mama sin masaza uzivanje seks svrsavanje

mama sin masaza uzivanje seks svrsavanje

Izašao sam iz kupatila potpuno nag i uputio se ka kuhinji.Ana je stajala kraj šporeta i upravo završavala sa kuvanjem kafe.Seo sam za sto i posmatrao je.Bila je izuzetno lepa i zgodna žena iako je odavno koračala kroz pedesete.Visoka plavuša sa malo većim kukovima.Krupnih crnih očiju.Na sebi je imala neku belu majicu i šorc.Noge dugačke i za te godine savršena guza.Jedino gde su mogle da joj se primete godine bili su stomak i grudi.Ali baš taj njen stomak i grudi opuštene i mekane sa najlepšim bradavicama su me izluđivale i do krajnjih granica uzbuđivale.

Sela je preko puta mene i poslužila kafu.Zapalili smo cigarete.
“Da li ti je prijala masaža?” –uputala me je.
“Da kevo,bilo je zaista neponovljivo!!! Volim te!

mama sin masaza uzivanje seks svrsavanjePili smo kafu,gledali se i smešili jedno drugom,kao pravi zaljubljen par.Negde pri kraju počela je da me dodiruje rukom po kolenu…Od svakog majčinskog dodira sam ludeo.Mazila me je nežno i blago po nozi sve vreme dok smo pili kafu.Zatim je ustala i sela mi u krilo.Poljubio sam je nežno u vrat.Osetio sam da se cela stresla a potom se sva naježila.Počeli smo da se ljubimo.Jezikom sam joj prelazio preko usana a onda s unam se upleli jezici,poput dve zmije koje se pare.Ljubili smo se strasno i pohotno kao dan nam je to poslednja stvar u životu.Milovali smo jedno drugo i polako od strasti gubili razum.Nakon nekog vremena Ana mi reče da bi bilo sjajno da joj uzvratim masažom.Bez pogovora sam ustao i krenuo ka dnevnoj sobi.

Dok smo koračali kroz hodnik Ana je išla ispred mene ,mešala kukovima i počela da svači najpre majicu a potom i šortc.

Bio sam toliko jako napaljen da je kurac počeo da me boli.
Legla je na pod a já sam je zajahao i sipao na njena ledja i na moje dlanove skoro pola flašice ulja.Krenuo sam da je mazim i masiram.Koža joj je bila tako nežna kao svila.Ruke su mi klizale po njenim leđima i vratu.

Pročitajte i ...  Mama i ja nakon vojske

Povremeno bi iz nje izašao i po koji uzdah zadovoljstva.Starno sam je voleo,više od ijedne žene na svetu.Na njenim leđima zadržao sam se dugo sigurno dvadesetak minuta.Pose ledja spuštao sam se rukama sve niže i niže ka njenom dupetu.Krenuo sam da ga mesim i polako šljepkam.Dve divne polulopte ljuljale si se i resplamsavale mi želju ka ženi koja me je rodila.Okrenuo sam je na ledja i krenuo da joj mazim grudi.Bradavice su joj se ukrutile i porasle a sise su se pod svakim mojim dodirim ljuljale.Ludeo sam od njenih sisa.Igrale su pred mojim očima najlepšu igru.

Bile su sasvim dovoljno velike i poprilično opuštene.Opuštene su bile mojom zaslugom jer sam je sisao kao beba da iznemoglosti.I sada sam to voleo da radim.Prva ljubav zaborava nema.Spustio sam se jezikom na jednu bradavicu i krenuo da je ližem kružnim pokretima jezika.Rukom sam joj mazio pičku.Počela je da stenje i diše sve brže i brže.Krenuo sam da joj grickam bradavice.Gurnuo sam joj prst a u medjunožju vatra i voda.Shvatio sam da je vreme da je jebem.Odmah sam joj iz sve snage zabio kurac do kraja.Bio sam čvrst kao kamen.Primila me je tako lako jer je bila napaljena jako.Svoje noge obavila je oko mene.,oko mojih leđa.

“Jebi me Srečko što sporije…želim da što duže uživam..”

Nabio sam joj do kraja i nisam izlazio napolje. Samo sam joj kružnim pokretima kukova mešao kurcem po utrobi. Osetio sam kako joj tim pokretima dodirujem i otvaram matericu. Mesto gde sam i nastao. Dahtali smo od zadovoljstva kao u horu.Skladno i požudno.Jezik mi se spustio duboko u njeno grlo.Nisam još dugo mogao da izdržim jer sam tako bio zabijen u njoj kad je počela i ona da mesa kukovima.Tako smo bili sinhronizovani u tome da smo od uzbudjenja kidali jedno drugo.Krenuo sam da izlazim lagano iz nje i da se nakon toga zabijam u nju kao metak.Nakon desetak zabijanja rekao sam joj kroz uzdah:

Pročitajte i ...  Božićna Čarolija 2. Deo

“Mama,ne mogu još dugooooooooo…… svršičuuuuuuuuu….
“Akoooo,pile moje……napuni me……..napuni tvoju Anuuuu….
Kada sam počeo da svršavam nabio sam se ceo u nju…Krenuo sam da joj špricam po unutrašnjosti kada sam osetio da je i ona stigla do kraja…Stezala me je svojom pičkom po kurcu a nokte je zabila u moja ledja… Još jedan savršen sex sa majkom…pomislih!!!
Ovo je kraj priče o našem prvom danu.Ostalo nam je još šest,pa onda moram na more!

Nastaviče se….

mama sin masaza uzivanje seks svrsavanje

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “NEVEROVATNA ANA-MOJA MAMA!!! Prvi dan-II deo-nastavak”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)