kako sam svrsio po maminim ledjima

kako sam svrsio po maminim ledjima

Sada imam 23 godine a mama 45 godina , još kao dijete roditelji su mi se razveli tada sam imao 10 godina a mama 32, tako da je u najboljim godinama ostala bez muškarca. Vec sa 15 godina sam počeo primjećivati svoju mamu dok se kupa presvlači ili kad ponekad dovede svoje frajere u stan misleći da ja spavam. Slušao njene uzdahe dok je ti isti jebu.ali da nedužim počeću svoju priču.

Jedne ljtnje večeri ja i moj prijatelj smo bili kod mene i gledali neku utakmicu koja je počinjala kasno na tv , tako da je odlučio spavati kod mene da se kasno ne vraća kući. Mama je bila na nekoj zabavi tako da nisam znao oceli ostajat ili doći kući. Utakmica se i zavrsila mi smo pricali o mnogim picama u gradu kad se na vratima zaculo zvono. Ustao am i otvorio vrata , kad tamo mama sva nasmijana i izgleda da je cugnula.

Vratio am se u sobu i sjeo do druga , ušla je i mama i sjela na sećiju nasuprot nas.

Na sebi je imala suknju –mini , cne carape za svoje četrdeste i lijpo tijelo. Sjela je tako da se lijepo mogle vidjeti njene gaćice a pogledavši u mog druga vidio sam da ne skida poglda sa nje. Bilo mi je neugodno starsno zbog mame koja se sve vise keserila i počela zapitkivat.

« Šta je dečki nište sebi ništa doveli, a i da jeste ja bi vas mozda smela al ne brinite kad budete to planirali recite i stan je vaš».

Nšta je moj drug rekao ma nebrinite, ja sam samo gledao u nju i čudio se njenoj slobodi.

Pročitajte i ...  Dve vrele pičkice

U jednom trenutku prekrstiši noge zastala je i tajno pogledala u mog druga nakon čega je on oblizao usne i nasmijao se.

Ja sam rekao vrijeme je da spavamo mama se nasmijala ustala, poželila laku noć i otišla u sobu, i mi smo legli i zaspali. Nekad u noći sam se probudio jer mi se išlo u wc, vidio sam da u krevetu nema druga. Krenuo sam prema kupatilu kad tamo kroz oškrinuta vrata imao sam šta i da vidim. Mama je je bila na koljenima drzala se za wc šolju dok ju je drug divljački jebao od pozadi ko kuju držeći je za kosu dok je ona tiho govorila:

» Polako boli me nisam tako htjela!».

kako sam svrsio po maminim ledjimaStavio joj je ruku na usta i ubrazo dok se ona grcila od bolova. Nisam vidio dobro do tada al kad je izvukao kurac bio mu je nenormalno veliki naglo ga je izvukao i svrsio po guzii moje divne mame. Obukao se a ja sam sav bijesan otrcao do kreveta da nista neprimjete. Usao je u sobu i brzo zaspao, a ja sam sav nervozan razmišljo kako mi je drug guzio mamu a ja jos suha kurca… Kako se tako lako da svakom, pa da ce svima ispricat. Al sam bio i uzbudjen kako je lijepo vidjet i pomislio. Ma ne pomislio odlučio da je i ja jebem po svaku cijenu.

Ujutro rano drug je ustao i otišao kući. Ispratio sam ga i mrzovoljno pozdravio zaključavši vrata, da bi se zatim vraćavši u sobu primjeti da su vrata od mamine sobe otvorena.

Prišao sam vratima i provirio u sobu vidio sam mamu leddjima okrenuta prema meni u spavacici koja je bila zadignuta iznad koljena. Nije imala gaćice jel su se lijepo ocrtali guzovi na spavaćici. Odlučio sam da sinoćne želje ispunim i da to uradim da je jebem. Prišao sam krevetu i sjeo na rub počeo da je diram po nogama sav drhteći od straha. Iduvši prema gore došao am do lijepo izbačenog dlakoavog pičića koji sam lagano masirao svojim prstima.

Pročitajte i ...  Mama me zavela i svršio u nju

Osjetio sam da se promeškoljila i probudila. Naglo se okrenula i sa zaprepašćenjen reče:

» Šta to radiš jesi ti normalan idiote , nisi normalan. Marš iz sobe!»

Te pošla da mi udari šamar gdje sam tom prilikom zadržao ruku. Drugu stavio na usta i počeo joj glasno govoriti:

» Šta je kujo nisam dobra a onaj sinoć jes jeli on može jebat moj drug». Pa joj počeo nabrajat sve silne jebače koje je dovodila kući.

Ostala je bez texta pa sa zaprepašćenjem gledala u mene i slušala moje izlaganje o njenim jebačinama. Reko sam joj ima da je ja sad jebem da meni dao ka i njima, jer će svi znat ko je. Zadigao sam joj spavacicu i bacio pogled na crnu zaraslu picku koju nije brijala. Jednom rukom sam je uhvatio za sise koje su bile mekane mozda 3. Skinuo sam bokse sa sebe , a mama je lezala skamenjena samo je progovorila

» Znaj da to nije ok radi šta oćeš, znam da nije ok ono sinoć sa drugom al šta ću krv nije voda, samo da znaš da nije ok to što radiš» rekao sam joj neka nije.

Raširio noge i nabio joj svoj kurac. Bila je suha osjetio sam a i ona je tiho uzdahnula. Počeo sam da je nabijam brzo da je boli, samo je tiho ječala i govorila:

» Polako, polako, nisam spremna» nisam se obazirao.

Čvrsto sam joj stisnuo grudi do bola i gledao u lice koje se grcila od bola sramote neznam vec sta. Usat sam sa nje i rekao naguzi se kao sinoć.

Pogledala me i okrenula se stavio sam joj kurac i počeo tucat u vec vlaznu picu. Nasuprot kreveta imali smo veliko ogledalo. Uhvatio sam je za kosu i rekao:

Pročitajte i ...  Prvi put sa kevom part 2

« Vidi šta ti radim jel ti lijepo» .

Samo je rekla « Ok radi šata oćeš zalužila sam!».

Tucao sam je tako oko 5 min i osjetio da cu svrsit. Izvadio sam ga i počeo spricat po ledjima i guzii, a mama je stajala negužena i zgrčena. Prevalio sam se na krevet a ona je samo rekla:

» Jel ti srce na mjestu?». A ja sam joj odgovorio: » Ma hvala ti što mi nevinost uze i da znas sad se ja pitam skim ćeš i kada ćeš jer ako tako nećeš sci će znat ko si « .

Samo je klimnula glavom i nasmijala se i otišla na tuširanje a ja sam blaženo zaspao.

kako sam svrsio po maminim ledjima

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

4 thoughts on “Mama i sin”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)