Bio je to još jedan razgovor koji sam vodio sa svojom majkom o svom ne baš sjajnom mladalačkom životu. Devojke su bile tema, odnosno njihov očigledan nedostatak naklonosti prema meni.

„Ta Elena je izgledala kao fina devojka, zar ne“, počela je mama. Znao sam šta radi, želela je da me vidi u vezi sa nekom devojkom, ali kako da joj objasnim da je Elena umesto mog inetelekta izabrala nekog zgodnog poletnog fudbalera.

„Pa mi smo… mi smo raskinuli. Opet. Mislim, ona je mene ostavila.“ progovorio sam, blago iznerviran.

„Hmm, šteta, činilo se da se vas dvoje dobro slažete. Ma, ne brini, to je još jedno iskustvo koje ćeš pamtiti i biće ti od pomoći sledeći put.“

„Iskustvo, da… Mislim, zavisi na kakvo iskustvo misliš. Ja nikada nisam…. Znaš, bio sa devojkom… u onom smislu.“

„Hej, nemaš čega da se stidiš dušo. Mnoge devojke to poštuju kod muškarca. Mnoge čak i čekaju dok se ne udaju.“

„Da, ali…“ – zastao sam.

„Želeo bi da se to desi, zar ne?“

„Da,“ rekao sam, zamišljajući u mislima golo Elenino telo. Potpuno izmišljeno, naravno, jer kako bih je ikada video golu? Mama mi je dodirnula obraz i nežno mi okrenula glavu tako da sam gledao u njene velike smeđe oči.

„Želiš to odmah… upravo sada?“

Oči su mi se raširile, mucao sam: „Khm, hmm…“, osećao sam mekoću grudi na sebi, „ali… mislim, ovaj, kako sad ne razumem… Ti si mi mama.“

„Joj kako si sladak. Pa na isti način kao i sa bilo kojom devojkom.“

Bio sam uveren da me zajebava. Mama je, zapravo, imala lepo lice. Mislim, kad bi bilo dozvoljeno da tako mislim o svojoj majci. Ali izgledalo je da to trenutno dozvoljava, što je bilo prilično zbunjujuće, iako ni približno tako loše kao što sam mislio da bi takva ideja možda trebala izgledati.

„A da, ja nisam devojka“, rekla je mama, „Ja sam ipak žena“, uhvatila me je za ruku, „I majka sam ti, to je tačno“, pritisnula je moju ruku na svoju dojku. „Ali ja sam ovde. Upravo sada. To je dovoljno dobro…“ – osmehnula se. mama ljubi sina

„Ja…“ mucao sam dok me mama gledala u oči.

Pomerala je moju ruku tako da sam osetio meku težinu njenih grudi i video sigurnost u njenim toplim očima. Nervozno sam progutao i plitko disao. Mama nije ništa rekla, ali sam osetio kako me njene usne dodiruju. Prvo me je prilično suzdržano poljubila u usne, iako to nije bilo normalno majčinsko ljubljenje koje se podrazumeva da ide u obraz. Kada sam konačno smogao hrabrosti da počnem da reagujem na njen dodir, mama je uključila i svoj jezik i počela da mi otkopčava majicu.

Veoma brzo smo oboje bili u donjem vešu. Još uvek je bila veoma vitka za svoje godine, ali su njeni bokovi i grudi definitivno imali puniju i zaobljeniju, majčinskiju figuru za razliku od mladih devojaka za kojima sam navikao da slinim. Sela mi je u krilo, dugih nogu sa obe strane, i poljubila me u usne. Bilo je teško biti ovako blizu bilo koga, nisam navikao na to. Mama je krenula da skida brus i to me je jako unervozilo, što je ona naravno primetila i rekla: „Ne brini dušo. Ništa što već nisi video.“

Pročitajte i ...  Mama se Potpuno Promenila 3. Deo

Nasmejana, moja majka je otkopčala grudnjak. Njene grudi su poskočile kad su izašle iz čipkaste tkanine. Bile su velike i teške, visile su nisko i opušteno, sa velikim areolama i bradavicama. Mama me uhvatila za ruku i pritisnula je na levu sisu. Bilo je mekano i… lepo.

„Hajde, oseti ih dobro“, rekla je, držeći ruku na mom ramenu. Gnječio sam ih i mesio, osećajući težinu i oblik majčinih grudi. „Dodirni bradavice, neka reaguju na tvoje prste, ovako“, rekla je i pokazala kako rastu dok je trljala prstima, pa sam probao i ja. Primetio sam da postajem jebeno tvrd i pokušao sam da to prikrijem da mama ne primeti. Mama je to naravno odmah primetila.

„Hej, ne brini, potpuno je prirodno.“ nasmešila se i ponovo me poljubila, ovoga puta čvrsto pritisnuvši svoje grudi uz mene. „Mogu da te zajašem, da kontrolišem… ako želiš“, rekla je nonšalantno, „ali mislim da bi možda bilo bolje da to uradiš sam, pa ćeš se navići.“

„Ja… hmm.. da da… u redu mama,” izlanuo sam nepromišljeno.

„Dobar dečko“, osmehnula se i ustala.

Gledao sam i znojio sam se kad je moja majka počela polako da skida svoje tople gaćice, moj pogled je nervozno skretao sa njenog lica na njeno međunožje. „Tako je lepa“, instinktivno sam uzdahnuo ugledavši slatke punačke spolje usmine između majčinih butina. Mama se nasmešila i uhvatila me za ruku: „Hajde, vodi me u krevet.“

Ubrzo, mama je ležala na krevetu, a njeni kestenjasti pramenovi raširili su se po jastuku. Noge su joj u početku bile skromno okrenute u stranu, a ona je sa brižnim pogledom u očima pitala: „Spreman?“

„Mislim da jesam…“ rekao sam nesigurno, a mama je širom otvorila noge.

Ja sam se ugrizao za usnu! To je bilo to! Pička moje majke! Bilo je… prelepo.

„Hajde dušo…“ prošaputala je. Počeo sam polako da nameštam i guram svoju tvrdu nevinu kurčinu u maminu vaginu. „Sve do kraja dušo“, rekla je mama, dodirujući mi ruku.

Pomerao sam kukove i uopšte nije bilo teško; bar ne sa mamom. „Tako je toplo“, uzdahnuo sam kada sam konačno osetio da mi jaja dodiruju mamu, celom dužinom sam bio u njoj. Mogao sam da osetim svaki mali pokret koji je mama pravila i primetio sam da sam instinktivno počeo da guram kukove zajedno sa njenim pokretima. Bilo je lako, prelako. Znao sam da bih se sa devojkom u ovoj situaciji uplašio kao nikada u životu, ali sa mamom su to bili samo prirodni instinkti i osećanja. sin jebe mamu misionarski

Pročitajte i ...  Majčine greške - XIV dio

Mama me je upućivala i vodila svojim iskustvom i majčinskim instinktom, tiho šaputući: „Duboko i snažno, da, samo tako. Do kraja nabij kurac u mene. Možeš brže… Imamo svo vreme ovog sveta. Samo prati ritam mojih kukova sine. Da, da.“ Način na koji su se mamini kukovi pomerali naučilo me je sve o magiji koja je bila ljubav. „Da. Da jebote. Tako. Jebi me…“, prokomentarisala je mama, pošto su prirodni instinkti potpuno preuzeli.

Velike mamine grudi bile su tako meke i teške da nisu ostajale mirne pod snagom mojih udaraca. Izdržao sam iznenađujuće dugo, opet zahvaljujući maminoj pomoći, ali na kraju je bol u jajima postao nepodnošljiv i ja sam zajecao: „Mama, ja ću…“, i onda se dogodilo. Moj prvi orgazam u ženu.

Celo moje telo je pokleknulo i stenjao sam od ogromnog osećaja jurnjave dok sam ispaljivao svoju toplotu u majčinu utrobu takvom snagom da su joj se bedra tresla. Vrištao sam dok sam se čvrsto držao za majčine kukove i instinktivno podešavao udarce sa ritmom moje ejakulacije kao što je bilo prirodno, više puta sam se zabio u nju tako snažno da su joj grudi poskočile.

Mama je duboko uzdahnula a bokovi su joj se pomerali na misteriozan način, što je izgledalo kao divno zatezanje i drhtanje oko mene dok sam slao svu svoju ljubav i nežnost u nju u obilnim naletima. „Bravo sine… bravo ljubavi moja…“ mama mi je šaputala dok sam završavao sa snažnim orgazmom pre nego sam izašao iz nje.

Mazio sam se uz njene meke grudi, dok su mi misli i pogledi još uvek ostajali na lepoti između njenih nogu. Uzela je moju ruku i položila je na svoj stomak, uz svoju matericu koja sada sadrži toplo sećanje na mene. „Nije bilo tako loše čak iako sam ti mama, zar ne?“ upitala je smešeći se.

„Ja-“ počeh, stidljivo grizući usnu, „Bilo je divno mama.“

„To je dobro. Imaćeš mnogo dugih godina da provedeš sa lepim devojkama, ne brini ako ona prava ne dođe odmah.“

„Hvala ti puno.“

Usato sam misleći da je to to kada je rekla: „Imam još saveta… ako si raspoložen?“, rekla je. Povukla me je sa sobom na leđa i poljubila me. Osetio sam kako mi njena ruka dodiruje jaja, nežno. Držala ih je s majčinskom pažnjom, milujući prstima na vešt način, što je izazvalo novu peckavu toplinu koja je došla do mojih testisa da zameni ono što sam ejakulirao. „Pušenje je dobra mera za upoznavanje karaktera devojke, znaš, tako da je dobra ideja da, kada nađeš devojku, pitaš je da li bi ti popušila kurac. Ako ona stalno odbija ili puši ali ne guta, možda ćeš posumljati u njene emocije prema tebi“, objasnila je mama.

„Ouu… nisam znao za to… razumem“, odgovorio sam sa dubokim interesovanjem, dok su mamine meke vlažne usne započinjale niz malih poljubaca koji su se neprestano spuštali prema očiglednoj destinaciji.

Pročitajte i ...  Mamina Incest Fantazija 2. Deo

„Trebaće ti nešto za poređenje“, zastala je da prošaputa, „Naravno, majčinaka ljubav nije isto što i romantično interesovanje neke devojke, kao što sam sigurna da znaš.“

„Ha-ha, da znam.“

„Ali samo se opusti i ne brini…“, rekla je mama i sagnula se da mi toplo poljubi jaja.

Uzdahnuo sam i zavalio se, zatvorivši oči dok je njen jezik počeo da radi na njima. Posle nekog vremena osetio sam njene usne i jezik kako se pomeraju prema gore, ponovo sam bio potpuno tvrd. Njena ruka je namerno čvrsto, ali s ljubavlju uhvatila moj kurac, povlačeći kožicu, i osetio sam kako mamine usne dodiruju vrh na trenutak dok se pomerala u bolji položaj, a onda su skliznule i obuhvatile ga.

Mama je radila polako i pažljivo uz male pokrete i malo po malo povećavala tempo i dubinu sisanja, kao i pokrete jezika i ruku. Sklonio sam mami kosu s lica, pogledao je u oči i ona je ponovo usporila. Njene velike tamne oči pažljivo su proučavale dubine moje duše, moja osećanja i izraze lica, a ono što je videla u njima nateralo je njene usne da se ponovo stegnu ia ponovo bila u pokretu, a jezik joj je treperio pri svakom pokretu nadole. mama sisa sinov kurac

Nakon nekoliko ovakvih napada, mamin nežni majčinski instinkt i način na koji sam stenjao i uvijao pod pokretima njenih usta rekli su joj da je došlo pravo vreme, i brzo je počela da drka i sisa u stalnom ritmu za koji sam znao da neće prestati dok ne svršim.

„Oh mama!“ Vrištao sam dok sam svršavao tako snažno da su se mamini obrazi ispupčili, a čak su se i njene oči raširile od iznenađenja količinom i snagom moje ejakulacije. Međutim, nije mogla da ne proguta odmah, jer je to ipak bila topla sperma njenog deteta i znala je kakav je to dragocen dar. Vlažno je gutala, pokazujući koliko ceni sve što sam joj dao. Mazila me je i milovala po jajima, želeći da ih isuši, a ja sam joj to dozvolio, nežno milujući njenu kosu i tiho dahćući.

Nakon toga mama mi je prekrivala jaja poljupcima, i dalje naizgled iznenađena količinom sperme koju sam joj dao, i toplo sa saosećanjem i divljenjem progovorila: „Pa, posle toga nema sumnje da li iskreno voliš svoju majku.“

„Hvala mama“, rekao sam, osmehnuo se i zagrlio je.

Mama mi je dozvolila da sisam njenu bradavicu dok mi se disanje i otkucaji srca nisu smirili i dok nisam zaspao u njenim rukama, instinktivno pritiskajući njene meke grudi.

„Slatki snovi mali moj…“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)