mama se tuca u susednoj sobi

Mogao sam da je zamislim, obučenu u seksi donji veš, sa onim velikim sisama koje su jedva prekrivene korpama njenog grudnjaka, i njenom skoro golom guzom u tangama. Ona je zavodila, pozivajući me ka sebi, na krevetu gde je raširila noge. Sićušne tange su bile povučene u stranu, a ona je počela da hrani monstruozni dildo u svoju pičku dok je stenjala od zadovoljstva.

„Radije bih imala pravi kurac“, jecala je, „kao što je tvoj. Nisam te videla golog od kada si bio dete. Koliki ti je sada kurac?”

Odmahnuo sam glavom. Soba je bila prazna.

Počeo sam da žalim zbog ovog malog istraživanja njene sobe. Stvari su bile dovoljno nezgodne i pre nego što sam saznao detalje njenog tela i seksualnih sklonosti. Sada sam znao, i nisam mogao to ignorisati. Moj kurac je bio skoro bolno tvrd uz slike koje su mi se pojavljivale u glavi.

Nisam imao izbora nego da se nosim sa tim. Pretpostavio sam da je na maminom kompjuteru možda sačuvano nekoliko MILF pornića, s obzirom na to da je ona priznala da su bili tako uzbudljivi. Nije ih bilo teško pronaći, jer nije imala razloga da ih krije. Moj penis je bio u mojoj ruci, i bio sam blizu svršavanja kada sam pronašao video koji je očigledno volela jer je bio izdvojen u poseban folder.

drka kurac na milf pornićMogao sam da razumem zašto joj se dopao, jer je u njemu bila crvenokosa… MILF po imenu Dženet Mejson, koja je bila otprilike njenih godina, iako nešto manje prsata. Nije da je imala male sise, to sigurno.

Gledanje kako joj sise poskakuju dok je jebala svog mladog jebača na kameri bilo je više nego dovoljno da zamenim svoju majku za nju, što je dovelo do veoma prijatnog oslobađanja seksualne napetosti. Mlaz sperme je daleko odleteo, pa sam morao malo čistiti pre nego što je mama došla kući.

Kad je stigla, opuštao sam se u dvorištu, u njenom džakuziju.

„Tu si!“ osmehnula se, izlazeći iz kuće. Čak i potpuno obučena, njen hod sa visokim potpeticama izazvao je drhtanje koje je nemoguće ignorisati. „Znaš, nisam koristila to neko vreme. Izgleda kao odlična ideja. Odmah se vraćam.“

Pročitajte i ...  Tuširanje sa Bratom

O bože, molim te, nemoj mi reći da će se vratiti gola, pomislio sam. Videti je u kupaćem kostimu bi bilo dovoljno loše. Pokušao sam da ne zamislim šta bi mogla da bude njena ideja o kupaćem kostimu, s obzirom na njeno novo telo. Siguran sam da nije bilo ništa nalik konzervativnim koje je moj otac zahtevao.

Nakon nekoliko minuta, mama se vratila, noseći poslužavnik sa dva pića na njemu. Kupaći koji je nosila bio je zeleni jednodelni koji je pristajao njenom telu kao druga koža. Sise i pičkica su joj se tako usekli da sam mislio da ću u trenutku eksplodirati. Stajao joj je sjajno, i izgledala je sjajno u njemu. mama u jebozovnom bikiniju

„Izvoli, dušo“, rekla je srećno, nagnuvši se da mi ponudi piće.

Uzeo sam čašu i zavirio, a zatim sam je posmatrao kako klizi u vodu preko puta mene. „Mmmmmm, to je dobar osećaj. Bio je to dug dan.“

„Uspešan?“ upitao sam pijuckajući piće.

„Mislim da jeste, ali nisam baš sigurna“, rekla je tiho, zabacivši glavu unazad i zatvorivši oči. „Zapravo moram ponovo da se spremim i da izađem za sat ili nešto više. Moram da odvedem ovog klijenta na večeru. Potpisaće samo ako pristanem da izađem sa njim.“

„Stvarno?“ upitao sam, gledajući kako buja voda oko njenih grudi. „Jesi li u redu sa tim?“

„To olakšava stvari“, odgovorila je. „Ne brini. Neću mu dozvoliti da radi bilo šta što ne želim, a ako dobijem mogućnost da ja nešto biram, pa pritom i proviziju, još bolje.“

„Uh,“ klimnuo sam glavom. „Pa, šta je to što želiš da uradi?“

„Pa, on je sladak, i zgodan, i samac“, osmehnula se, još uvek zatvorenih očiju. „Mogu da se setim mnogo stvari koje bi mogle biti zabavne.“

Otvorila je oči i pogledala dole u mlaz mehurića koji je isplivavao. „Hehee! To golica! Mehurići mi golicaju sise!“

Pročitajte i ...  Svoju Mamu sam Jebao u sve tri Rupe

Mogu da smislim nešto što bih želeo da stavim između tih sisa, pomislio sam, uzdržavajući se od komentara.
***
Ležanje u svom krevetu… Pa, u krevetu koji je bio u mojoj bivšoj sobi, koja je sada bila soba za goste, imala je mnogo veći krevet od onog iz moje mladosti… Zagledao sam se u plafon. Moja majka je bila mapolju sa tim nekim klijentom očigledno na dejtu, uprkos njenom insistiranju da je to posao.

Njeni komentari u kadi nisu mi olakšali um. Niti njen izbor haljine za veče; uska haljina koja je grlila njene obline i činila je da izgleda kao seks bomba puta dva. Visoke potpetice u skladu, očigledno se oblačila kako bi privukla pažnju svog klijenta, koji je inače došao po nju.

Nije bio mnogo stariji od mene. Vozi novi BMW. Uspešan lik, nema šta. Jesam li spomenuo da nije mnogo stariji od mene?

Konačno sam zaspao pre nego što je stigla kući, ali su me probudili zvuci iz hodnika. Prvo je to bio samo udarac, znak da je neko tu, a pošto nisam imao razloga da se plašim provalnika, zaključio sam da je to ona. Bio sam skoro spreman da ustanem iz kreveta da vidim kako je prošao njen ‘sastanak’, kada sam čuo njen glas.

„Prati me ako želiš da se igraš sa njima“, rekla je tiho, ali nedovoljno tiho.

Usledila je pauza, a zatim oduševljen odgovor. „Vau! Jebeno želim da se igram sa njima!“ — uzviknuo je pomenuti gospodin. „Isuse, Olivija! One su čak i veće nego što sam mislio!“

„Pa, uđi ovamo i pokaži mi šta imaš za mene“, preklinjala je mama.

Začuo se klik, kada su se vrata zatvorila… vrata njene spavaće sobe… i zahvalio sam bogu što nisam izašao usred njihove “šetnje” do sobe. Uši su mi se naprezale da uhvate zvukove seksa koji su se širili tihom kućom. Čuo sam jasno ženske jauke, i očigledno muško stenjanje, pre nego što sam načuo nešto što je bilo potpuno nedvosmisleno.

Pročitajte i ...  Mama i Ujna - Raj!

„Da, popuši mi kurac dušo“, progunđa muški glas.

„Ahhh! Tako si jebeno zgodan!“

Pa, hvala ti puno što si mi ubacio tu sliku u glavu, pomislio sam, izvlačeći tvrdi kurac iz donjeg veša. Drugi put sam danas drkao na slike svoje gole majke, ali ovog puta sam imao prednost usled audio dodatka. mama se tuca u susednoj sobi

Slušao sam ih kako jedno drugom daju komplimente u susednoj sobi, i polako se tucaju, spajajući aktivnosti kombinacijom MILF video zapisa iz sećanja, onih sa maminog kompjutera i zvukova koje sam mogao da dešifrujem.

„O bože, da! Jebi me! Daj mi taj veliki kurac!“ zarežala je mama.

Moja ruka je na kratko ubrzala, a zatim usporila.

„Oh, sranje! Svršavam!“ dahtala je, nekoliko minuta kasnije.

Ono što me je uznemirilo bilo je nekoliko minuta kasnije, kada sam je čuo da ponovo usmerava svog ljubavnika. „Da. Hajde dušo. Dozvoli mi da omotam svoje velike sise oko tvog kurca, želim da ih pojebeš. Znam da želiš. Uradi to. Jebi mi sise i svrši svuda po njima.“

„Jebote!“ Progunđao sam kroz stisnute zube, dok mi je kurac eruptirao, ispucavajući spermu po sebi. Da. Svidela mi se ta ideja. Ja bih to mnogo voleo.

Očistio sam nered, bacio maramice u toalet sopstvenog kupatila i ponovo legao. Opustio sam se, duboko udahnuo i osetio kako me preplavljuje post-orgazmička toplota. Mrak mi je obavio um i zaspao sam, čak i dok je majka nagovarala svog ljubavnika da je jebe sve jače i brže.

KRAJ 4. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)