolikoj mjeri da su je ove pozvale na zajedničko sunčanje. Višnja to nije odbila. Danijel se jednom prilikom neoprezno izlanuo pred Mladenom i ovaj je shvatio da nešto „opasno“ krijemo. Uskoro nismo imali izbora i sve smo mu priznali.

TREĆI DIO

Da bi nas udobrovoljio i dokazao nam kako nam je partner i prijatelj Mladen nas je pozvao da zajednički gledamo njegovu mamu, Višnju, dok se tušira ili ide na wc-e. Kupaonica i wc-e nalazili su se iza kuće te je trebalo proći kroz dvorište. Potom bi ušli u drvenu šupu u kojoj je Mladenov otac držao razni alat, daske i kojekakve druge stvari.

Prozorčić te šupe gledao je točno na kupaonicu a Mladen je ispod tog prozorčića sklepao nekakvu improviziranu skelu. Popeli bi de na tu skelu i imali izravan pogled u wc i kupaonicu. Kako je kupaonica bila osvjetljena a mi u mraku nije bilo bojazni da nas Mladenova mama zamijeti. Danas kada se svega toga prisjećam mislim čak da je ona jako dobro znala da je promatramo i da ju je to uvelike rajcalo. No, možda griješim.

U svakom slučaju Mladen nam se pridružio na terasi. Bio je prvi od nas koji je bez kompleksa izvadio kurac i stao ga drkati dok je gledao mame kako se sunčaju. Nije trebalo mnogo da s drkanjem krenemo ja i Danijel.

Poslije bi znali raspravljati o tome tko je na čiju mamu drkao.

Mladenu je tada na pamet pala ideja da potajno fotografira mame dok su na terasi. Otkrio nam je da je već fotografirao Esmu. Esma je bila Bosanka koja je živjela u ulici iza naše. Muž joj je radio u Mariboru i svaki vikend dolazio bi kući. No to nije bitno. Bitno je to da je Esma bila strašno dlakava žena.

Dlakavija od mnogih muškaraca. Sjećam se da smo je jednom vidjeli u dvorištu njezine kuće obučenu samo u kupaći kostim. Prvo što sam zamjetio bile su dlake oko njezine pičke koje su izvirivale na sve strane. Mladen nam je pokazao njezine fotke i na znam zašto ali tada nas je ta dlakavost uzbuđivala. Znam da danas ne volim dlakave, a pogotovo ne tako jako dlakave, žene.

No da skratim priču… jednog dana dogodilo se to što se dogodilo. Evo, mislio sam da ću to ispričati u tri dijela a treba mi i četvrti.

ČETVERTI DIO

Iz Dalmacije je u Mladenovo susjedstvo doputovao Vinko. Naime, uz Mladenovu kuću i kuću njegova strica bila je i kuća još jednog Dalmatinca koji je bio neki daljnji rod Mladenovu ocu. Vinko je gotovo svakog ljeta dolazio u Zagreb kod tog svog rođaka i tu ostajao po mjesec dana. Družio se s nama, igrali smo nogomet i košarku te smo ga već dobro poznavali. Vinko je u Splitu završio neku, ne znam sad koju, višu školu i spremao se doći u Zagreb na fakultet.

Tih dana u obližnjem naselju vatrogasci, tj. lokalni DVD, spremao je feštu. Otvarali su obnovljeni vatrogasni dom i tom prigodom bila je organizirana velika zabava. Znali smo da se naše mame spremaju otići na tu vatrogasnu zabavu. Lijepo su se naprilitale, našminkale i upicanile te su takve otišle na spomenutu feštu. I mi, uvjetno rečeno, klinci i malo stariji klinci, odlučili smo tamo biti prisutni. Bilo je zbilja veselo. Naše mame dobro su se oraspoložile i lako se moglo zamijetiti da im nimalo ne smeta to što im muškarci, s kojima su plesale, stavljaju ruke na guzu.

Pročitajte i ...  Mama Branka

Kada je Danijelova mama shvatila da kriomice pijemo alkohol razljutila se i naredila nam da odmah idemo kući. No mi smo, lagano podgrijani alkoholom, odlučili nastaviti piti. Krenuli smo kući ali smo usput navratili do Vinkovog rođaka gdje je Vinko iz kuće, potajice, iznio kanister vina kojeg je donio iz Dalmacije. Otišli smo iza moje kuće u onaj prostor koji je bio namijenjen za garažu.

Tamo je bio stari stol i nekoliko običnih drvenih stolica.

Krenuli smo, iz mrljavih čaša koje sam pronašao u staroj vitrini, piti vino. Vino je bilo jako, i jako dobro. Opijenima vinom nije nam trebalo dugo pa da počnemo pričati o mamama na terasi. Vinko nas je u čudu gledao. Potom je Mladen rekao kako je vidio Vinkov kurac i kazao je kako je to pravi monstrum. Vinko se smijao i pitao nas želimo li da nam pokaže svoju neman od dvadeset i pet centimetara.

Nismo mu vjerovali i počela je graja koju je iznenada prekinulo naglo otvaranje vrata. Naime, čitav prednji zid buduće garaže bio je sklepan od dasaka a od dasaka su bila sklepana i vrata koja su se netom otvorila.
Zanijemili smo vidjevši da iza otvorenih vrata stoje naše mame. Moja mama pošteno nas je izgrdila. Uzela je kanister s ostatkom vina i naredila nam da uđemo u kuću. Ušavši u sobu lako sam zaključio da su i naše mame lagano podgrijane alkoholom.

Mladenova mama je bila najbolje raspoložena. Nije joj trebalo dugo a da pita Vinka bi li bio voljan pokazati svima svoj „alat“. Razumijete da je pod „alat“ mislila na njegov kurac.

Odmah mi je bilo jasno da su naše mame ispred vrata garaže prisluškivale naš razgovor.

Jedino nisam znao koliko su toga čule. Kada je Višnja, Mladenova mama, spomenula Vinkov „alat“, moja mama udarila ju je rukom o rame prijekorno je pogledavši, no Višnja se nije dala zbuniti. Štoviše rukom je dotaknula Vinkovo bedro. Vinko se zacrvenio poput zadnjeg pubertetlije. Danijelova mama glasno se smijala ne mareći što je raširila noge toliko jako da smo lako mogli vidjeti njezine čarape zahaklane halterima.

Ja, Danijel i Vinko bili smo zanijemili od zbunjenosti i srama ali Mladen se nije dao smesti. Predložio je mamama da i one nama pokažu nešto pa će i Vinko pokazati svoj „alat“. Moja mama kiselo se smiješila, lagano se zacrvenjevši u licu a pogled je stalno bacala na Vinkovo nabreklo međunožje. Mladenova mama je bila najotvorenija i spremna za akciju. Rekla je kako će se njih sve tri skinuti i ostati samo u grudnjaku i gaćicama ako Vinko pokaže alat. Mladena to nije zadovoljilo.

Potom je njegova mama s vješalice na vratima uzela jednu haljinu od moje mame. Njegova mama je bila u trapericama pa je najprije navukla tu haljinu na sebe a potom je skinula traperice i majicu. Potom je svukla grudnjak i gaćice bacivši ih na pod. Sada je ispod haljine bila posve gola i to nas je narajcalo do bola. Mislio sam da će mi kurac eksplodirati.

Rekla je Vinku neka sada pokaže svoj kurac.

Opet je intervenirao Mladen rekavši da ionako ništa nismo vidjeli. Potom je Višnja odriještim glasom naredila Ani i mami da se skinu. Ana nije oklijevala. Svukla se ostavši samo u gaćicama, halterima, čarapama i grudnjaku, lagano se ljuljala opijena vinom. Doslovce smo ju, ne gledali, već jebali, očima. Moja mama nije željela pristati na skidanje. Inače, svo to vrijeme ispijale su skupa s nama vino koje je Vinko donio tako da su se već opasno sve tri ljuljale.

Vidjevši da mamu neće moći nagovoriti na skidanje Višnja ju je jednostavno zgrabila oko struka i bacila na krevet. Počelo je hrvanje dvije napaljene žene i ne moram vam reći koliko je to napalilo nas dečke tek izašle iz puberteta. Mama je vrištala, cvilila, smijala se i zapomagala ali protiv Mladenove mame jednostavno nije imala šanse.

Višnja je relativno brzo, mada uz malo muke, svukla mamu. No nije stala… Svukla joj je i grudnjak a onda se okomila na njezine gaćice. Mama se odupirala skupljajući noge ali u jednom momentu uletio je Mladen uhvativši moju mamu za ruke. Višnja joj je napokon, uz Mladenovu pomoć, svukla i gaćice… Mama je posramljena, zatvorenih očiju žestoko stiskala noge. No uz pomoć Mladena Višnja je taj otpor vrlo brzo svladala. Raširila joj je noge omogućivši nam svima da vidimo pičku moje mame.

Smeđe usmine izvirivale su između dlačica i mislim da smo svi bili na rubu svršavanja.

Sada ni Vinko više nije imao izbora. Vidno uzbuđen i dobrano opijen vinom izvadio je svoju kurčinu… Bio je to stroj koji je iznosio više od dvadeset centimetara. Ana je razrogačenih očiju i otvorenih ustiju promatrala tog monstruma. Višnja je pak zadivljeno i smireno guštala u tom prekrasnom kurcu. Mama je razrogačila oči i ustala iz kreveta. Sagnula se da dohvati dio odjeće a Višnja se tog trena bacila na nju i vratila je na krevet. Mama je pala potrbuške, prevaljujući se preko jedne stolice, dlanovima se dočekala na krevet… Višnja joj se bacila na leđa govoreći Vinku neka navali.

Pročitajte i ...  Dobar je osecaj raditi nešto nedozvoljeno

Mama je gotovo zbacila Višnju sa sebe kada je u pomoć opet priskočio Mladen. Mama je sad bila nagužena preko te stolice a pod teretom Višnjina tijela i Mladenovih ruku nije se mogla uspraviti. Vinko je zajapurena lica, držeći jednom rukom svoju kurčinu, doslovce uletio u pičku moje mame. Mama je izvila glavu prema gore razrogačivši oči te je glasno vrisnula… Vinkov kurac nemilosrdno se zabijao u nju sve do jaja. Mama je doslovce cvilila, jaukala i više no glasno stenjala. Pod naletima Vinkovog kurca glavom je gotovo udarala o zid uz koji se nalazio krevet.

Svi, doslovce svi, znači ja, Mladen, Danijel ali i Višnja te Ana nismo skidali pogled s tog prizora, te brutalne rasturačine koju ju je Vinko priredio mojoj mami. Vinko je bio napaljen do kranjih granica i čvrsto je stiskao mamu za bokove zabijajući se duboko u nju. Mamin otpor u potpunosti je nestao. Višnja ju je rukama šlatala po sisama, trljajući joj nabrekle bradavice…

Nisam više siguran kada smo se točno svukli ja, Mladen i Danijel samo znam da smo u jednom trenutku svi bili goli i natezali svoje kurčeve koji su u odnosu na Vinkov izgledali uistinu mali.

Danijel je sjeo iza Višnje zavlačeći ruku ispod haljine i dodirujući joj pičku. Nije se uopće bunila. Lagano se okrenula prema njemu uzevši u ruku njegov kurac. Nježno mu ga je drkala…Ana je sjedila na stolici i dlanovima ruku pokrila usta kao da time želi reći kako ne vjeruje da se sve ovo događa. Mladen joj je prišao s leđa stavivši joj ruke na ramena. U početku nije reagirala ali kada su mu ruke kliznule na njezine sise uhvatila ga je svojim rukama želeći ga spriječiti u naumu da joj šlata dude.

Mladen je zgarbio naslon stolice i nagnuvši je unazad prema sebi. Ana je osjetivši da pada unazad raširila noge i ruke pokušavajući zadržati ravnotežu. No Mladen ju je sa stolicom nježno spustio na pod. Ležala je na leđima s nogama u zraku… Gaćice su joj se uvukle u pičku i ta scena me toliko napalila da sam se taj čas bacio između njenih nogu. Odmaknuvši gaćice ugurao sam joj jezik u pičku. Čak i danas mogu osjetiti taj nježno kiselkast okus u ustima. Dlaćice su mi se petljale oko jezika ali to mi ništa nije smetalo.

Čuo sam Mladena koji mi govori neka joj skinem gaćice.

Pogledao sam prema njemu i tek tada odmaknuvši glavu s Anine pičke osjetio koliko sam mastan po licu, ustima, bradi, nosu… Sokovi Anine pičke natopili su me po čitavom licu. Mladen je klečao iznad Ane pridržavajući joj rukom glavu a njegov kurac bio je u Aninim ustima. Tek tada odmaknuo sam stolicu i svukao joj gaćice. Nastavio sam s lizanjem Anine masne pičke.

U jednom trenutku odmaknuo sam se uhvatio je za noge podigavši ih na ramena i pokušao ugurati svoj kurac u Aninu pičku. Uspjelo mi je ali nisam se baš proslavio… Nisam ga gurnuo možda više od tri-četiri puta i već sam svršavao. Pokušao sam se suzdržati ali to je jednostavno bilo nemoguće. Osjećao sam se pomalo posramljeno ali Ana nije reagirala. Bila je zauzeta pušenjem Mladenovog kurca.

Tog trenutka začuo sam glasno dahtanje Vinka… Zabivši svoj kurac do jaja u maminu pičku očito je svršavao punivši je svojom spermom. Višnja i Danijel uzajamno su se mazili. Ona je njemu rukom drkala kurac a on je njoj milovao vlažnu pičku. Ubrzo je sperma špricala po Višnjinim nogama ali i po maminoj haljini koju je još uvijek imala na sebi. Nisam vidio kada je Mladen svršio ali shvatio sam da jest jer, Ana je držeći ruke na ustima odjurila u kupaonicu gdje je ispljunula ostatke Mladenove sperme u lavabo. Vratila se ubrzo u sobu. Nije pogledala nikoga već se na brzinu odjnula te bez pozdrava izjurila iz kuće.

Stekao sam dojam da se osjeća nelagodno zbog svega što se dogodilo.

Višnja je skinula maminu haljinu ostavivši je tako umrljanu spermom na podu. Obukla je hlače i košulju te pomogla Vinku da se i on odjene. Približila je glavu do Vinkove govoreći mu nešto što nisam mogao čuti. Potom ga je uzela ispod ruke i zajedno s njim napustila je kuću mahnuvši nam na odlasku. Koliko god da sam bio pijan shvatio sam da je Višnja odvukla Vinka kući u svoj krevet.

Mladen nije uopće reagirao. Sjedio je, još uvijek posve gol, za stolom nasuprot meni. Zapalio je cigaretu te natočio meni i sebi čašu vina. Danijel je ležao na leđima pored moje mame koja je ostala ležati potrbuške u pozi kakvoj ju je ostavio Vinko. Lagano se podigao oslonivši se na laktove gledajući prema meni i Mladenu. Ustao je prišavši stolu držeći se dlanovima ruku za lice. Napokon je progovorio: „ajme, ljudi moji, što se to nama dogodilo, jel to normalno?“ Mladen se šeretski nasmijao ne govoreći ništa. Natočio je i njemu čašu vina.

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hot oglasi

Aaaaaaaa nemoj :)