liže maminu picu i guzuuu

Kada sad razmislim uopšte ne znam da li je do svega ovog trebalo doći. Ali naprosto se desilo. Sada imam 25 godina i za sebe mogu da kažem da sam sa ženama imao dosta iskustva. Međutim, imam jedan fetiš. To je moja Mama.

Kada sam se vratio sa fakulteta izgubio sam dosta prijatelja po mom gradu. Uglavnom sam vreme provodio po kući usamljen. Moj fetiš su mamine gaćice i posebno sve njene satenske košulje kojih ima puno i često ih nosi. U njima izgleda tako jebozovno i potpuno neodoljivo za moj ukus.

Jedne večeri došao sam kući, uzeo njene gaćice koje je skoro skinula. To sam osetio po svežem mirisu njenih izlučevina na njima i seo kraj kompa. Našao sam fajl sa njenim slikama i pustio polako na slide-show. Uzeo sam njene gaćice i prislonio ih svom licu.

Oh, kako su divno mirisale! Primetio sam da joj je ribica baš dosta sokova lučila iako nije imala muškarca kraj sebe, pa je zato najverovatnije veoma često sama od sebe napaljivala. Za divno čudo, miris njenih gaćica nije podsećao na to da ima 45 godina. Mirisala je, rekao bih po gaćicama, kao prava tinejdžerka.

Nisam ni čuo kad je ušla u kuću. Došla je do moje sobe i imala šta i da vidi. Sin je desnom drkao, levom držao njene gaćice pod nosom dok su po monitoru prolazile njene slike. Iznenadila se i upitala me bojažljivo: „Šta to radiš?”

Uplašio sam se, zbunio, ali sam pomalo besno rekao: „Gledam te i sanjam”. Očekivao sam sada njenu reakciju; da izleti iz sobe, zalupi vrata i kaže mi da sam lud. Naprotiv, prišla mi je sa leđa, stavila ruke na ramena i tiho rekla: „Znam da bi neko možda rekao da to što radiš nije u redu. Ja ipak ne mislim tako. Vidiš taj sekret na gaćicama. Svaki put kada pomislim o tebi, o mom dragom sinu, moje međunožje se usija i počnem da puštam sokove. Veruj mi da sam te milion puta poželela i poželela da napravim prvi korak, ali sam se plašila tvoje reakcije. Veruj mi, sad mi je lakše.”

Sela mi je u krilo. Pogledao sam taj komad, bila je divna. Srednje duga plava kosa, zelene oči. Grudi je imala baš onolike koliko je za njenu konstituciju bilo i dovoljno. Imala je malo veće dupe, ali bože moj, pa ko je od nas savršen? A na sebi je imala i moj fetiš: belu satensku košulju. Srce mi je lupalo 200 na sat, isto kao i sada kada ovo pišem.

Bio sam ukočen. I ona je to primetila, pa je zato i načinila prvi korak. Opkoračila me je i polako me poljubila u vrat. To me je malo oslobodilo. Dodirnuo sam je rukama preko košulje za grudi. Kada tada nisam dobio srčani udar, nikad neću. Usne su joj o dalje bile po mom vratu a ja sam počeo da joj je otkopčavam. Dugme po dugme. Tako polako i nežno jer sam uživao u svakom trenu, ispunjenja mog davno sanjanog sna.

Počeo sam polako da joj mazim grudi koje su bile u potpuno providnom silikonskom brushalteru. Iste one grudi koje su me dojile. I ona se verovatno napalila i od same pomisli šta joj radim. Krenula je rukom ka mojoj kurčini koja je bila tvrda kao kamen. Rekla je: „Hajdemo, ali smo polako, želim ovo dugo da pamtim!”

Spustila se i između mojih nogu. Gledala je par sekundi u moju nabreklu kurčinu koju je rodila. Njen jezik krenuo je da liže. mama mu sisa kurčinu

Počela je od korena kurca i polako se penjala jezikom ka vrhu. Zastala je na glavicu. Pocela je da ga oblizuje. Mislio sam da ću eksplodirati. Levom rukom stisla ga je pri koremu dok je desna bila na mojim mudima. Dodirivala je njenim nežnim prstima muda koja su bila ogromna, skroz puna sperme. Onda ih je počela malo jače stiskati dok su joj usne i jezik bili na mom glaviću. Počinjala je da ga liže i drka sve brže.

Nisam mogao još dugo da izdržim. Rekao sam totalno izbezumljen: „Mama brzo ću svršiti…” „Ako sine moj, napuni mi usta, želim da osetim gomilu tvoje vrele sperme!”

Stvarno nisam mogao više da izdržim. Muda su mi se zgrčila i počeo sam da sipam. Mama je glavić obuhvatila usnama kako bih joj u pravom smislu reči napunio usta. Mislim da mi je to bilo do tada najduže svršavanje u životu.

Pročitajte i ...  Porodično Kućno Školovanje 2. Deo

Sisala mi je kurac kako bi pokupila sve, do poslednje kapi…

Rekao sam joj: „Kada si mi ga sada ovako ludo popušila dozvoli mi da i je tebe oralno zadovoljim. Strašno, mama želim da ti ližem pičku i da sisam tvoje mirisne sokove.”

Legli smo na krevet. Pre toga je skinula suknju, a za košulju sam je zamolio da ostavi. Meni je očigledno ostavila gaćice. Pogledao sam joj gaće. Bile su mokre kao da je polila po njima litar vode. Skinuo sam ih polako.

Pička još je bila savršeno obrijana. Krenuo sam po klitorisu. „Ah sine moj, liži svojoj mami pičku.” Nisam mogao biti nežan. Lizao sam je jako, sisao kliću, zubima je grickao. Poludela je. Dahtala je i preznajala se.

Rekla je: „Uđi u mene, nemaš pojma koliko te celog želim u sebi. Vrati se odakle si i došao!!!” Nije mi trebalo dvaput reći. Pička joj je bila toliko vlažna da joj je iz momenta uletela kurčina do jaja. Jebao sam je kao životinja. Iz sve snage sam se nabijao, pa se izvlačio skoro ceo iz nje, pa opet svom silinom u nju. Gledao sam je. Bila je u transu. Grizla je sebi donju usnu, nokte je zarila u moja leđa i ibezumljeno me privlačila sebi.

Mislim da do sada ni sa jednom ženom nije bilo ovoliko strasti. Počela je da govori: „Sine, ooj tooo… jače… tucaj me… uff… razvaali ma… ma… mi… moja je… piičkaaa… samo tebe željna… uf, uf, ooooooooooooo, aah… svršiiiiiii u tvooju na… paa… ljeeee… nu… ma… mu!” I ja sam bio pri kraju. I sama pomisao da tucam rođenu majku napaljivala me je još više. I ona se tresla i svršavala u talasima.

jebe sisatu mamicu svojuZatim je počela da meša dupetom. Počeo sam da svršavam u njoj. Bilo je nezaborano. Svaki moj drhtaj kurca poklapao se sa njenim orgazmom…

Ležali smo jedno kaj drugog i gledali se u oči. Videlo se neverovatno obostano zadovoljstvo i sreća. Želeo sam da ovaj tren potraje večno. Posle desetak minuta ustade i onako sa raskopčanom satenskom košuljom reče: „Pa sada bi mama mogla da svom sinu, iz koga je iscrpela i poslednju kap sperme, da spremi nešto da jede!” Ustala je da nam spremi nešto za jelo. Pomerio sam se sa kreveta na fotelju kako bih mogao da je posmatram dok je u kuhinji.

Bila mi je okrenuta leđima dok je stajala kraj radnog dela i nešto seckala, spremala za jelo. Neverovatan prizor. Ona moja mama, stoji polugola sa razbarušenom plavom kosom u beloj satenskoj košulji i crnim halterima. Ponovo poče da mi se okreće u stomaku, ali ne od gladi, već od uzbuđenja.

Pogledah u kurac koje se počeo dizati. Sav je ulepljen od maminih vaginalnih sokova i sperme. Rastao je. Sve veći i veći. Ponovo podigoh pogled. Sada je čučnula da izvadi sudove. Obrijana pička joj zasija. Strašno sam se ponovo napalio i toliko mi se ukruti kurčina da me muda zaboleše.

Ustao sam i krenuo ka njoj. Prišao sam joj sa leđa. Stavih joj ruke oko struka i rekoh: „Mama moja! Nemaš pojma koliko te želim. Želim da mi budeš na kurcu svaki mogući tren. Sve koje sam do sad tucao u odnosu na moju milu mamu su ništa.”

„Nemaš ni ti, srećo moja, pojma koliko si dobar. Tvoj pokojni otac je bio negde tvojih godina kada me je prvi put jebao, ali nikada me nije karao kao životinja koja se probudi iz zimskog sna. Malopre si me ispucao kao niko za sve ove godine. Jedinstven si. Učiniću za tebe sve na svetu. Samo mi reci sine moj dragi, da mamica zna šta je u njegovoj ludoj glavici, pa da ti odmah ispuni…”

Srce je počelo ponovo da mi lupa, kroz kičmu mi je prošla toplota a u organ mi se sjurila krv. Moje ruke krenuše po maminoj beloj satenskoj košulji. Počeo sam da joj jezikom palacam po vratu. Lizao sam je tako sporo ali pohotno kao da mi je to poslednja stvar koju ću u životu raditi. Jedino nisam bio siguran hoće li mi srce pući od sreće ili udrvljen kurac od krvi.

Rukama sam je mazio po celom celcatom telu, jezikom lizao po vratu koji je već bio prilično natopljen mojom pljuvačkom. Mirisala je karakteristično, kako samo ona ume, na mošus. To je jedini pafem koji menja miris na ženi koja je napljena.

Pročitajte i ...  Delijana

Okrenuh je ka meni i pomerih malo udesno. Naslonih je na sudoperu. Ona mi onako napaljena gurnu jezik duboko u grlo. Uhvatih ga zubima i počeh da ga sisam. Da znate samo kako je bio nemiran. Kao kod neke razuzdane šiparice. Desnom rukom uhvati me za kurčinu. Njena ruka je izgledala tako sitno u odnosu na njega.

Pogleda ka njemu i reče: „Pogledaj srce mamino, koliki je. Kada se samo setim, kada si bio mali dečak i kad te je mama kupala, kolika je piša bila. Najviše od svega sam volela da kad te kupam, da ti zavrnem kožicu i da očistimo kure. Smeškao bi se ti dok bih ti ga sapunjala i povlačila kožicu gore-dole, da sve lepo operemo! A vidi ga sad!!! Svaka žena bi ga poželela…!!!”

Čučnula je i strpala je levo mudo u usta. Dudlala je malo levo, pa malo desno, malo levo, pa opet desno. Desnom rukom je preko glavića prevlačila kožicu dok joj je leva bila na mom zategnutom dupetu, koje je mazila kružnim pokretima ruke. Sve vreme me je gledala pravo u oči. Iz očiju joj je izbijala požuda, zabranjenom željom vođena!

Sa muda prešla je na ukrućeno meso. Krenula bi jezikom i polako došla do glavića. Prešla je glavić da sisa dok je desnu ruku prebacila na jaja. Jaja mi je dirala i golicala nežno i vrhovima prstiju. Dovodila me je do ludila… Među nogama raspalila mi je vulkan. Muda su počela da se grče a sperma da joj se proliva svuda po licu.

Špricao sam joj po faci kao konj. Uopšte ne znam odakle je ona količina sperme izlazila. Pomislih u sebi – O bože moj, kakav sam ja idiot!! Svršavam rođenoj majci po licu… ali kad malo bolje razmislim, bolje ja neko neko drugi!

Ustali mo onako umazani i pohotni i otišli pod tuš, da se malo ohladimo. Pustio sam vodu, stali smo u kabinu i kupkom mazali i sapunjali. Neprestano smo se ljubili. Kao ljubavnici koji su bili razdvojeni duže vreme, a ne kao majka i sin!

Kada smo svršili sa tuširanjem uzela je peškir i obrisala me, a zatim i sebe. Otišli smo u dnevnu sobu. Zapalio sam cigaretu i seo na fotelju. Bio sam totalno izbezumljen. Ona se upita onako naglas: „Šta li bismo sada mogli raditi?”

Rekoh, onako iscrpljen: „Sada bismo mogli otići u tvoju sobu. Želim da te gledam kako oblačiš i svlačiš sve one tvoje sjajne satenske košulje!” Prećutno prihvati, blago se nasmeja i pokaza mi prstom da krenem za njom. Išla je ispred mene lagano hodajući na vrhovima prstiju, kao da se plašila da će nekog probuditi, iako smo bili sami u našem slatkom domu.

Stigosmo i do sobe. Legao sam na francuski krevet i uspaljeno je gledao šta radi. Otvorio sam širom oči obraćajući pažnju na svaki detalj kako bih što više zapamtio. Prvo je prišla fioci sa vešom i povukla je ka sebi. Gledala je i prevrtala po njoj.

Zatim reče: „Pošto mamin sin voli saten mogla bih obući i veš od tog materijala”. Uzela je bele gaćice koje su se presijavale kao da su napravljene od bisera. Oblačila ih je lagano i pritom me gledala pravo u oči. Baš se videlo u njenim očima da je zadovoljna i srećna.

Zatim je uzela isto takav biserni brushaler i stavila ga. Otvorila je fioku ispod i izvadi samodržeće čarape. Sede na krevet, otvori pakovanje i poče da navlači, najpre levu, pa desnu.

Bile si boje kože sa puno likre tako da su se i one sijale. Sve ovo je radila tako lepo, nežno i graciozno. Stvarno je bila umetnik u zavođenju. Zatim je obula crne čizmice od streča do kolena sa visokom i tankom štiklom. Ode do ormara sa garderobom. Uvuče se u crnu i dugačku suknju, potpuno tesnu, koja je imala na desnoj nozi ogroman šlic.

Neverovatno je bila zgodna u tome. Prava mačkica, i to ona prefinjena. Kako joj je samo suknja isticala sve ono lepo: slatki stomačić, divnu i oblu guzu. Dugačak šlic još joj je više izduživao noge. Prava boginja, a pritom i moja mama.

Onda je došao red i na moj apsolutni fetiš! Košulje!!!! Prvo je odukla jednu žućkasto-zlatnu. Polako ju je zakopčavala. Fascinantno. Rekoh joj: „Mama!!! Od svih žena na svetu želim samo tebe. Mogao bih čitavu večnost da te gledam dok to radiš. Najbolja si!!!” Ode do toaletnog stočića i pusti muziku.

Pročitajte i ...  Tetkica, tako me zove

Poče da se njiše i igra. Gledao sam je ne trepćući a kurac mi se opet počeo dizati. Svaki deo njenog tela pomerao se i pritom činio da satenska košulja sve više se sija. Bila mi je kao svetionik. Onda poče da raskopčava košulju. Kurac mi se stvrdnu kao stena. Rođena majka izvodi mi striptiz…

Skidala se tako polako, a ja sam stisnuo kurac i lagano ga drkao. Kako se ona skidala, tako sam ja sve brže drkao. Zatim obuče zelenu košulju, pa plavu, pa crvenu. Ja sam drkao kurac sve brže i brže… Crvenu košulju kad je sa sebe skinula, svršio sam… Rekao sam joj: „Mama, neverovatna si. Hajde sada da se skinš potpuno gola i da obučeš onu ljubičastu koja viri iz ormara!”

Uradila je kao što sam i rekao. Sledeća stvar koju sam je zamolio, bila je: „Hajde, molim te, uzmi onu crvenu i dođi da me njom obrišeš od sperme. Sav sam se izmazao.” Nisam mogao da verujem. Sve je radila kako sam želeo i pritom je bila tako ozarena i srećna što može da me tako ludo zadovoljava.

Kada je obrisala svu spermu svojom crvenom satenskom košuljicom, kojom se njen sin umazao drkajući na mamu, upita me: „Da li si zadovoljan, sine, koliko je i mama?” Odgovorih:  „Jesam mama, ali ti ćeš tek biti zadovoljna kada krenem da ti ližem pičku do besvesti!!!”

Krenuo sam lagano da spuštam jezik svud po mojoj jedinoj mami. Tako je koža njena bila meka i nežna. Neodoljiva. Kada sam stigao do pičke iz koje sam izašao, zastao sam ne bih li osetio miris majčine pičkice. Pička joj uopšte nije mirisala kao ženi njenih godina, već kao pravoj devojci. Potpuno obrijana, sa velikim i mesnatim klitirisom.

Krenuo sam prvo jezikom po klići. Uhvatila me je za kosu i rekla: „To sineee mojm jedini… Liži svojoj napaljenoj mami!!!!” Lizao sam joj klitoris, pa ga zatim sisao. Opet sam lizao, gurao jezik u njenu pičku. Onda sam jezik vratio na klitoris i naizmenično ga dudlao i grickao. Prstu su mi šetali po zidovima vagine. liže maminu picu i guzuuu

Svršavala je u talasima, mešajući bokovima. Baš je znala da uživa u svakom trenutku, kao i ja. Lizao sam joj sigurno dvadesetak minuta, a onda mi milim i umiljatim glasom reče: „Uđi mi, molim te, u nju. Ne mogu više da izdržim, poludeću. Jebi me najjače što možeš!!”

Nije mi trebalo ponavljati. Postavili smo se u misionarsku pozu. Ušao sam joj ceo odjednom jer je bila vlažna maksimalno. Međutim, nisam joj kidao pičku brzinom i jačinom zabijanja kurca. Ulazio sam polako a izlazio još lakše i sporije. Tako sam je još više izluđivao…

Posle nekog vremena ona me uputa: „A može li sad mama gore, da malo jaše svog pastuva??” Okrenuli smo se. Sada je ona bila jahačica koja je diktirala tempo. Počela je da se nabija kao na štap, a ne na kurac.

Izvijala se što je više mogla, a onda se brzinom munje vraćala na kurac. Ispuštala je najrazličitije zvuke iz sebe. Moram reći da ni ja nisam zaostajao. Onda se umiri, da bi došla bar malo do daha, pritom potpuno nabijena na moj ukrućeni. Počeh da joj ližem i mesim sise. Kako sam joj mesio sise, tako je ona počela da meša i vrti dupetom i kukovima. Eh, to je bio neverovatan osećaj, i za mene i za nju.

Posle par minuta došli smo do vrhunca. Svršavali smo nabijeni jedno na drugo. Ne da smo se jebali, nego smo iscedili jedno drugo do kraja. Zaspali smo veoma brzo, u strasnom zagrljaju. Kao momak i devojka, a ne kao majka i sin.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Mirisni Sokovi Moje Mamice”
  1. i picka moje mame mirise na mladu znam po njenim gacicama mirisu kao pica moje ribe… nekada kada jebem devojku mastam da jebem mamu….. nadam se da moja riba ovo nece citati hahahaaaha

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)