sin joj liže zrelu pičku

*** Majka je jedva mogla sa mnom da uspostavi kontakt očima tog jutra i popodneva. Provela je veliki deo dana u svojoj kancelariji zbog predstojećeg suđenja za koje se pripremala. Kad sam je video po kući, bila je potpuno obučena u majicu i trenerke. Predveče sam je video kako stoji ispred velikog prozora dnevne sobe sa šoljicom čaja u ruci. Bio je to jedan od njenih omiljenih načina smirivanja ako bi njen posao postao stresan.

Nije mi ništa rekla, iako je znala da sam tu, što je bilo neobično.

„Da li si uznemirena zbog onoga što se ranije dogodilo?“ Upitao sam, prišavši mestu gde je stajala.

Okrenula se da me pogleda. „Zbog čega misliš da sam uznemirena?“ Oboje smo zajedno gledali kroz prozor. Sunce je još bilo napolju, ali ne zadugo.

„Stvari su od jutros zaista bile neprijatne“, rekao sam. „Nadam se da ni zbog čega nećeš požaliti.“

„Nije me sramota za ono što sam uradila. Ne stidim se što sam ti pokazala svoje telo. Zastrašujuće je znati da sam toliko uživala. Kako bih mogla da? Sa sopstvenim sinom? Šta mi je?“

Stavio sam joj ruku na rame. „Ne osećaj se loše. Nema ništa loše u ovome.“

„Da li samo pokušavaš da se osećam bolje? Ili želiš da me ponovo vidiš golu? Daj mi iskren odgovor.“

„Da li bis se uvredila da kažem da te želim ponovo videti golu?“ Pitao sam.

„Ne“, prošaputala je.

„Evo tvog iskrenog odgovora. Želim da te vidim ponovo golu.“

„Drži oči napred, prema zalasku sunca.“

Uradio sam ono što je tražila i nastavio da posmatram zalazak sunca. Stavila je šolju čaja na obližnji sto. Tada sam čuo majku kako se svlači. Čuo sam kako se njena majica i pantalone spuštaju na pod. Tada sam čuo kako joj se otkopčava grudnjak. Tada sam čuo kako skida gaćice.

Stala je iza mene i čvrsto me stisnula rukama obuhvativši moje telo. Osetio sam njene teške grudi kako mi pritiskaju leđa. Bio je to trenutak koji oduzima dah.

Pročitajte i ...  Mlada Balerina Ivana

„Kako ti se ovo oseća?“ – toplo je upitala.

„Lep je osećaj. O čemu razmišljaš?“

„Osećam se ponovo mlado“, odgovorila je blaženo. „Osećam se kao da imam 18 godina. Ovo mi vraća lepa sećanja na srećnija vremena. Zastrašujuće je. Sve vreme sam znala da se ta osećanja razvijaju i među nama.“

„Izgleda da je dr Zorić bio u pravu“, odgovorio sam.

„Šteta što je kreten“, nasmejala se, čvršće me stisnuvši.

Sunce je zalazilo i postajalo je sve tamnije. Moja majka i ja smo samo stajali i uživali u osećaju njenih golih grudi pritisnutih na mojim leđima, i njenih ruku omotanih oko mog tela.

„Bolje da se obučem i odmah počnem da spremam večeru“, rekla je trljajući me po ramenima. „Stojimo ovde već neko vreme, ne radimo ništa. Verovatno ti je uveliko dosadilo da slušaš moje emocionalne izjave.“

Impulsivno sam je uhvatio za zglob i pomerio joj ruku do međunožja. Iz znatiželje je stisnula moj šorc da bi saznala da li sam uzbuđen. Kada je stisnula, osetila je moju pulsirajuću erekciju.

„O moj“, dahtala je, držeći me rukom za penis kroz šorc. “To zbog mene?“

„Mislim da to već znaš i sama“, odgovorio sam.

Zastala je na trenutak. „Osećam isto.“

Tanka linija između majke i sina već je pređena, sa svojim grudima na mojim leđima, i rukom koja mi je trljala pulsirajuću erekciju.

„Stani ispred mene“, rekao sam.

„Da li je ovo privatna terapija?“ – zaigrano je upitala.

„Morala bi me opet platiti, naravno“, našalio sam se.

Majka me pustila, a onda je stala ispred mene. Sunce je upravo nestalo, a napolju je brzo postajalo mračno. Ali još je bilo dovoljno svetlosti da se vidi njena gola figura. Obuhvatio sam je rukama oko golog tela. Moje ruke su nakratko lutale njenim telom. Osećala se meko i slatko.

Pročitajte i ...  Jebao sam mamu za novu godinu

Zatim sam jednom rukom posegnuo dole i dodirnuo spoljnu stranu njene vagine, osetivši njene stidne dlačice među prstima. Zatim sam uvukao dva prsta u njenu pičkicu, osetivši njenu toplinu i vlažnost.

„Mama… jebeno si… mokra.“

„Znam“, odgovorila je, s mojim prstima duboko u njoj. „Biti gola u naručju svog sina nije nešto čime bi se majka trebala ponositi. Ali ja… Volim ovaj osjećaj.“

„I ja.“

Moji prsti su ušli dublje u nju i ona je dahtala. Njeno stenjanje postalo je sve jače dok sam je džarao i milovao. Drugom rukom sam joj prvi put milovao grudi. Bile su mekane i okrugle. Igrao sam se sa njenom velikom bradavicom i pičkom istovremeno. Jauci koji su joj izlazili iz usta pokazali su koliko je to volela.

„Toliko sam dugo želela ovo“, priznala je u stanju seksualnog blaženstva. „Maštala sam o tome da sam gola oko tebe. Želela sam da podelim svoje telo sa tobom. Sanjala sam da me dodiruješ ovako.“

Prsti su mi se kretali brže, donoseći više zadovoljstva njenoj bradavici i pičkici. Njeni jauci postajali su sve glasniji. Ubrzo to nije bilo dovoljno. Želeo sam da je zadovoljim najbolje što mogu. Morao sam da je dovedem do orgazma. Naše oči bile su udaljene samo nekoliko centimetara. Osetio sam njeno disanje na svojoj koži.

Verovatno je pretpostavila da želim da je poljubim, što sam i učinio, ali kasnije će za to biti vremena. U tom trenutku sam hteo nešto drugo. Pao sam na kolena. Moja majka je tačno znala šta planiram da uradim i raširila je noge stojeći u mračnoj dnevnoj sobi.

„Jesi li siguran da želiš ovo?“ upitala je, mešajući osećanja.

Podigao sam pogled prema njoj i klimnuo glavom. Vrh mog jezika dodirnuo je donji kraj njenih smeđih usmina i telo joj je odmah zadrhtalo. Mogao sam čuti majku kako stenje dok sam lizao gore -dole. Stavila mi je obe ruke na glavu kako bi bila sigurna da neću stati. Zatim sam obema rukama omotao njenu guzu, osećajući da njeni mišići čine sve što je u njihovoj moći kako bi bili sigurni da može da stoji uspravno. sin joj liže zrelu pičku

Pročitajte i ...  Cyber Mama 2. Deo - Sex u Autu

Što sam više lizao spolja njenu picu, njeno telo je više reagovalo.

„Molim te, nemoj prestati“, rekla je seksualno izopačenim glasom. „Stavi jezik u mene. Tako sam blizu.“

Uz dozvolu majke, gurnuo sam jezik u njenu zrelu pičku i probao njenu tečnost. Kapala je koliko je bila mokra. Njene tečnosti su mi potekle iz usta. Osećao sam koliko joj je toplo dok sam pomerao jezik. Počela je da ispušta glasnije dahtanje. Spoljašnje svetlo je nestalo, a mi smo bili u mraku. Da je neko spolja gledao kroz naš prozor, video bi moju golu majku kako stoji u dnevnoj sobi, dok sam ja na njoj izvodio oralni seks.

Oblizao sam njen klitoris koji je odmah izazvao najveću reakciju u njenom telu. Prstom sam joj protrljao otečeni klitoris dok sam joj jeo picu. Majčine ruke su mi čvrsto držale vrh glave dok je vrištala. Znao sam da radim sve kako treba. Usta i prst su mi nastavili sa mahnitim tempom, a majka je ispustila još jedan glasan vrisak.

Tada, mama je svršila na moje prste, jezik, usta. Tečnost joj je potekla niz vaginalni kanal što sam sa osmehom dočekao gutajući majčin ejakulat.

Majka me je nežno odgurnula i gledao sam kako joj telo drhti. Lice joj je izgledalo kao da je u potpunom šoku. Oči su joj bile širom otvorene. Odmaknula se nekoliko koraka i sela na kauč da nekoliko puta duboko udahne.

„Jesi li dobro mama?“

„Više sam nego dobro. To je bio najbolji orgazam u mom životu.“

Držala me za ruku i uživali smo u tišini i mraku sobe. Moja erekcija je još bila prisutna, i ona je to znala. Kad se sabrala, posegnula je da mi protrlja međunožje.

Nepotrebno je reći da je to bio početak naše nove veze.

KRAJ 6. Dela

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

profi kurvica

Aaaaaaaa nemoj :)