MAMA KOJA JE U STVARI DROLJA

Jebiga, nakon nekog vremena popustila sam sinovom zavođenju. Kada sam tu bizarnu tajnu otkrila prijateljici Svjetlani ona je uz ciničan osmijeh kratko prokomentirala: “ A što drugo očekivati od stare, perverzne drolje poput tebe“.

Slaven, tako se zove moj sin, odrastao je bez mene. Stoga baš i nismo razvili neki prisan odnos u roditeljskom smislu jer za to i nije bilo prave prilike. Tomo, njegov otac a moj suprug, bio je pravi papak. Nisam bila zaljubljena u njega ali je bio iz dobrostojeće obitelji i imao je brdo novca. Ja, mlada i pomalo naivna, vjerovala sam da će to biti dovoljan razlog da s njim sklopim brak.

No u meni je uvijek čučla jedna velika drolja, kako je to točno rekla Svjetlana. Jednostavno mu nisam mogla biti vjerna i kada je naslutio da šaram okolo počele su trzavice ali sam već bila zatrudnjela. Vidjelo se da taj brak nema perspektive, no on je želio dijete pa sam opet mislila da će nas dijete zbližiti i nešto bitno promijeniti. No, ništa se takvoga nije dogodilo i jednostavno sam jednog dana nestala iz njegova života.

Tomo je sa sinom ostao živjeti u svom rodnom, malom i provincijskom, gradu a ja sam nastavila buran život.

MAMA KOJA JE U STVARI DROLJAPonekad bi ga nazvala, slala novac i poklone za sina. Životni put me odnio skroz do Norveške gdje sam se opet udala za jednog Norvežana. Bio je dosta stariji od mene i nismo imali djece. Kada sam se napokon vratila u Hrvatsku počela sam češće kontaktirati s Tomom a onda smo se pomalo počeli i viđati. Sin je već bio odrasli deran. Tomo je i dalje bio onakav kakvog sam ga ostavila. Naši susreti bili su sve češći i napokon me pozvao da se preselim k njima i da nastavimo živjeti zajedno. Godine su učinile svoje i sad sam kao starija i iskusnija shvatila da to nije loša zamisao. I onda je počelo.

Slaven je bio oduševljen zbog toga što ćemo sad živjeti svi zajedno. No, vrlo brzo sam primjetila da se on prema meni odnosi na način kojeg slobodno možemo slobodnim rječnikom nazvati „upucavanje“. Isprva me to zabavljalo a onda sam i ja prihvatila igru pa sam s njim počela koketirati i malo-pomalo dogodilo se što se dogodilo.

Zapazila sam da je Slaven sve više i više zainteresiran za fotografiju. Stalno je razgovarao o fotkama sa mojim suprugom, tražio je savjete i pokazivao bi mu što je sve slikao. Jednog ljetnog kasnog prijepodneva dok je Tomo bio na poslu sunčala sam se na terasi. Obukla sam minijaturni bikini i prepustila se sunčevim zrakama. Zatvorenih očiju čula sam šumove kroz otvorena klizna vrata sobe iz koje se izlazilo na terasu. Vrlo dobro sam znala da me Slaven promatra no nisam mu to dala na znanje. A onda se nakon nekog vremena on pojavio na terasi držeći u ruci fotografski aparat. Kratko je rekao kako me želi fotografirati.

Samo sam se nasmijala ništa mu ne odgovorivši.

Cupkao je oko ležaljke i škljocao. Pitala sam ga da li želi da promijenim pozu. S veseljem je prihvatio moju ponudu. Ustala sam pa mu pozirala, potom sam kleknula pa isprćila dupe, legla na leđa i široko razmaknula noge… Slaven se uzbudio i to je teško mogao skriti. I mene je taj foto sesion u početku zabavljao a uskoro sam se i ja uzbudila. Kada sam mu predložila da skinem gornji dio nije mogao izustiti ni riječ samo je klimao glavom. Na kraju sam mu prišla, rukom se oslonila o njegovo rame zamolivši ga da mi pokaže što je uslikao. Dodirivala sam ga bradavicom lijeve sise i ruke su mu lagano drhtale dok je na digatlcu vrtio netom snimljene slikice.

Tako su počele naše foto seanse i vrlo brzo sam mu pozirala posve gola. Zbog poslovne prezauzetosti nismo

znali kada će Tomo ići na godišnji pa nas je jedan vikend odveo na more. No i tu na moru Tomo je najviše vremena provodio uz laptop dok smo ja i Slaven tražili skrovita mjesta gdje bi mu pozirala. Iznajmili smo čamac pa smo tako lakše pronalazili željena i usamljena mjesta. Sada me već pomalo hvatala nervoza kada bi Slaven ocu pokazivao što je sve snimio. Plašila sam da mu ne izleti kako mu ja poziram gola. Slaven je sad već bio posve zaokupljen sa mnom. Nastojao je biti uz mene što češće.

Otvoreno mi se udvarao a ja sam pomalo, kako sam već rekla, koketirala ni sama ne znajući dokle ću ići u ovoj bizarnoj igrici.

Jednog dana otišla sam sa svojim sinom u šoping; trebala mi je nova odjeća a odlučila sam se počastiti i s novim parom štikli. Ušli smo u naš Touareg i odvezli se u grad. Dan je bio lijep, pravi ljetan, sunce je tako jako peklo da sam bila sva slijepljena u svojoj mini bijeloj haljinici. Zato nisam ni obukla grudnjak. „Što ćeš si ti kupiti, zlato“?, pogledala sam malog. Nosio je običnu plavu majicu kratkih rukava i traperice. Dečko je bio tako mlad i zgodan da je i u tome bio neodoljiv. Samo je slegnuo ramenima. Opušteno se zavalio u kožni sic pa mu je iz džepa napola ispala kamera koja je postala sastavni dio Zoranovog života. Više nigdje nije išao bez foto aparata.

Držala sam oči na cesti, ali sam jednostavno osjećala kako mu je pogled prikovan na mojim sisama. Nasmijala sam se na pomisao sina koji mami uzbuđeno gleda cice. Bila sam u takvom stanju da su me već i same asocijacije na incest izluđivale. Spustila sam desnu ruku na mjenjač, a lijevu visoko na volan, tako mi je mogao dobro vidjeti dekolte. Pitao me što ću ja kupiti.- „Štikle… Trebaju mi jedne crne s visokom petom.

Uz onu mini haljinu…“- Čula sam kako je uzdahnuo zamišljajući me u njoj. Bila je strahovito uska, tako da mi je naglašavala svaku oblinu. U toj haljini…s pravim petama…izgledat ću tako jebeno kurvinjski, kao profesionalka…razmišljala sam. U autu je postalo neugodno napeto. Kabinom se širila toplina koja nije imala veze s vanjskom vručinom. Morala sam nešto učiniti pa sam uključila klimu.

I dalje me gledao misleći vjerojatno o onoj haljini.

-„A da odemo sad na jedno mjesto…? Vrijeme je savršeno, snimao bi malo“, iznenada je rekao. „Gdje to“? „Ma park…blizu nam je… Ili da odemo malo van grada u prirodu“, dodao je. Bez riječi sam skrenula s autoputa na prvom desnom izlazu. Dvadeset minuta kasnije zaustavili smo se na mjestu koje mi je Slaven pokazao. Nije to bio park u pravom smislu riječi, više bi se moglo reći zelena površina, ravnica uz Savu s kojim drvetom. Po parkiranim automobilima još je deset, petnaest ljudi odlučilo tamo provesti subotnje poslijepodne.

Pročitajte i ...  Mama Zaklina mnogo voli Kurac

Izašli smo iz auta i protegnuli se. Oduševilo me što je lagano pirkalo. Sin je odmah počeo kadrirati gorje u daljini a onda se okrenuo i snimao mene. Pitala sam ga da li će fotografirati prirodu ili mene? Odgovorio je kako se savršeno uklapam u ovu prirodu. Nastavio je okidati polagano me vodeći prema malom bržuljku na čijem središtu je bilo drvo. Sada je stajao iza mene i snimao me, svoju mamu. Opušteno sam mu pozirala, bile su to skroz bezazlene slike. Korak po korak došli smo i do tog drveta.

Naslonila sam se na njega i nasmiješila se kameri. Osjećala sam se kao manekenka na nekom profesionalnom snimanju za čijim slikama će popizditi svaki muškarac. Raširila sam ruke i zagrlila stablo od čega su mi se otkopčala dva prednja gumba na haljini a sise još više izletile. Spustila sam pogled da vidim ‘kolika je šteta’. Bradavice su mi bile prekrivene ali su mi zato cijele lopte fino stršale van. Kvragu! Skroz sam zaboravila da nemam grudnjak. Osvrnula sam se oko sebe da vidim jel zrak čist. U daljini je bio samo jedan čovjek koji je bezbrižno šetao.

Ponovno sam se stisnula uz stablo, al sada s lagano raširenim nogama kako bi bolje uhvatila ravnotežu.

-„Mama, daj digni malo haljinu da ti se vide nogice“! Ajme meni…ovako to uvijek počinje…samo malo. Pomislila sam kako smo vani, u javnosti…i koliko je riskantno tu raditi stvari kojima smo se sin i ja u zadnje vrijeme opuštali. Već sam mogla osjetiti kako mi se pička navlažila. Odlučno sam se primila za rub suknje i malo je srolala prema gore, zaustavljajući se na bedru. Klik, klik, klik. Presavila sam dignuti materijal i naslonila se, sada okrenuta guzom. Zamišljala sam kako to izgleda; gospođa mama podignute haljine, duge noge gole do bokova, raskopčana, sise se razlijevaju na sve strane…samo prekrivenih bradavica.

Još jednom sam osmotrila situaciju. Jedini čovjek bio je onaj tip koji šeće, ali i taj je bio skroz daleko, gotovo kod same rijeke, i nikako nije mogao vidjeti što mali i ja radimo. Slaven je kleknuo na zemlju ispred mene i probao me snimiti ispod haljinice. Raširila sam koljena tek toliko da ga zezam. -„Mama…tako si dobra…hajde još malo nadigni…“ Dečko se uzbudio, vidjelo se iz aviona. Glas mu je trokirao, a lice bilo posuto crvenim flekama.

Bilo mi je nevjerojatno kakav utjecaj imam na njega, koliko sam ga bila u stanju izbezumiti. -„Slavene…ne mogu ovdje…svi nas vide… Šta ako netko naiđe“?- Zato sam još više raširila ruke da mi ispadnu sise. Zadnji gumbić koji ih je držao na mjestu ekspolodirao je i oko bradavica mi je prostrujao hladni zrak. Nisam se željela ni pogledati; znala sam u kojem sam stanju.

Mogla sam samo pretpostaviti kako izgledam.

Što sam to radila? Još sam mu se više raširila, sada uopće nije bilo sumnje da mi se vide gaćice. -„Tako si htio sine? Želiš da ti mama pozira ko drolja“?, znala sam da ga takvi komentari izluđuju, samo sam morala u istu rečenicu staviti riječi mama – sin i kurva i malom je kurac već prokišnjavao. -„DA! Točno tako“!- Skinula sam bretelicu s lijevog ramena i opet vratila ruku na koru iznad sebe. Materijal se spustio do same bradavice. Duboko sam disala gledajući kako milimetar po milimetar sve više klizi a ispod se pojavljuje tamni krug…

Bradavica mi je bila ušiljena, stršala je sigurno dva centimetra. I ja sam drhtala od uzbuđenja, onako raširena na drvetu, s luđačkim pogledom uperenim ravno u sina kojeg polako ali sigurno pretvaram u svog ljubavnika. Čemu sve ovo, zašto sam mu se tako droljasto eksponirala? Prišao mi je, zumirao malo grudi malo međunožje, skroz mokre gaćice na kojima se jasno vidjela tamna fleka pizdinog maziva. Sada sam skinula i drugu naramenicu s ramena, sva raskuštrana pogledala sina i opet podigle ruke svjesna da će mi haljina potpuno spuznuti.

Kada bi netko pozvao policiju zbog nemoralnog ponašanja u javnosti oni bi naišli na mamicu koja polugola pozira sinu koji joj napaljen ko bik dobacuje kako je dobra, kako je strahovito droljasta, i sve se više grabi za tu mladu tvrdu karinu… Kao drogirana primila sam se za rubove gaćica. -„Jel bi htio da se mamica i ovog riješi“? -Da…da! Molim te, mama, skini ih“!, molio me. Nasmijala sam se i polako skliznula sljepljenu krpicu preko bokova. Sin me nestrpljivo gutao očima, ja sam se sa gaćama, koje su mi sad skrivale samo ulaz u nju, prčila po drvetu, miješala, bacakala, natezala si sise.

Tako sam se napalila da više nisam mogla izdržati.

Htjela sam si strgnuti te jebene gaće i jednostavno se naguziti svima na redaljku. „Slavene…ahhhh…moramo prestati s ovim, dušo“, cvilila sam gledajući ga tupo u oči. -„Mama, ne…molim te…nemoj prestati“! – „Vani smo…ne možemo se opustiti a ja ti ne mogu izdržati….“ Opet sam zakačila prst u lastiku od gaćica. Možda samo još malo… Pička mi je bila tako mokra da je doslovno usisala krpicu na sebi. Više nije bilo nikakvog vjetrića, tijelo mi se kupalo u znoju, a mali je stajao s tom kamenom erekcijom i otvoreno piljio u mene. „Idemo odavde…“, nisam znala što bulaznim, niti što želim.

Dečko je bio tako crven da više nije mogao fotografirati. Primio me za koljena i teškom mukom ih raširio. „Mama…skidaj te gaće“, zahtjevao je. Kako me mogao tražiti da mu se dam u parku? Grozničavo sam pogledala okolo. Čovjek koji je šetao sada je bio bliže ali nisam bila sigurna da nas s te udaljenosti može vidjeti. -„Jesi lud“?- Umjesto da prestane drkao si je preko hlača…i postajao sve veći.

Nisam mogla odvojiti oči od sinove erekcije, sama sam si počela natezati sise gledajući ga kako uživa s tom spravom među nogama. -„Još samo malo ih skini, da ti vidim mokru rupicu… Pa što ako nas budu vidjeli“?- Spustila sam gaće do polovine bedara. Pička mi je doslovno kapala. Sva u bunilu incestuozne strasti nisam ni primjetila kada me opet počeo snimati.

Pročitajte i ...  Cyber Mama 1. Deo

Imala sam mu potrebu još više raširiti noge, ali nisam mogla zbog prokletih gaća.

-„Da ih skroz skinem“?- O da…prava kurva napravila bi baš to! Uspravila sam se i stisnula noge, a s jednom rukom napokon povukla te gaće preko koljena i pustila ih da mi se smotaju oko gležnjeva. Onda sam ih primila između dva prsta i držala ispruženom rukom pokazujući sinu što mi je napravio, kako su mokre, kako iz njih doslovno kapa. Položila sam dlan na bok i nevino ga pogledala, „Hoćeš si ovo zadržati? Mamine mokre gaćice…“? Napaljenko je izgledao kao da će smjesta svršiti u gaće. Prišao je jedva se krečući koliko se sav tresao, uzeo mi ih iz ruke i smjesta prislonio na lice. Duboko je udahnuo, zatvorio oči, mirisao moju vlagu…ženske sokove. Ajme meni, znam da sam grozna majka, ….

Ali tog trenutka u takvom stanju od svega mi je bilo najdraže što sin tako silno voli maminu pičku! Što sad…. Stajala sam gola, haljinice srolane oko struka. Čovjek koji je šetao začudo je nestao. Sin je klečao i snimao, a ja sam počela spuštati haljinu niz ljepljivo tijelo sve dok i ona nije pala na pod. U slučaju nužde sada se više nisam imala s čime prekriti. Bilo je fenomenalno riskantno. Sagnula sam se i bacila je što sam dalje mogla, da nije u kadru. Pizda mi je tako pulsirala da sam bila sigurna kada bi je samo dodirnula vrškom prsta sigurno bi smjesta svršila.

Usnice na pici su se same otvarale. Bile su previše nabrekle da bi ostale sljepljene, tako da su puknule i pokazale sinu rupicu, ulaz stvoren za njegovu debelu kurčinu. Jednu ruku stavila sam na guzu i okrenula mu se leđima i to tako da sam dugu plavu kosu zabacila s jedne strane, oblizala usne i drsko prostrijelila kameru. Srce mi je udaralo kao ludo dok sam si rastezala guzove i sinu pokazivala stisnuti čmar koji nije bio ništa manje uspaljen od pizde.

Provukla sam jednu ruku i dodirivala si mokre usmine.

Raširila sam ih i ukliznula prstom u mokro meso. Prst mi je bio sav ljepljiv. Nisam više mogla stajati, morala sam svršiti. Trljala sam si klitoris, a drugom rukom ševila pičku s dva prsta, dubokim snažnim ubodima. …Ooohhhh… jecala sam. Onda sam izvukla skroz sluzave prste i malim krugovima trljala si klit. S prstiju mi je sluz kapala po travi, gledala sam sina ravnuo u kameru, primakla mokre prste licu i počela ih sisati. Opet sam si protrljala klitoris, raširila s dva prsta usnice i zabila si srednjak, sve pred sinom koji je mamicu sluđenu jebačinom fotografirao u javnom parku.

Svršila sam super snažno, zabijajući si prste najdublje što je išlo. Zaklopila sam oči, raširila noge i miješala guzom jašući na valovima orgazma. Jedva sam negdje u daljini čula školjocanje aparata. Jedino što me dekoncentriralo bio je nekakav hladan mlaz koji mi se spuštao niz unutrašnjost bedra. Zar sam tako jako svršila? Jel ga Slaven uspio snimiti, ovaj slap? Onda sam postala svjesna da kapam na sve strane; šta iz pičke šta s prstiju koje sam si opet zabila među noge i polizala. Bila sam skroz ufurana u ulogu perverzne drolje.

Raširena, otvorena…osobna kurva, sinova drolja. Mali, moj gospodar, prišao mi je s osmjehom na licu, lupio me po guzi i prstima skliznuo u procijep. Pogledala sam gdje je to završila ruka malog perveznjaka. Bila sam strašno ranjiva; gola, raširena, otvorena pred mojim tinejdžerom, samo sam kao kujica čekala što će mi dečko sljedeće narediti. Slaven je odložio kameru, primio me jednom rukom za guzu a drugom za veliku cicu i snažno stisnuo. Morala sam se bolje namjestiti, raširila sam se totalno nesvjesna kako se instinktivno vlastitom sinu namještam u položaj za parenje. Kakva je to mama ovako raširena, nagužena, spremna na korištenje…najprljaviju jebačinu, ševu kakvom se tucaju samo drolje?

Sin mi je dodirnuo mokru pičku, a onda ugurao jedan po jedan dva prsta od čega sam mu se zatresla u rukama.

-Kurva hoće jebanje, ha?- čula sam malog kako govori. Strastveno me odostraga poljubio u usta. Majko mila, kako se to ponašao prema meni? Bolje rečeno, kako sam se ja to ponašala prema njemu? Jahala sam mu prste koje mi je držao točno ispod moje pičke, tako da se sama nabijam i hopšem po njima kao zadnja drolja.-„Jesi svjesna što radiš? Nabijaš mi se tu ko neka kurvica…

Hoćeš možda da te jebem? Kad si kurva budi kurva do kraja…“- Smeće malo, kako me samo mučio. Bila je to igra ali i istina. Stvarno sam ko neka glupača visila gola na drvetu, držeči se za granu i nabijala mladom dripcu na ruku još mu govoreći kako mi to paše, a on ih je baš zato izvukao i ostavio me skroz praznu. Razočarano sam zacvilila. Slaven me gledao s mješavinom uzbuđenja i gađenja kojeg muškarci imaju prema droljama koje im se nude. -„Sad ćeš mi izvadit kurac, mama“-, hladno je rekao.

Okrenula sam se oko sebe histerično kao narkomanka. U daljini je opet bio samo jedan čovjek, i to, činilo se, onaj isti lik od prije. Bio je daleko a u rukama je držao nešto što je sad prinio licu. Fotoaparat? Dalekozor…? ! Koja ludnica! Hipnotizirano sam se spustila, otkopčala sinov remen, pa zatim šlic i izvukla mu poludignut kurac. Ko zna po kome ga je naslijedio, otac mu nije imao ni približno toliki. Držala sam ga u ruci i dala mu laganu pusu čekajući na sljedeću naredbu. -„Dobra droljica… sad ga stavi u usta i puši“.

Ne samo da sam mu ga silno željela pušiti, već mi je sin na pravi način rekao da mu to radim.

Nazvao me droljicom, kurvom…onim što sam oduvijek željela biti. Ako su se naši dosadašnji foto ‘susreti’ možda činili kao nekakva slučajnost ili moje ugađanje sinu, sada se bez dvojbe radilo o obostrano željenoj jebačini. Sin mi je jednostavno rekao da mu pušim kurac. Ugrizla sam se za donju usnu i oblizala je… Mozak mi se skroz prilagodio sinovom zahtijevu.

Pročitajte i ...  Pokorna Drolja - Moja Bratanica

Primaknula sam lice njegovom međunožju, gotovo dodirujući veliki ružičasti glavić usnama i ponjušila miris predsvršotine. -„Mili znaš da ti ga želim popušiti…ali ovdje…u parku? Idemo rađe negdje…“ sugerirala sam. Nemilosrdno je zatresao glavom. Gospodin je odlučio da će mu mama pušiti baš tu i nije bilo diskusije.- „Što je sad ovo? Jesi drolja ili nisi? Ne možeš malo biti dobra tetica a malo kurva koja se napalila na sinovu kurčinu“.

Pušit ćeš mi ga ko kurva, jer ti to i jesi. Ajmo droljo Usred dana i tu, pred svima.
Glavić mu je lupnuo po mojim ustima, slana tekućina ulazila mi je kroz stisnute usne. Držala sam se rukama za njegove kukove. Mali je bilo nepomičan, a ja sam malo po malo prilazila, otvarala usta i spremala si ga na jezik. -Tako se puši…vidiš da znaš i možeš- Ajme meni, da sad netko naiđe… Skroz gola klečim u parku i pušim sinu. Kurva! Razvratna kurva! Od toga mi je pička počela pulsirati.

Zar sam zbilja to htjela?

Jesam li o ovome fantazirala? Da se tako srozam? Odgurnula sam malog uz drvo i na koljenima puzila za njim pazeći da mi ni u jednoj sekundi ne ispadne iz usana. Kako je bio ukusan, majko mila… Mlad, svjež, presladak…nos mi se zaljepio za stidne dlake. Zar sam ga cijelog progutala? Ispljunula sam slanu kurčinu i žvakala mu glavić. Žmirio je oslonjen na drvo uživajući u pljugi koju mu je pružala vlastita majka. Sisala sam ga, lickala, drkala, natezala mu jaja… I u toj mahnitoj akciji uspijela sam kutkom oka vidjeti kako se na samom kraju vidnog polja nešto pomiće. Nisam prestala pušiti, samo sam s kurcem u ustima okrenula glavu i pogledala što se zbiva.

Onaj šetač, piljio je ravno u nas s dalekozorom! Podigla sam pogled prema sinu čije je lice bilo izobličeno od užitka. I dalje s kurcem u ustima vratila sam oči na tipa, bio je udaljen možda kojih 100 metara i nije se približavao. Nisam znala što da radim. Prestat pušit nije bila opcija –i ja i sin previše smo uživali Ponovno sam ga duboko usisala uživajući u svakom centimetru pulsirajućeg mesa.

-„Mama… hoću te jebati…“- Trebala sam mu reći za tipa koji nas je gledao no nešto mi je govorilo da šutim. „…čekaj malo…nisam ti ga još dobro popopušila…Ummmm“, opet sam ga usisala. Sisala sam sinu grlom, malo okrenute glave kako bi nas čovjek što bolje vidio. Zašto sam to radila? Pokazivala se strancu kako pušim sinu? Iako…on nije mogao znati da mi je to sin.

Mogla sam jednostavno biti stara kurva koju je neki mladić naručio preko oglasnika.

Koji osjećaj…da te čovjek koji je nedužno izašao u popodnevnu šetnju gleda kako se drapaš sa vlastitim sinom! Bila sam tako napaljena da sam doslovno napadala sinovu kurčinu, a on je od tog vakumskog pušenja cvilio spreman na svršavanje. U zadnji čas sam izvukla debelo meso iz usta. -„Stara, daj jebote, ne mogu više, naguzi se… hoću ti svršiti u pičku…“.

Klečala sam na zemlji sva znojna, prljava i raščupana, pičke tako crvene i otvorene da ju je onaj tamo jasno mogao vijdeti i bez dalekozora. Majka se vrtila kao kuja koja se tjera oko svog sina, šireći noge i isturajući se još više da me i mali i taj tip dolje što bolje vide. Slaven me lupio po bedru kao da sam zbilja na psećoj izložbi, primio se za kurac, namjestio ga na ulaz u pičku i jednim trzajem mi ga stjerao do jaja. Lako je ušao jer sam bila nevjerojatno mokra.

Jebao me žestoko, grubo, stiskao rukom za kičmu prema zemlji, šamarao sise, gazio me preko svako mjere stalno lupkajući po dupetu. Ševio me takvim pritiskom da nisam mogla stajati, morala sam se primiti za drvo da me ne bacaka po livadi. Bio je dublje u meni nego ikada prije. Znojnog lica zaljepljenog za zemlju pogledala sam prema onom čovjeku. I dalje je bio tamo, gledao nas je. -„Čovječe, ovo nije normalno! Ne mogu te najebati koliko si mokra i vruća! Niš ne osjećam“!- Urlala sam pod sinovim ubodima. Dečko je bio izvan sebe, došao mi je do samog dna pičke, a ja sam se onako odostraga stopalima omotala oko njegovih koljena i dupetom skroz priljepila na mokre dlake dok mi je jajima razmazivao vlažnost po guzi.

Sada se možemo vratiti na onaj dio s kojim sam započela priču.

Dakle mali se obilno ispraznio u meni ali i dalje nije vadio kurac. Znoj mi se cijedio niz tijelo, mali je ipak omekšavao u njoj. Izvukao ga je i stao mi se ispred face, a ja sam ga i dalje na sve četiri počela poslušno čistiti od vlastitih pičkinih sokova. Baš kao prava drolja. Dobro sam mu ga očistila i ustala. Osvrnula sam se, nikog nije bilo. Čak je i onaj tip s dalekozorom otišao.

-„Sine, možda ne bi smjeli toliko riskirati… Idemo odavde“. Pokupila sam s poda haljinu i navukla je bez gaćica koje si je sin već spremio u džep, kao trofej, suvenir na majčinu kurvanjsku pičku. Skoro sam ga pitala da mi ih da, no pička mi je bila tako potrošena i iziritirana da nisam mogla podnjeti ništa na njoj. Morala se hladiti, smiriti. Hodali smo prema autu kao da je sve ok. Na parkingu je stajala grupica ljudi , jedva da su nas primijetili. Možda im je bilo čudno što sam sva raskupusana ali zasigurno im nije padalo na pamet šta smo radili do prije pet minuta… A možda i jest, no bilo mi je svejedno.

Šutke smo se vozili prema domu. Sin me je svako malo pogledavao i smješkao se. Parkirala sam auto i požurila u kuću kako bi se istuširala i sredila prije Tominog povratka. Slaven me nježno uhvatio za dupe rekavši kako jedva čeka ponedjeljak. Znala sam i zašto. Tome čitav dan neće biti kod kuće. Nasmiješila sam se i bez riječi odjurila u kupaonicu.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “MAMA KOJA JE U STVARI DROLJA”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi

Aaaaaaaa nemoj :)