jebanje mame u pičku

Poglavlje 3

Sedeo sam na njenom krevetu i baš kada sam krenuo da ustajem i krenem ka svojoj sobi, ugledao sam ga – mamin vibrator. Sijao je. Bio je premazan, natopljen maminim sokovima. Očarano sam buljio dva-tri minuta a onda čuo vodu u kupatilu. Mama se tuširala. Imao sam vremena. Morao sam.

Čim sam ga uhvatio shvatio sam koliko je zapravo mokar. Mamin vibrator je mirisao božanstveno, bio je neodoljiv. Moja čula su se topila i ja sam ga primakao nosu. Udahnuo sam duboko i napunio nozdrve i pluća maminim aromama. Pogledao sam ka vratima da se uverim da je nema, a onda sam isplezio jezik. Vrhom sam licnuo maminu igračku i pokupio malo njenih sokova.

Posle par sekundi ja sam mahnito lizao vibrator. Skidao sam tečnosti sa njega, gutao ih, a onda sam ga stavio u usta. Bukvalno sam pušio mamin vibrator oblepljen njenim tečnostima. Nisam bio zadovoljen sve dok ga totalno nisam očistio… a onda sam čuo korake iza sebe.

„Šta to…?“ sisa mamin korišćen vibrator

Okrenuo sam se a mama je stajala na ulazu svoje sobe i gledala me. Igračka je bila do pola u mojim ustima. Nisam se pomerao, samo sam je gledao postiđen i ponižen. Udaljila se dva koraka, pokazala u pravcu moje sobe i rekla tiho i kratko – „Napolje.“

**

Usledili su dani čežnje, nelagode i odaljenosti. Sa majkom sam veoma malo pričao tih dana, pozdravi, po neka razmenjena reč i to je bilo to. Nisam video u njenom ponašanju ništa drčno, ljutito niti odbojno, ali prosto takva je bila atmosfera među nama. Verovatno je to bilo i logično posle svega.

U redu, prihvatio sam to. Mamu više ne mogu da imam… ali predmet mog obožavanja – njen divan vibrator – on mi je bio dostižan. Želeo sam ga, ali ne tek tako. Želeo sam ga ponovo natopljenog i svežeg. Ali kako? Kako da dođem do njega u pravom trenutku. Trebao mi je plan ali ja ga nisam imao. Ipak, nisam odustajao.

Tata nije bio problem, toliko retko je boravio kući da jedva da sam ga viđao. Ali kada god bih se ušunjao u maminu sobu i došao do igračke, ona bi bila čista, oprana, nekorišćenja. Morao sam da je izazovem, da je nasamarim, da osvojim svoju nagradu. I tada mi je sinulo.

„Zvao me je drugar da malo pređemo preko pitanja za prijemni. Prespavaću kod njega u petak.“

Pročitajte i ...  Mamin Skriveni Album Deo Prvi

„Mhm. Može. Koji dan si rekao?“

„Petak. Doći ću popodne, uzeću osnovne stvari i prespavaću kod njega.“

„Petak. Može.“ – rekla je odsutno dok je sređivala sudove nakon večere.

Nestrpljivo sam čekao da taj petak dođe. Nadao sam se da će moj plan uspeti. Tata je bio na produženom poslovnom putu, mama će biti sama, nadao sam se da će biti i napaljena. Tih par dana nisam ni drkao kurac u iščekivanju. A kada je došlo vreme za polazak, uzeo sam torbu, pozdravio je i izašao.

Ali nisam otišao daleko. Seo sam u jedan kafić nedaleko od kuće, naručio kaficu i čekao. Znao sam da mama i kada masturbira to ne radi rano, tako da sam morao da se strpim barem do ponoći. Bilo je veoma teško sedeti i čekati. Sati su prolazili presporo i malo je falilo da odem ranije, ali sam nekako izdržao.

Oko 23:30 polako sam dopešačio i primetio da su svetla ugašena. Samo mali znakovi osvetljenosti bili su u maminoj sobi. Bio sam veoma tih i oprezan kada sam otključavao vrata i ulazio unutra. Čak i da me uhvati odmah samo bih rekao da je nešto iskrslo i da sam morao da se vratim. Srećom, nje nije bilo na vidiku.

Dok sam išao hodnikom začuo sam poznato zujanje. Odmah sam se uhvatio za kurac i uzdahnuo, bio sam jebeno napaljen. Svratio sam u svoju sobu i skinuo sve sa sebe. Potpuno go, stao sam ispred mamine sobe i oslušnuo. Iznenada ogroman vrisak se začuo! Vrisak koji mi je bio tako poznat… vrisak orgazmičkog opuštanja. mama masturbira vibrator

Sakrio sam se u tamu svoje sobe i čekao. Kurac mi je sve vreme bio napaljen i nabrekao ali nisam ga dirao. Želeo sam da dočekam pravi trenutak. Svetlo u hodniku se upalio, čuo sam korake, a potom svetlo i vrata iz kupatila. To je bilo to – sad ili nikad! Na vrhovima prstiju krenuo sam u maminu sobu. Ležao je na krevetu potpuno mokar. Čuo sam vodu u kupatilu, uzeo ga i odmah otišao u svoju sobu.

Upalio sam malenu lapmu da bih ga video u punoj slavi, a potom ga smestio između usana. Tada sam zgrabio kurac i počeo da drkam dok sam sisao mamin vibrator i skidao sokove sa njega. Bilo je tako opojno da su mi noge drhtale ali sam žurio, znao sam da nemam vremena. Ali izgubio sam razum i kontrolu, jer kada sam ga posisao, uključio sam najslabiju brzinu vibriranja i celom dužinom spojio vibrator sa kurcem.

Pročitajte i ...  Verujem ti Mama

Igračka je bila prilično duža od moje kite ali po obimu nisam previše zaostajao. Vibracija je bila divna i nisam drkao, samo sam ga držao uz kurac i tresao se od uzbuđenja. A onda sam okrenuo glavu i shvatio da je neka senka ispred mojih blago otvorenih vrata. Ponovo sam bio uhvaćen! Ali nisam stao! Predugo sam čekao i želeo sam da svršim.

Mamina glava je provirila i ugledala me.

„Mama.. ja… ufff…“

„Šššššš…“ – stavila je prst na usne i usmerila pogled na moj kurac koji je vibrirao uz igračku. „Slabo je to.“ – tiho je dodala i prišla. Tada sam je celu video i shvatio da je potpuno gola. Prišla je rukom i diskretno pojačala vibraciju, očešavši pritom prstima i moju kitu. „Tako, sad je bolje zar ne?“ – pitala je i mogao sam da osetim njen topao dah na svom licu.

„Mhm…“ – uzdahnuo sam i gledajući je u oči počeo da jecam. Mlaz za mlazom sperme pokrivao sam vibrirajući lažni kurac. Bila je to erupcija tako snažna da sam umalo poklekao i pao na dupe. Kada se završilo, mama je ugasila vibraciju i uzela igračku. Gledajući me u oči isplezila je jezik i počela njime da skuplja spermu.

Iako sam upravo svršio, moj kurac se nije spustio, prosto taj prizor je bio previše napaljiv. Oblizala je usne i usmerila vrh igračke ka svojoj pički. „Sada je baš klizav. Lako će da uđe.“ – vibrator umazan mojom spermom polako je gurala u svoju napaljenu pičku. Sada već nisam znao da li opet sanjam ili je sve ovo java.

„Uffff…“ – zajecala je i počela da se tuca vibratorom. „Mislim da nema dovoljno sperme na njemu.“ – pogledala me je i namignula mi. Odmah sam počeo da drkam kurac. Izvadila je vibrator, olizala ga ovaj put grublje i prljavije, i ponovo ga nabila u pičku. „Definitivno mu fali još sperme. Ali što pre.“

Mama mi se primakla sve dok vrh mog glavića nije dotakao njene usmine. Blago je pomerila vibrator u stranu kako bi napravila mesta za moj kurac. U tom trenutku sam tako ubrzano disao da sam mislio da ću se onesvestiti. „Hajde, ima mesta i za tebe.“ – rekla je i ja sam krenuo da se pomeram unapred. jebanje mame u pičku

Pročitajte i ...  Lana

Sa jedne strane kurca bila je zujajuća igračka, a sa druge mamin otvor. Bilo je to nešto uzvišeno, božanstveno. A kada je rekla – daj mi ga sad – ja sam se napeo i gurnuo kurac a ona je brzo sklonila igračku. „Aaaahhhh…“ – začuo sam kad sam ušao u maminu pičku.

Podigla je vibrator i oboje smo počeli da ga ližemo dok je mama stezala moju kitu svojim mišićima a ja sam se lagano pomerao i tucao je u stojećoj pozi. Bilo je nerealno, nadrealno! Sva čula uključena na max. Moje ruke su uhvatile njene sise i mazio sam ih a onda se i njen jezik pojavio u mojim ustima. Bili smo spojeni!

„Ti si mamin prljav dečak…“ – šapnula mi je i počela snažnije da mi steže kitu. „Čekala sam te… znala sam da nešto smeraš… ali više nikada ne smeš da me lažeš… jasno..?“

„Nikada… obećavam…“ – jedva sam izustio.

„A sada mi napuni jebenu pičku.“

Poveo sam je do zida i naslonio je leđima na njega, podigao joj jednu nogu za bolji pristup i počeo žestoko da je tucam, ljubeći je usput na način na koji sin nikada ne bi trebao da ljubi majku. Sise su joj poskakivale od jačine penetracije, njena pička je bila divna… mama je bila u pravu – veličina je nevažna jer se vagina može svakoj prilagoditi. Naše jebanje je trajalo sve dok mama nije doživela vrhunac. To je bio momenat kada me je tako stegla mišićima svoje pičkice da sam morao i sam da eksplodiram.

**

Za svet oko nas, za naše prijatelje porodicu i familiju – to veče nije ništa promenilo. Ali za mene i mamu – promenilo je sve! Znamo kako da se nosimo sa tim. Znamo da budemo diskretni, oprezni i po potrebi tihi. Mada, najviše volimo kada smo potpuno sami i kada tišinu ispuni to predivno zujanje maminog vibratora.

KRAJ!

Za 2. Poglavlje kliknite OVDE!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Mamin Vibrator 3. Poglavlje”
  1. ova prica me je podstakla na razmisljanje da li moja mama ima vibrator..
    za sada nisam uspeo da ga nadjem…ali sto posto ga ima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)