nabijanje u mamu

Jovan je mogao osetiti usne svoje majke oko svog penisa. „Srećan osamnaesti rođendan Jovane.“ Glas njegove majke je zvučao čudno. A kako je uopšte mogla da govori i da mu sisa kurac u isto vreme? Jovan je ponovo spustio pogled i shvatio da njegova majka nije sisala njegov kurac, već je klizila usnama po telu i gutala njegovu kitu svojom uskom pičkom. Osetio je kako mu kurac pulsira i shvatio je da svršava u mamu…… a onda se probudio.

Jovan je pogledao dole i otkrio da su mu bokserice mokre i lepljive, dok mu kurac još uvek pulsira nakon njegovog vlažnog sna. „Jebeni vlažni san“, promrmljao je sebi u bradu, ometen neredom koji je napravio u krevetu, pokušavajući da pronađe nešto u blizini da to obriše pre nego što se upije u čaršave i ćebe.

O čemu je sanjao? Očigledno je bilo napaljivo, tu je bila lepa žena, ali nije mogao da se seti ničega osim osećaja snažnog orgazma i njegovog pulsirajućeg penisa koji svršava u zgodnu žensku pičku. Zgrabio je staru majicu pored svog kreveta i obrisao svoj nered najbolje što je mogao.

**

Jovan je razmišljao o svojim planovima za svoj osamnaesti rođendan. Konačno će dobiti svoje oružje. Tata ga je vodio u streljanu od svoje dvanaeste godine, ali mu je sada dao da kupi pušku za lov svojim novcem koji je zaradio radeći pola radnog vremena u perionici automobila. Njegov otac Milan je bio ponosan na svog sina i zbog toga što je radio i što je bio vrhunski lovac kao njegov tata.

Pola sata kasnije, nakon uobičajene jutarnje rutine, Jovan je sišao dole da pozdravi roditelje za doručkom. Znao je da će mu mama praviti poseban doručak za njegov rođendan. Jovan je bio visok koliko mu je otac bio nizak, i mišićav kao što je njegov otac bio mršav. Jovanova majka, Jelena, bila je baš mlada kada se udala za njegovog oca, i još uvek je bila prelepa žena sa telom za poželeti i savršenim licem.

Imala je prelepu sjajnu kosu koju je Jovan oduvek voleo, i toplu figuru punih grudi koja bi zagrlila Jovana i učinila da mu bude toplo iznutra. Kada je Jovan ušao u kuhinju, njegova majka je pojurila do njega u zagrljaj, a njen obraz naslonio se na njegove grudi. „Srećan osamnaesti rođendan Jovane“, reče mu ona, i dalje ga čvrsto grleći.

Nešto u toj frazi je nateralo Jovanovu krv da proključa. Penis mu se trgnuo dok ga je majka stiskala prema sebi. Njegov penis pritisnuo se uz njen gipki stomak i pulsirao je, a Jelena je brzo pogledala u Jovana, šokiranih očiju. Jovan je ponovo pogledao u oči svoje majke, posramljen. Jelena je lagano okrenula sina u stranu da ga tata ne bi video takvog, i krenula da namesti njegov kurac.

Pročitajte i ...  Zabranjeno voće – II

„Dešava se to sine ujutru… to znači da si zdrav.“ – Bila je šokirana koliko je vruć i velik, i brzo ga je sklonila i namestila u stranu. Prsti su joj trnuli od toga što je prvi put dodirnula penis svog sina, makar i preko odeće. Konačno je prekinula dodir i vratila se ka šporetu, rumena u licu. Milan, sedeći za stolom i čitajući novine, nije ništa primetio.

„Jesi li spreman da izabereš svoju prvu pušku sine?“

„Naravno tata“, odgovorio je Jovan, sedeći za sto preko puta Milana. Bio je previše ometen osećajući majčin stisak na svom kurcu, ali osećao se sigurnije sedeći za stolom. Ipak, tada nije mogao da zamisli da razgovara o bilo čemu ni sa kim, a posebno ne sa ocem. Trebao mu je trenutak da dođe k sebi.

„Moram nešto do kupatila“, rekao je Jovan, i pre nego što je neko uspeo da odgovori, ustao je iz stolice i popeo se uz stepenice, držeći okrenuta leđa ocu sve vreme. Ušao je u kupatilo, ali nije zaključao vrata. Okrenuo se prema ogledalu, naslonio se na pult i povukao pantalone dovoljno da oslobodi svoj veliki kurac. uhvaćen u drkanju

Njegova erekcija je iskočila i počeo je žestoko da drka svoj tvrdi kurac. Ali nije dugo trajalo. Vrata kupatila su se otvorila i on je brzo prestao da drka iznenađeno podigavši pogled, pokušavajući da pokrije kurac majicom. Njegova majka je tiho ušla u kupatilo i zatvorila vrata za sobom, ovaj put ih zaključavši.

„Gde je tata?“ upita Jovan, pokušavajući krišom da podigne pantalone.

„Tvoj otac je napolju… proverava konje“, odgovorila je njegova majka, neutralno. Jovan je znao da će njegov otac biti napolju da proverava konje najmanje sat vremena, kao što je to činio svakog jutra. „On obraća više pažnje na te jebene konje nego na mene“, nastavila je njegova majka, još uvek neutralnog glasa. „Voliš me, zar ne sine?“

„Da mama, naravno da te volim“, rekao je Jovan, osećajući se nervozno.

„Znaš… ovo te nikada ne bih pitala. Ali s obzirom na ono što se upravo dogodilo u kuhinji, i tvoju, pa, tvoju muškost koja je tu, pomislila da ti možda ne bi smetalo da pomogneš svojoj majci…. “ Dok je pričala, polako, zavodljivo, Jelena je prišla svom sinu i zavukla se u njegove pantalone da izvuče njegov čvrsti penis. Kada je rekla „muškost“ stisnula ga je, a kada je rekla „majci“ počela je da ga mazi.

„Mama…“ rekao je Jovan, osećajući kako mu majčina ruka trlja kurac, „Volim te, ali ovo je pogrešno. Ne bi trebalo da me ovako dodiruješ.“

Pročitajte i ...  Jebem mamu, jer tata nece

„Naravno da ne bi trebalo da te ovako diram… tvoj otac bi trebalo da mi pomogne sa ovakvim problemima… ali ovde, u našoj kući, u našoj porodici, možemo da se volimo… makar samo ovaj put. Dušo, Jovane, tvoj prelepi kurac će mi ispuniti pičku i kada svršimo zajedno, to će biti samo iskren izraz naše porodične ljubavi. Ovde, daleko od drugih, ćemo spojiti svoja tela u požudi i zadržati ih samo kao produžetak našeg odnosa majke i sina i duboke ljubavi.“

Sve vreme dok je govorila, mazila je Jovanov kurac. Jovan je malo razmislio i pomislio da možda to ima nekog smisla. Naravno, majke i sinovi ne bi trebalo da imaju seks, ali oboje su odrasli i oboje su hteli da imaju seks. Zašto ne bi? Jelena je skinula ruku sa Jovanovog kuraca i podigla haljinu, povlačeći gaćice kako bi otkrila svoju natečenu mokru pičku. Jovan joj je povukao haljinu i zgrabio je za ruku.

„Oboje znamo da će tata biti napolju neko vreme. Hajdemo u moju sobu.“ Jovan je rekao. liže maminu pičkicu

Odveo je svoju majku u sobu i položio je na krevet. Ponovo je podigla suknju i još jednom izložila vaginu svom sinu. Jovan je gurnuo prst u svoju majku dok je stenjala. Zatvorila je oči, a Jovan je nabio i drugi prst da je dodatno zagreje. Zatim se nagnuo i prešao jezikom preko njenog klitorisa. Toliko ga je zadirkivala u kupatilu da mu je um postao prljav i podivljao. Široko je otvorio usta i lizao majčinu pičku odozdo do vrha, istražujući jezikom majčinu vaginu dok je ona pokušavala da priguši sopstvene jauke.

„Volim ukus tvoje pičke mama“, rekao je Jovan zlobno.

„Jovanee!“ Njegova majka je uzdahnula, zgrožena kada je čula nešto tako vulgarno čak i usred njihovog incesta.

„Jesi li spreman za kurac svog sina?“ upitao je Jovan.

„Da da, Jovane, molim te jebi me. Jebi svoju mamu Jovane.“

Jovan se uspravio i zgrabio svoj kurac, vodeći ga u rupu koju je upravo istražio ustima. Njegov penis je polako tonuo u majčinu pičku i on je gledao u njene oči dok je ispunjavao njenu rupu. Počeo je polako da izvlači kurac, uživajući u zadivljujućem osećaju maminih usmina oko svog kurca. Polizao je mamino lice dok je svojim tvrdim kurcem počeo da tuca njenu vaginu. Napaljeni tinejdžer u njemu bio je potpuno opijen ovim zabranjenim jebanjem. Pomislio je da verovatno ponovo sanja, ali sve je osećao tako stavrno.

Topla pička njegove mame pulsirala je oko njegovog kurca dok ju je jebao sve jače i brže. Njen veliki mišićavi sin ju je jebao, majka i sin su se približavali orgazmu dok su se spajali u čistoj incestuoznoj požudi. Jovanov um je bio preplavljen mislima dok je jebao svoju majku. Zašto ne bi svršio u nju? Zašto ne bi iznova i iznova nabijao svoj tvrdi pulsirajući kurac duboko u majčinu pičku dok je ona uzdizala kukove uz njega? Zašto ne bi gurnuo svoj jezik u majčina usta koja čekaju, osećajući njene jauke zadovoljstva na svom jeziku i zubima?

Pročitajte i ...  Vrela majka

Jovan nije mogao smisliti nikakav razlog da to ne učini. Jelena se predala moćnom jebanju svog sina. Prošlo je toliko vremena otkako ju je njegov otac uopšte uzeo, a on to nikada nije radio sa snagom i seksualnošću kojom ju je tucao njen sin. Osetila je da joj se orgazam bliži. Njena vagina je bila vruća, a penis njenog sina bio je sve topliji kako je klizio i izlazio iz nje sa snagom koja oduzima dah. nabijanje u mamu

Svršila je, stiskala se i pulsirala oko sinovog kurca, a nožni prsti su joj se savijali. Jovan je osetio da mu je majka svršila, a znao je da se i on približava. Usporio je znajući da će biti osetljiva, ali bio je dovoljno blizu da to nije bilo važno. Jelena je konačno otvorila oči, a Jovan je pogledao svoju majku, dok je njen orgazam jenjavao. Video je jasnoću i stid koji su počeli da joj zamagljuju vid, i nežno joj je držao glavu tako da nije mogla da se okrene. Jovan je zabio kurac u majku tri poslednja puta, držeći njen pogled očima i rukom.

Zakopao je svoj kurac duboko u svoju mamu i osetio kako njegov penis počinje da pulsira i puca spermu duboko u njenu vaginu. Oči su joj se raširile, ali su im pogledi bili zaključani, a tela tiha i nepomična, osim Jovanovog trzajućeg, pulsirajućeg, spermom prskajućeg penisa. Osetio je četiri, pet, šest jakih udaraca sperme, a čak i tada je njegov orgazam nastavio dok mu je kurac pulsirao.

Ostali su tako nepomični, sve do poslednjeg trzaja Jovanovog tvrdog kurca, a onda je Jovan počeo da se izvlači. Upravo kada mu je kurac iskočio, Jelena je sela i zgrabila ga dok je Jovan stajao ispred nje.

„Volim te sine“, rekla je Jelena, sagnula se i počela da liže sinov kurac.

Jovan je spustio pogled na svoju mamu i nasmešio se. „Volim i ja tebe mama.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)