majka se ljubi sa sinom

Jutarnja sunčeva svetlost i neprekidni cvrkut ptica urezali su se u moj uspavani mozak. Kad su mi se oči otvorile video sam nepoznati plafon… drugačiji od mog na koji sam navikao poslednjih godina, ali u svakom slučaju shvatio sam gde sam, i setio se sinoćnjih događaja. Radoznalost mi se vratila punom snagom.

Da li je još uvek dotični klijent bio ovde? Nečujno sam otvorio vrata i provirio. Mamina vrata su bila zatvorena pa sam izašao u hodnik, i napravio nekoliko koraka kroz ostatak kuće, kada sam nagazio na nešto. Gledajući dole, video sam njen grudnjak, zapetljan u mojim nožnim prstima.

Bio je crn i verovatno je izgledao fantastično na njoj. Zaobišao sam ga, ostavivši ga tamo gde ga je ona odbacila prilikom užurbanog puta do spavaće sobe. Ispred je bila jedna njena cipela, a malo dalje i druga. Mogao sam da ih zamislim kako stižu, a mama ga mami dok otkopčava svoju haljinu, skida grudnjak, pušta na slobodu svoje grudi kao pozivnicu – „uđi ovde i pokaži mi šta imaš za mene“.

Povukavši zavese u stranu, nisam video BMW na prilazu, niti na ulici, tako da sam bio prilično siguran da je u međuvremeno otišao svojim putem. Otišao sam u kuhinju i počeo da kuvam kafu. Pustiću mamu da spava za sada.

Bio sam već na svojoj drugoj šoljici kafe, kada sam čuo da se njena vrata otvaraju. Trebalo joj je nekoliko sekundi da prođe kroz kuću. „Dobro jutro sine“, rekla je mama, prolazeći pored mene na putu do džezve za kafu. Kosa joj je još bila vlažna od tuširanja, a grudnjak je držala u levoj ruci, verovatno ga je usput pokupila i ugurala u džep svog svetlucavog satenskog ogrtača.

Po izgledu njene figure pretpostavio sam da nije nosila ništa drugo ispod. Linija gaćica nije kvarila obline njene čvrste pozadine. Dve kvrge su se zabole u tkaninu ispred njenih grudi. Zavalio sam se iza stola, boreći se sa porivom da samo priđem i zgrabim je.

„Šta bi želeo za doručak?“ upitala je mama, sedeći preko puta mene, sa šoljicom kafe u ruci. Sedela je veoma pažljivo, ali joj je ogrtač i dalje malo klizio, pokazujući mi malo dekoltea, dok ga nije prilagodila da ga prikrije.

Tebe. Želim tebe za doručak – pomislio sam u sebi.

Pročitajte i ...  Gradiška

Iznenadilo me je koliko sam brzo preskočio tu granicu, koliko god ona bila velika. Ipak, ona je sedela, smešeći mi se, pijuckajući kafu, dok sam je u glavi zamišljao kako vrišti od radosti kao i sinoć. Mora da sam joj odgovorio, jer je odjednom ustala i vrpoljila se po kuhinji, a ja sam sedeo i gledao.

Morala je da ponovo veže svoj ogrtač nekoliko puta, jer su njene široke obline jednostavno bile previše za klizav materijal. Pre nego što sam to shvatio, ispred mene je bio tanjir sa hranom, a mama se vratila na svoje mesto, sa svojim tanjirom.

„Umirem od gladi“, osmehnula se uguravši u svoju porciju slanine i jaja. “Ne znam zašto.”

„Ne znaš?“ rekoh tiho. „Imam prilično dobru ideju zašto.“

„Izvini… Rekao si nešto? Šta je to bilo?” upitala je, zastajući s punom viljuškom.

„Samo kažem da možda znam zašto si gladna“, nasmejao sam se. „Čuo sam i tipa sa kojim si razradila apetit. Zabavljala si se sinoć, zar ne?“

„Čekaj… Čuo si nas?“ zakikotala se, bockajući slaninu po tanjiru. „Izvini zbog toga. Mislim da sam sinoć popila malo previše. Nisam htela da budem tako glasna.“

„Pa nisi ti bila jedina koja je bila glasna“, rekao sam joj. „Očigledno su se tvom prijatelju svideli neki tvoji postupci.”

„O Bože!“ uzdahnula je pokrivajući lice rukama. „Stvarno? Čuo si to?“

„Mhm… o da“, klimnuo sam glavom.

„Jebote!“ zastenjala je.

„Da, i to“, nasmešio sam se, pomalo uživajući u njenoj nelagodi.

U sobi je postalo tiho, i jeli smo u tišini nekoliko minuta. Mogao sam da vidim kako se točkovi okreću u njenoj glavi, sve dok nije završila i podigla tanjir, okrenuvši mi leđa. Počela je da pere sudove. Sedeo sam ali samo na kratko jer me je nešto povuklo. Ustao sam, zauzimajući mesto iza nje. Stavio sam tanjir na pult pored sudopere, i nagnuo se blizu, sklanjajući kosu sa njenog vrata.

Moja desna ruka se oslonila na njen kuk, i dok sam milovao spoljnu ivicu njenog kuka i butine, poljubio sam je u vrat. „Ohhhh, Dušane“, rekla je tiho, držeći se rukama uz sudoperu. „Nisam sigurna da je to odgovarajući način da mladić dodirne svoju majku.”

Pročitajte i ...  Nedojebana

„Ja sa siguran da nije“, složio sam se, poljubivši je još jednom u vrat.

Moja leva ruka pala je na njeno rame, i osetio sam kako drhti. „Definitivno nije prikladno za sina, ali nje razumljivo između muškarca i prelepe žene. Zamolila si me juče da te ne posmatram kao majku već kao ženu. Rekla si da mi više ne treba majčinstvo i briga, i u pravu si. Da si bilo koja druga žena, pokušao bih da te uvučem u krevet.“

„Ali… ja nisam nikakva druga žena, nisi me razumeo… ja sam ipak tvoja majka“, uzdahnula je, naslonjena na mene. Mazio sam joj vrat, a ona je tiho stenjala. „To je pogrešno sine. Totalno pogrešno. Ja sam tvoja majka.“

„Rodila si me, odgojila, oradila si svoj posao. Sada možeš biti samo Olivija, veoma privlačna žena, koja mi je zapela za oko“, odgovorio sam, ljubeći je po vratu. „Volim te mama. Uvek sam te voleo i uvek ću. Mislim da bismo mogli da budemo sjajni zajedno, ali ako ne misliš da treba da idemo dalje, nećemo. Pustiću te, kao da se ovo nikada nije desilo. Da li je to ono što želiš? Ako želiš da prestanem, prestaću. Na tebi je Olivija.“ Držao sam je, jednom rukom stisnuvši njen izvajani srednji deo, a jednom rukom na njenom dupetu, nežno milujući, čekajući njen odgovor. majka se ljubi sa sinom

Poljubio sam je ponovo, tik ispod njenog uha, izazvavši još jedan drhtaj uzbuđenja. Znao sam za bitku koju je vodila u sebi. Do jutros sam se i sam borio. Moja leva ruka je klizila nagore, sve dok nisam prvi put obuhvatio njenu desnu dojku. Ponovo je zastenjala, a glava joj se zavalila.

„Oh, jebote… Ne“, zadrhtala je. „Nemoj stati. Vodi me Dušane. Odvedi me u krevet i učini me svojom.“

Osmehnuo sam se, dok se ona okretala u mom stisku. Njen pokret je otvorio prednji deo njenog ogrtača, i ja sam nakratko ugledao njene spektakularne grudi, gole i tako privlačne, pre nego što je zarila lice u moja prsa. Obuhvatio sam je obema rukama, držeći je uz sebe, i osetio kako joj telo podrhtava. Pustio sam je da jeca uz mene, mazeći je po leđima i ramenima, dok nije završila.

Pročitajte i ...  Moja Mama

„Šta je to bilo?“ upitao sam, dodirujući joj bradu rukom. Zabacila je glavu unazad i nasmešila mi se.

„Upravo sam shvatila…“ počela je, očiju vlažnih, ali srećnih. „Rekla sam da ne želim ponovo da se udam, i ne želim. Rekla sam da više neću imati dece, i neću. Ali…“ ponovo se osmehnula, „… ja upravo sam shvatila da ŽELIM da budem voljena, ponovo, i palo mi je na pamet da sam već voljena od strane jednog divnog čoveka, koji me nikada ne bi povredio. Rekao si da sam bilo koja druga žena, da bi me uzeo za sebe? Pa, da si bilo koji drugi muškarac, dozvolila bih ti. Zapravo, verovatno bih te jurio okolo… tako si jak, zgodan i brižan. Ne mogu da verujem da te neka druga žena nije zgrabila već.“

Malo se nagnula unazad, ponovo izlažući grudi mojim očima. Njene grudi su bile neverovatne, a sa crvenom kosom i novim, vitkijim telom, zaista je bila potpuno nova žena. Još uvek moja majka, ali tako drugačija od one koju sam zapamtio.

„Dakle, ako ću ja biti ‘samo Olivija’, ti možeš biti ‘samo Dušan'“, zakikotala se, gledajući moje oči kako lutaju po njenom seksi telu, „Mislim da bi trebalo da vidimo koliko Olivija i Dušan mogu biti dobri zajedno“.

„Dobri? Mene zanima koliko Olivija može biti nevaljala?“ upitao sam, osmehujući joj se.

„Ah da… I to“, rekla je, dižući se na prste. „Mogu da budem veoma dobra u tome da budem loša i nevaljala.“

Sreo sam je na pola puta, prislonivši usne na njene. Poljubio sam svoju majku hiljade puta, ali uvek u obraz. Njene usne su bile meke i vlažne, i uzvratile su poljubac, otvarajući se željno kako bi omogućile našim jezicima da istraže, dok su moje ruke činile isto, hvatajući je i pipajući je svuda.

Da li je ovo bio san ili java?

KRAJ 5. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)