sin joj liže klitoris

Kako ponižavajuće. Evo me, nekada uspešan tridesetogodišnjak, srećno oženjen, ili sam bar tako mislio, dvoje dece, sjajna kuća, sjajan život, bla, bla, bla. A sada… Gledam gore u fasadu svoje stare kuće iz detinjstva, posmatram ljude koji nose moje kutije i stvari, ostatke tog uspešnog života koji je sada srušen u pakao. Bože, koliki sam gubitnik što se u ovim godinama vraćam kući da živim sa svojom mamom???

Uzeo sam još jednu kutiju sa zadnjeg dela auta i odneo je do kuće. Dvojica momaka koji rade selidbe, bili su na kratkoj puš pauzi, i pričali o mojoj mami. „Jebote“, kaže jedan od njih, izbacujući dim snažno kao da želi da istakne svoju izjavu, „to je jedna zgodna mama. Ne razumem, jel je ona njega rodila kad je imala 12 godina?“

Drugi tip se nasmejao. „Bukvalno! Izgleda mlađe od njega! Stalno se nadam da će njen gornji deo skliznuti dole… al bih joj posisao sisetine…“ Zastenjao je i napravio grimasu kao da sisa bradavice… a onda su se okrenuli i videli me. Barem su imali dostojanstva da izgledaju postiđeno.

Oštro sam ih pogledao i rekao svojim najhladnijim glasom: „Kako bi bilo da uložiš energiju koju trošiš na maštanje o mojoj majci da radiš ono za šta si plaćen?“

Gledali su me ljutito… a iza mene se oglasio njihov šef: „Ako vas dvojica ne želite da budete plaćeni danas, samo mi javite – mogu da vas pošaljem kući da maštate o svemu što želite… bez plate naravno.“

Ugasili su cigarete i vratili se na posao.

„Izvini zbog toga…“, počeo je gazda, ali ja sam odmahnuo rukom. Situacija je bila dovoljno neprijatna bez daljeg razmatranja. „U redu je“, rekao sam. „Sve okej.“ Video je da mi je neprijatno zbog cele stvari, pa se samo nasmešio i otišao.

Pomislili biste da sam se do sada navikao na to da je moja mama zgodna i da joj se svi živi nabacuju. Ali nisam. Čak ni nakon svih godina slušanja mojih prijatelja kako mi govore koliko sam srećan i kako bi voleli da „odrade“ moju mamu. Ne samo prijatelkji već i učitelji i oženjeni i svi živi. I ono što mi je najviše smetalo u tome je… razumeo sam kako se osećaju. zgodna jebozovna mama

Uvek je fanatično vodila računa o svom telu i imala je najzrelije obline – prelepe velike grudi, lepo zaobljenu zadnjicu, zakrivljene bokove i sočan struk. Takođe je imala naviku da šeta po kući sa gotovo ničim na sebi, tako da su moje tinejdžerske godine bile agonija posmatranja maminog privlačnog tela u veoma providnim bluzama, malim malim šorcevima rastegnutim do maksimuma, kratke majice, bikinije i druge stvari za koje sam bio ubeđen da nisu ništa drugo do uređaji za mučenje dizajnirani posebno da mene izlude.

Pročitajte i ...  Snežna noć sa Sestričinom

Da, proveo sam veliki deo svoje adolescencije u izmaglici napaljenosti podstaknute testosteronima. A vreme je bilo veoma ljubazno prema mojoj majci. Nije izgledala kao da je ostarila ni jedan dan.

Dok sam bio izgubljen u mislima zgrabila je kutiju iz mojih ruku.

„Mama!“ Protestovao sam, pokušavajući da ne ispustim kutiju i pitajući se šta je to, zaboga, ušlo u nju – bila je još živahnija i uzbuđenija nego inače.

„Nenade!“ zakikotala se. „Zašto ne dozvoliš mami da ti malo pomogne?“

„Mama, u redu je“, rekao sam što sam nežnije mogao i zakoračio oko nje da odnesem kutiju u svoju staru spavaću sobu. Pratila me je, blago se dureći.

„Nenade, ne moraš da budeš tako zao.“ Prišla mi je, obgrlila me rukama oko vrata i pritisnula svoje telo uz mene. „Daj svojoj mami poljubac.“

Jebote! Prošao sam kroz najsušniji period koji sam ikada imao od puberteta… i sada je moja mama pritiskala svoje telo uz moje. Pogledao sam okolo, nije nikoga bilo u blizini. Bili smo samo moja majka i ja.

„Mama…“, ona se lagano pomerila prema meni. Struja je prolazila kroz moje telo i posebno moje prepone. Znao sam da postajem tvrd, veoma tvrd. Pokušao sam da je poljubim u obraz i pobegnem, ali nije dozvolila.

„Nenade…!“ rekla je upozoravajuće, a zatim me uhvatila za glavu i poljubila me u usne. Odjednom, kao da je pukla brana. Više nisam mogao da se suzdržim… godine potiskivanja su učinile svoje. Zid je bio prošlost. Zgrabio sam svoju majku … ma nisam tada o njoj razmišljao kao o svojoj majci, samo kao o zgodnoj, seksi ženi u koju želim da nabijem kurac — i dao joj poljubac koji definitivno nije bio normalan za sina.

Moja jedna ruka je klizila do njenog potiljka, a druga je uhvatila njenu ruku uz njeno telo. Prekinuo sam poljubac dovoljno dugo da zastenjam: „Da li je ovo izvinjenje koje si želela mama?“ ljube se mama i sin

„Sine… pobogu…“ nejasno se sećam da je moja majka stenjala, a onda su se moja usta spustila dole da ponovo uhvate njena. Zdrobio sam njene usne svojima, osećajući kako njen blagi otpor bledi dok sam privlačio njeno telo uz svoje, klizeći jednom rukom ispod veoma tanke majice. O bože… njene grudi su bile nebeske, bradavice već tvrde, grudi teške i oh tako meke na dodir.

Pročitajte i ...  Domacica zeljna druzenja i dopisivanja

Skinuo sam joj majicu preko glave i gledao njene grudi kako se oslobađaju… o, prelepe ružičaste bradavice, tako tvde i napaljene! Sagnuo sam se da ih sisam i ližem, a moja majka je izvila leđa i zastenjala: „O bože Nenad – Šta mi to… ufffff!“ Otkopčao sam njene farmerke dok sam nastavio da sisam prvo jednu bradavicu, pa drugu.

Spuštao sam ih preko njenih velikodušnih bokova i dupeta, zajedno sa njenim gaćicama, bilo je sve kao u raju. Stenjala je i grčila se dok su moje ruke klizile po njenoj goloj koži, gurajući joj pantalone još dalje. Kada su se skupile oko njenih članaka, izašla je iz njih i stala preda mnom u svojoj goloj, senzualnoj slavi. Mogao sam da namirišem njeno uzbuđenje i odjednom sve što sam mogao da pomislim je da joj dam svoj kurac i zadovoljim je.

Skoro sam pocepao svoju košulju dok mi je majka raskopčavala farmerke i spuštala nih i bokserice niz moje noge. Bio sam izbezumljen, a ona se našla na kolenima preda mnom. Zgrabio sam njenu kosu jednom rukom, a moj kurac drugom i zarežao, „Sisaj mi kurac mama.“ sin joj liže klitoris

Pogledala je prema meni, osmehnula se, a zatim otvorila usne i praktično progutala moj kurac. Toliko ga je duboko primila u grlo, kao ni jedna druga pre nje. Maštao sam od puberteta o tome kako bi bilo da imam kurac u maminoj pički. Ovo je bila savršena prilika da saznam. Naterao sam je da ustane i povukao je do kreveta. Gurnuvši je dole, naterao sam je da raširi noge kako bi otkrila najlepšu vaginu koju sam ikada video. Vlažna, ružičasta… tako prokleto jebeno dobra. Morao sam da je probam… izgledala je tako ukusno.

Nagnuo sam se i obliznuo joj usmine. Čuvši njeno dahtanje i osetivši kako se trza pomerio sam se do njenog klitorisa, sisao sam ga kao da je mali mali kurac a ona me je molila da kurac zabijem u nju! Ustao sam i promucao: „Mama, vidi šta tvoj sin ima za tebe.“ Pogledala je, a zatim uzdahnula, kao da je oduševljena. „Tako je mama“, nastavio sam, „ovo je sve za tebe… ti si ovo izazvala, zaslužuješ da ga dobiješ duboko.“

Zastenjala je i šaputala: „Ne bismo smeli sine!“ ali je ostala na mestu i čak je još malo raširila noge. Da, moja mama je htela da je jebem bez obzira na to šta su njene reči govorile. I dao sam joj ga. Postavio sam joj noge na svoja ramena, a zatim se namestio na ivicu kreveta, nagnuvši moj kurac tako da sklizne u njenu mokru pičku… i skliznuo je, sa lakoćom.

Pročitajte i ...  Seka me je Naučila kako da Jebem

Raj je bio ništa u poređenju sa ovim! Izgubio sam svaki privid kontrole, razvaljivao sam je kao bezumna zver, tucajući je u pičku koliko god je moguće snažno. Moja majka je vrisnula: „O bože, da, jebi me Nenade, sine moj! Daj svojoj mami ono što joj jebeno treba! Daj mi ono što ona tvoja kučka ne zaslužuje!“ nabijanje kurca u maminu pičku

Te reči su me poslale preko ivice pa sam počeo da svršavam u vaginu moje majke, ispunjavajući njenu matericu svojim semenom. Nisam toliko svršio godinama. Zajedno sa mnom i moja mama je doživljavala preglasan orgazam. O Bože, bilo je tako dobro!

Ležali smo tiho upijajući ono što se upravo dogodilo. Da li sam stvarno pojebao svoju majku? Da li je zaista molila za to? Nisam ni znao da joj se moja bivša toliko ne sviđa. Ubrzo, mama se promeškoljila i rekla: „Mislim da je najbolje da nam donesem ručak pre nego što se radnici vrate.“

„Mama, čekaj. Nisam znao da ne voliš moju bivšu. Jesi li zato danas tako srećna? Zato što je ona van mog života?“

„Ta kučka te ne zaslužuje! Nisam je samo ‘ne volela’, već sam je mrzela“, nastavila je. „Ona te je mučila sve te godine – ponašajući se kao da nikada nisi bio dovoljno dobar za nju ili NJENU decu. Vredeo si sine i za sto puta bolje od nje.“

„Mama… znaš… ja sam maštao da te jebem već dugo,“ priznao sam. „A ti si bila mnogo bolja od bilo koje moje fantazije.“

Zakikotala se, a zatim se trgnula kada smo oboje čuli radnike koji su se vraćali. Pogledali smo se, a zatim brzo skočili i obukli se. Mama, koja je nosila mnogo manje odeće, bila je brža i otišla je dole. Završio sam sa navlačenjem odeće i zastao minut pre nego što sam otišao dole na ručak. Bio je to jedan potpuno nov početak za majku i mene.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)