svršio mami na sise

Filip je bio mlad momak, 18 godina. Živeo je sa Sinom Brankom dok je završavao poslednju godinu srednje škole. Njegov otac je nažalost preminuo pre mnogo godina kada je Filip još bio mali. Nakon što je Filipov otac preminuo, Branka je kao mlada samohrana Sina pokušavala da nađe vremena za izlaske i sastanke ali nije joj polazilo za rukom.

Bila je visoka plavuša sa divnim grudima i privlačnim plavim očima. Radila je kao instruktorka joge i fitnesa u teretani tako da je sa svojih 39 godina bila u savršenoj formi. Kada nije bila u teretani, volela je da vodi računa o svom izgledu, uvek je nosila uske haljine i visoke potpetice sa besprekornom šminkom.

Dobila je slobodan dan na poslu jer su sklapali novu opremu u teretani pa je Filip oprezno i tiho otišao u školu ostavivši je da uživa u krevetu. Probudila se malo pre podneva, izašla iz kreveta i krenula u kuhinju da sebi napravi šoljicu kafe. U danima kada je bila sama kod kuće nije volela ništa drugo do lutanje po kući u svojoj spavaćici.

U toplim letnjim danima, kao što je bio taj, išla je bez donjeg veša. Na putu do kuhinje prošla je pored ogledala u hodniku. Osmehnula se svojoj figuri, baš je dobro izgledala. Lagano je podigla spavaćicu i zaokrenula se, guza joj je izgledala neverovatno, svi ti čučnjevi i vežbe su se isplatili.

Osećajući se pomalo nestašno, navukla je spavaćicu preko glave i stala gola ispred ogledala. Njene velike sise su i dalje bile čvrste, bradavice su joj bile blago ukočene. Lagano je štipala bradavice, osećajući kako se stvrdnjavaju pod prstima. Pičkica joj je bila uredno dlakava i vrela. mama trlja pičkicu

Dok je puštala ruke da istražuju nago telo, postajala je sve napaljenija. Iskoristivši na najbolji način praznu kuću, ušla je gola u dnevnu sobu, legla na kauč i širom raširila noge. Polako je prešla rukama duž unutrašnjeg dela bedara u pravcu njene vlažne pičke. Njen klitoris se nadimao u iščekivanju, vireći iz kožnog ogrtača. Uzdahnula je od oduševljenja dok joj je prst ulazio u osetljivu rupu.

Nabijala je prste duboko, oblažući ih svojim sokovima. Hvatajući svoje sise slobodnom rukom, žestoko se samozadovoljavala, miris mokre pice ispunio je vazduh. Dahtala je i stenjala dok je osećala da joj se približava vrhunac, njena pička je zračila toplotom. Zabacila je glavu unazad i zabila prste duboko u svoju pizdu. Spremala se da svrši baš kada je čula nekoga.

Brzo je sela i sklonila svoje mokre prste sa svoje pice. Podigavši pogled, videla je sina Filipa kako stoji pred njom a erekcija mu se seksipilno ocrtavala u uskim farmericama. Uspaničio sei pobegao u svoju sobu.

Filip je inače bio visok i zgodan momak, tamna kosa i smeđe oči. Imao je snažnu vilicu i zategnuto mišićavo telo. Sedela je zadihana, jarko crvena od stida, i odvojila je trenutak da sabere misli, a zatim je obukla spavaćicu, otišla do Filipove sobe i pokucala na vrata.

„Filipe dušo, možemo li da razgovaramo, molim te?“

„Ne želim…“

„Molim te, moramo da razgovaramo.“

Nije čula nikakav odgovor, pa je ušla i videla Filipa kako leži licem nadole na krevetu, glave zarivene u jastuke. Sela je na krevet pored njega i stavila ruku na njegova leđa. „Sine, izvini što si video to što si video. Bila sam neoprezna. Oprosti mi.“ rekla je tiho. „Ponekad mi je potrebno da se olakšam. Sigurna sam da vrlo dobro znaš o čemu pričam.“

Pročitajte i ...  Oralni seks - Savršeni seks

„Znam.“ Stigao je prigušeni odgovor sa jastuka.

„Mora da si i ti željan relaksacije. Da li si se zato uzbudio gledajući me?“

Filip je podigao pogled sa svog jastuka. „Da… zapravo… ne znam šta se desilo, video sam te i jedno je dovelo do drugog. Nisam mogao to da iskontrolišem.“

„Nema problema, razumem te. Znam kako se osećaš.“

„Znam da je to pogrešno, ali dok sam te gledao… baš sam se uzbudio.“

Sedela je u tišini i razmišljala u sebi. Bila je rastrzana, htela je da pomogne svom sinu koliko god je mogla, ali nije mogla da preboli činjenicu da je ono što se dogodilo toliko pogrešno. „Sine… Mislim da mogu pomoći.“

Ustala je, otišla u svoju sobu i zaključala vrata. Kasnije tog popodneva vratila se sa malim USB štapićem i dala mu ga. „Hajde ovako. Kada si sam i imaš potrebu da se pomaziš, pogledaj ovo.“ – Filip je zbunjeno uzeo malu fleš memoriju i zagrlio mamu u znak zahvalnosti.

**

Kasnije te noći, nakon što je njegova mama otišla u krevet, uključio je laptop i ubacio usb. Na njemu je bio samo jedan fajl pod nazivom Mama.mp4. Kliknuo je da otvori fajl. Na ekranu je mogao da vidi mamin krevet. Stala je pred kameru, skinula odeću sa sebe, popela se na krevet i legla na leđa široko raširenih nogu. Filip je osetio da mu kurac raste ubrzano. Počeo je da drka dok je gledao svoju mamu kako masturbira pred kamerom. drka kurac na mamu

Nakon samo 5 minuta žestoko je svršio. Utonuo je u dubok san, konačno zadovoljan.

Sledećih nekoliko dana je bilo teško za Branku. Savest ju je stigla, osećala se zgroženo zbog toga što je svom sinu dala snimak na kojem masturbira. Međutim, sa druge strane osećala je peckanje u pičkici usled činjenice da je sin drkao na njen filmić.

Te noći je bila u krevetu, boreći se da zaspi, a misli su joj se vrtele u glavi. Čula je potom prigušeno stenjanje iz sinove sobe. Filip je masturbirao i očigledno uživao u tome. Osetila je kako joj bradavice trnu i pri pomisli na to. Te noći je dovela sebe do žestokog orgazma dok je slušala kako njen sin uživa.

Provela je ceo naredni dan na poslu boreći se sa svojim mislima, odlučila je kada dođe kući da izbrišu snimak i pokušaju da zaboravi celu stvar. Otključala je ulazna vrata i ušla u dnevnu sobu. Filip je ležao go na kauču i polako drkao svoj tvrdi debeli kurac. Na velikom TV-u bio je snimak njenog masturbiranja. Odmah je zaboravila svoj plan i sela pored Filipa. U trenutku je postala neopisivo jebeno napaljena.

„Mama?“ Filip je dahtao.

„Nastavi sine, drkaj, drkaj jače…“ Rekla je dok je skidala patike i svlačila helanke za jogu i donji veš. Legla je gola i gledala sebe na ekranu i svog mladog muževnog sina dok je masirao svoj debeli kurac. Iz pičke su joj šikljali sokovi. I mama i sin ležali su goli zajedno masturbirajući. Zvuk dahtanja i stenjanja ispunio je vazduh kao i slatki lepljivi miris incestnog zadovoljstva. svršio mami na sise

Pročitajte i ...  Gledali smo Roditelje kroz Prozor 2. Deo

Na ekranu mama je snažno svršavala dok je nabijala prste u pičku. Čuvši mamu kako doživljava toliko zadovoljstva, bez upozorenja je svršio u vazduh i posmatrao kako kiša sperme pada na njegovu mamu. Ležali su zajedno, vrući i znojni i prekriveni spermom. Njene sise stomak i brada imale su divnu gustu spermu na sebi. Boreći se da dođe do daha, Branka je progovorila: „Nadam se da ti nije smetalo.“

„To je bilo neverovatno mama.“

„Nisam mogla da izdržim kada sam videla tebe i sebe na ekranu.

„Mama… Da li si tada dok si se snimala za mene… jesi li uživala?“ Pitao je dok se njegov penis polako trzao.

„Iskreno… Nešto u vezi sa snimanjem me je zaista pokrenulo.“

Posle dugog ćutanja Filip se okrenuo i pogledao svoju prelepu mamu: „Mogu li ja da te snimim, ako poželiš da snimiš još jedan takav video?“

„Ufff… ne bi trebalo da radimo to.“

„To će biti naša tajna.“

„Dozvoli mi da razmislim do vikenda.“ – rekla je i otišla da se očisti od sperme na sebi.

**

Ostatak nedelje je proleteo, nastavili su kao normalni Sin i Mama. Vikend je konačno stigao i Branka je počela psihički ali i fizički da se sprema za novi video. Istuširala se detaljno i uredila svoje stidne dlake. Celo telo je obrisala i nanela losion na njega. Umotala se u peškir, otišla do spavaće sobe i izabrala odeću. Odabrala je belu haljinu koja je bila veoma kratka, toliko da joj se skoro i pičkica nazirala.

Svoju haljinu je uskladila sa parom belih štikli. Pre nego što se obukla, nalakirala je nokte na rukama i nogama u jarko crvenu boju kako bi odgovarale karminu koji je nanela. Obukla je svoju odeću i navukla bele tangice, uživajući u osećaju gaćica na sebi.

„Spremna sam.“ Pozvala je Filipa.

Filip je našao mamu kako stoji u kuhinji i izgleda kao boginja. Nosio je šorts i majicu. Odlučili su da počnu video napolju u dvorištu, a zatim da se presele u njenu sobu. Počela je polako da njiše kukovima i da se okreće dok je Filip pomerao kameru prema njenom telu počevši od nožnih prstiju sve do gore. Njene ruke su senzualno istraživale njeno telo, lagano je podigla haljinu kako bi svojim tangama zadirkivala kameru.

Završivši sa zadirkivanjem, samouvereno je ušla u kuću i krenula prema svojoj spavaćoj sobi, dok su joj visoke potpetice škljocale o pod dok je hodala. Sočivo je izgledalo gotovo zalepljeno za njeno senzualno dupe. Sin je osetio da se ukočio dok se penjala stepenicama i snimao njenu haljinu, a njene uske tange prijanjale su uz njenu figuru.

Kada su stigli do njene sobe, Branka se okrenula ka kameri i bez oklevanja odvezala haljinu i pustila je da padne. Sinovo srce je preskočilo. Stajala je tamo u visokim potpeticama i tangicama, njene velike čvrste grudi su se dizale gore-dole dok je disala, bradavice su joj bile uspravne i osetljive. Gnječila je svoje sise za kameru. sisa sinovljevu kurčinu

Pročitajte i ...  Mama Iskusna Pušačica

Sin je tada oslobodio kurac iz šorca i nastavio da snima dok je slobodnom rukom nežno drkao. Popela se na krevet i povukla tangice. Branka je mogla da oseti kako joj srce lupa dok je ležala gola sa pičkom uperenom u sina. „Priđi mi… snimaj sine i priđi.“

Prišao je i snimao a mama je uperila pogled u objektiv i počela polako da pokriva njegovu erekciju svojim usnama. Postojao je osećaj nervoze u stomaku dok je gledala kako ju je snimao dok mu je kurac pulsirao u njenom grlu. Zavukla je dva prsta u svoju vlažnu pičku dok je sisala i gutala mladi kurac koji je rodila.

Sin je zumirao dok se kap pre-sperme razvukla od njenih usana do vrha glavića. Čak i sa punim ustima njegove kite, mogao je čuti njene strastvene jauke i dahtanje. Zgrabio ju je za kosu i počeo žestoko da je tuca u usta. Kamera je drhtala u njegovoj ruci dok je mamina usta koristio kao pičku. „Aaaaaaahhhhh….“ – glasno je uzdisao.

„Mhmm… sine…“ – izvukla se iz njegovog stiska. „Ne još! Ovde!“ – rekla je i raskrečila se koliko je mogla. „Tu ćeš da svršiš!“

Spustio se na majku i počeo strastveno da je ljubi dok je mokrim kurcem mazio njene osetljive usmine i klit. Zvukovi su postali nejasni dok su se žvalavili i mazili. Mama je preuzela kontrolu, namestila sina na leđa i opkolila ga nogama. Oblizala je svoje prste i obihvatila kurac a potom lagano počela da se spušta na njega. mama jaše kurac

„Uffffff….“ – oboje su stenjali.

Počela je polako ali je veoma brzo ubrzala. Njeni trbušnjaci su joj se ocrtavali, celo telo joj se stezalo dok je jahala kurac svoga sina. Više ni on ni ona nisu imali ni trunku griže savesti ali ni samokontrole. Ispružio je ruke i gnječio joj sise dok je nekako uspevao da odloži orgazam.

Njena pička ga je stezala svojim mokrim zidovima a njegov kurac je ubrzano i nabreklo pulsirao u njoj. Dok nije bilo reči nije bilo problema, ali čim je mama krenula da svršava i da viče – „Jebeno me napuni sine!“ izgubio je i taj poslednji procenat kontole.

Glasno i snažno doživeo je orgazam i počeo da puni maminu nezaštićenu pičku. Klonula je na njega i ljubila ga osećajući kako je vrela sperma ispunjava i greje. Mama i sin su bili spojeni i slepljeni narednih par minuta, kao da su želeli da zauvek budu jedno.

„Volim te mama.“

„Volim i ja tebe sine.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)